- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.201
Cnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.Yaş hurma nasıl bilmiyorum bu bitince onu da denerim . Ama burda tek sayıyla yemen lazım dediler o yüzden beş dedim ben .
Ay bnde doktora desem zaten geçicek geçicek az kaldı der kesin :) napalım az kaldı dayancaz o zaman :)Canım ben üç tane hurma yiyorum, elim için de ilaç yok ama önceleri atel takıyordum yatarken, pek farketmiyor sabahları felçli gibi oluyorsun taksan da takmasan da :)) gece tuvalete kalktığımda ateli çıkaramıyordum çünkü iki elimde tutulmuş oluyor o yüzden oluruna bıraktım, ellerim düzelmeden yataktan çıkmıyorum, hiç düzelmezse sıcak su ile masaj yapıyorum kuzum
Canım ben bileğim için medikalden atel aldım. Bilek hareket etmeyince rahat ediyosun. Yada yatarken bandaj veya bir başörtüyle bileğini sar dene iyi gelirse alırsın ateli. Birde elini aşağı doğru silkele beni rahatlatıyorKızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
BideEvBoregi canım sen şu el uyuşması için bi ilaç krem falan kullanıyomuydun . Doktora sormayı unutuyorum hep . Sağ elim felçli gibi kalkıyırum sabah gecede uyuşukluğunu hep hissediyorum . Elimi bi müddet yumruk yapamıyorum snra acılıyor
Sadece şimdi değil hic buzluğa börek yapıp atmadım ki ben :) bende köyden (Biga) erik getirmiştim gecen yaz buzlukta duruyor hala onu kaynaticam ikram.icin bide çikolata dediğin gibiValla ben de aynı kafadayim hayatta yapmam ikram falan bir çikolata kolonya tamam he bir de lohusa şerbeti oda benim için :) hem doğum yapacam hem başkasını mı düşüneceğim gelen yapsın çok isterse.
Aaa öyle miCnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.
Tamam canım bandajı deneyeyim bnde çok sağolCanım ben bileğim için medikalden atel aldım. Bilek hareket etmeyince rahat ediyosun. Yada yatarken bandaj veya bir başörtüyle bileğini sar dene iyi gelirse alırsın ateli. Birde elini aşağı doğru silkele beni rahatlatıyor
Evet ya çok pahalı bir de ben çok seviyorum durduramiyorum kendimi, gerçi bana boğaz de yani ne zaman durduruyorum ki kendimiDimi ya beş yiyeyim o zamn . O değil bu hurmaya oara dayanmaz be kadar pahalıymış kilosu :) daha önce hiç dikkatimi çekmemişti
Bizim validenin kursunda kermes yapıp suböreği mantı falan satıyorlar.Nisan sonu olacak kermes su böreği alıp buzluğa atıcam, gelenler için sarma falan kesin sarılır çikolata tatlı , çevremiz baya kalabalık ofise kahve dünyasında tüm fıstıklı çikolatalar var ondan alıcam , oğlanın okula göndersemmi bilemedim ama abimiz çok sevinir. kardeşinin hediyesini dağıtmayaSadece şimdi değil hic buzluğa börek yapıp atmadım ki ben :) bende köyden (Biga) erik getirmiştim gecen yaz buzlukta duruyor hala onu kaynaticam ikram.icin bide çikolata dediğin gibi
Sorma ya zaten tutmuştum bu zamana kadar kndimi sancı olmasın diye yemiyodum . Şimdi bıraksalar yarım kiloyu tek oturuşta yicemEvet ya çok pahalı bir de ben çok seviyorum durduramiyorum kendimi, gerçi bana boğaz de yani ne zaman durduruyorum ki kendimi
Peygamber efendimiz oyle yermis canim sunnet derler ondan. :)Yaş hurma nasıl bilmiyorum bu bitince onu da denerim . Ama burda tek sayıyla yemen lazım dediler o yüzden beş dedim ben .
Aynen canım az daha sık dişini, gün içinde uyuşman falan yoksa sabret azıcık, bana doktor ellerin nasıl oldu diyor, barıştım o agrıyla alıştım artık diyorum, gülüyor napsınAy bnde doktora desem zaten geçicek geçicek az kaldı der kesin :) napalım az kaldı dayancaz o zaman :)
Ben de canım vallaSorma ya zaten tutmuştum bu zamana kadar kndimi sancı olmasın diye yemiyodum . Şimdi bıraksalar yarım kiloyu tek oturuşta yicem
Beyazkediiiiii kapısüsünü nerde yaptırdın kaça yaptırdın cnm..birde o ışık sistemi nasıl bişey....sabah sabah soru yağmuruna tuttum seni
Dualarımız seninle cnm..Sağ sağlim kurtul inş
dahada iyi olacak inş canim
Çok beğendim canım..en azından bundan yüzün gülmüş
Bez muhakkak koy cnm
Rabbim biliyor canım herşeyi..kapalı bir kutu..inşallah çok büyük sorunlarla karşılaşmasında..Rabbim yardımcınız olsun
Ben az önce gömdüm beş taneyiBen de canım vallaama o yüzden gündüz canım tatlı isteyince 2 tane hurmayi alıp sodayla beraber yiyorum. Sonra akşam da çay içerken 3 tane alıyorum çayın yanına. Yoksa oturur yerim hepsini
Canım epiduralde belden katater takiliyormus, cikarmiyorlarmis boru gibi bisey ince serum borusu gibi, düğmesi varmis. Ameliyattan sonra da sezaryen yerin agridikca ona basiyormussun ilaç veriyormus ordan. Spinal belden uyusturmak için yalnızca igneymisBenim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
Canım o kadar masrafa girisemem ben imkanı olan tabiki yapsın ama benden paso :)Bizim validenin kursunda kermes yapıp suböreği mantı falan satıyorlar.Nisan sonu olacak kermes su böreği alıp buzluğa atıcam, gelenler için sarma falan kesin sarılır çikolata tatlı , çevremiz baya kalabalık ofise kahve dünyasında tüm fıstıklı çikolatalar var ondan alıcam , oğlanın okula göndersemmi bilemedim ama abimiz çok sevinir. kardeşinin hediyesini dağıtmaya
Mevlüttede yasin kitabı ve pleksiye ayet yazdırıcam atılacak birşey istemiyorum yanına kolonyada istiyorum.
Bebek çikolatasınıda biberonlu gümüş kapaklı çıkmış ama içindekini yedikten sonra atacaklar direk çikolaya isim yazdırsammı diyorum ona karar veremedim
Canim omurilik onunde zar var spinalde zari asip direk omurilige ilaci veriyolar o biraz sikinti ama epiduralde zarin gerisine veriyolar ilaci surekli ordan agri kesici veriyolar dogum sonrasi daha iyi oluyo agri duymuyosun.Benim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?