- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.981
Bence de sade ve şık, eksiği de yok sadece kısa isim diye öyle gelmiş olabilir nedense ben de 4 harfli kısa isimleri çok severim benim de öyle,kızımın da inşallah kısa olacak.[/QUOTE]Sağol canım , bilemedim işte bi yerinde bişry eksik geliyo o yüzden sizde bi fikir verin
Ic zıbın koyabilirsn canım biraz ilk biraz sulu kaka yapiyolar dışari sızabiliyor ben ilk oğlum da olmadı ama yeğenlerim de ikiz olanlarda �kisinde de olduBen hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Canim maşallah, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak kuzumuza. Sağlıkla eve gideceksiniz, o hastaneden mutluluklarla çıkacaksınız inşallah. Hep duamdasin, Allah daha iyi haberlerini almayı nasip etsin bizeslm kizlar de kontrolumuz vardi bu hafta beyindeki suda artis yok olmamis cok şükür eskisi gibi su kapsigi yerde insallh hic artmazda bebegime zarar vermez .. bolbol su ic dinlen dedi.. bebsim 2900 olmus teyzeleri ama kafasindan dolayi yaniliyor olabiliriz dedi ben 2.500 ede raziyim saglikli olsunda ... simdilik bu kadar haftaya tekrar kontrole gidecegum sonra dogum zaten.. hareketlweini cok iyi takip et dedi beyin nefes almasini keserse karnindada ölebilir dedi yine felâket tellalligi yapti napsin oda hep enkotusunu soyleyecekkki sonra niye demedin demiyelim diyeherkesi kocaman optum dualarinizla yanimda oldugunuzu tum kalbimle inandim guzel anneler bebislerimiz hepimizin saglicakla dogsunlar insallh..
Alt acma bezi unutmayn arkadaslar altini acinca iseyebiliyorlarCanım ben de bebise 1 hastane çıkışı, 2 citcitli, 2 uzun kollu ayaklı zıbın, 3 çorap, 1 yelek, 1 ince penye battaniye 1 kalın battaniye, 10 bez,1 ıslak mendil,saç fırçası,küçük biberon, emzik. Kendime 2 pijama,2 emzirme sutyeni,3kulot,lohusa pedi,tarak, tuv.kagidi,göğüs pedi,3 çorap sanırım bu kadar şey koydum hatırladığım kadariyla
Benim de arkadaşım 1 sezeryan oldu ardından kist ameliyatı oldu. Kist ameliyatında gazlı bez unuttular ve tekrar açtılarAy kızlar tv de sezeryanda içinde gazlı bez unutulan bi kadın var , offffff ya bu hastanelerde nasıl iş yapıyolar yafff zaten korkuyorum sezeryandan
Ay evet onu demeyi unutmuşum canım 3 tane de alt açma bezi koydum babyme 'ninAlt acma bezi unutmayn arkadaslar altini acinca iseyebiliyorlar
Aynen bende oyleAy evet onu demeyi unutmuşum canım 3 tane de alt açma bezi koydum babyme 'nin
Slmm cnm nasılsın Mayıs annesi mi oluyorsun yine sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim:)Hayırlı olsun inşallah ikizlrre sağsağlim kavuşuyoruz. Kapı süsüne de bayıldım bol bol dua edelim sağlıkla kavuşalım miniklere
Nişan olabilir canım hareketleri takip et hareketliyse korkma. Belki de muayenedendir.
İyi çok şükür canım . Yazmıştım buraya suyum için fena değil dedi yine bol su içmeye devam dedi . 3100 gram olmuş kızımcanım dün kontrolün vardı nasıl durumun?
Bende olmadi leke ama doktor sordu varmi leke diye oladabiliyo demekkiSonrasında leke geldi mi cnm benim akşam değil bu sabah lekelenmem oldu.
