2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok kuzum yaaa ne yardımcısı benim eşim ona da karşı. Mandıra filozofu insan neden kendi kirlettiğini başkasına temizletirmiş saçmasapan düşüncelere sahip. Sanki bedava yaptırıyoruz. Hamile kaldığımda iki haftada bi yarım gün kadın gelsin yeter dedim. Bakarız ben de yaparım dedi kaldı öyle. Arada annem geldi ben yaptım. Bazen eşim yaptı. Geçen hafta annem buradaydı. Ama battı ev yine. Bi banyo bit yemek yapılsa yetiyor Zaten kirlenmesi için.
Büyük temizlik için bi yardımcı alıcam ama. Annemi de yormak istemiyorum sonra bi hafta hasta yatıyor kadın.

Ben de eşime iftarını dışarda yap gel rica ediyorum tüketme beni bu sene dedim.. şuan resmen kendimden utandım bari ona yönelik çalışmalar da yapıp atayım buzluğa.. :)

Kızlar yaaa ramazanda yemek yapamayacak kadar kötü mü oluruz ki tamam ilk günler belki ama sonra toparlanmaz mıyız ki ne bileyim Bebiş uslu uykucu bişey olursa en azından bi iftar hazırlayamayacak mıyız yaa

Şimdi onların kalite kontrolden geçmeleri gerekmez mi özellikle tahinli kurabiye.
Seni okudum kalktım yine fincan kek yaptım

Yani işte ailede genetik şeker hastalığı yok bende hic insülin direnci polikistik over olmadı 1.hamileliğimde de çıkmadı...fazla kilo alma verme hikayem yok hamilelik hariç...

Hım anladım canım aynen benimde senin gibi durumum.
Bu arada dün gece balık mevzusunu konuşurken bi köfte de dene istersen demiştin ya seni kırmadım bu gece köfteyi denedim 8 tane yedim 1 dilim ekmek diğeri ekmekleri makarna ile degistirdim 2 bardak ayran ve 3 kaşık barbunya 112 cıktı ay daha yiyebilirmisim diye kahroluyordum ki gazı aldım hemen tambugdayli pekmezli fincan kek yaptim

Yanlış hatırlamıyosam sen kartal’daydın dimi?

Aynen bende öyle hamilelikte aşırı pis boğaz oldum ne görsem yiyiyorum kurabiye canavarı gibiyim

ev kredisi ödüyoruz zaten, paranın gittiği yer de dağ gibi borç da belli ama görmek isteyene. onlara göre çift maaşlı güllük gülistanlık yaşam bizimki.

Yahu bu insanlar neden böyle? Benim esimin ailesi de cift maasli olusumuzu habire gozumuze sokar Canim bizde ev kredisi vs.de yok Kirada oturuyoruz bazi borclar var gerisini de yiyip icip geziyoruz Kime ne bundan degil mi? Ama yok tutup benim yüzüme siz iki kisi bu kadar parayi napiyorsunuz dedi esimin abisi daha gecen gun Yahu sana ne! Harciyoruz ben bosuna calismiyorum dedim ben de.. Ay sinir insanlar

Tam buğdau unu bende de var neymiş o fincan keki yazsana tarifini ben de yaparım

hepsi aynı demek ki

ev kredisi ödüyoruz zaten, paranın gittiği yer de dağ gibi borç da belli ama görmek isteyene. onlara göre çift maaşlı güllük gülistanlık yaşam bizimki.

Ya dışarıda olup eve giren parayı kafalarına göre hesaplayıp da akıl verenlere deli oluyorum gıcık oluyorum hatta . Size ne başkasının parasından ne kadar gelir var ise o kadar gider olur hep buna inanırım bunu söylerim.

aynen öyle gelen kadar gidiyor, ama onlara ne oluyor onu anlayamıyorum. taaa hala kızına kadar finans sağlıcaz artık.

Garnitür iyi fikir ben de atayim

Canim kek ben de hic atmadim ama atildigini duydum Her ihtimalr karsi koyacagim Bi de bugun bana sagolsun habersiz misafir geldi 10 kisi agirladim Tabi hicbir hazirlik yok bisey telefon edip borek ve kuru pasta getirttim eve
Aslinda benim dondurucuda biseyler heo olurdu ama hamilelikte iyice bosladim bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…