2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah canım, gözün aydın. Yüz mü dedin ben ayrintilidan beri yüzünü hiç görmedim kızımın ve meraktan ölüyorum iki ayrı doktora gitmeme rağmen ultrasonda ölçümleri yapiyolar verdikleri kağıtta da ya başı, ya poposu ya uyluk kemiğinin resmi oluyor. Halbuki dogumdaki haline çok yakındır demi yüzü belirginlesmistir artık yarın kontrolum var heyecandan unutmazsam sorucam bu kez doktora

Bende sancıda yok kızımın gelmeye yetide yok daha dönmedi bile ben normal doğumu unutayım en iyisi sezeryana alıştırayım kendimi

Sagol arkadasim Allah razı olsun.
Ayakları içe dönük bebeğimin . Düzelmedi canım. Duruma göre ortopedik tedavisi olucak. Bu durumu önemsemiyorum sonucta tedavisi mümkün . Hepimizin bebekleri saglikla gelsinler canim

Canım ölçtüm ama ancak şimdi yazabildim 125 cıktı bence çok ideal

Amin canım Allah ım dermansız dert vermesin canım.

Simdi bahsettiginiz sey yani cati muayenesi ve acilma var mi diye yapilan kontrol ayni seyler mi? Ona göre ben de yorum yapacağım

Çok güzel o zaman yenebilir.. bende denicem ama şuan yerimden kalkamam valla dehşet yorgunum yarın artık

Canım bende son ara öğün olarak tükettim meyva yemedim yavaş yavaş kefire alistirmaya kendimi 2 yudum kefir aldım o kadar. Oğlum 2.5 yaşında meyvalı kefire bayılıyor ben içemiyorum rezillik.
Birde telde konuşuyordum ölçerken tam saate bakmadim 1 saati biraz geçirmiş olabilirim ama 1 saatte de 140 i geçmemiştir çünkü yemekten 2 Sonra yedim

O düzeliyo canım merak etme bizm karsi komsumun kizi da oyle dogdu cift bez falan bagladilar duzeldi benim oglumla aralari 15gün benim oglumdan 1.2 ay once yurudu hatta

Aynen bende oyle alıcak arkadaslar baby me alsın en büyük olcü onun hemde ince ve güzel

Canım baby me ince olan mı pofidik olan mı

Bende bi tepsi börek alıp atıcam buzluga süper oluyo valla bayada oluyo k validemde yapcak bişeyler patates peynirli börek zaten yapar atarım ama ben daha cok ramazan icin yapıyorum iki cocuk oluncada malum zaten tam ramazan bası gibi duruyo cok gelen olmaz sanırım hastaneye gelirler ilk baya iki ailede bursada cünkü ramazanda aksam gelen olursa soguk bi tatlı yeter

kardelen384 canım dualarım seninle saglıkla kucagına al insallah ogullarını bizimde ismimiz emir olucak insallah göbek adınıda selim koyucam :)

@zenderu canım portakal cok iyi fikirmiş bende atayım buzluga biraz vişnem filanda var onlarıda ramazanlık ayırmıstım iyi olur

Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Dualarımız seninle cnm..Sağ sağlim kurtul inş
dahada iyi olacak inş canim

TE="kardelen384, post: 55537847, member: 738955"]Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir
Çok beğendim canım..en azından bundan yüzün gülmüş

Ben hastane cantasina cok az sey koydum. Kendime iki pijama takimi ped. Bebege 2 hastane cikisi ekstra 2 tulum bu kdr. Bisey olursa alinir diye dusundum. Ev yakin. Olmazsa olmaz dediginiz biseyler var mi. He kendime bide çorap
Bez muhakkak koy cnm
Rabbim biliyor canım herşeyi..kapalı bir kutu..inşallah çok büyük sorunlarla karşılaşmasında..Rabbim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Kızlar yaaa ramazanda yemek yapamayacak kadar kötü mü oluruz ki tamam ilk günler belki ama sonra toparlanmaz mıyız ki ne bileyim Bebiş uslu uykucu bişey olursa en azından bi iftar hazırlayamayacak mıyız yaa
Aslında ilk 15 gün bebekler genelde uyuyor. 15 gün sonra gaz sancıları başlıyor (Inşallah olmaz da oğlumda 4 ay gaz sancısı çektik, çocuk ağlamaktan morarıyordu ) bizi iş yapmaktan alıkoyan bebeklerin memede çok kalması olur canım . Zaten yarım saat kadar emzirmek gerekiyor . Çünkü yenidoğan bebeklerin çene kasları kuvvetsiz olduğu için çok çabuk yoruluyorlar. Bir de anne sütünün ilk 10 dk sı su yoğunluklu, sonraki 10 dk daha kıvamlı süt ve ondan sonraki 10 dk tam yağlı kısım. Bebeğe kilo aldiranda son 10 dk da emdiği sütmüş . Yani 20 dk - 40 dk arasi emzirilmesi gerekiyor. Ortalama yarım saat denebilir.
(Tracy Hogg Bebek Bakım sorunlarına mucize çözümler kitabından öğrenmiştim bunları )

sağol canım benim
Çok güzel oluyor cnm evet doğuma baya yakındı görüntüsü en son..her seferinde ya 3d ya 4d muhakkak veriyor. Şimdiden bir albüm bile yaptık..öyle alışmışım ki görmeye yüzüne kapaklanmış göstermedi..ama kıpır kıpırdı maşallah..soğuk jeli sürer sürmez uyandı.daha zapdetemedik sende güzel haberlerle gel inşallah

Son düzenleme:
Canım hic biri pofidik degil canbebe prima hepsi hemen hemen ayni boyut babyme en büyügü cok güzel ic pamuguda güzel

Masallah cimcimeye simdiden kendini sevdiriyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…