2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet ben ıbrahim celebiye ve medigoldda zehra hocaya gidiyorum iki hastaneye bir ona bir diğerine. Ve doğum için kafam çok karışık. Zehra doktor hiç konuşmuyor ama güven veriyor yalnız hastanesi küçük medicalparkin yogunbakimi, techizatlari çok yeni iyi. Ibrahim hoca da çok tecrübeli iyi seviyorum ama kafam karışık. Kan sulandiriciyi zehra son ana kadar ve doğumdan sonra da 10 gün vuranacaksin dedi. Ibrahim hoca da doğuma 15 gün kala iğnenin dozunu yarıya dusurucez dedi. Ya yarım doz yetmezse bebegime pihtilasmadan kızımı kaybettim 22 haftada diye ödüm kopuyor

TE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir

Elsanatımı seninkinide yapan [/QUOTE]

Kesimini boyasini kendi yapıyor

Amin canim benim . Bobregim son raddeye geldi. Kanama bittikten sonra stenti çıkartacağım daha. Ins düzelir

Evet canım çatı muayenesinden sonra oluyo lekelenme telaş yapma

Hadi iyi tatiller bebişinle bende 2-3 haftadır evdeyim misss

Merhaba kızlar
Hastaneye gidecek olan bavulları hazırladım.
Ama halen eksik bir şey var mı diye düşünüyorum.
Oğlumun bavulunda
2 takım 10lu hastane çıkışı
1 takım 4lü h.çıkışı
2 alt pijama patikli
2 üst pijama
2 yelek
5 adet zıbın
Çorap
Ağız ,omuz mendili
2 adet battanye
1 paket bez
2 p.ıslak mendil
P.kremi
Losyon
Şampuan
Emzik
Biberon
Kulak p.
Alt açma t.

Benim bavulumda;
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
İç çamaşırı,çorap
Yelek
2adet emzirme atleti ve sütyen
Banyo ve yüz havlusu
Terlik,toka taç,tarak,lastik.makyaj malz.
Deodrant,rolon,diş macunu ve fırçası
göğüs ve dudak kremi,sabun,kolonya
Peçete,havlu kağıt,t.kağıdı,ıslak mendil
Hasta bezi,göğüs pedi
Göğüs pompası
Kızlar eksik ya da fazla gördüğünüz varsa söyleyin lütfen

Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Hayırlı olsun inşallah ikizlrre sağsağlim kavuşuyoruz. Kapı süsüne de bayıldım bol bol dua edelim sağlıkla kavuşalım miniklere

Nişan olabilir canım hareketleri takip et hareketliyse korkma. Belki de muayenedendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…