2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah çocuktan sonra aklı başına gelir canım kolay mı kazanıyoruz çocuğumuz karnımızda çoluğa çocuğa ders anlattık ettik yeri geliyor öocuğumuzu ihmal ettiğimiz oluyor

Canım zaten şu durumda baska bi yere gitmeye calışma. En güvenilir yer şu durumda devlet hastanesi. Biraz sabır güzel haberler verceksin bize inşallah yakın zamanda:) Kendine uğraş bul kafanı
Bidağıtcak

Ilk cocum olsaydi burasi bal ayi gibi birsey ama kizimdan ayri kalmak bitiriyo beni hani

Keki duydum ben de Can'ım. Ama çok yer kaplar o yüzden atamam sanırım. Bi de kek basit bişey. Hemen yaparım olmazsa. Eve getiren yerler varsa çok iyi. Acil durumda söylenir hemen. 10 kişi de nasıl habersiz gelmiş
Belki yorulma hazırlık yapma diye bilerek haber vermemişlerdir

Sokağa atıyoruz bize gelirken yolda görmedinmi deseydin

Canim maşallah, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak kuzumuza. Sağlıkla eve gideceksiniz, o hastaneden mutluluklarla çıkacaksınız inşallah. Hep duamdasin, Allah daha iyi haberlerini almayı nasip etsin bize

Ay meleğim yaa Allah'ım korusun onu cnm benim. Sağlıkla gelsin meleğin inş.

Assos Canim kuveze bile gerek kalmadan saglicakla cikarsiniz eve ins.

Canım bebeğin de sen de çok daha iyi olacaksınız, sağlıkla hayırlısıyla çıkacaksınız hastaneden inşallah, Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin. Dualarimizdasiniz
Amin kızlar çok sağolun inşallhOr günler geçecek

Ama şeker yerine ne koycaz?

Hemen canım 1 yumurta 1 çay bardağı pekmez yarim çay bardağı yağ (ben bazen daha az koyuyorum) 1 çay bardağı süt 2 çay bardağı tam buğday unu yarim kaşık kakao ( Ben çok kakao seven bir insan olmadigim için az koyuyorum) kabartma tozu ve vanilya.
Kek gibi çırpıp fincanların yarışına kadar dolduruyorum ve bir tencereye diziyorum. Fincanların yarışına gelecek kadar tencereye sıcak su koyuyorum tikirdayinca altını kısıyorum bu arada kapağı kapatmadan havlu koyuyorum ki buhar kekin üzerine damlayıp islatmasin. 20 dk kısık ateşte pişiyor altını kapatıp 15 dk dinlendiriyorum. Sonra hopp mideye ekte görüntüleri mevcut canım afiyet olsunnn

tired cim senide alıntılamıştım ama almamis bu tarif ben nescafe fincanında koyuyorum kahve fincanı ile karışık 9 fincan falan çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20180404-220448.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20180404-220452.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
En iyisi bi tane koyaym yelek
Ayrıca cati muayenesı hic acimiyor ben ilkinde yapildi hem dr. Hem ebe hic skmadim kendimi acimadi bide kayganlastirici svrdüler

Pekmez yiyebiliyo muyuz? Çok sevindim suan

Canım seninle günlerimiz aynı bebeğimizin kilolarıda benim dr iri dedi seninki bişey demedimi , çatı muayenesi niye yaptılar sancınöı vardı
Evet iri diyor hatta 37 yi geçerse 4 kilo üstü olur normal doğum zor olabilir dedi çünkü kafamız büyük ama sonra sancılarım oldu bir hafta on güne doğurursun dedi. Ben çatı kontrolden sonra tutmaya karar verdim

Hayır ya olur mu öyle şey çok değil tabi ama açık konuşmak gerekirse iki parmak boyu kadar girmiyor daha çok itiyor böyle ilk zamandaki ilişkiler gibi. İslak değilken ilişkiye girmek gibi bir acı. Ben hiç acımaz zannettim ondan hayal kırıklığı yaşadım biraz.

Canım beyaz şekerden daha iyidir diye dusunuyorum devamlı tüketmiyorum pekmez yasak yani benim ki kaçamak 20 dk sonra şekerini ölçeceğim 1 saat dolmuş olacak çünkü 2 fincan yedim kendimi tutamadim.
Bi ölç bize de yaz bakalım yüseltiyo mu? Ben de bi kadın var selma sezer diye instagramdan bak bi çok canım tatlı istedi o kadın diyetlere uygun yapıyo ordan 10 tane kurabiye sipariş verdim daha önce de alıyodum diyet yaparken yicem valla.. yukaf kepeği buğday unu falan kullanıyo

Ya ne hasta beziyle uğraşacaksin oylebir günde depeend almadın mı hayat kurtarıcı varligini bile hissetmeden kullanirsin

Ben de eşime iftarını dışarda yap gel rica ediyorum tüketme beni bu sene dedim.. şuan resmen kendimden utandım bari ona yönelik çalışmalar da yapıp atayım buzluğa.. :)
Ben kiyamam ya benimki disarda yemeyi hic sevmez
En iyisi bi tane koyaym yelek
Ayrıca cati muayenesı hic acimiyor ben ilkinde yapildi hem dr. Hem ebe hic skmadim kendimi acimadi bide kayganlastirici svrdüler
Kayganlastirici surerkerse daha kolay olur tabibinsaah benimkide acimaz.
Kadin resmen hastaneyi birbirine katti cigliklariyla ya. Sinir oldum :/ kayganlastirici surduler mi yaparken? Onu soracaktim ilk cinsel iliski ile kiyaslarsan acisini hangisi daha cok aciyor.

Düşüncesiz asalak koca tarafı ve onların asalak olduğunu anlamayan zavallı kocalar

Canım o kadar acılı bir şey değil...çatı muayenesi de öyle bu açılma kontrolü de öyle abartılacak bi durum değil yani doğum yapmaktan falan söz ediyoruz sonuçta yani doğum sancısı falan onun kaç katı sonuçta ve açılma kaç cm diye gelip gidip bakacaklar duruma göre müdahale edecekler değil mi...ben randevulu sezaryen olacağım halde sancım başladı acile gidip ebeye baktırdık çunkü cmt günü ve doğum Antep te olacak biz Kilis teyiz 65km ona göre doktora ulaşıcaz...orda bakıldı 3cm açılma hastaneyi aradık doğum başladı biz geliyoruz gittik bi de orda baktılar sonra doktorum tekrar kendisi baktı...tabi ki ilk ilişki daha zor acılıydı...ama ordan bebek çıkacak yani biraz bunlara hazırlıklı olmakta fayda var çok da düşünmemek lazım hem tgb34 ınki ekstrem bir durum olmuş biraz yani sancı var açılma yok 1 hafta 10 güne olur vs vs açılma olmuş ve doğum olsa şu anda doğum hikayesini anlatıyor olacaktı ve o da o açılma muayenesinin yanında hiç kalır

:)))) benimkinin de kafası çok önde napcam bilmiyorum bir şekilde çıkacak çocuk attık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…