- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.181
Ben de hazirlamadim...iş çok yoruyor haftasonları da hep başka işler çıktı. Artık evdeyim haftasonları herseyi halletcem insallah:)çünkü enerjiim diplere inmeye başladı. 12 kilo aldim ama bu aralar yüzüm çöktü herhalde işte bilgisayara bakmaktan
bidee benn daha yıkamadım aynı senin gibiyimKızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadımHatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Biraz gec ama benimde bebekim klasik hep geriden geliyo 1 hafta ama ben muz ve sodanin faydasini cok gordum 2 haftada yarim kilo almis soklardayimSelamın aleyküm kızlar.
Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş. Maşallah bebislere.Allah sagsalim evlerine dönmek nasip etsin insaallah.
weryew canım allah yardimcin olsun.sona geldin.saglikla kucaklayinca herseyi unutucaksin inan.kolay doğumlar diliyorum.
Bebisinin Kilosu düşük arkadaşlar bizimde öyle. 1980 gr.34 te.ama ne yalan soyleyeyim sizlerinde öyle olduğunu duyunca gönlüm rahatladı biraz.minyon olacaklar demek bizim sipalar dedim.
Bende bugün tekrar gittim Dr a.nst temiz.idrardada protein çıkmadı çok şükür çok rahatladım. kan ilacına da devam dedi.iki hafta sonraya çağırdı. Bakalım bende makarnaya yükleneyim bu iki hafta.bakalim ise yarayacakmi.
Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadımHatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Yalnız değilsinBen de henüz çalışıyorum ve ciddi anlamda hiç bir şeyim hazır değil. İş yerindeki arkadaşlarım bile bari çantanı hazırla arabana koy acil durumda biz götürürüz hastaneye diyorlar Dolabımız ve beşiğimiz de henüz gelmedi. Haftaya başlıcam inşallah kısmet olursa kıyafetleri yıkamaya
Canım soda da mı kilo aldırıyor?Biraz gec ama benimde bebekim klasik hep geriden geliyo 1 hafta ama ben muz ve sodanin faydasini cok gordum 2 haftada yarim kilo almis soklardayim
canım günlerimiz aynı.ben yıkadım utuledim kıyafetleri ama bebisinkiler kayinvaldemde 3 cuma üstüne yasin okuyacakmış.haftaya pazar alırım.bende çanta yapmadım daha ama koyacaklarimin hepsi birarada duruyor.gerçi daha eksiklerim var benimde.bi yelek koyacam kendime.bebek battaniyesini kayinvaldemin almasını bekliyoruzKızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadımHatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Artik 5 ye canım. Ben önce 3 yiyordum şimdi artik 5 yiyorumKızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
BideEvBoregi canım sen şu el uyuşması için bi ilaç krem falan kullanıyomuydun . Doktora sormayı unutuyorum hep . Sağ elim felçli gibi kalkıyırum sabah gecede uyuşukluğunu hep hissediyorum . Elimi bi müddet yumruk yapamıyorum snra acılıyor
Dimi ya beş yiyeyim o zamn . O değil bu hurmaya oara dayanmaz be kadar pahalıymış kilosu :) daha önce hiç dikkatimi çekmemiştiArtik 5 ye canım. Ben önce 3 yiyordum şimdi artik 5 yiyorum
Cnm benim okuduğum çalışmada bir ay önce günde 6 hurma yenmiş, 3 az gelir bir de yaş hurma çok hoşuma gitti benim.Kızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
BideEvBoregi canım sen şu el uyuşması için bi ilaç krem falan kullanıyomuydun . Doktora sormayı unutuyorum hep . Sağ elim felçli gibi kalkıyırum sabah gecede uyuşukluğunu hep hissediyorum . Elimi bi müddet yumruk yapamıyorum snra acılıyor
Olur mu bırakma çok faydalı kasılmaya iyi geliyor hem.Canım soda da mı kilo aldırıyor?ay resmen beypazarı maden suyu bagimlisiyim günde 3 tane içiyorum, kilo aldiriyorsa azaltayim benim bebek aldı başını gidiyor ya
Ahaha aynı yürüyüşü ben de yaptım ama nereden bilelim cnm hergun dogurmuyoruz sonuçta. Benim bebişte nstye deli oluyor geçen olmadı mesela vazgeçtiler hem vurdu hem kaçtı hem hıçkirdiKizlar bu arada ben hizla kilo almaya devam ediyorum. 20inci haftadan Ultrasona alinmadigim icin bebegin boyutlarini filan bilmiyorum, ama genel olarak kutumdam buyuk cikacakmis gibi hissediyorum. Komik bir acil maceram oldu onu paylasayim :) Umarim sizde gulersiniz.
