2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaş hurma nasıl bilmiyorum bu bitince onu da denerim . Ama burda tek sayıyla yemen lazım dediler o yüzden beş dedim ben .
Cnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.

Ay bnde doktora desem zaten geçicek geçicek az kaldı der kesin :) napalım az kaldı dayancaz o zaman :)

Canım ben bileğim için medikalden atel aldım. Bilek hareket etmeyince rahat ediyosun. Yada yatarken bandaj veya bir başörtüyle bileğini sar dene iyi gelirse alırsın ateli. Birde elini aşağı doğru silkele beni rahatlatıyor

Valla ben de aynı kafadayim hayatta yapmam ikram falan bir çikolata kolonya tamam he bir de lohusa şerbeti oda benim için :) hem doğum yapacam hem başkasını mı düşüneceğim gelen yapsın çok isterse.
Sadece şimdi değil hic buzluğa börek yapıp atmadım ki ben :) bende köyden (Biga) erik getirmiştim gecen yaz buzlukta duruyor hala onu kaynaticam ikram.icin bide çikolata dediğin gibi

Cnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.
Aaa öyle mi bende burda duydum valla . Yapmışken düzgün yapayım diyodum :) eşinde batıl inançtır o dedi aslında .

Tamam canım bandajı deneyeyim bnde çok sağol

Sadece şimdi değil hic buzluğa börek yapıp atmadım ki ben :) bende köyden (Biga) erik getirmiştim gecen yaz buzlukta duruyor hala onu kaynaticam ikram.icin bide çikolata dediğin gibi
Bizim validenin kursunda kermes yapıp suböreği mantı falan satıyorlar.Nisan sonu olacak kermes su böreği alıp buzluğa atıcam, gelenler için sarma falan kesin sarılır çikolata tatlı , çevremiz baya kalabalık ofise kahve dünyasında tüm fıstıklı çikolatalar var ondan alıcam , oğlanın okula göndersemmi bilemedim ama abimiz çok sevinir. kardeşinin hediyesini dağıtmaya
Mevlüttede yasin kitabı ve pleksiye ayet yazdırıcam atılacak birşey istemiyorum yanına kolonyada istiyorum.
Bebek çikolatasınıda biberonlu gümüş kapaklı çıkmış ama içindekini yedikten sonra atacaklar direk çikolaya isim yazdırsammı diyorum ona karar veremedim

Evet ya çok pahalı bir de ben çok seviyorum durduramiyorum kendimi, gerçi bana boğaz de yani ne zaman durduruyorum ki kendimi
Sorma ya zaten tutmuştum bu zamana kadar kndimi sancı olmasın diye yemiyodum . Şimdi bıraksalar yarım kiloyu tek oturuşta yicem

Ay bnde doktora desem zaten geçicek geçicek az kaldı der kesin :) napalım az kaldı dayancaz o zaman :)
Aynen canım az daha sık dişini, gün içinde uyuşman falan yoksa sabret azıcık, bana doktor ellerin nasıl oldu diyor, barıştım o agrıyla alıştım artık diyorum, gülüyor napsın

Sorma ya zaten tutmuştum bu zamana kadar kndimi sancı olmasın diye yemiyodum . Şimdi bıraksalar yarım kiloyu tek oturuşta yicem
Ben de canım valla ama o yüzden gündüz canım tatlı isteyince 2 tane hurmayi alıp sodayla beraber yiyorum. Sonra akşam da çay içerken 3 tane alıyorum çayın yanına. Yoksa oturur yerim hepsini

Evet canım ya korkutordum artık ya diğer siparişlerimde böyle olursa diye birde pleksi hediyelik yaptıracaksanız duygunun pleksi atölyesi diye bi sayfa var ondan da çok memnun kaldım

Ben de canım valla ama o yüzden gündüz canım tatlı isteyince 2 tane hurmayi alıp sodayla beraber yiyorum. Sonra akşam da çay içerken 3 tane alıyorum çayın yanına. Yoksa oturur yerim hepsini
Ben az önce gömdüm beş taneyi artık akşam tutcam kendimi . Ayy zaten çok pis doğurasım var hava güzelleştikçe . Artık zamanı gelsede alsak kucaklarımıza

Benim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
Canım epiduralde belden katater takiliyormus, cikarmiyorlarmis boru gibi bisey ince serum borusu gibi, düğmesi varmis. Ameliyattan sonra da sezaryen yerin agridikca ona basiyormussun ilaç veriyormus ordan. Spinal belden uyusturmak için yalnızca igneymis

Canım o kadar masrafa girisemem ben imkanı olan tabiki yapsın ama benden paso :)

Benim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
Canim omurilik onunde zar var spinalde zari asip direk omurilige ilaci veriyolar o biraz sikinti ama epiduralde zarin gerisine veriyolar ilaci surekli ordan agri kesici veriyolar dogum sonrasi daha iyi oluyo agri duymuyosun.

Ayyy kızlar ben ne çikolata yaptırdım ne süs yaptırdım ne de mevlüt falan yapcam ya. Bana çok gereksiz geliyor. Annem geldiğinde kv ve gorumcelerle oturup bi yasin okusunlar evimde kuran okunmuş olur hem. Ufak tefek hatıra süs falan da gorumcem yapmis, kapı süsü yaptirmis haberim bile yoktu sağolsun, bi tek lohusa serbeti alırım heralde dışarı cikarsam o da usenmezsem.
Öyle olaylara çok hevessizim ya. Kapı susu begendiydim bi tane o da 120 tl mis abooo dedim onun yerine kendime bi ayakkabı alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…