Kilosu düşen duydum da fazla çıkan ilk kez duydum canım ya :)) senin tospik zorlamayacak inş annesi.Doktoru görmedim bile. Normal dedi cnm çatı için bebeğe bağlı imiş o kilo alirsa biraz zor kafamız büyük bizim çünkü şimdi 3.5 kiloya yakınız. Dogum başlayınca ıslak olurmuş gerçi dünde çok akıntim vardı Yanılma payı var diyorlar ama kuzenim dün doğum yaptı 3300 dediler 3600 doğdu maşallah 40. Haftadaydi. Ben bu korkuyla yapmam doğum falan tuttum kendimi
Can'ım benim artmaz inş. Allahın izniyle. Benim nedense seninle ilgili içim rahat. Yolunda gidecek gibi her şey.slm kizlar de kontrolumuz vardi bu hafta beyindeki suda artis yok olmamis cok şükür eskisi gibi su kapsigi yerde insallh hic artmazda bebegime zarar vermez .. bolbol su ic dinlen dedi.. bebsim 2900 olmus teyzeleri ama kafasindan dolayi yaniliyor olabiliriz dedi ben 2.500 ede raziyim saglikli olsunda ... simdilik bu kadar haftaya tekrar kontrole gidecegum sonra dogum zaten.. hareketlweini cok iyi takip et dedi beyin nefes almasini keserse karnindada ölebilir dedi yine felâket tellalligi yapti napsin oda hep enkotusunu soyleyecekkki sonra niye demedin demiyelim diyeherkesi kocaman optum dualarinizla yanimda oldugunuzu tum kalbimle inandim guzel anneler bebislerimiz hepimizin saglicakla dogsunlar insallh..
Ay o haberi gördüm de sezaryen olduğunu bilmiyordumAy kızlar tv de sezeryanda içinde gazlı bez unutulan bi kadın var , offffff ya bu hastanelerde nasıl iş yapıyolar yafff zaten korkuyorum sezeryandan
Yaaaa yerim onları yaaaa. Bir an gözümün önüne geldi minnağımAlt acma bezi unutmayn arkadaslar altini acinca iseyebiliyorlar
gebelik şekeri risk grubunda değilim hiçbir açıdan
Yazdım canım buraya da. Çok şükür kilo almış bebeğim. Dediginiz gibi cihazdan ya da farklı dr olmasindan kaynaklı bir durummuş. Çok şükür içim rahatladı. Düşündüğün için çok teşekkür ederim. Iyiki varsınızloveren bugun doktora gidip bebek kilo almismi diye kontrol edicektin. Noldu canim. Gittin mi eski doktoruna
Kızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Bende öyleydim keşke biraz midem bulansa şöyle baklavadan börekten tiksinsem diye dua ettim resmen.. inadına boğazım açıldıBende kesinlikle olmadı, hatta iştahım o kadar coktuki(normalde de öyledir) biraz migde bulantisi olsada yemek yiyemesem diye aklımdan geçirdim aşırı kilo aldim diye.. hamileliğin boyunca hicbmigde bulantım kusmam olmadı çok şükür..sadece 1-2 gün miğde yanmam oldu,ondada sucuk yemistim fazlaca. . O kadar da oluversin.
Biz başladık yapmaya sağolsun komşularım geliyo her gün bişey hazırlayıp atıyoruz 4 kiloya yakın dolma sarıp attık 2 kilo yufkadan pırasalı kıymalı börek sarıp attık 2 kilo patatesli peynirli börek koyduk. Annem gelicek cumartesi ona da dereotlu poğaça portakallı anne kurabiyesi bi de tahinli kurabiye yaptırıp atayım diyorum.. bir de büyük marketlerde hazır garniturler oluyo superfresh’in falan 3-5 kilo gibi onlardan alıp koycam buzluğa hemen bi haşlar amerikan salatası yaparım diye..Bir iki haftaya hazirlamaya baslayacagim Bol bol borek dusunuyorum Kek de cok acil durumlar icin yine de yapacagim aslinda kekin taze olmasi daha iyi belki ama bilmiyorum
Şahsen ben hazırlamıyorum :) bana getirsin gelenKızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Kizlar pogaca kotu olmuyo mu dolaptan cikarinca pogaca hic atmadim. Pisirip mi atiyoruz. Börek gibi çiğ miBiz başladık yapmaya sağolsun komşularım geliyo her gün bişey hazırlayıp atıyoruz 4 kiloya yakın dolma sarıp attık 2 kilo yufkadan pırasalı kıymalı börek sarıp attık 2 kilo patatesli peynirli börek koyduk. Annem gelicek cumartesi ona da dereotlu poğaça portakallı anne kurabiyesi bi de tahinli kurabiye yaptırıp atayım diyorum.. bir de büyük marketlerde hazır garniturler oluyo superfresh’in falan 3-5 kilo gibi onlardan alıp koycam buzluğa hemen bi haşlar amerikan salatası yaparım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?