2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar pogaca kotu olmuyo mu dolaptan cikarinca pogaca hic atmadim. Pisirip mi atiyoruz. Börek gibi çiğ mi
Pişirip koyuyoruz mayalı popaça da atıyorum misafir ani geldiyse microdalga da ısıtıyorum haberliyse akşamdan çıkarıyorum hiç bişey olmuyo hatta bazen börekleri bile pişmiş koyuyorum gelene çıkarayım diye

Bir iki haftaya hazirlamaya baslayacagim Bol bol borek dusunuyorum Kek de cok acil durumlar icin yine de yapacagim aslinda kekin taze olmasi daha iyi belki ama bilmiyorum
Kek hiç atmadım nasıl olur ki acaba? Tatlıyı kendim yaparım yada hazır alırım diye düşünmüştüm. Ben de biraz börek, içli köfte ve fellah köfte yaptım. Poğaça ve kurabiye düşünüyorum. Tabi buzşuktan çıkınca tazeliğini koruyan tarifler olmalı.
Oghhh keşke Benim olsaaa ne güzel komşular onlar. :))
Kıymalı pırasalı börek nasıl oluyor Can'ım buzluktan çıkınca? Kıyma sulanmıyor mu? Patatesli böreği sevmiyorum çıkınca. Peynirli attım ben de şimdiye kadar.

Portakal attım 5-6 tane. Limonata yaparım dedim.
Havalar da sıcak olacak malum.
Garnitür mantıklıymış.
Tahinli kurabiye nasıl olur ki çıkınca? Pişirip atıyorsun dimi?

Canım bence de onları imha ettirebilirsiniz. Tabi ki sizin fikriniz ama belki de 2. Bebeğiniz kendiliğinden gelip size sürpriz yapacak .Allah çok büyük bir "ol " demesine bakar . Devir o kadar kötü ki insan güvenemiyor kimseye. Eşine de çok tepki vermemek lazımmış demek ki. Inşallah paşan ikinize de benzer ve soru işareti de kalmaz kafasında

Valla bak ben ne desem boş az az hazırlayıp dene istersen ben evlendiğimden beri hep koyuyorum hatta sırf bunun için ayrı derin dondurucu aldım eve çünkü ben komşuluk olan bi sitede oturuyorum e arkadaşlarımda geliyo hazırlıklı olmak için daha hiç kimse bişey demedi kötü oluyo diye..

Kız maşallah de kendine. Mide yanması mahfetti beni. Bir de üstüne ilk aylarda ki bulantilarim geri geldi. Fenayım valla

Aslında haklısın canımmmmm ama bizde öyle olmuyor malesef zaten hemen Doğum sonrası gelecekler içim değil daha çok sonradan gelecekler için
Bana gelen çok oturmaz canım gelen olacaksa da KV saolsun eli cabuktur hemen yapar bide ramazan da gelende bişey beklemez yani

Kızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim

Ben patatesli ve peynirli börek yapıp atayim diyorum ama ramazana denk geliyor gündüz genelde herkes oruçlu olur akşamda yemekten sonra börek yenmez gibi. Tatlı biseyler bulundurmak daha mantıklı sanki. Bir de 3-4 kutu bimde satılan kaymaklı kurabiyeden alayim diyorum.Normalde hazır kurabiye falan sevmem ama bunun tadı harika. Tavsiye ederim. Onları büyük cam kavanozlara koyarım taze kalır. Bir de bayatlamayan şey tuzlu sirkeli susamlı simit. Oğlumun doğumunda kayinvalidem yapıp getirdi hep. Çok işimi görmüştü. Şimdi rahmetli oldu, nur içinde yatsın

Bana gelen çok oturmaz canım gelen olacaksa da KV saolsun eli cabuktur hemen yapar bide ramazan da gelende bişey beklemez yani
Yaa benim KV var ama ben görüşmüyorum hakkını yiyemem o da yapardı görüşseydim annem gelicek ama o da fazla kalmaz bi 20-25 gün kalıp gider sonra oğlum ve ben kalcaz hazır olsun ki gelen olduğunda hemen çıkarayım dedim annem bendeyken bunları kullanmam zaten azıcık anaaağğğnelik yapsın hazırlasın bi zahmet torun istiyorum demeyi biliyodu :))

Valla ben çocukları düşünerek köy tavuğu aldığım için toptan aldım tavuk .. Köfte yaptım buzluğa ,kuru fasulye haşladım nohut haşladım, börek yaptım 2 tepsi İzmirliler bilir boyoz siparişi verdim izmirden geldi, sarma yaptım 2 pişirim , sıra kurabite falan yapmakta onlarıda haftaya düşünüyorum yapabilirsem eğer İnş.. Gelen gidene uğraşamam ben ev halkını düşünüyorum valla

Zaten onları denememiz tutmazsa transfer ettiririz diye dondurmuştuk. Atamam olmuştu. Tedavi imkanım olmaz bir daha diye. Çünkü o süreç çok zor gerçekten.
Allah'a şükür nasip etti. Ben diğerlerini kullanmayı düşünmedim hiç. Tabi bu benim durumumla da alakalı. Sperm yumurta rezervi sıkıntısı Yok bizde. Öyle sıkıntısı olanlar için bulunmaz bir nimet bu durum.
İnş Rabbim tedavisiz nasip eder 2. Yi 3. Yü

Ayy halim Yok deneme için yapıp atmam lazım. Benim dondurucum yok malesef. Dolabım da çok büyük değil. Olduğu kadar yapmaya çalışıcam işte. Gün geçtikçe güçsüzleşiyorum.
Benim de gelenim gidenim çok ama bugüne kadar börek ve içli köfte dışında bişey atmadım hiç.

Ramazanda cok gelen olmaz zaten bence ramazandan sonra açılır millet :)

Ben işsiz güçsüz müebbet ev kadını bir insanım akşama kadar işim ne ola ki :)) canım sıkıldıkca yapıp atıyorum hatta kek bile yapıp dilimleyip aralarına yağlı kağıt koyup attığım oluyo düşün boş zamanı :)

Ramazandan şonra gelecek çok Can'ım bana. Ranazanda kimse gelmez kolay kolay.
Evet yaaa o kurabiye çook güzel. Bildiğin ev yapımı gibi :))
Akşam gelen olursa da yaparız bi tavukgöğsü muhallebili bişey. Yada hazır tatlı alınr Can'ım.
Ayyy keşke herkes ramazanda gelse. Rahat olur :))

Ay meleğim yaa Allah'ım korusun onu cnm benim. Sağlıkla gelsin meleğin inş.

Ayrıcaa bunlara gerçekten hiç gerek yok hazır dondurulmuş börekler bence çok iş görüyo dediğim gibi yine dondurulmuş garnitürden bi amerikan salatası bir de denediniz mi bilmiyorum ama aslı börek kiloyla zeytinyağlı yaprak dolması satıyo ve gerçekten harika! Ondan da alabilirsiniz hayat kurtarıyo..

Kız o boş zaman bende de var ama hiç uğraşmadım o kadar. Daha doğrusu taze yaptım. Ya aynı gün yada bigün öncesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…