Gecen hafta once bebegim haraket etmiyor diye gece nobetci doktoru aradim, basindan savdi beni. Sonra gece yarisi sancilarla uyuyup uyuyup uyandim, ertesi gun doktorumun ofisini aradim, cagirdilar. Isten acil randevum var diye ayrildim. Esim de isinden ayrilmis, hastanede bulustuk. yine beni ayni nobetci doktora yonlendirdiler, NST takti. NST de bir bebek kalp atisi dinleyici ve bir de sanci olcen bir alet taktilar.
Benim saskin bebek NSTnin sanci olcen aletinin baskisindan yatis seklimden filan rahatsiz oldu sanirim, kipirdamiyor dedigim bebek, 10 dakika da 50-60 defa tekme atti sanci olcere. Kalp atislari da cok yuksek sesle hoparlorden yankilaniyor, bu tekmeler sirasinda kalp atisi 130lardan hizlanip 160lara geliyordu tekme atacagi sirada.
Doktor : bebegin tekme atmiyor demistin dun, (niye beni aradin aksam aksam demeye getiriyor)
Kalp atislari: bip _ bip _ bip - bip - bip - bip bipbipbipniippppbip BUMP ( tekme),
Ben: dun hareket etmiyordu, korktum
Kalp atislari: bip _ bip _ bip - bip - bip - bip bipbipbipniippppbip BUMP ( tekme),
Doktor: bence gayet hareketli bebek
Ben: Galiba bu bagladiginiz aletin yerini sevmedi ... ( esim arkada guluyor)
Sanci aleti de sifir sanci gosterdi, grafik olcumde ibrenin kipirdadigi yer sadece bebegin aleti tekmeledigi yerlerdeydi.
Sonra acilma var mi diye alttan bakti,orda da bir sey bulamadilar. cati muayenesi bu mu oluyor? Rahatsiz ediciydi ama hemen iki dakika da bitti. Ilk iliski gibi degil. Eger cati muayenesi buysa cabucak olup bitiyor, o yuzden hic sikinti yapilacak bir sey degildi.
Neyseki hersey yolundaydi. Burda bu yanlis alarmlarla klinige acile filan gidip tipis tipis geri donme islemine "utanc yuruyusu" ( Walk of shame) diyorlar. (Ayni kavrami gece klubu kiyafetiyle muhtemelen geceyi baslasiyla gecirmis, pazar gunu oglen eve donme olayina da diyorlar ). Neyse ben bebegim icin boyle bir utanc yuruyusu yaptim..
Walk of shame demek. Ben de çok yürüdüm öyle demekki :)Kizlar bu arada ben hizla kilo almaya devam ediyorum. 20inci haftadan Ultrasona alinmadigim icin bebegin boyutlarini filan bilmiyorum, ama genel olarak kutumdam buyuk cikacakmis gibi hissediyorum. Komik bir acil maceram oldu onu paylasayim :) Umarim sizde gulersiniz.
