2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tabi ki olur, çok da güzel olur internette yapilisini gösteren videolar var tersten dikip çevirip ortasını elyafi sokmak için boş bırakıyordu videodaki bayan ortadan dikip buzuyordu anlattigina yakın.

Peki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Yatağın ayak ucuna tül bağlıyorlar tule önceden ortalayarak dikebilirsin direk bağlanır ya da hastanede zimbalayarak ya da yapistirarak , iğneyle bile tutturabilirsin ,ben bebeğin kuvozune fiyonk takicam ınş. Bide tül tutu istiyorum da kuvoz ölçülerini bilmiyorum yaptığım büyük mu oldu ne

Canım gözün aydın senin tosuncuk bayağı büyümüş. Maşallah sübhanallah. Artık tatildesin dinlene dinlene büyültürsün paşayı.
Hayatım seninmiydi ayrıntılı ultrasonda bacaklarda sorun vardı anne karnında da düzelebilir olmazsa doğum sonrası ameliyat demişlerdi sanki. Hep aklımda ama soramıyordum

Kızlar akşam nöbetçi eczaneden tantum Vera diye gargara almıştım daha doğrusu eczaci verdi. O kadar ise yaradı ki boğaz yanmam geçti çok rahatladım. Çok bile yapamamistim 5 sn bile değil.

Canim Tentum verde banyonda hep bulunuyor boğazım kadınında iki kere yapıyorum geçiriyor hemen ağız ici yaralarda iyi geliyor. Sadece ilk 3 ay kullanma demişti doktorum. Sonrasında tutmamakta dikkat et demişti. Işine yaradığına sevindim son zamanlarda hastalık hiç cekilmez

Canım bendeki fiyonkların içine elyaf koymamış yapan kadın, elyaf koymasan da olur bence, gayet de güzel olur

Ayyy mi bileyim yaaa eşim de abartıyorsun dedi ama valizde yer var kullanamazsan da dursun diye düşündüm
Kızımın doğumunda da böyle yapmıştım
Aklımda kalacağına bavulda kalsın dedim:)

Kizlar bu tup bebekle ilgili konusmustukya. Simdi duydum o skandal bahceci tup bebek merkeziymis. Belki bilirisniz istanbullu olanlar. Cok meshur ve cok pahali biyer
canım vallaha ben de şimdi izledim. Bi arkadaşın eşi hatta baya takmıştı bu konuya kızmıştık ama demek ki gercekten olabiliyomuş. Rabbim kimsenin başına vermesin çok da takılmamk lazım doğum arifesi

Eşim de abarttın diyo ama içimden geldi işte.Valiz büyük aklıma geleni koydum
Hastanede ne kadar kalacağımız belli olmaz diye koydum.
Sağol canım....

Bende kesinlikle olmadı, hatta iştahım o kadar coktuki(normalde de öyledir) biraz migde bulantisi olsada yemek yiyemesem diye aklımdan geçirdim aşırı kilo aldim diye.. hamileliğin boyunca hicbmigde bulantım kusmam olmadı çok şükür..sadece 1-2 gün miğde yanmam oldu,ondada sucuk yemistim fazlaca. . O kadar da oluversin.

Ben hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap

Ay cnm sabah saatlerinde işte kahve pembe gibi akıntı karışık leke geldi çamaşır değiştirdim yine az geldi bitti. Tadım yoktu dolastim falan ay bir de düştüm diz üstü Allah'tan. Artık sancı falan bastırır sana giderim bence de muayeneden kaynaklandı. O çengeli istemiyorum bir daha mecbur olmayınca oğlumda çok hareketli şükür. Ben daha dogurmam galiba

Ben hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Kendine iç çamaşıri emzirme atleti sütyeni ve gecelik. Bebişe ekstra battaniye, bez ve muslin bez.

Ay az önce küvoz ölçüsünü biyerde okumuştum dur bulunca atayım ben sana

Hayırlısı olsun inşallah cnm sancı su falan gelirse anlarım artık dogururum Allah'ın izniyle

Canım ben de bebise 1 hastane çıkışı, 2 citcitli, 2 uzun kollu ayaklı zıbın, 3 çorap, 1 yelek, 1 ince penye battaniye 1 kalın battaniye, 10 bez,1 ıslak mendil,saç fırçası,küçük biberon, emzik. Kendime 2 pijama,2 emzirme sutyeni,3kulot,lohusa pedi,tarak, tuv.kagidi,göğüs pedi,3 çorap sanırım bu kadar şey koydum hatırladığım kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…