- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.061
Yok kuzum yaaa ne yardımcısıYarına batar canım :)) eve yardımcı mı geliyor. Ben ona da cesaret edemiyorum ki. Eş yardım etse bir nebze. Onun da buara işlerinin yoğunlaşacağı tuttu. Ben de özledim saatlerce yürümeyi kızın peşinden koştur koştur gezmeyi şimdi odadan odaya geçmeye üşeniyorum valla
Ben de eşime iftarını dışarda yap gel rica ediyorum tüketme beni bu sene dedim.. şuan resmen kendimden utandımBen bir tane koydum hastane cikisinin icinde vardi. Baska koymadim. İki battaniye koydum.
Cati muayenesinde cok canin yandi mi ya? Oyle ciglik ciglik bagirtacak kadr?Elini soktuğu icin mi aciyor karnina bastirdigi icin mi? Dun acildeydim. Kadinin birisine yapti resmem hastaneyi birbirine katti beni cok korkuttuo kadar aciyor mu?
Ben sigara boregi, sarma ve patatesli borek attim. Ev yufkasi satan bir yer bulsam Gül boregi de yapacam ama bulamiyorum. Biber doldurup atacagim. Ben misafirden ziyade ramazan ayinda esimi düşünüyorum ona uygun seyler atacagim. Misafir kucagimda bebekle beklemesin valla benden bise yapamam.
Ben de oyleyim. Depresyonda gibiyim. Bi mutluysam iki mutsuzum.
Haauyy maşallah bi de benimkine bakBu kadar yürüyüşe şekerim çıkarsa valla artık diyabete küserim
Biz başladık yapmaya sağolsun komşularım geliyo her gün bişey hazırlayıp atıyoruz 4 kiloya yakın dolma sarıp attık 2 kilo yufkadan pırasalı kıymalı börek sarıp attık 2 kilo patatesli peynirli börek koyduk. Annem gelicek cumartesi ona da dereotlu poğaça portakallı anne kurabiyesi bi de tahinli kurabiye yaptırıp atayım diyorum.. bir de büyük marketlerde hazır garniturler oluyo superfresh’in falan 3-5 kilo gibi onlardan alıp koycam buzluğa hemen bi haşlar amerikan salatası yaparım diye..
Yani işte ailede genetik şeker hastalığı yok bende hic insülin direnci polikistik over olmadı 1.hamileliğimde de çıkmadı...fazla kilo alma verme hikayem yok hamilelik hariç...
Yanlış hatırlamıyosam sen kartal’daydın dimi?Şimdi onların kalite kontrolden geçmeleri gerekmez mi özellikle tahinli kurabiye.
Seni okudum kalktım yine fincan kek yaptım
Hım anladım canım aynen benimde senin gibi durumum.
Bu arada dün gece balık mevzusunu konuşurken bi köfte de dene istersen demiştin ya seni kırmadım bu gece köfteyi denedim 8 tane yedim 1 dilim ekmek diğeri ekmekleri makarna ile degistirdim 2 bardak ayran ve 3 kaşık barbunya112 cıktı ay daha yiyebilirmisim diye kahroluyordum ki gazı aldım hemen tambugdayli pekmezli fincan kek yaptim
Bende öyleydim keşke biraz midem bulansa şöyle baklavadan börekten tiksinsem diye dua ettim resmen.. inadına boğazım açıldımide yanması da hiç yaşamadım.. çöp atsan gider mideme öyle bi kapasitesi var :)
İşte ben ne görsem yiyemiyorumda salyalarımı akıta akıta geziyorumAynen bende öyle hamilelikte aşırı pis boğaz oldum ne görsem yiyiyorum kurabiye canavarı gibiyim
ev kredisi ödüyoruz zaten, paranın gittiği yer de dağ gibi borç da belli ama görmek isteyene. onlara göre çift maaşlı güllük gülistanlık yaşam bizimki.
