- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.081
İnşallah çocuktan sonra aklı başına gelir canım kolay mı kazanıyoruz çocuğumuz karnımızda çoluğa çocuğa ders anlattık ettik yeri geliyor öocuğumuzu ihmal ettiğimiz oluyorbiz de aynıyız işte çift maaşlı olunca acımıyorlar galiba. sanki onlara kazanıyoruz. eşime de resti çektim boşarım bi daha böyle birşey olursa diye. millet yesin diye mi çalışıyorum, artık çocuğunu düşüneceksin dedim. işe yarar mı zaman gösterecek.
Canım zaten şu durumda baska bi yere gitmeye calışma. En güvenilir yer şu durumda devlet hastanesi. Biraz sabır güzel haberler verceksin bize inşallah yakın zamanda:) Kendine uğraş bul kafanı
Bidağıtcak
Yok ben karşıdayım ama evlenmeden önce bende petroliş’liydim ailem hala kartal’da çok canın çekerse gönderirim sana tahinli kurabiye :)Evet canım kartal atalar anacigimda kalıyorum bazen oda kartal hürriyet mu de.
Sende buralarda misin
Ben bir tane koydum hastane cikisinin icinde vardi. Baska koymadim. İki battaniye koydum.
Aynen en iyisi bir tane koyaym bulunsun
Cati muayenesinde cok canin yandi mi ya? Oyle ciglik ciglik bagirtacak kadr?Elini soktuğu icin mi aciyor karnina bastirdigi icin mi? Dun acildeydim. Kadinin birisine yapti resmem hastaneyi birbirine katti beni cok korkuttuo kadar aciyor mu?
Bana hem ebe hem doktor ilk dogumda yapti hic acımamıstı sıkmadm kendimi rahat biraktım bide kayganlaştırıcı kullanmişlardı
Keki duydum ben de Can'ım. Ama çok yer kaplarGarnitür iyi fikir ben de atayim
Canim kek ben de hic atmadim ama atildigini duydum Her ihtimalr karsi koyacagim Bi de bugun bana sagolsun habersiz misafir geldi 10 kisi agirladim Tabi hicbir hazirlik yok bisey telefon edip borek ve kuru pasta getirttim eve
Aslinda benim dondurucuda biseyler heo olurdu ama hamilelikte iyice bosladim bu isi
Sokağa atıyoruz bize gelirken yolda görmedinmi deseydinYahu bu insanlar neden böyle? Benim esimin ailesi de cift maasli olusumuzu habire gozumuze sokar Canim bizde ev kredisi vs.de yok Kirada oturuyoruz bazi borclar var gerisini de yiyip icip geziyoruz Kime ne bundan degil mi? Ama yok tutup benim yüzüme siz iki kisi bu kadar parayi napiyorsunuz dedi esimin abisi daha gecen gun Yahu sana ne! Harciyoruz ben bosuna calismiyorum dedim ben de.. Ay sinir insanlar
Canim maşallah, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak kuzumuza. Sağlıkla eve gideceksiniz, o hastaneden mutluluklarla çıkacaksınız inşallah. Hep duamdasin, Allah daha iyi haberlerini almayı nasip etsin bize
Kilosu düşen duydum da fazla çıkan ilk kez duydum canım ya :)) senin tospik zorlamayacak inş annesi.
Can'ım benim artmaz inş. Allahın izniyle. Benim nedense seninle ilgili içim rahat. Yolunda gidecek gibi her şey.
Ay o haberi gördüm de sezaryen olduğunu bilmiyordumben de korkuyorum sezaryenden
Yaaaa yerim onları yaaaa. Bir an gözümün önüne geldi minnağım
Ay meleğim yaa Allah'ım korusun onu cnm benim. Sağlıkla gelsin meleğin inş.
Assos Canim kuveze bile gerek kalmadan saglicakla cikarsiniz eve ins.
Amin kızlar çok sağolun inşallhOr günler geçecekCanım bebeğin de sen de çok daha iyi olacaksınız, sağlıkla hayırlısıyla çıkacaksınız hastaneden inşallah, Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin. Dualarimizdasiniz
Ama şeker yerine ne koycaz?
