2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yarinnesim ziyaret saatine gelince insallah kat doktoruna durum sorucaz aksam ziyaret saatinde geldigi icin hemsireler yorum yapar ama netnbirsey diyemez mesai saatler ici sorun dedi bakalim yarin ne olur.

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Ben de daha başlamadım park yatağı da açıp kurmadık...nisan ın 15inden sonra diye düşünüyorum...acelesi yok 36-37li haftalarda olanlar yaptı da tabi...bize daha vakit var toz olur vs

Canım o kadar uzun anmıyordu oğlum hatta ben bunu çok kafaya takmıştım doktorda bebek sağlıklı ve gogusunu bosaltiyorsa sorun yok demişti.
Hani bilmeyenlerde benim gibi takmasınlar kafaya her cocuk o kadar uzun emmiyor.

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan

Canım doğum tarihimiz aynı rahatligimiz ayni hatta ben daha tüm kıyafetlere bakmadım eksik gedik varmı diye

Sen böyle anlatınca daha bi heyecanlandm bak sagolasin canım inşallah ben de görürüm bu kez

Canım doğum tarihimiz aynı rahatligimiz ayni hatta ben daha tüm kıyafetlere bakmadım eksik gedik varmı diye
Sanırım 2. Çocuk olmasının rahatlığı var üzerimizde bir de gerçekten fırsatim yok. Bebeğin kıyafetlerini çıkarınca oğlum hemen içine mi doğuyor ne yanıma koşuyor ve anne bunları Kardeşime mi aldin diyor. O an bi duygusallık çöküyor tabi bana

Tabi kesinlikle öyle ama 10 dk emzirip diğer göğüse geçmek yanlış . Tek göğüs boşalana kadar emzirilmeli. Kimi çocuğun emmesi kuvvetlidir 15-20 dk.emer bırakır doymuştur. Kimi de daha yavaş emer yarım saati bulur. Yoksa dediğine katılıyorum.

Dinlen canım fazla yorma kendini artık.ben de biraz fazla yürüsem bıçak saplanır gibi ağrı giriyor alttan.ben de yakında doğuracağım gibi geliyo.hayırlısı bakalım az daha dursalar iyi olacak
Azck daha toplansalar daha cok minikler canim yaa ne kadar beslense o kadar iyi ama allahin bilecegi is saglikla gelsinler de

Aynen canım...benim de oğlum 6 yaşında ve çok hevesli hatta kendisi diyor kardeşime bişeyler alalım falan diye ama ben kıyamıyorum getirip ortaya dökmeye çekiniyorum cicili bicili kız eşyalarını...birisi yanında ters bişey söyleyecek diye ödüm kopuyor...süs püs bişey de yaptırmadım çikolata yaptırırım bi tek isimli falan...okulda arkadaşlara baklava öğrencilere de lokum falan dağıtırız dedik o kadar işte...

Canım benim ki bir kere gördü kıyafetleri onlar kardeşinin dedim sonrada göstermedim ama şu an kardeşine düşkün yemeğini benimle paylaşmıyor ama kardeşiyle paylaşıyor kaşığı göbeğine uzatması yokmu beni benden alıyor.

Tabii emme refleksi de önemli oğlum eksik kullanıyordu sanirim o yüzden daha çabuk emiyor olabilir. Birde ben bi gogusunu emziriyirdum ikincisine geçmiyordu yetiyordu diğer gogusumu bir sonraki açılmasında emiyordu. Tek göğüs yetiyordu yani ve bana çoğu kişi doymaz diyerek kafami karistiriyorlardi.

Iyi geceler hanimlar umarim herkes iyidir kardelen doguma giricekmis hayirli haberle gelsin.saglikla alsin evladini kucagina insalh darisi da bizlere.olsun benimde yarin kontrolum var acaba gun.verirmi bende simdiden kizimi dusunuyorum 21 aylik nasil ayri kalicam diye banada cok duskun rabbim yardimcimiznolsun.

kardelen384 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım...onlar küvözde bakılır beslenirken sen de toparlanırsın böbrekle ilgili de sıkıntın kalmaz inşallah Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…