- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.941
Tabi ki olur, çok da güzel olur internette yapilisini gösteren videolar var tersten dikip çevirip ortasını elyafi sokmak için boş bırakıyordu videodaki bayan ortadan dikip buzuyordu anlattigina yakın.Kızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum
Yatağın ayak ucuna tül bağlıyorlar tule önceden ortalayarak dikebilirsin direk bağlanır ya da hastanede zimbalayarak ya da yapistirarak , iğneyle bile tutturabilirsin ,ben bebeğin kuvozune fiyonk takicam ınş. Bide tül tutu istiyorum da kuvoz ölçülerini bilmiyorum yaptığım büyük mu oldu nePeki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Kızlar merhâba lar .Bugün bayağı yogunum. 32 . Hafta raporumu aldım artık evdeyim. Tosunumu gordum. 1850 Gr 42 cm olmuş pasam. Doktorum aynı yüzü sana benziyor dedi. Siyah beyaz ben anlamadım ama o anlıyor. Ufak tefek bir iki isim var onları da halledip eve geçip dinlenicem inşallah. Geçmiş mesajları okuyamadim. Okuduktan sonra yazarim. Görüşürüz canlar
Kızlar akşam nöbetçi eczaneden tantum Vera diye gargara almıştım daha doğrusu eczaci verdi. O kadar ise yaradı ki boğaz yanmam geçti çok rahatladım. Çok bile yapamamistim 5 sn bile değil.
Canım bendeki fiyonkların içine elyaf koymamış yapan kadın, elyaf koymasan da olur bence, gayet de güzel olurKızlar bana bir akıl verin elimde kapı süsünü yaptığım kadife kumaşım ve düz elyafım var ben bundan hastanede bebeğin yatağına asılan fiyonktan yapabilirmiyim yani kumaşın üç tarafını dikip içine o düz elyafı içine koyup son kenarıda diksem ortadan büzdürüp büzdürdüğüm yerede silikonla kapı süsüne koyduğum çiçeklerden ve kurdelelerden koysam olurmu değerlendireyim istiyorum
Kurdelenin bir tanesinin iki ucunu uzun bırakmış canım, arkasına doğru silikonlamış onunla bağlanacak, sen de öyle yapabilirsinPeki canım biz bu fiyonku nasıl tutturcaz o yatağa ayy benden önce yaparsan fotograf koyarmısın
Aman Can'ım Allah korusun. Kötüyü düşünme. Genelde önceden kesiyorlar kan sulandırıcıyı ama. Hep öyle duyduk. İbrahim hoca riskli gebeliklere de bakmıyor mu Zaten? Üstelik tamamen kesmiyor yarıya düşürecekmiş. Onu dikkate al derim. 15 gün öncesi bi de. Allahın izniyle bişey olmaz. Erken Doğum olur en fazla. O da erken bile sayılmaz. Sezaryen olursan kanama riski olmasın sonra sulandırıcıdan dolayı.
Şampuan, kulak p. Wc kağıdı falan gerekli mi ki hastane vermiyor mu Zaten wc kağıdı.
Bebeğe de şampuan koyan hiç görmedim Can'ım. Deodorant da gereksiz bence. Kuzucuğa zarar vermesin kokusu sonra.
Can'ım olur tabi neden olmasın. Güzel olur hatta.
canım vallaha ben de şimdi izledim. Bi arkadaşın eşi hatta baya takmıştı bu konuya kızmıştık ama demek ki gercekten olabiliyomuş. Rabbim kimsenin başına vermesin çok da takılmamk lazım doğum arifesiKizlar bu tup bebekle ilgili konusmustukya. Simdi duydum o skandal bahceci tup bebek merkeziymis. Belki bilirisniz istanbullu olanlar. Cok meshur ve cok pahali biyer
Canım bebeğe koydukların cok çok fazla geldi bana hem 10lu h.cikisi hem 4lü hem 5 zibin 2 pijama üstü vs.cok fazla. Ayrıca bir de pecete+havlu kağıt+t.kagidi fazla göründü gözüme, birini koysan yeter gibiellerine sağlık ama halledip kurtulmussun sen de
Bende kesinlikle olmadı, hatta iştahım o kadar coktuki(normalde de öyledir) biraz migde bulantisi olsada yemek yiyemesem diye aklımdan geçirdim aşırı kilo aldim diye.. hamileliğin boyunca hicbmigde bulantım kusmam olmadı çok şükür..sadece 1-2 gün miğde yanmam oldu,ondada sucuk yemistim fazlaca. . O kadar da oluversin.semabsrn @Kahverengikus itirazimvar bakın simdi hatırlayamadım diyabet savaşçılarını da...bi teorim var siz de cevap verin bakalım...ben ilk 3 ay çok kusuyordum sadece tost peynir ekmek falan yiyordum...hatta kusmam geçtiğinde de açlıktan öluyor gibi yemeye başlamıştım...bence insülini metabolizmayı ayarları bozan bu oldu...var mıydı sizde benzer durumlar...ne dersiniz...
