2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
TE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir

Elsanatımı seninkinide yapan [/QUOTE]
Harika olmuş güle güle kullan annesi :)

Kızlar bugün kendi dr uma gittim ve bebeğim çok şükür kilo almış. Dediğiniz gibi cihaz ya da dr un ölçümünden kaynaklı bir durummuş çok şükür . Destek olan herkesten Allah razı olsun
Gözünaydın canım çok sevindim benim de kontrol cuma bakalım nasıl benim kuzu. Bu ara çok sessiz ya

Kızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum

Ben aynen öyle yapacağım canım. Çok daha uyguna geliyor aynı mantık. Elyafı az koymak gerekiyormuş sanırım

Olur niye olmasın boş boş evde duracağına

Aman Can'ım Allah korusun. Kötüyü düşünme. Genelde önceden kesiyorlar kan sulandırıcıyı ama. Hep öyle duyduk. İbrahim hoca riskli gebeliklere de bakmıyor mu Zaten? Üstelik tamamen kesmiyor yarıya düşürecekmiş. Onu dikkate al derim. 15 gün öncesi bi de. Allahın izniyle bişey olmaz. Erken Doğum olur en fazla. O da erken bile sayılmaz. Sezaryen olursan kanama riski olmasın sonra sulandırıcıdan dolayı.

Şampuan, kulak p. Wc kağıdı falan gerekli mi ki hastane vermiyor mu Zaten wc kağıdı.
Bebeğe de şampuan koyan hiç görmedim Can'ım. Deodorant da gereksiz bence. Kuzucuğa zarar vermesin kokusu sonra.

Can'ım olur tabi neden olmasın. Güzel olur hatta.

Ne olmuş Can'ım ben kaçırdım
Ya hani bi arkadas hatta esine soyle hakkini helal etsin demisti. Cocuk karistirmayla ilgili ( ya tup bebek olan arkadaslar sakin akliniza kotu bisey gelmesin sizin. ). Anne baba kan grubu 0 bebeginki A olunca anlasilmis. Dogar doğmaz. Ama benim sasirdigim. Bahceci gibi yuksek fiyatli ve tamamen tup bebek uzerine bi merkez olmasi şaşırttı . Arastiranlar bilir. Cok meshur bi merkez

Canım bebeğe koydukların cok çok fazla geldi bana hem 10lu h.cikisi hem 4lü hem 5 zibin 2 pijama üstü vs.cok fazla. Ayrıca bir de pecete+havlu kağıt+t.kagidi fazla göründü gözüme, birini koysan yeter gibi ellerine sağlık ama halledip kurtulmussun sen de

O benim işte benim eşime demişti hakkını helal etsin diye.
Evet canım çok meşhur bir merkez. Sperm karışması değil. Embriyo karışmış.
Sperm karışması daha kötü olurdu

B
Biliyorum sen oldugunu. Hatta esine sadece ben hak vermistim. Paranoyaysa paranoya demistim :). Embriyoda kotu ya. Biz guzel seyler dusunelim

Ya evet bak sende biliyosun. Esin hakli ya gercekten. Kibrista cok degisik seyler legal olabiliyo. Duyduguma gore siparisle kiz ya da erkek transfer yapiliyomis fln.
Can'ım Kıbrıs'ta sperm ve yumurta donasyonu yapılıyor. Yani spermi yumurtası olmayanlar gidip başkasının yumurtasını alıyor. Türkiye'den de çok giden var. İnsanlar binevi evlatlıklarını karnında taşıyor işte. Bu kişisel bi tercih. Kimseye karışamayız ama dinimiz gereği caiz değil tabi.
Eşim de adamlar Kıbrıs'ta bunları doğal görüp yapıyorsa Türkiye'de de neler yapıyorlardır diye güvenmiyordu. Kızıyordum gerçi ben ona :)

B

Biliyorum sen oldugunu. Hatta esine sadece ben hak vermistim. Paranoyaysa paranoya demistim :). Embriyoda kotu ya. Biz guzel seyler dusunelim
Evet canım. Sizlerden şonra rahatlamıştım Zaten çok şükür. Embriyo da kötü tabi de. Sonuçta ne kadının ne erkeğin bebeği değil. Ama sperm karışsa kadının bebeği oluyor adamın olmuyor. O daha kötü bence. Gerçi kadın 9 ay taşıdı karnında. Yine de kopamaz ki. Ay çok acı bir şey bu.

Ayy ben şok oldum resmen ya . Hani sen yazınca bnde kendi kendime eşini kınamıştım ama eşinle konuşmandan sonra bu hberin çıkması da resmen eşinin fikirlerine destek niteliğinde . Yani ne olursa olsun o senin çocuğun sonuçta ama gercekten çok ilginç . Bencede eşin görmesin bu haberi

Erkekler daha cetrefilli ve kotu kalpli düşüncelere sahip olabiliyolar ama haklida cikabiliyolar :). Biz daha saf ve naifiz. Bn oyle bir durum oldugundan haberim yoktu kibrista. Ne diyim. Tek dicegim Allah kimseye yoklugunu yasamasin. O insanlarda mecbur olmasalar yapmazlar diye dusunuyorum. Baskasinin yumurtasiyla. Rabbim aratmasin. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Belki de görmüştür bile çoktan. Bişey demiyordur üzüldüğümü bildiğinden. Sürekli haber sitelerine bakar çünkü.
Allah korusun herkesi. Çok üzüldüm şuan o çift için. Ne olacak ki şimdi o bebeğin anne babasını da bulurlar. Ama anne baba ister mi yA çok tuhaf bi durum oluyor

Kızlar akşam nöbetçi eczaneden tantum Vera diye gargara almıştım daha doğrusu eczaci verdi. O kadar ise yaradı ki boğaz yanmam geçti çok rahatladım. Çok bile yapamamistim 5 sn bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…