2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sizin gectiginiz asamalari gorunce bana da cok ilginc gorunuyor. Bazi seyler farkli isliyor. Mesela ikili test sonra dortlu test, seker testi neredeyse zorunlu. Tartisilmiyor doktorla.Detayli ultrason periontologla yapiliyor, tam bir saat surmustu. Her gittigimde idrarda protein ve tansiyonum bakiliyor. Simdilik testler duzgundu. Bu hafta strep B testi yapilacak. Doktorum testlere itiraz kabul etmiyor pek.
Ben dusuk riskli diye kategorilendirildim on yuzden doktor bana surekli spor yap diyor. Bir ara halter kaldir istersen bir sey olmaz diyordu. Simdi yuruyus spor degil tenis oynasan, agirlik calissa filan spordan sayarim diyor.
Bir Ara gobek olcum yuksek cikiyordu, kafasinin boyuna filan niye bakmiyorsunuz dedim gobeknolcun bir daha buyuk cikarsa bakarim dedi ama bakmadi.
Hastanem iyi bir hastane, Tam tesekkullu, doktorum departmanin basi ve riskli gebelik uzmani. Premature departmani tam tesekkullu. bebekleri 24 uncu haftadan itibaren yasatabiliyorlar. Boyle avutuyorum acikcasi kendimi.

Doktorum biraz huysuz, kalp atisini dinler bana soylemez kac cikti. Senin bilmene gerek yok doktor benim diyor. Cinsiyet ogrenmek desem medikal gerekliligi yok der...
Buyuk ihtimalle once normal doguma alip son dakikada ultrasona almayi tercih ediyorlar.

Kutumda büyük hissediyorum en çok buna güldüm. Ama iyi dayanıyorsun valla. 20. Haftadan beri görememek... neyse ki iyiymiş kuşun

Kızlar yanlış anlaşıldı sanırım benim kastettiğim aslında ilk zamanlar gelenler için değil o ikramlar. İlk dönem gelen Zaten genelde yakın çevre olur ve bir şey beklemez.
Ama bizim toplumda malum bebek görme 1 seneye yakın sürer nerdeyse
İlk ay falan zaten kolay kolay kimse gitmez. Anne bebek toparlansın diye. Ama sonradan gelenler illaki olacaktır. Bebek büyümüş biz hasta halden çıkmış oluruz o zaman zaten. O zaman da ikramda bulunmamak ayıp olur ne bileyim.
Mevlüt okutacaklar için geçerli değil tabi bu durum

@Sedossedos92 tan haberim var suan icin bir tek. Seda her gun daha iyiye gidiyor hizla kilo veriyor :)) bol bol sut sagiyor enerji toplamaya calisiyor. Kizimiz ela ise gunden gune buyuk bir hizla gelisiyor. Suan emme refleksi bekleniyor taburcu olabilmesi icin. Allahin izniyle bir kac gune kadar onada kavusacak guclu kizimiz. Dilerim rabbim erken dogan sifa bekleyen butun an e ve bebeklerine sifa verir. ♡

Ne güzel haberler verdin kuzum maşallah maşallah cuk cuk emcek annesini minik kedimiz, az kaldı. Ohhh zayıflamaya başladı demek Allah'ım bize de nasip et hayırlısıyla zayifladigimiz günleri görmeyi

Ne güzel haberler verdin kuzum maşallah maşallah cuk cuk emcek annesini minik kedimiz, az kaldı. Ohhh zayıflamaya başladı demek Allah'ım bize de nasip et hayırlısıyla zayifladigimiz günleri görmeyi
Amiin gulum ya suan icin benimde hayallerimden biri o :)))) bir de 40 imin cikip mevlutumu atlattigim stresimin kalmadigi gune isinlanmak istiyorum resmen :))

Burun kanamam benimde hala devam ediyor hatta çoğaldı tansiyon normal ama her gebelikte olduğu için normal buluyorum kendimi için.. İnş öyledir ... Vasat nedemek çok anlamadım canım ama sen takılma onlara seni doğum yapmadan bırakmaz onlar bence hiç inatlaşma veya imza ister hiç bir sorumluluk almıyorum tedaviyi reddediyorum diye bütün tedbiri kendi adlarına alıp öyle çıkarırlar ve acil bişey olsa bu defa ilgilenmezler bence sakin ol bekle çok uzun süreceğini sanmam kusa sürede ikinizde İnş ordan sağ salim çıkarsınız canım aklımız ve duamız seninle

V
Valla Allah bilir tabi ki kapalı kutu bu ama doktor defalarca kuz dedi buna rağmen erkek olurmu olur valla ... Sonuç nolur aldığım yeni doğan gelinliğini oğlan giyer hiççç umrumda değilll

Yoo sürmedi eminim yok ilk ilişkiyle kiyaslanamaz öyle bir acı değil. Belki kayganlastirici sürse ben rahat olsam acimazdi ama kadın iki kelime bile etmedi rahatlatmak için daldı suratsız.

Benimde burnum surekli kaniyodu doktorum tansiyonumunda normal seyrettigini gorunce bazi testlee istedi benden yaptirdim temiz cikti. Bi baktirmanda fayda var canim doktoruna sor istersen. 1 2 tup kan almalaei yetiyo test icin. Testte kanama zamani pihtilasma zamani durma zamani bisilere bakiyolar kagitta yaziyodu. Onemliymis o doktorum oyle demisti.

Bir açıdan iyi bir açıdan kötü cnm...biz burda bişey mi oldu acile gidiyoruz mesela ölçümleri farklı çıkan arkadaşlar oldu . Ondan sonra kafaya tak dur...görmeyince de merak ediyor insan...albümü ben yazmıştım öyle albüm dediysem kocaman bişey değil 3 yada 4 resim var..doğduktan sonraki fotoları için almıştım albümün başına iliştirdim öyle....cinsiyet konusu herkesin göbeğime yaptığı yorumlar kafamı karıştırıyor..ama çok ayrıntılı inceliyor doktorum..yanılmaz inş diye umut ediyorum

bebeğin iyi olduğunu öğğrendiysen gerisi boş, onlar utansın

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan

Yalnız değilsin Ben de henüz çalışıyorum ve ciddi anlamda hiç bir şeyim hazır değil. İş yerindeki arkadaşlarım bile bari çantanı hazırla arabana koy acil durumda biz götürürüz hastaneye diyorlar Dolabımız ve beşiğimiz de henüz gelmedi. Haftaya başlıcam inşallah kısmet olursa kıyafetleri yıkamaya

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Ben bugün itibariyle izne çıkmasamda evden çalışırım dedim . Kayınvalide 10 günlüğüne umreye gitti gelene kadar bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum , nevresimlerini kendimiz dikmiştik onları yıkayıp ütüledim.

Ben de daha başlamadım park yatağı da açıp kurmadık...nisan ın 15inden sonra diye düşünüyorum...acelesi yok 36-37li haftalarda olanlar yaptı da tabi...bize daha vakit var toz olur vs
Bizim bebek eşyaları eşimin işyeri deposunda herhafta getiriyor sözde ,artık cuma getir dedim

Yahu benimde işlerim bitemedi burda doğurcam nerdeyse dedim az kaldı birsürü eksik var

Ben de hazirlamadim...iş çok yoruyor haftasonları da hep başka işler çıktı. Artık evdeyim haftasonları herseyi halletcem insallah:)çünkü enerjiim diplere inmeye başladı. 12 kilo aldim ama bu aralar yüzüm çöktü herhalde işte bilgisayara bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…