En iyisi bi tane koyaym yelekBen bir tane koydum hastane cikisinin icinde vardi. Baska koymadim. İki battaniye koydum.
Cati muayenesinde cok canin yandi mi ya? Oyle ciglik ciglik bagirtacak kadr?Elini soktuğu icin mi aciyor karnina bastirdigi icin mi? Dun acildeydim. Kadinin birisine yapti resmem hastaneyi birbirine katti beni cok korkuttuo kadar aciyor mu?
Ben sigara boregi, sarma ve patatesli borek attim. Ev yufkasi satan bir yer bulsam Gül boregi de yapacam ama bulamiyorum. Biber doldurup atacagim. Ben misafirden ziyade ramazan ayinda esimi düşünüyorum ona uygun seyler atacagim. Misafir kucagimda bebekle beklemesin valla benden bise yapamam.
Ben de oyleyim. Depresyonda gibiyim. Bi mutluysam iki mutsuzum.
Pekmez yiyebiliyo muyuz? Çok sevindim suanHemen canım 1 yumurta 1 çay bardağı pekmez yarim çay bardağı yağ (ben bazen daha az koyuyorum) 1 çay bardağı süt 2 çay bardağı tam buğday unu yarim kaşık kakao ( Ben çok kakao seven bir insan olmadigim için az koyuyorum) kabartma tozu ve vanilya.
Kek gibi çırpıp fincanların yarışına kadar dolduruyorum ve bir tencereye diziyorum. Fincanların yarışına gelecek kadar tencereye sıcak su koyuyorum tikirdayinca altını kısıyorum bu arada kapağı kapatmadan havlu koyuyorum ki buhar kekin üzerine damlayıp islatmasin. 20 dk kısık ateşte pişiyor altını kapatıp 15 dk dinlendiriyorum. Sonra hopp mideye ekte görüntüleri mevcut canım afiyet olsunnn
Evet iri diyor hatta 37 yi geçerse 4 kilo üstü olur normal doğum zor olabilir dedi çünkü kafamız büyük ama sonra sancılarım oldu bir hafta on güne doğurursun dedi. Ben çatı kontrolden sonra tutmaya karar verdimCanım seninle günlerimiz aynı bebeğimizin kilolarıda benim dr iri dedi seninki bişey demedimi , çatı muayenesi niye yaptılar sancınöı vardı
Hayır ya olur mu öyle şey çok değil tabi ama açık konuşmak gerekirse iki parmak boyu kadar girmiyor daha çok itiyor böyle ilk zamandaki ilişkiler gibi. İslak değilken ilişkiye girmek gibi bir acı. Ben hiç acımaz zannettim ondan hayal kırıklığı yaşadım biraz.Ben bir tane koydum hastane cikisinin icinde vardi. Baska koymadim. İki battaniye koydum.
Ben sigara boregi, sarma ve patatesli borek attim. Ev yufkasi satan bir yer bulsam Gül boregi de yapacam ama bulamiyorum. Biber doldurup atacagim. Ben misafirden ziyade ramazan ayinda esimi düşünüyorum ona uygun seyler atacagim. Misafir kucagimda bebekle beklemesin valla benden bise yapamam.
Ben de oyleyim. Depresyonda gibiyim. Bi mutluysam iki mutsuzum.
Pekmez yiyebiliyo muyuz? Çok sevindim suan
Bi ölç bize de yaz bakalım yüseltiyo mu? Ben de bi kadın var selma sezer diye instagramdan bak bi çok canım tatlı istedi o kadın diyetlere uygun yapıyo ordan 10 tane kurabiye sipariş verdim daha önce de alıyodum diyet yaparken yicem valla.. yukaf kepeği buğday unu falan kullanıyoCanım beyaz şekerden daha iyidir diye dusunuyorum devamlı tüketmiyorum pekmez yasak yani benim ki kaçamak 20 dk sonra şekerini ölçeceğim 1 saat dolmuş olacak çünkü 2 fincan yedim kendimi tutamadim.
