- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.921
Tabi ki öyle Can'ım. Yumurtalıkları tamamen alınan hiç yumurtası olmayan kadınlar var. Anne olmak istiyorlar. Kimse yasamadan bilemez bu durumu. Rabbim her şeyin en hayırlısını versin. Mecbur bırakmasın kimseyi.Erkekler daha cetrefilli ve kotu kalpli düşüncelere sahip olabiliyolar ama haklida cikabiliyolar :). Biz daha saf ve naifiz. Bn oyle bir durum oldugundan haberim yoktu kibrista. Ne diyim. Tek dicegim Allah kimseye yoklugunu yasamasin. O insanlarda mecbur olmasalar yapmazlar diye dusunuyorum. Baskasinin yumurtasiyla. Rabbim aratmasin. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
kuzum cok kilo almadın mı sen hep bebeğimi gitti makarna haftada iki gün yedim artırırım olmazsaESMERSIRINE canım herşeyi yemeyi denedin galiba ama makarnayı da denedin mi ? Ne kadar doğru bilmiyorum ama belki okumuşsundur gecen haftaki kontrolümde bi haftada 650 gr almış gözüktü bebiş . O hafta dört gün falan makarna yemiştim hep bi dene istersen bu hafta makarnayı bir kere yedim sadece 100 gr almış gzüktü
Canım ya tüle dikip tülü çevireceksin ucu etrafında. Ben koli bandıyla tutturacağım. R sim atayım sanaPeki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Denk geldi kuzum o. Hepsi öyle değildir büyük bir hak sonuçtaHarika olmuş güle güle kullan annesi :)
Çok teşekkür ederim canım , bunda dolandırılmadım şükür
Evet sağol canımKristal tül al o tüle fiyongu dik , tülüde yatak ucuns bağla
Gerçekten çok zor bi durum yaBelki de görmüştür bile çoktan. Bişey demiyordur üzüldüğümü bildiğinden. Sürekli haber sitelerine bakar çünkü.
Allah korusun herkesi. Çok üzüldüm şuan o çift için. Ne olacak ki şimdio bebeğin anne babasını da bulurlar. Ama anne baba ister mi yA çok tuhaf bi durum oluyor
gercektenmi canım bende minyon değilim babasıda dev gibiyizÇokta zayıf değil.canim ya bozma moralini bizimkiler çıtı pıtı bişey olicaklar hele bı doğup.emmeye başladılar zayıf bebisleri daha çabuk toparlaniyo emin ol
Sağol canım resim atarsan çok mutlu olurumCanım ya tüle dikip tülü çevireceksin ucu etrafında. Ben koli bandıyla tutturacağım. R sim atayım sana
Denk geldi kuzum o. Hepsi öyle değildir büyük bir hak sonuçta
Valla ben en başından beri kilo alıyorum hiç kusmamda olmadığı için . Yani takmıyorum da ne isterse canım yiyorum 18 kilo aldım şimdiye kadar 20 kiloyla falan doğuma giderim diye düşünüyorumkuzum cok kilo almadın mı sen hep bebeğimi gitti makarna haftada iki gün yedim artırırım olmazsa
Attım canım önceki resimde. Yapınca benimkini de atarımSağol canım resim atarsan çok mutlu olurum
Allah esirgesin gördün mü eşinin düşünmesi hiçte anormal bir durum değilmiş. Kendimden biliyorum bende düşünmüştüm çünkü.Belki de görmüştür bile çoktan. Bişey demiyordur üzüldüğümü bildiğinden. Sürekli haber sitelerine bakar çünkü.
Allah korusun herkesi. Çok üzüldüm şuan o çift için. Ne olacak ki şimdio bebeğin anne babasını da bulurlar. Ama anne baba ister mi yA çok tuhaf bi durum oluyor
Olsun doğduklarında çok çok emip toparlanıverirler canımgercektenmi canım bende minyon değilim babasıda dev gibiyizbeslenemedim galiba
Tmm çok sağol canımAttım canım önceki resimde. Yapınca benimkini de atarım
Evet canım.Allah esirgesin gördün mü eşinin düşünmesi hiçte anormal bir durum değilmiş. Kendimden biliyorum bende düşünmüştüm çünkü.
Ayy heyecanlandım haaa 1 hafta daha yokmuydu senin kuzum hadi hayırlısı inşKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Evet onu okumuştum etkilenirsin diye demiyim dedim.. kötü olmuş gerçekten daha az hasta kabul edip daha dikkatli olabilirler..Ayy okudum şimdi. @Aarohi nin dün söylediği haber buymuş demek. Embriyolar karışmış
Eşim okumasın bi de bunu.Zaten adamın kafa karışık.
Yazık ya kadına. Taşıyıcı anne olmuş resmen.
Ben de bahçeciye gidecektim tedavi ortasında. Gittiğim hastaneye kızmıştım. Sonra neyse son kez gideyim sonraki için oraya giderim demiştim. Üstelik eşim bahçeci ye hiç güvenmiyordu Zaten. Kıbrıs ta falan merkezleri olduğu için.
Her iki taraf için de çok zor bir durum. Sanırım diğer çiftin embriyosu tutmamış. O konuya hiç dahil değil. Onlar içinde aynı durum oluyor çünkü. İki ayrı taşıyıcı anne olmuş oluyor.Evet onu okumuştum etkilenirsin diye demiyim dedim.. kötü olmuş gerçekten daha az hasta kabul edip daha dikkatli olabilirler..
Ay Allah korusun canm kötü şeyler getirme aklina.Evet canım.adam haklı zaten de işte içten içe duygusallıktan kırılabiliyor insan.
Ya bi de bahçeci de yaptırsaydım şuan düşünemiyorum bile ne halde olurduk. Gidip şimdiden dna yaptırırdık herhalde. Haberi izledim isim benzerliğinden karışma olmuş. Bu çiftinkini de başkasına transfer etmişler. Tabi o tuttu mu belli değil haberde yok. Çok acayip bi durum. Biz de gidip dondurulmuşları imha ettirelim barigötürüp yanlışlıkla başkasına transfer etmesinler :) ayyy saçma sapan düşüncelere kapıldım yaaa
İznin hayırlı olsun canım, keyifle dinlen. Maşallah pasana da.Kızlar merhâba lar .Bugün bayağı yogunum. 32 . Hafta raporumu aldım artık evdeyim. Tosunumu gordum. 1850 Gr 42 cm olmuş pasam. Doktorum aynı yüzü sana benziyor dedi. Siyah beyaz ben anlamadım ama o anlıyor. Ufak tefek bir iki isim var onları da halledip eve geçip dinlenicem inşallah. Geçmiş mesajları okuyamadim. Okuduktan sonra yazarim. Görüşürüz canlar
Çok şade ve şık. Belki mila beyaz değil de başka bi renk de olabilir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?