- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.101
Maşallah canım, gözün aydın. Yüz mü dedin ben ayrintilidan beri yüzünü hiç görmedim kızımın ve meraktan ölüyorum iki ayrı doktora gitmeme rağmen ultrasonda ölçümleri yapiyolar verdikleri kağıtta da ya başı, ya poposu ya uyluk kemiğinin resmi oluyor. Halbuki dogumdaki haline çok yakındır demi yüzü belirginlesmistir artık yarın kontrolum var heyecandan unutmazsam sorucam bu kez doktoraKontrolümüz iyi geçti kızlar..nst takıldı ilkkez sancı durumu iyi şimdilik..maşallah kuzuma büyümüşama ilk defa yüzünü göstermedi çok özlemiştim oysaki..bir sonraki kontrol 12 gün sonra doğum tarihimiz belli olacak
Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Sağol canım . Valla ev gibisi yok. İnşallah hepimiz sahlicasağ kucaklarimiza alalım yavrularimiziİznin hayırlı olsun canım, keyifle dinlen. Maşallah pasana da.
Evet iri diyor hatta 37 yi geçerse 4 kilo üstü olur normal doğum zor olabilir dedi çünkü kafamız büyük ama sonra sancılarım oldu bir hafta on güne doğurursun dedi. Ben çatı kontrolden sonra tutmaya karar verdim
Sagol arkadasim Allah razı olsun.Canım gözün aydın senin tosuncuk bayağı büyümüş. Maşallah sübhanallah. Artık tatildesin dinlene dinlene büyültürsün paşayı.
Hayatım seninmiydi ayrıntılı ultrasonda bacaklarda sorun vardı anne karnında da düzelebilir olmazsa doğum sonrası ameliyat demişlerdi sanki. Hep aklımda ama soramıyordum
anlatcam ben ona az kaldı, sağ sağlim bebeğimi kucağıma alayım da. şimdi stres bebeğe zarar diye dokunmuyorum onlara
Bi ölç bize de yaz bakalım yüseltiyo mu? Ben de bi kadın var selma sezer diye instagramdan bak bi çok canım tatlı istedi o kadın diyetlere uygun yapıyo ordan 10 tane kurabiye sipariş verdim daha önce de alıyodum diyet yaparken yicem valla.. yukaf kepeği buğday unu falan kullanıyo
Çok güzel o zaman yenebilir.. bende denicem ama şuan yerimden kalkamam valla dehşet yorgunum yarın artıkCanım ölçtüm ama ancak şimdi yazabildim 125 cıktı bence çok ideal
Sagol arkadasim Allah razı olsun.
Ayakları içe dönük bebeğimin . Düzelmedi canım. Duruma göre ortopedik tedavisi olucak. Bu durumu önemsemiyorum sonucta tedavisi mümkün . Hepimizin bebekleri saglikla gelsinler canim
Ben kiyamam ya benimki disarda yemeyi hic sevmez
Kayganlastirici surerkerse daha kolay olur tabibinsaah benimkide acimaz.
Kadin resmen hastaneyi birbirine katti cigliklariyla ya. Sinir oldum :/ kayganlastirici surduler mi yaparken? Onu soracaktim ilk cinsel iliski ile kiyaslarsan acisini hangisi daha cok aciyor.
Çok güzel o zaman yenebilir.. bende denicem ama şuan yerimden kalkamam valla dehşet yorgunum yarın artık
O düzeliyo canım merak etme bizm karsi komsumun kizi da oyle dogdu cift bez falan bagladilar duzeldi benim oglumla aralari 15gün benim oglumdan 1.2 ay once yurudu hattaSagol arkadasim Allah razı olsun.
Ayakları içe dönük bebeğimin . Düzelmedi canım. Duruma göre ortopedik tedavisi olucak. Bu durumu önemsemiyorum sonucta tedavisi mümkün . Hepimizin bebekleri saglikla gelsinler canim
Aynen bende oylealıcak arkadaslar baby me alsın en büyük olcü onun hemde ince ve güzel
Ayrıcaa bunlara gerçekten hiç gerek yok hazır dondurulmuş börekler bence çok iş görüyo dediğim gibi yine dondurulmuş garnitürden bi amerikan salatası bir de denediniz mi bilmiyorum ama aslı börek kiloyla zeytinyağlı yaprak dolması satıyo ve gerçekten harika! Ondan da alabilirsiniz hayat kurtarıyo..
