- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.021
Ben yoruluyorum öyle yaa zaten çok üst üste iş yapmak DNA’mda yok :) dünyada iş olduğunu bilsem valla gelmezmişim öyle üşengecim :)Kız o boş zaman bende de var ama hiç uğraşmadım o kadar. Daha doğrusu taze yaptım. Ya aynı gün yada bigün öncesinde.
Aslı börek dilim börek onlar çok iyi.Ayrıcaa bunlara gerçekten hiç gerek yok hazır dondurulmuş börekler bence çok iş görüyo dediğim gibi yine dondurulmuş garnitürden bi amerikan salatası bir de denediniz mi bilmiyorum ama aslı börek kiloyla zeytinyağlı yaprak dolması satıyo ve gerçekten harika! Ondan da alabilirsiniz hayat kurtarıyo..
Benimki alt katında oturuyor senin durumunda olsam.bende yapardım mutlaka canımYaa benim KV var ama ben görüşmüyorum hakkını yiyemem o da yapardı görüşseydim annem gelicek ama o da fazla kalmaz bi 20-25 gün kalıp gider sonra oğlum ve ben kalcaz hazır olsun ki gelen olduğunda hemen çıkarayım dedim annem bendeyken bunları kullanmam zaten azıcık anaaağğğnelik yapsın hazırlasın bi zahmet torun istiyorum demeyi biliyodu :))
Ben börek sarıp attım sadece canım ramazanada denk geliyor ya annem kayınvalidemde burada olacaklar kv çok karışmaz mutfak işine annemin elinin altında olsun diye sarıp attımKızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Maşallah maşallahBiz başladık yapmaya sağolsun komşularım geliyo her gün bişey hazırlayıp atıyoruz 4 kiloya yakın dolma sarıp attık 2 kilo yufkadan pırasalı kıymalı börek sarıp attık 2 kilo patatesli peynirli börek koyduk. Annem gelicek cumartesi ona da dereotlu poğaça portakallı anne kurabiyesi bi de tahinli kurabiye yaptırıp atayım diyorum.. bir de büyük marketlerde hazır garniturler oluyo superfresh’in falan 3-5 kilo gibi onlardan alıp koycam buzluğa hemen bi haşlar amerikan salatası yaparım diye..
İyi yapmışsın canım. Börek kurtarıcı zaten. Poğaça da pişirip atılabilir.Ben börek sarıp attım sadece canım ramazanada denk geliyor ya annem kayınvalidemde burada olacaklar kv çok karışmaz mutfak işine annemin elinin altında olsun diye sarıp attım
amaanbi de buzluk çıktı, lohusayız diyip yatamıcaz mı biz
Canım ben koydum yelek.sen de koy istersen bulunsun.izmir sıcak olur gerçi ama belli de olmaz.kendimiz ne kadar giyiyorsak bebeğe 1 kat fazla giydirmek lazımmış.havaya göre bakarsınKızlar dogum çantasina yelek koydunuz mu? Dr. Mayis 15inde alirz bebegi dedi allahın izniyle izmirdeym ben burası simdiden cok sıcak
Teşekkür ederim canımFonetik
Bebek Beşiği Ölçüleri ;
Boy:85 cm
En:60 cm
Etek uzunluğu:85 cm
kurdelayı 35x20 cm olarak terziye verip yaptırdım. Demiş yapan bayan
benim hiç içimden gelmiyor valla, bizim oralarda bebek görmeye, hasta ziyaretine eli boş gidilmez ama ankarada durum ne bilmiyorum tabi. mecbur kalınca da börek aldırırım eşime olur biter.İyi yapmışsın canım. Börek kurtarıcı zaten. Poğaça da pişirip atılabilir.
Benim bu hazırlık telaşım lohusalık sonrası için Can'ım. Grup grup gelecek millet var. O zaman yalnız olursam yetişemem diye endişe ediyorum
Selam canım ever yine mayıs denk geldi :))) amin inşallah canım iyi diyelim ama hiç iy değilim valla iş güç benim kız canım çıkıyor :) sen de temmuz annesi oluyormuşsun hadi hayırlı olsun. Nasıl geçiyor hamilelik. Ben de baktım geçen herkes tuvalet eğitimi telaşında :)Slmm cnm nasılsın Mayıs annesi mi oluyorsun yine sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim:)
Eski topige baktım geçen gün geçmişi falan okudum anılarım depresti:)
ben de aynıyım yemek azıcık da temizlik yaptım mı bitiyorum. eskiden haldır huldur iş dayanmazdı, şimdi ben dayanamıyorum.Kızlar üstümden fil geçmiş gibi, sildim süpürdüm tozaldım. Yemek de yaptım ama çok mutsuzume enerjik halimi özledim. Böyle geçer mi bir ay
Yani işte ailede genetik şeker hastalığı yok bende hic insülin direnci polikistik over olmadı 1.hamileliğimde de çıkmadı...fazla kilo alma verme hikayem yok hamilelik hariç...Risk grubu derken canim
Canım bebeğin de sen de çok daha iyi olacaksınız, sağlıkla hayırlısıyla çıkacaksınız hastaneden inşallah, Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin. Dualarimizdasinizslm kizlar de kontrolumuz vardi bu hafta beyindeki suda artis yok olmamis cok şükür eskisi gibi su kapsigi yerde insallh hic artmazda bebegime zarar vermez .. bolbol su ic dinlen dedi.. bebsim 2900 olmus teyzeleri ama kafasindan dolayi yaniliyor olabiliriz dedi ben 2.500 ede raziyim saglikli olsunda ... simdilik bu kadar haftaya tekrar kontrole gidecegum sonra dogum zaten.. hareketlweini cok iyi takip et dedi beyin nefes almasini keserse karnindada ölebilir dedi yine felâket tellalligi yapti napsin oda hep enkotusunu soyleyecekkki sonra niye demedin demiyelim diyeherkesi kocaman optum dualarinizla yanimda oldugunuzu tum kalbimle inandim guzel anneler bebislerimiz hepimizin saglicakla dogsunlar insallh..
Bugün dışarda yemek yedik şuan öyle pişmanım ki anltamamYani işte ailede genetik şeker hastalığı yok bende hic insülin direnci polikistik over olmadı 1.hamileliğimde de çıkmadı...fazla kilo alma verme hikayem yok hamilelik hariç...
Rabbim yardimcin olsun canim saglicakla kavusun bebisinle insallahKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Psikolojik olarak nasılsın. Bana arada bir geliyor nasıl darlanıyorum anlatamam sana. Yemek hergün yapıyorum zaten temizlik de haftada bir yapıyorumben de aynıyım yemek azıcık da temizlik yaptım mı bitiyorum. eskiden haldır huldur iş dayanmazdı, şimdi ben dayanamıyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah en sorunsuz şekilde gelir canım bebişler güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
bedenen de ruhen de pek iyi değilim. derin derin nefes almadan rahatlayamıyorum, içim sıkılıyor nedensiz. yetişmeyen işler, gelmeyen malzemeler, anlayışsız aile büyükleri derken daralıyorum sanırım.Psikolojik olarak nasılsın. Bana arada bir geliyor nasıl darlanıyorum anlatamam sana. Yemek hergün yapıyorum zaten temizlik de haftada bir yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?