2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bu catal dedigin ne ay pardon cengel demissin

Gerçekten çok iyi geldi banada.ilk kez gargara kullandım. Bı kere 5 sn kadar yaptım sadece yetti. İnşallah tekrarlamaz.

Bu catal dedigin ne ay pardon cengel demissin
Jinekolojik muayenede oturulan koltuk cnm ya ebe ve diğer stajyerler olunca sinir oldum 4 kişiye bacak açmak, dayanilmaz bir acı değildi ama tüm gücüyle abaninca ebe şok oldum. Hiç sevmedim ben hiç istemiyorum bir daha

Özeldeki doktorum sokmuyor cnm ama devletteki doktor 30. Haftadan sonra iki üç haftada aliyo 3 kez girdim ben toplamda. Sancin yoksa gerek yok zaten.

Hangi hastaneye gidiyosun canim. Ya dogum olucagi zaman oyle oluyomus. Gelen elliyo giden elliyo demislerdi. Acilmayi kontrol etmek icin. Ebe niye tum gucuyle abandi ki doktorun bakmadi mi

Üff bende ondan korkuyorum onu yaptığında çatına da bakmış oldumu peki? Ben diyorum iyice sancı çekeyim açılma olur belki daha az canım acır o muayene de

İşte onu diyorum canım birdenbire karbonhidrata yüklendik ondan mı oldu acaba ben hayatımda yemediğim ekmeği yedim o dönem benimki kusmalardandı seninki iştahtan ama sonuçta bizi bozan bu oldu ve doğumdan sonra kalmıycak inşallah...çünku ben mesela gebelik şekeri risk grubunda değilim hiçbir açıdan...bikac kişi daha değil diye biliyorum...

Hangi hastaneye gidiyosun canim. Ya dogum olucagi zaman oyle oluyomus. Gelen elliyo giden elliyo demislerdi. Acilmayi kontrol etmek icin. Ebe niye tum gucuyle abandi ki doktorun bakmadi mi
Devlete gittim cnm acile ebe hem göbekten bastırdı hem alttan iki parmak soktu rahat bırak kendini dedi durdu işte o rahim ağzına kadar bakiyor açıklık var mı diye. Ay ben iki aydır bir şey olur diye adamdan kaçıyorum demek ki öyle de kolay birşey olmuyormuş tövbe.

Ay Allah korusun canm kötü şeyler getirme aklina.
:)) ya elhamdulillah benim şuan içim rahat ama dondurulmuşlar konusunda hep kafam karışıktı. Hatta eşim şüphelerini söyleyince bu bizimse Zaten döndürülmüş planlar da bizimdir. O konuda içim rahat demişti. Ben de asıl onlardan şüphe duy demiştim :))) gerçekten de bak bu karışanlar dondurulmuş embriyolarmış zaten.
Eşime de dondurmaya devam etmezsek gidip alalım kendimiz demiştim. Başkasına transfer etmesinler diye ay gülüyorum artık yaa napayım. O bebeğin dünyaya geleceği varmış. Kendi annesine transfer edilse orda tutunamayacaktı belki de.
Dediğin gibi kötüyü düşünmeyelim yine de. Tam da Doğum öncesi

Üff bende ondan korkuyorum onu yaptığında çatına da bakmış oldumu peki? Ben diyorum iyice sancı çekeyim açılma olur belki daha az canım acır o muayene de
Doktoru görmedim bile. Normal dedi cnm çatı için bebeğe bağlı imiş o kilo alirsa biraz zor kafamız büyük bizim çünkü şimdi 3.5 kiloya yakınız. Dogum başlayınca ıslak olurmuş gerçi dünde çok akıntim vardı Yanılma payı var diyorlar ama kuzenim dün doğum yaptı 3300 dediler 3600 doğdu maşallah 40. Haftadaydi. Ben bu korkuyla yapmam doğum falan tuttum kendimi

Banada yapildi cati muayenesi aciklik varmi diye bakilmisti. Bende oyle dusundum. Iliski yasamiyorum ne zamandir. Yasasamda bisey olmazzmis dedim. Baya baya ileriye kdr itiyolar. Valla benimkini acildeki dr. Iki parmakla fln yapmadi 3 parnagiyla acip iyice ittirmisti. Ama kendi doktorum cok hızlı ve kolay yapmisti

Bence sen 2 gune dogurcan. Kanlı akinti fln baslamis hatta yarin sabah dogurdum bile diyebilirsin. :). Benden soylemesi. Kacisimiz yokkk. Icimizde kalmicaklar ya :)

Sonrasında leke geldi mi cnm benim akşam değil bu sabah lekelenmem oldu.

Bence sen 2 gune dogurcan. Kanlı akinti fln baslamis hatta yarin sabah dogurdum bile diyebilirsin. :). Benden soylemesi. Kacisimiz yokkk. Icimizde kalmicaklar ya :)
Hayırlısı cnm inş sağlıkla gelsin yeter bize ama süründüredebilir

slm kizlar de kontrolumuz vardi bu hafta beyindeki suda artis yok olmamis cok şükür eskisi gibi su kapsigi yerde insallh hic artmazda bebegime zarar vermez .. bolbol su ic dinlen dedi.. bebsim 2900 olmus teyzeleri ama kafasindan dolayi yaniliyor olabiliriz dedi ben 2.500 ede raziyim saglikli olsunda ... simdilik bu kadar haftaya tekrar kontrole gidecegum sonra dogum zaten.. hareketlweini cok iyi takip et dedi beyin nefes almasini keserse karnindada ölebilir dedi yine felâket tellalligi yapti napsin oda hep enkotusunu soyleyecekkki sonra niye demedin demiyelim diye herkesi kocaman optum dualarinizla yanimda oldugunuzu tum kalbimle inandim guzel anneler bebislerimiz hepimizin saglicakla dogsunlar insallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…