- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.041
Bedenen benim de burnum tıkalı kızım grip oldu bana da geçecek sanırım. Ruhen içim bugün çökmüş gibi. Dediğin gibi d rin derin nefes alma gerekiyor. Herşeye ben koşturuyorum bugün iğnem vardı kızım hasta hastaneye gitmek gerekiyordu ama gidemedik ve eşim bu hafta hep geç geliyor işleri nedeniylebedenen de ruhen de pek iyi değilim. derin derin nefes almadan rahatlayamıyorum, içim sıkılıyor nedensiz. yetişmeyen işler, gelmeyen malzemeler, anlayışsız aile büyükleri derken daralıyorum sanırım.
Canım ya şunun şurasında daha ne kadar yiyeceğiz ki takma kafana doğumdan sonra bol su, yaz meyveleri, domates,salatalık iyice tatlanir, karpuz falan mecbur vericez bu kilolari, ben de kendimi böyle avutuyorum 92 yi gordm bu sabah tartida yarın kontrolum var doktorum bana da kızacak ki hiç takmiyorum ben niye böyleyim bide fitigim var zorluyorValla azcık bana da uğrasa hayır demem :) bende yedikce yiyesim geliyo kilo aldıkca alıyorum doktora gittikce laf yiyorum acı içindeyim yani :)
Keşke önce yemek yiyip sonra yürüseydin böyle zamanlarda bana da bi isyan geliyor...şu anda anca kaldırdım da popomu çıktım yürüyüşe epey geç olarak ama en azından dönüşte sadece çay içiyorum ya da yoğurt yiyorum yatıyorum...sen de yürüyemeyeceksen biraz ayaklarını uzat dinlen sonra müzik açıp zumba falan yap hamile egzersizleri var onlardan yap biraz tempolucaBugün dışarda yemek yedik şuan öyle pişmanım ki anltamamgündüz 5 km kadar yürüdüm tekrar yürümeye mecalimde yok ne yapcam bilmem
Mecbur yürücem artık bi yarım saat kaşındım! İniyorum şimdiKeşke önce yemek yiyip sonra yürüseydin böyle zamanlarda bana da bi isyan geliyor...şu anda anca kaldırdım da popomu çıktım yürüyüşe epey geç olarak ama en azından dönüşte sadece çay içiyorum ya da yoğurt yiyorum yatıyorum...sen de yürüyemeyeceksen biraz ayaklarını uzat sonra müzil açıp zumba falan yap hamile egzersizleri var onlardan yap biraz tempoluca
İyi valla en iyisini yaparsın ha gayret ha kaldı zafer bizimdirMecbur yürücem artık bi yarım saat kaşındım! İniyorum şimdi
Eli boş gidilmiyor olabilir belki de Can'ım. Ben hiç bilmiyorum. Ama şimdiye kadar gittiğim bebek görmelerinde hep çay börek tarzı seyler ikram edildi. Yani boş gelmeseler bile hazırlık yapmam lazım.benim hiç içimden gelmiyor valla, bizim oralarda bebek görmeye, hasta ziyaretine eli boş gidilmez ama ankarada durum ne bilmiyorum tabi. mecbur kalınca da börek aldırırım eşime olur biter.