Dualarımız seninle cnm..Sağ sağlim kurtul inşKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
dahada iyi olacak inş canimArkadaşlar hepinize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı yazamadım. Bugün hastaneden taburcu oluyorum. Oğluşum yoğun bakımda, oksijen takviyesi yapılıyor, solunum düzene girene kadar hastanede kalacak. Bende günde iki kez süt bırakmaya geleceğim.
Rabbim hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Çok beğendim canım..en azından bundan yüzün gülmüşTE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir
Bez muhakkak koy cnmBen hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Rabbim biliyor canım herşeyi..kapalı bir kutu..inşallah çok büyük sorunlarla karşılaşmasında..Rabbim yardımcınız olsunslm kizlar de kontrolumuz vardi bu hafta beyindeki suda artis yok olmamis cok şükür eskisi gibi su kapsigi yerde insallh hic artmazda bebegime zarar vermez .. bolbol su ic dinlen dedi.. bebsim 2900 olmus teyzeleri ama kafasindan dolayi yaniliyor olabiliriz dedi ben 2.500 ede raziyim saglikli olsunda ... simdilik bu kadar haftaya tekrar kontrole gidecegum sonra dogum zaten.. hareketlweini cok iyi takip et dedi beyin nefes almasini keserse karnindada ölebilir dedi yine felâket tellalligi yapti napsin oda hep enkotusunu soyleyecekkki sonra niye demedin demiyelim diyeherkesi kocaman optum dualarinizla yanimda oldugunuzu tum kalbimle inandim guzel anneler bebislerimiz hepimizin saglicakla dogsunlar insallh..
Aslında ilk 15 gün bebekler genelde uyuyor. 15 gün sonra gaz sancıları başlıyor (Inşallah olmaz da oğlumda 4 ay gaz sancısı çektik, çocuk ağlamaktan morarıyorduKızlar yaaa ramazanda yemek yapamayacak kadar kötü mü oluruz kitamam ilk günler belki ama sonra toparlanmaz mıyız ki ne bileyim Bebiş uslu uykucu bişey olursa en azından bi iftar hazırlayamayacak mıyız yaa
sağol canım benimMaşallah canım, gözün aydın. Yüz mü dedin ben ayrintilidan beri yüzünü hiç görmedim kızımın ve meraktan ölüyorum iki ayrı doktora gitmeme rağmen ultrasonda ölçümleri yapiyolar verdikleri kağıtta da ya başı, ya poposu ya uyluk kemiğinin resmi oluyor. Halbuki dogumdaki haline çok yakındır demi yüzü belirginlesmistir artık yarın kontrolum var heyecandan unutmazsam sorucam bu kez doktora
Canım hic biri pofidik degil canbebe prima hepsi hemen hemen ayni boyut babyme en büyügü cok güzel ic pamuguda güzelCanım baby me ince olan mı pofidik olan mı
Bende bi tepsi börek alıp atıcam buzluga süper oluyo valla bayada oluyo k validemde yapcak bişeyler patates peynirli börek zaten yapar atarım ama ben daha cok ramazan icin yapıyorum iki cocuk oluncada malum zaten tam ramazan bası gibi duruyo cok gelen olmaz sanırım hastaneye gelirler ilk baya iki ailede bursada cünkü ramazanda aksam gelen olursa soguk bi tatlı yeter
kardelen384 canım dualarım seninle saglıkla kucagına al insallah ogullarını bizimde ismimiz emir olucak insallah göbek adınıda selim koyucam :)
@zenderu canım portakal cok iyi fikirmiş bende atayım buzluga biraz vişnem filanda var onlarıda ramazanlık ayırmıstım iyi olur
Masallah cimcimeyesağol canım benim
Çok güzel oluyor cnm evet doğuma baya yakındı görüntüsü en son..her seferinde ya 3d ya 4d muhakkak veriyor. Şimdiden bir albüm bile yaptık..öyle alışmışım ki görmeye yüzüne kapaklanmış göstermedi..ama kıpır kıpırdı maşallah..soğuk jeli sürer sürmez uyandı.daha zapdetemediksende güzel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?