Gecen hafta once bebegim haraket etmiyor diye gece nobetci doktoru aradim, basindan savdi beni. Sonra gece yarisi sancilarla uyuyup uyuyup uyandim, ertesi gun doktorumun ofisini aradim, cagirdilar. Isten acil randevum var diye ayrildim. Esim de isinden ayrilmis, hastanede bulustuk. yine beni ayni nobetci doktora yonlendirdiler, NST takti. NST de bir bebek kalp atisi dinleyici ve bir de sanci olcen bir alet taktilar.
Benim saskin bebek NSTnin sanci olcen aletinin baskisindan yatis seklimden filan rahatsiz oldu sanirim, kipirdamiyor dedigim bebek, 10 dakika da 50-60 defa tekme atti sanci olcere. Kalp atislari da cok yuksek sesle hoparlorden yankilaniyor, bu tekmeler sirasinda kalp atisi 130lardan hizlanip 160lara geliyordu tekme atacagi sirada.
Doktor : bebegin tekme atmiyor demistin dun, (niye beni aradin aksam aksam demeye getiriyor)
Ben: dun hareket etmiyordu, korktum
Doktor: bence gayet hareketli bebek
Ben: Galiba bu bagladiginiz aletin yerini sevmedi ... ( esim arkada guluyor)
Sanci aleti de sifir sanci gosterdi, grafik olcumde ibrenin kipirdadigi yer sadece bebegin aleti tekmeledigi yerlerdeydi.
Sonra acilma var mi diye alttan bakti,orda da bir sey bulamadilar. cati muayenesi bu mu oluyor? Rahatsiz ediciydi ama hemen iki dakika da bitti. Ilk iliski gibi degil. Eger cati muayenesi buysa cabucak olup bitiyor, o yuzden hic sikinti yapilacak bir sey degildi.
Neyseki hersey yolundaydi. Burda bu yanlis alarmlarla klinige acile filan gidip tipis tipis geri donme islemine "utanc yuruyusu" ( Walk of shame) diyorlar. (Ayni kavrami gece klubu kiyafetiyle muhtemelen geceyi baslasiyla gecirmis, pazar gunu oglen eve donme olayina da diyorlar ). Neyse ben bebegim icin boyle bir utanc yuruyusu yaptim..
O ne demek yaa vasat mi olur, perinatoloji riskli gebelik demek çok şükür haftanda yerinde sağlıkla kucağına alirsin bebişini inş.Arkadaslar hepiniz yazamadim kusura bakmayin sadece hep hazirlikli olun ve kendinizi cok yormayin. Yarin edimle kat doktoru ile Allah nasip ederse konuscaz ogle iznine gelebilirse bu arada burun kanamalar devam 3 mendil oldu sizdede hala devammi sancilarim az sadece nst ve tansiyon takibi yapiyolar asa kantin bile inmek yasak perinatoloji servisdeyim. Doktor yandaki hastaya burasi en vasat hastalarin yeri dedi insallah bunlarda gececek
Canım ben üç tane hurma yiyorum, elim için de ilaç yok ama önceleri atel takıyordum yatarken, pek farketmiyor sabahları felçli gibi oluyorsun taksan da takmasan da :)) gece tuvalete kalktığımda ateli çıkaramıyordum çünkü iki elimde tutulmuş oluyor o yüzden oluruna bıraktım, ellerim düzelmeden yataktan çıkmıyorum, hiç düzelmezse sıcak su ile masaj yapıyorum kuzumKızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
Yaş hurma nasıl bilmiyorum bu bitince onu da denerim . Ama burda tek sayıyla yemen lazım dediler o yüzden beş dedim ben .Cnm benim okuduğum çalışmada bir ay önce günde 6 hurma yenmiş, 3 az gelir bir de yaş hurma çok hoşuma gitti benim.
Valla ben de aynı kafadayim hayatta yapmam ikram falan bir çikolata kolonya tamam he bir de lohusa şerbeti oda benim için :) hem doğum yapacam hem başkasını mı düşüneceğim gelen yapsın çok isterse.Şahsen ben hazırlamıyorum :) bana getirsin gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?