canım dün kontrolün vardı nasıl durumun?Valla ben en başından beri kilo alıyorum hiç kusmamda olmadığı için . Yani takmıyorum da ne isterse canım yiyorum 18 kilo aldım şimdiye kadar 20 kiloyla falan doğuma giderim diye düşünüyorum
Ay cnm sabah saatlerinde işte kahve pembe gibi akıntı karışık leke geldi çamaşır değiştirdim yine az geldi bitti. Tadım yoktu dolastim falan ay bir de düştüm diz üstü Allah'tan. Artık sancı falan bastırır sana giderim bence de muayeneden kaynaklandı. O çengeli istemiyorum bir daha mecbur olmayınca oğlumda çok hareketli şükür. Ben daha dogurmam galibatgb34 benim oğlumda sabah nisanım gelmişti. Yanı kanamam başlamıştı az az. Kahverengi değildi. Az az şansımda vardı ama dayanılmayacak gibi değildi. Aksam 8 gibi bi acile gittim çünkü kanı duyan herkes hastaneye git diye başımın etini yedi. Acilmam 2cm dediler. Suyun gelince gel dediler.Gece 2 de doğum yaptım. Ama Gece 10 gibi dayanılmayacak sancılar başladı. Suyumun gelmesini bekledim. 11 gibi suyum geldi. 11.5 yatis yaptım hastaneye 2 de doğurdum
loveren anlatsın diyince atladım hemen.
Sende bir acile uğra canım onlar seni yönlendirir. Yada sancin yoksa hiç çatala çıkma bekle sancini. En önemlisi sen nasıl rahat olacaksan öyle davran
Sağol canım o videoyu izleyeyimTabi ki olur, çok da güzel olur internette yapilisini gösteren videolar var tersten dikip çevirip ortasını elyafi sokmak için boş bırakıyordu videodaki bayan ortadan dikip buzuyordu anlattigina yakın.
Kendine iç çamaşıri emzirme atleti sütyeni ve gecelik. Bebişe ekstra battaniye, bez ve muslin bez.Ben hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Ay az önce küvoz ölçüsünü biyerde okumuştum dur bulunca atayım ben sanaYatağın ayak ucuna tül bağlıyorlar tule önceden ortalayarak dikebilirsin direk bağlanır ya da hastanede zimbalayarak ya da yapistirarak , iğneyle bile tutturabilirsin ,ben bebeğin kuvozune fiyonk takicam ınş. Bide tül tutu istiyorum da kuvoz ölçülerini bilmiyorum yaptığım büyük mu oldu ne
Hayırlısı olsun inşallah cnm sancı su falan gelirse anlarım artık dogururum Allah'ın izniyleCanım nişanda olabilir, korkutmak istemem ama ablamında açılma varmı diye bakmışlar akşamına leke gelmiş sabahına da doğurdu. Sen hazırlıklı ol herşeye. Senin doğumun bekleniyor çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Canım ben de bebise 1 hastane çıkışı, 2 citcitli, 2 uzun kollu ayaklı zıbın, 3 çorap, 1 yelek, 1 ince penye battaniye 1 kalın battaniye, 10 bez,1 ıslak mendil,saç fırçası,küçük biberon, emzik. Kendime 2 pijama,2 emzirme sutyeni,3kulot,lohusa pedi,tarak, tuv.kagidi,göğüs pedi,3 çorap sanırım bu kadar şey koydum hatırladığım kadariylaBen hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?