Ya ne hasta beziyle uğraşacaksin oylebir günde depeend almadın mı hayat kurtarıcı varligini bile hissetmeden kullanirsinMerhaba kızlar
Hastaneye gidecek olan bavulları hazırladım.
Ama halen eksik bir şey var mı diye düşünüyorum.
Oğlumun bavulunda
2 takım 10lu hastane çıkışı
1 takım 4lü h.çıkışı
2 alt pijama patikli
2 üst pijama
2 yelek
5 adet zıbın
Çorap
Ağız ,omuz mendili
2 adet battanye
1 paket bez
2 p.ıslak mendil
P.kremi
Losyon
Şampuan
Emzik
Biberon
Kulak p.
Alt açma t.
Benim bavulumda;
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
İç çamaşırı,çorap
Yelek
2adet emzirme atleti ve sütyen
Banyo ve yüz havlusu
Terlik,toka taç,tarak,lastik.makyaj malz.
Deodrant,rolon,diş macunu ve fırçası
göğüs ve dudak kremi,sabun,kolonya
Peçete,havlu kağıt,t.kağıdı,ıslak mendil
Hasta bezi,göğüs pedi
Göğüs pompası
Kızlar eksik ya da fazla gördüğünüz varsa söyleyin lütfen
Ben kiyamam ya benimki disarda yemeyi hic sevmezBen de eşime iftarını dışarda yap gel rica ediyorum tüketme beni bu sene dedim.. şuan resmen kendimden utandımbari ona yönelik çalışmalar da yapıp atayım buzluğa.. :)
Kayganlastirici surerkerse daha kolay olur tabibinsaah benimkide acimaz.En iyisi bi tane koyaym yelek
Ayrıca cati muayenesı hic acimiyor ben ilkinde yapildi hem dr. Hem ebe hic skmadim kendimi acimadi bide kayganlastirici svrdüler
Kadin resmen hastaneyi birbirine katti cigliklariyla ya. Sinir oldum :/ kayganlastirici surduler mi yaparken? Onu soracaktim ilk cinsel iliski ile kiyaslarsan acisini hangisi daha cok aciyor.Hayır ya olur mu öyle şey çok değil tabi ama açık konuşmak gerekirse iki parmak boyu kadar girmiyor daha çok itiyor böyle ilk zamandaki ilişkiler gibi. İslak değilken ilişkiye girmek gibi bir acı. Ben hiç acımaz zannettim ondan hayal kırıklığı yaşadım biraz.
geçmiş olsun, eşime ailesi gram acımıyor. halasının kızı evlenecek eşya alırken kefil lazımmış, kim olur tabiki eşim. kayınpeder hemen öneri de bulunup halletmiş sağ olsun. eşim de bana olsa cırlar onlara ağzı mühürleniyor 38 yaşında adamın. evlenecek kız dana gibi evde yatıyor koca bekliyor, ben eşek gibi cumaya kadar çalıştım sırf iki kuruş daha ek ders, nöbet alayım diye. çocuğuma oda yapmıyorum sıkışmayalım diye düşünüyorum, kendimden kısıyorum ama ödemeyeceklerini bildiği halde eşim kefil oluyor. yazık kimseleri yok, aç mısın açıkta mısın, ödemediler de kapıya icra mı geldi diye onları savunuyor hala. sabır diyorum sabır.
:)))) benimkinin de kafası çok önde napcam bilmiyorum bir şekilde çıkacak çocuk attık:))Doktoru görmedim bile. Normal dedi cnm çatı için bebeğe bağlı imiş o kilo alirsa biraz zor kafamız büyük bizim çünkü şimdi 3.5 kiloya yakınız. Dogum başlayınca ıslak olurmuş gerçi dünde çok akıntim vardı Yanılma payı var diyorlar ama kuzenim dün doğum yaptı 3300 dediler 3600 doğdu maşallah 40. Haftadaydi. Ben bu korkuyla yapmam doğum falan tuttum kendimi
anlatcam ben ona az kaldı, sağ sağlim bebeğimi kucağıma alayım da. şimdi stres bebeğe zarar diye dokunmuyorum onlaraDüşüncesiz asalak koca tarafı ve onların asalak olduğunu anlamayan zavallı kocalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?