2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tabi ki öyle Can'ım. Yumurtalıkları tamamen alınan hiç yumurtası olmayan kadınlar var. Anne olmak istiyorlar. Kimse yasamadan bilemez bu durumu. Rabbim her şeyin en hayırlısını versin. Mecbur bırakmasın kimseyi.

kuzum cok kilo almadın mı sen hep bebeğimi gitti makarna haftada iki gün yedim artırırım olmazsa

Peki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Canım ya tüle dikip tülü çevireceksin ucu etrafında. Ben koli bandıyla tutturacağım. R sim atayım sana

Harika olmuş güle güle kullan annesi :)

Çok teşekkür ederim canım , bunda dolandırılmadım şükür
Denk geldi kuzum o. Hepsi öyle değildir büyük bir hak sonuçta

Eklentiler

• 61E8E2D9-18C0-42A9-9BD1-C7559B59D665.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 67
  • BC6A4A13-E387-458A-B565-50B216FA3BC4.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 70
Gerçekten çok zor bi durum ya

kuzum cok kilo almadın mı sen hep bebeğimi gitti makarna haftada iki gün yedim artırırım olmazsa
Valla ben en başından beri kilo alıyorum hiç kusmamda olmadığı için . Yani takmıyorum da ne isterse canım yiyorum 18 kilo aldım şimdiye kadar 20 kiloyla falan doğuma giderim diye düşünüyorum

Allah esirgesin gördün mü eşinin düşünmesi hiçte anormal bir durum değilmiş. Kendimden biliyorum bende düşünmüştüm çünkü.

Allah esirgesin gördün mü eşinin düşünmesi hiçte anormal bir durum değilmiş. Kendimden biliyorum bende düşünmüştüm çünkü.
Evet canım. adam haklı zaten de işte içten içe duygusallıktan kırılabiliyor insan.
Ya bi de bahçeci de yaptırsaydım şuan düşünemiyorum bile ne halde olurduk. Gidip şimdiden dna yaptırırdık herhalde. Haberi izledim isim benzerliğinden karışma olmuş. Bu çiftinkini de başkasına transfer etmişler. Tabi o tuttu mu belli değil haberde yok. Çok acayip bi durum. Biz de gidip dondurulmuşları imha ettirelim bari götürüp yanlışlıkla başkasına transfer etmesinler :) ayyy saçma sapan düşüncelere kapıldım yaaa

Evet onu okumuştum etkilenirsin diye demiyim dedim.. kötü olmuş gerçekten daha az hasta kabul edip daha dikkatli olabilirler..

Evet onu okumuştum etkilenirsin diye demiyim dedim.. kötü olmuş gerçekten daha az hasta kabul edip daha dikkatli olabilirler..
Her iki taraf için de çok zor bir durum. Sanırım diğer çiftin embriyosu tutmamış. O konuya hiç dahil değil. Onlar içinde aynı durum oluyor çünkü. İki ayrı taşıyıcı anne olmuş oluyor.
Telafisi de olmayan bir durum. Ciddi psikolojik desteğe ihtiyaçları var.
Bir tanıdık da bahçeci umut da yaptırdı. Karışıklığın olduğu merkezde. Kız hamile şuan. 33 haftalık falan. Duydularsa diken üstündedirler şimdi

@geminiwoman benim oğlumda sabah nisanım gelmişti. Yanı kanamam başlamıştı az az. Kahverengi değildi. Az az şansımda vardı ama dayanılmayacak gibi değildi. Aksam 8 gibi bi acile gittim çünkü kanı duyan herkes hastaneye git diye başımın etini yedi. Acilmam 2cm dediler. Suyun gelince gel dediler.Gece 2 de doğum yaptım. Ama Gece 10 gibi dayanılmayacak sancılar başladı. Suyumun gelmesini bekledim. 11 gibi suyum geldi. 11.5 yatis yaptım hastaneye 2 de doğurdum
loveren anlatsın diyince atladım hemen.
Sende bir acile uğra canım onlar seni yönlendirir. Yada sancin yoksa hiç çatala çıkma bekle sancini. En önemlisi sen nasıl rahat olacaksan öyle davran

Ay Allah korusun canm kötü şeyler getirme aklina.

İznin hayırlı olsun canım, keyifle dinlen. Maşallah pasana da.

Çok şade ve şık. Belki mila beyaz değil de başka bi renk de olabilir sadece

Sağol canım , bilemedim işte bi yerinde bişry eksik geliyo o yüzden sizde bi fikir verin[/QUOTE]
Bence de sade ve şık, eksiği de yok sadece kısa isim diye öyle gelmiş olabilir nedense ben de 4 harfli kısa isimleri çok severim benim de öyle,kızımın da inşallah kısa olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…