geçmiş olsun, eşime ailesi gram acımıyor. halasının kızı evlenecek eşya alırken kefil lazımmış, kim olur tabiki eşim. kayınpeder hemen öneri de bulunup halletmiş sağ olsun. eşim de bana olsa cırlar onlara ağzı mühürleniyor 38 yaşında adamın. evlenecek kız dana gibi evde yatıyor koca bekliyor, ben eşek gibi cumaya kadar çalıştım sırf iki kuruş daha ek ders, nöbet alayım diye. çocuğuma oda yapmıyorum sıkışmayalım diye düşünüyorum, kendimden kısıyorum ama ödemeyeceklerini bildiği halde eşim kefil oluyor. yazık kimseleri yok, aç mısın açıkta mısın, ödemediler de kapıya icra mı geldi diye onları savunuyor hala. sabır diyorum sabır.Bedenen benim de burnum tıkalı kızım grip oldu bana da geçecek sanırım. Ruhen içim bugün çökmüş gibi. Dediğin gibi d rin derin nefes alma gerekiyor. Herşeye ben koşturuyorum bugün iğnem vardı kızım hasta hastaneye gitmek gerekiyordu ama gidemedik ve eşim bu hafta hep geç geliyor işleri nedeniyleaile büyükleri derken karşı taraf mı sorun
Ohhh mis gibi olmuştur. Benim ev kalk gidelim diyor ben az daha otur diyorumKızlar üstümden fil geçmiş gibi, sildim süpürdüm tozaldım. Yemek de yaptım ama çok mutsuzume enerjik halimi özledim. Böyle geçer mi bir ay
Halasının kızının kardeşi anası babası niye kefil olmuyor acaba. Gerçekten çok ilginç ya hayır ödeyemeyecekleri de belliyse eşin neden öyle bir riske giriyor. Keşke kısmasaydın sen de madem çalışıyorsun da. En azından kendi maaşını biryere bağlamış olursun.geçmiş olsun, eşime ailesi gram acımıyor. halasının kızı evlenecek eşya alırken kefil lazımmış, kim olur tabiki eşim. kayınpeder hemen öneri de bulunup halletmiş sağ olsun. eşim de bana olsa cırlar onlara ağzı mühürleniyor 38 yaşında adamın. evlenecek kız dana gibi evde yatıyor koca bekliyor, ben eşek gibi cumaya kadar çalıştım sırf iki kuruş daha ek ders, nöbet alayım diye. çocuğuma oda yapmıyorum sıkışmayalım diye düşünüyorum, kendimden kısıyorum ama ödemeyeceklerini bildiği halde eşim kefil oluyor. yazık kimseleri yok, aç mısın açıkta mısın, ödemediler de kapıya icra mı geldi diye onları savunuyor hala. sabır diyorum sabır.
Yarına batar canım :)) eve yardımcı mı geliyor. Ben ona da cesaret edemiyorum ki. Eş yardım etse bir nebze. Onun da buara işlerinin yoğunlaşacağı tuttu. Ben de özledim saatlerce yürümeyi kızın peşinden koştur koştur gezmeyi şimdi odadan odaya geçmeye üşeniyorum vallaOhhh mis gibi olmuştur. Benim ev kalk gidelim diyor ben az daha otur diyorum
Artık bi süpürge yapsam yoruluyorum. 2 hafta öncesine kadar en kötü süpürüyordum. Şimdi ona bile elim gitmiyor.
O enerjik hallerimi ben de çok özledim. Birden yataktan fırlamayı hooppp diye yatağa yüzüstü uzanmayı
Üfff en korktuğum şey şu kefil banka işleridir ya biz kesinlikle böyle bişeyi teklif edemeyiz karı koca gücümüz birşeye yetiyorsa alırız yetmiyorsa vaktini bekleriz karı koca memuruz bide maaşımız ayın 15i dedinmi hesabımızda ona rağmen hiç böyle bir talebimiz olmaz millet ne kadar rahatgeçmiş olsun, eşime ailesi gram acımıyor. halasının kızı evlenecek eşya alırken kefil lazımmış, kim olur tabiki eşim. kayınpeder hemen öneri de bulunup halletmiş sağ olsun. eşim de bana olsa cırlar onlara ağzı mühürleniyor 38 yaşında adamın. evlenecek kız dana gibi evde yatıyor koca bekliyor, ben eşek gibi cumaya kadar çalıştım sırf iki kuruş daha ek ders, nöbet alayım diye. çocuğuma oda yapmıyorum sıkışmayalım diye düşünüyorum, kendimden kısıyorum ama ödemeyeceklerini bildiği halde eşim kefil oluyor. yazık kimseleri yok, aç mısın açıkta mısın, ödemediler de kapıya icra mı geldi diye onları savunuyor hala. sabır diyorum sabır.
