- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.881
ay heyecanlandım ben de, inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelsin bebişlerin canımKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Çok şade ve şık. Belki mila beyaz değil de başka bi renk de olabilir sadece[/QUOTE]Çok teşekkür ederim canım , ama sanki bişey eksik gibi geliyo ne old nu bulamıyorum
Evet ben ıbrahim celebiye ve medigoldda zehra hocaya gidiyorum iki hastaneye bir ona bir diğerine. Ve doğum için kafam çok karışık. Zehra doktor hiç konuşmuyor ama güven veriyor yalnız hastanesi küçük medicalparkin yogunbakimi, techizatlari çok yeni iyi. Ibrahim hoca da çok tecrübeli iyi seviyorum ama kafam karışık. Kan sulandiriciyi zehra son ana kadar ve doğumdan sonra da 10 gün vuranacaksin dedi. Ibrahim hoca da doğuma 15 gün kala iğnenin dozunu yarıya dusurucez dedi. Ya yarım doz yetmezse bebegime pihtilasmadan kızımı kaybettim 22 haftada diye ödüm kopuyorBurda bildiğim kadarıyla giden yok. O taraflarda başka hastanelere gidenler vardı ama.Fonetik canım sen nereye gidiyordun?
Bir de medikalparkta İbrahim çelebi ve Yasemin tontuş u duydum. Bi ara gitmeyi düşündüm ben de ama vazgeçtim şonra.
TE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir
Sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Sorunsuz rahat bir şekilde gerçekleşir inşallah doğumun canım. Böbreklerin zorladığı için erkene aldılar değil mı? Inşallah doğum sonrası böbreğin hemen toparlanır çok ağrı çekmezsin canım.
Benim nst çekilirken sola yatırıp çektiler. 15 dk falan sürdü . Sırt üstü yatirmadilar
Çok şade ve şık. Belki mila beyaz değil de başka bi renk de olabilir sadece
İnsallah cnm çok rahattim benAy inşallah öyle yaparlar benide, dr un sedyesinden kalktığımda bi acayip olmuştum kiloda var
Sağol canım , bilemedim işte bi yerinde bişry eksik geliyo o yüzden sizde bi fikir verin
Evet canım çatı muayenesinden sonra oluyo lekelenme telaş yapmaKızlar akşam kasılmam kesilmeyince acile gideyim dedim ne var ne yok baksınlar diye, nst ye bağlanamadik oğlum hep kaçtı hıçkirdi vurdu on beş dk dalgalandı durdu sonra acilma var mı diye baktı ebe cnm çok yandı yaaaaçılmam yokmuş sabah kahve leke geldi muayenedendir değil mi o
Hadi iyi tatiller bebişinle bende 2-3 haftadır evdeyim misssKızlar merhâba lar .Bugün bayağı yogunum. 32 . Hafta raporumu aldım artık evdeyim. Tosunumu gordum. 1850 Gr 42 cm olmuş pasam. Doktorum aynı yüzü sana benziyor dedi. Siyah beyaz ben anlamadım ama o anlıyor. Ufak tefek bir iki isim var onları da halledip eve geçip dinlenicem inşallah. Geçmiş mesajları okuyamadim. Okuduktan sonra yazarim. Görüşürüz canlar
Melek figuru gri olmayabilirdi belki.
Evet ben onu pembe istemiştim sonradan unuttum ne renk istediğimi
Allah yardımcınız olsun inşallah seninde bebişlerinindeAllah razi olsun. Dun geceden beri böbrek agrisindan kivraniyorum. Agri kesici serumun etkisi bile olmuyor nerdeyse. Bobregim son noktada.
Sağol canım.Hadi iyi tatiller bebişinle bende 2-3 haftadır evdeyim misss
Evet ben onu pembe istemiştim sonradan unuttum ne renk istediğimi
Hayırlı olsun inşallah ikizlrre sağsağlim kavuşuyoruz. Kapı süsüne de bayıldım bol bol dua edelim sağlıkla kavuşalım miniklereKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Nişan olabilir canım hareketleri takip et hareketliyse korkma. Belki de muayenedendir.Kızlar akşam kasılmam kesilmeyince acile gideyim dedim ne var ne yok baksınlar diye, nst ye bağlanamadik oğlum hep kaçtı hıçkirdi vurdu on beş dk dalgalandı durdu sonra acilma var mı diye baktı ebe cnm çok yandı yaaaaçılmam yokmuş sabah kahve leke geldi muayenedendir değil mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?