2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kız o boş zaman bende de var ama hiç uğraşmadım o kadar. Daha doğrusu taze yaptım. Ya aynı gün yada bigün öncesinde.
Ben yoruluyorum öyle yaa zaten çok üst üste iş yapmak DNA’mda yok :) dünyada iş olduğunu bilsem valla gelmezmişim öyle üşengecim :)

Aslı börek dilim börek onlar çok iyi.
Koca tepsi su böreği 30-40 tl oluyor. Sarmayı bilmiyordum ama Can'ım.
Valla bazı marketler şarküteriler çeşit çeşit zeytinyağlı da satıyor. Mezeler falan.
En kötü öyle alınır. Ben yaptım der çıkarsın

Benimki alt katında oturuyor senin durumunda olsam.bende yapardım mutlaka canım

Maşallah maşallah

Ben börek sarıp attım sadece canım ramazanada denk geliyor ya annem kayınvalidemde burada olacaklar kv çok karışmaz mutfak işine annemin elinin altında olsun diye sarıp attım
İyi yapmışsın canım. Börek kurtarıcı zaten. Poğaça da pişirip atılabilir.

amaan bi de buzluk çıktı, lohusayız diyip yatamıcaz mı biz
Benim bu hazırlık telaşım lohusalık sonrası için Can'ım. Grup grup gelecek millet var. O zaman yalnız olursam yetişemem diye endişe ediyorum

Kızlar dogum çantasina yelek koydunuz mu? Dr. Mayis 15inde alirz bebegi dedi allahın izniyle izmirdeym ben burası simdiden cok sıcak
Canım ben koydum yelek.sen de koy istersen bulunsun.izmir sıcak olur gerçi ama belli de olmaz.kendimiz ne kadar giyiyorsak bebeğe 1 kat fazla giydirmek lazımmış.havaya göre bakarsın

benim hiç içimden gelmiyor valla, bizim oralarda bebek görmeye, hasta ziyaretine eli boş gidilmez ama ankarada durum ne bilmiyorum tabi. mecbur kalınca da börek aldırırım eşime olur biter.

Slmm cnm nasılsın Mayıs annesi mi oluyorsun yine sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim:)
Eski topige baktım geçen gün geçmişi falan okudum anılarım depresti:)
Selam canım ever yine mayıs denk geldi :))) amin inşallah canım iyi diyelim ama hiç iy değilim valla iş güç benim kız canım çıkıyor :) sen de temmuz annesi oluyormuşsun hadi hayırlı olsun. Nasıl geçiyor hamilelik. Ben de baktım geçen herkes tuvalet eğitimi telaşında :)

Kızlar üstümden fil geçmiş gibi, sildim süpürdüm tozaldım. Yemek de yaptım ama çok mutsuzume enerjik halimi özledim. Böyle geçer mi bir ay
ben de aynıyım yemek azıcık da temizlik yaptım mı bitiyorum. eskiden haldır huldur iş dayanmazdı, şimdi ben dayanamıyorum.

Canım bebeğin de sen de çok daha iyi olacaksınız, sağlıkla hayırlısıyla çıkacaksınız hastaneden inşallah, Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin. Dualarimizdasiniz

Yani işte ailede genetik şeker hastalığı yok bende hic insülin direnci polikistik over olmadı 1.hamileliğimde de çıkmadı...fazla kilo alma verme hikayem yok hamilelik hariç...
Bugün dışarda yemek yedik şuan öyle pişmanım ki anltamam gündüz 5 km kadar yürüdüm tekrar yürümeye mecalimde yok ne yapcam bilmem

ben de aynıyım yemek azıcık da temizlik yaptım mı bitiyorum. eskiden haldır huldur iş dayanmazdı, şimdi ben dayanamıyorum.
Psikolojik olarak nasılsın. Bana arada bir geliyor nasıl darlanıyorum anlatamam sana. Yemek hergün yapıyorum zaten temizlik de haftada bir yapıyorum

Psikolojik olarak nasılsın. Bana arada bir geliyor nasıl darlanıyorum anlatamam sana. Yemek hergün yapıyorum zaten temizlik de haftada bir yapıyorum
bedenen de ruhen de pek iyi değilim. derin derin nefes almadan rahatlayamıyorum, içim sıkılıyor nedensiz. yetişmeyen işler, gelmeyen malzemeler, anlayışsız aile büyükleri derken daralıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…