Tam buğdau unu bende de var neymiş o fincan keki yazsana tarifini ben de yaparımŞimdi onların kalite kontrolden geçmeleri gerekmez mi özellikle tahinli kurabiye.
Seni okudum kalktım yine fincan kek yaptım
Hım anladım canım aynen benimde senin gibi durumum.
Bu arada dün gece balık mevzusunu konuşurken bi köfte de dene istersen demiştin ya seni kırmadım bu gece köfteyi denedim 8 tane yedim 1 dilim ekmek diğeri ekmekleri makarna ile degistirdim 2 bardak ayran ve 3 kaşık barbunya112 cıktı ay daha yiyebilirmisim diye kahroluyordum ki gazı aldım hemen tambugdayli pekmezli fincan kek yaptim
hepsi aynı demek kiYahu bu insanlar neden böyle? Benim esimin ailesi de cift maasli olusumuzu habire gozumuze sokar Canim bizde ev kredisi vs.de yok Kirada oturuyoruz bazi borclar var gerisini de yiyip icip geziyoruz Kime ne bundan degil mi? Ama yok tutup benim yüzüme siz iki kisi bu kadar parayi napiyorsunuz dedi esimin abisi daha gecen gun Yahu sana ne! Harciyoruz ben bosuna calismiyorum dedim ben de.. Ay sinir insanlar
Ama şeker yerine ne koycaz?Tam buğdau unu bende de var neymiş o fincan keki yazsana tarifini ben de yaparım
ev kredisi ödüyoruz zaten, paranın gittiği yer de dağ gibi borç da belli ama görmek isteyene. onlara göre çift maaşlı güllük gülistanlık yaşam bizimki.
aynen öyle gelen kadar gidiyor, ama onlara ne oluyor onu anlayamıyorum. taaa hala kızına kadar finans sağlıcaz artık.Ya dışarıda olup eve giren parayı kafalarına göre hesaplayıp da akıl verenlere deli oluyorum gıcık oluyorum hatta. Size ne başkasının parasından ne kadar gelir var ise o kadar gider olur hep buna inanırım bunu söylerim.
Aynen en iyisi koymak olucak sagol canımCanım ben koydum yelek.sen de koy istersen bulunsun.izmir sıcak olur gerçi ama belli de olmaz.kendimiz ne kadar giyiyorsak bebeğe 1 kat fazla giydirmek lazımmış.havaya göre bakarsın
Biz başladık yapmaya sağolsun komşularım geliyo her gün bişey hazırlayıp atıyoruz 4 kiloya yakın dolma sarıp attık 2 kilo yufkadan pırasalı kıymalı börek sarıp attık 2 kilo patatesli peynirli börek koyduk. Annem gelicek cumartesi ona da dereotlu poğaça portakallı anne kurabiyesi bi de tahinli kurabiye yaptırıp atayım diyorum.. bir de büyük marketlerde hazır garniturler oluyo superfresh’in falan 3-5 kilo gibi onlardan alıp koycam buzluğa hemen bi haşlar amerikan salatası yaparım diye..
Kek hiç atmadım nasıl olur ki acaba? Tatlıyı kendim yaparım yada hazır alırım diye düşünmüştüm. Ben de biraz börek, içli köfte ve fellah köfte yaptım. Poğaça ve kurabiye düşünüyorum. Tabi buzşuktan çıkınca tazeliğini koruyan tarifler olmalı.
Oghhh keşke Benim olsaaane güzel komşular onlar. :))
Kıymalı pırasalı börek nasıl oluyor Can'ım buzluktan çıkınca? Kıyma sulanmıyor mu? Patatesli böreği sevmiyorum çıkınca. Peynirli attım ben de şimdiye kadar.
Portakal attım 5-6 tane. Limonata yaparım dedim.
Havalar da sıcak olacak malum.
Garnitür mantıklıymış.
Tahinli kurabiye nasıl olur ki çıkınca? Pişirip atıyorsun dimi?
Yanlış hatırlamıyosam sen kartal’daydın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?