- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.901
TE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir
Gözünaydın canım çok sevindim benim de kontrol cuma bakalım nasıl benim kuzu. Bu ara çok sessiz yaKızlar bugün kendi dr uma gittim ve bebeğim çok şükür kilo almış. Dediğiniz gibi cihaz ya da dr un ölçümünden kaynaklı bir durummuş çok şükür . Destek olan herkesten Allah razı olsun
Ben aynen öyle yapacağım canım. Çok daha uyguna geliyor aynı mantık. Elyafı az koymak gerekiyormuş sanırımKızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum
Kızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum
Kizlar bu tup bebekle ilgili konusmustukya. Simdi duydum o skandal bahceci tup bebek merkeziymis. Belki bilirisniz istanbullu olanlar. Cok meshur ve cok pahali biyer
Aman Can'ım Allah korusun. Kötüyü düşünme. Genelde önceden kesiyorlar kan sulandırıcıyı ama. Hep öyle duyduk. İbrahim hoca riskli gebeliklere de bakmıyor mu Zaten? Üstelik tamamen kesmiyor yarıya düşürecekmiş. Onu dikkate al derim. 15 gün öncesi bi de. Allahın izniyle bişey olmaz. Erken Doğum olur en fazla. O da erken bile sayılmaz. Sezaryen olursan kanama riski olmasın sonra sulandırıcıdan dolayı.Evet ben ıbrahim celebiye ve medigoldda zehra hocaya gidiyorum iki hastaneye bir ona bir diğerine. Ve doğum için kafam çok karışık. Zehra doktor hiç konuşmuyor ama güven veriyor yalnız hastanesi küçük medicalparkin yogunbakimi, techizatlari çok yeni iyi. Ibrahim hoca da çok tecrübeli iyi seviyorum ama kafam karışık. Kan sulandiriciyi zehra son ana kadar ve doğumdan sonra da 10 gün vuranacaksin dedi. Ibrahim hoca da doğuma 15 gün kala iğnenin dozunu yarıya dusurucez dedi. Ya yarım doz yetmezse bebegime pihtilasmadan kızımı kaybettim 22 haftada diye ödüm kopuyor
Şampuan, kulak p. Wc kağıdı falan gerekli mi ki hastane vermiyor mu Zaten wc kağıdı.Merhaba kızlar
Hastaneye gidecek olan bavulları hazırladım.
Ama halen eksik bir şey var mı diye düşünüyorum.
Oğlumun bavulunda
2 takım 10lu hastane çıkışı
1 takım 4lü h.çıkışı
2 alt pijama patikli
2 üst pijama
2 yelek
5 adet zıbın
Çorap
Ağız ,omuz mendili
2 adet battanye
1 paket bez
2 p.ıslak mendil
P.kremi
Losyon
Şampuan
Emzik
Biberon
Kulak p.
Alt açma t.
Benim bavulumda;
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
İç çamaşırı,çorap
Yelek
2adet emzirme atleti ve sütyen
Banyo ve yüz havlusu
Terlik,toka taç,tarak,lastik.makyaj malz.
Deodrant,rolon,diş macunu ve fırçası
göğüs ve dudak kremi,sabun,kolonya
Peçete,havlu kağıt,t.kağıdı,ıslak mendil
Hasta bezi,göğüs pedi
Göğüs pompası
Kızlar eksik ya da fazla gördüğünüz varsa söyleyin lütfen
Can'ım olur tabi neden olmasın. Güzel olur hatta.Kızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum
Peki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısınBen aynen öyle yapacağım canım. Çok daha uyguna geliyor aynı mantık. Elyafı az koymak gerekiyormuş sanırım
Ne olmuş Can'ım ben kaçırdımKizlar bu tup bebekle ilgili konusmustukya. Simdi duydum o skandal bahceci tup bebek merkeziymis. Belki bilirisniz istanbullu olanlar. Cok meshur ve cok pahali biyer
Harika olmuş güle güle kullan annesi :)Elsanatımı seninkinide yapan
Peki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Ya hani bi arkadas hatta esine soyle hakkini helal etsin demisti. Cocuk karistirmayla ilgili ( ya tup bebek olan arkadaslar sakin akliniza kotu bisey gelmesin sizin. ). Anne baba kan grubu 0 bebeginki A olunca anlasilmis. Dogar doğmaz. Ama benim sasirdigim. Bahceci gibi yuksek fiyatli ve tamamen tup bebek uzerine bi merkez olmasi şaşırttı . Arastiranlar bilir. Cok meshur bi merkezNe olmuş Can'ım ben kaçırdım
Canım bebeğe koydukların cok çok fazla geldi bana hem 10lu h.cikisi hem 4lü hem 5 zibin 2 pijama üstü vs.cok fazla. Ayrıca bir de pecete+havlu kağıt+t.kagidi fazla göründü gözüme, birini koysan yeter gibiMerhaba kızlar
Hastaneye gidecek olan bavulları hazırladım.
Ama halen eksik bir şey var mı diye düşünüyorum.