Bebek bezini unutma canım.bebek için de çorap ve şapka mutlaka olsun.hastane çıkışında vardır gerçi.kalın battaniye de koydum ben çıkarken üşüyebilir.kendime bol çamaşır,tarak,toka,taç,makyaj malzemesi,terlik ve havlu koydum.Ben hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Doktoru görmedim bile. Normal dedi cnm çatı için bebeğe bağlı imiş o kilo alirsa biraz zor kafamız büyük bizim çünkü şimdi 3.5 kiloya yakınız. Dogum başlayınca ıslak olurmuş gerçi dünde çok akıntim vardı Yanılma payı var diyorlar ama kuzenim dün doğum yaptı 3300 dediler 3600 doğdu maşallah 40. Haftadaydi. Ben bu korkuyla yapmam doğum falan tuttum kendimi
ev kredisi ödüyoruz zaten, paranın gittiği yer de dağ gibi borç da belli ama görmek isteyene. onlara göre çift maaşlı güllük gülistanlık yaşam bizimki.Halasının kızının kardeşi anası babası niye kefil olmuyor acaba. Gerçekten çok ilginç ya hayır ödeyemeyecekleri de belliyse eşin neden öyle bir riske giriyor. Keşke kısmasaydın sen de madem çalışıyorsun da. En azından kendi maaşını biryere bağlamış olursun.
Dinlen canım fazla yorma kendini artık.ben de biraz fazla yürüsem bıçak saplanır gibi ağrı giriyor alttan.ben de yakında doğuracağım gibi geliyo.hayırlısı bakalım az daha dursalar iyi olacakKizlar bugun disari ciktim mecbur lohusa takimimi aldim canta hazirliycam son hazirliklar... biraz fazla ayakta kaldim sanirim karnima sanci girdi cok fena eve zor attm kendimi uzandim simdi gecti kendimi yakinda dogurcak gibi hissediyorum yaa
biz de aynıyız işte çift maaşlı olunca acımıyorlar galiba. sanki onlara kazanıyoruz. eşime de resti çektim boşarım bi daha böyle birşey olursa diye. millet yesin diye mi çalışıyorum, artık çocuğunu düşüneceksin dedim. işe yarar mı zaman gösterecek.Üfff en korktuğum şey şu kefil banka işleridir ya biz kesinlikle böyle bişeyi teklif edemeyiz karı koca gücümüz birşeye yetiyorsa alırız yetmiyorsa vaktini bekleriz karı koca memuruz bide maaşımız ayın 15i dedinmi hesabımızda ona rağmen hiç böyle bir talebimiz olmaz millet ne kadar rahat
Ben bir tane koydum hastane cikisinin icinde vardi. Baska koymadim. İki battaniye koydum.Kızlar dogum çantasina yelek koydunuz mu? Dr. Mayis 15inde alirz bebegi dedi allahın izniyle izmirdeym ben burası simdiden cok sıcak
Cati muayenesinde cok canin yandi mi ya? Oyle ciglik ciglik bagirtacak kadr?Elini soktuğu icin mi aciyor karnina bastirdigi icin mi? Dun acildeydim. Kadinin birisine yapti resmem hastaneyi birbirine katti beni cok korkuttuAy cnm sabah saatlerinde işte kahve pembe gibi akıntı karışık leke geldi çamaşır değiştirdim yine az geldi bitti. Tadım yoktu dolastim falan ay bir de düştüm diz üstü Allah'tan. Artık sancı falan bastırır sana giderim bence de muayeneden kaynaklandı. O çengeli istemiyorum bir daha mecbur olmayınca oğlumda çok hareketli şükür. Ben daha dogurmam galiba
Ben sigara boregi, sarma ve patatesli borek attim. Ev yufkasi satan bir yer bulsam Gül boregi de yapacam ama bulamiyorum. Biber doldurup atacagim. Ben misafirden ziyade ramazan ayinda esimi düşünüyorum ona uygun seyler atacagim. Misafir kucagimda bebekle beklemesin valla benden bise yapamam.Kızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Ben de oyleyim. Depresyonda gibiyim. Bi mutluysam iki mutsuzum.bedenen de ruhen de pek iyi değilim. derin derin nefes almadan rahatlayamıyorum, içim sıkılıyor nedensiz. yetişmeyen işler, gelmeyen malzemeler, anlayışsız aile büyükleri derken daralıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?