Oğlumun bavulunda
2 takım 10lu hastane çıkışı
1 takım 4lü h.çıkışı
2 alt pijama patikli
2 üst pijama
2 yelek
5 adet zıbın
Çorap
Ağız ,omuz mendili
2 adet battanye
1 paket bez
2 p.ıslak mendil
P.kremi
Losyon
Şampuan
Emzik
Biberon
Kulak p.
Alt açma t.
Benim bavulumda;
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
İç çamaşırı,çorap
Yelek
2adet emzirme atleti ve sütyen
Banyo ve yüz havlusu
Terlik,toka taç,tarak,lastik.makyaj malz.
Deodrant,rolon,diş macunu ve fırçası
göğüs ve dudak kremi,sabun,kolonya
Peçete,havlu kağıt,t.kağıdı,ıslak mendil
Hasta bezi,göğüs pedi
Göğüs pompası
Kızlar eksik ya da fazla gördüğünüz varsa söyleyin lütfen
O benim işteYa hani bi arkadas hatta esine soyle hakkini helal etsin demisti. Cocuk karistirmayla ilgili ( ya tup bebek olan arkadaslar sakin akliniza kotu bisey gelmesin sizin. ). Anne baba kan grubu 0 bebeginki A olunca anlasilmis. Dogar doğmaz. Ama benim sasirdigim. Bahceci gibi yuksek fiyatli ve tamamen tup bebek uzerine bi merkez olmasi şaşırttı . Arastiranlar bilir. Cok meshur bi merkez
Biliyorum sen oldugunu. Hatta esine sadece ben hak vermistim. Paranoyaysa paranoya demistim :). Embriyoda kotu ya. Biz guzel seyler dusunelimO benim iştebenim eşime demişti hakkını helal etsin diye.
Evet canım çok meşhur bir merkez. Sperm karışması değil. Embriyo karışmış.
Sperm karışması daha kötü olurdu
Can'ım Kıbrıs'ta sperm ve yumurta donasyonu yapılıyor. Yani spermi yumurtası olmayanlar gidip başkasının yumurtasını alıyor. Türkiye'den de çok giden var. İnsanlar binevi evlatlıklarını karnında taşıyor işte. Bu kişisel bi tercih. Kimseye karışamayız ama dinimiz gereği caiz değil tabi.Ya evet bak sende biliyosun. Esin hakli ya gercekten. Kibrista cok degisik seyler legal olabiliyo. Duyduguma gore siparisle kiz ya da erkek transfer yapiliyomis fln.
Evet canım. Sizlerden şonra rahatlamıştım Zaten çok şükür. Embriyo da kötü tabi de. Sonuçta ne kadının ne erkeğin bebeği değil. Ama sperm karışsa kadının bebeği oluyor adamın olmuyor. O daha kötü bence. Gerçi kadın 9 ay taşıdı karnında. Yine de kopamaz ki. Ay çok acı bir şey bu.B
Biliyorum sen oldugunu. Hatta esine sadece ben hak vermistim. Paranoyaysa paranoya demistim :). Embriyoda kotu ya. Biz guzel seyler dusunelim
Ayy ben şok oldum resmen ya . Hani sen yazınca bnde kendi kendime eşini kınamıştım ama eşinle konuşmandan sonra bu hberin çıkması da resmen eşinin fikirlerine destek niteliğinde . Yani ne olursa olsun o senin çocuğun sonuçta ama gercekten çok ilginç . Bencede eşin görmesin bu haberiO benim iştebenim eşime demişti hakkını helal etsin diye.
Evet canım çok meşhur bir merkez. Sperm karışması değil. Embriyo karışmış.
Sperm karışması daha kötü olurdu
Can'ım Kıbrıs'ta sperm ve yumurta donasyonu yapılıyor. Yani spermi yumurtası olmayanlar gidip başkasının yumurtasını alıyor. Türkiye'den de çok giden var. İnsanlar binevi evlatlıklarını karnında taşıyor işte. Bu kişisel bi tercih. Kimseye karışamayız ama dinimiz gereği caiz değil tabi.
Eşim de adamlar Kıbrıs'ta bunları doğal görüp yapıyorsa Türkiye'de de neler yapıyorlardır diye güvenmiyordu. Kızıyordum gerçi ben ona :)
Evet canım. Sizlerden şonra rahatlamıştım Zaten çok şükür. Embriyo da kötü tabi de. Sonuçta ne kadının ne erkeğin bebeği değil. Ama sperm karışsa kadının bebeği oluyor adamın olmuyor. O daha kötü bence. Gerçi kadın 9 ay taşıdı karnında. Yine de kopamaz ki. Ay çok acı bir şey bu.
Belki de görmüştür bile çoktan. Bişey demiyordur üzüldüğümü bildiğinden. Sürekli haber sitelerine bakar çünkü.Ayy ben şok oldum resmen ya . Hani sen yazınca bnde kendi kendime eşini kınamıştım ama eşinle konuşmandan sonra bu hberin çıkması da resmen eşinin fikirlerine destek niteliğinde . Yani ne olursa olsun o senin çocuğun sonuçta ama gercekten çok ilginç . Bencede eşin görmesin bu haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?