2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynı durumdayız canım ben de tam 12 kilo aldım artık ağırlaştığımı hissediyorum, bilgisayarın başından kalkamıyorum iş yerinde. Haftasonları da dediğin gibi hep bir şeyler çıkıyor iş yapmaya fırsat olmuyor. Ama artık karar verdim bu hafta başlayacağım yoksa bizim kız gelmeye kalkarsa durum vahim

Biraz gec ama benimde bebekim klasik hep geriden geliyo 1 hafta ama ben muz ve sodanin faydasini cok gordum 2 haftada yarim kilo almis soklardayim

[QUOTE="ahsenitakvim34, post: 55549998, member: 856887"[/QUOTE]

Canım sen bebek arabası alacaktım en son. Ne aldın bende hala alacagim

Kızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
Bide EvBoregi canım sen şu el uyuşması için bi ilaç krem falan kullanıyomuydun . Doktora sormayı unutuyorum hep . Sağ elim felçli gibi kalkıyırum sabahgecede uyuşukluğunu hep hissediyorum . Elimi bi müddet yumruk yapamıyorum snra acılıyor

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan

bende varım , benimde hiçbişey hazır diil her sey poşetli duruyor yığın şeklinde

kızlar bugün kontrolum vardı, bebek iyiymiş şükür tam haftasıyla uyumlu dedi, yani sizin bebişlerin kilolarını okuyunca bizimki biraz az gibi kalıyor ama dr iyi diyor, bende muz kaşar pekmez falan yiyorum ama bizimkine pek faydası olmuyor galiba , babası uzun boylu zayıf , biraz narin yapılı olacak bizim bebiş galiba çalışabilir raporumu da aldım, işe devam 34. haftada izne çıkmayı düşünüyorum bakalım, beslenmeme biraz daha dikkat etmeliyim bu konuda biraz mutsuzum

Bende varimmm Isler azalir insallah derken bu haftalarda iyice cogaldi hemde ust uste musterilerden acil isler geliyo aksatamiyorumda. Daha cantam bile yok Hafta sonu odamizi boyuyacak esim ondan sonra yatagi felan getirtecem suan sadece dolap ve yikanmis bebek kiyafetlerimiz var. Heralde bende isyerinden direk hastaneye doguma gidenlerden olacam

Biraz gec ama benimde bebekim klasik hep geriden geliyo 1 hafta ama ben muz ve sodanin faydasini cok gordum 2 haftada yarim kilo almis soklardayim
Canım soda da mı kilo aldırıyor? ay resmen beypazarı maden suyu bagimlisiyim günde 3 tane içiyorum, kilo aldiriyorsa azaltayim benim bebek aldı başını gidiyor ya

Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
canım günlerimiz aynı.ben yıkadım utuledim kıyafetleri ama bebisinkiler kayinvaldemde 3 cuma üstüne yasin okuyacakmış.haftaya pazar alırım.bende çanta yapmadım daha ama koyacaklarimin hepsi birarada duruyor.gerçi daha eksiklerim var benimde.bi yelek koyacam kendime.bebek battaniyesini kayinvaldemin almasını bekliyoruz

Artik 5 ye canım. Ben önce 3 yiyordum şimdi artik 5 yiyorum

Cnm benim okuduğum çalışmada bir ay önce günde 6 hurma yenmiş, 3 az gelir bir de yaş hurma çok hoşuma gitti benim.

Canım soda da mı kilo aldırıyor? ay resmen beypazarı maden suyu bagimlisiyim günde 3 tane içiyorum, kilo aldiriyorsa azaltayim benim bebek aldı başını gidiyor ya
Olur mu bırakma çok faydalı kasılmaya iyi geliyor hem.

Ahaha aynı yürüyüşü ben de yaptım ama nereden bilelim cnm hergun dogurmuyoruz sonuçta. Benim bebişte nstye deli oluyor geçen olmadı mesela vazgeçtiler hem vurdu hem kaçtı hem hıçkirdi

Walk of shame demek. Ben de çok yürüdüm öyle demekki :)

O ne demek yaa vasat mi olur, perinatoloji riskli gebelik demek çok şükür haftanda yerinde sağlıkla kucağına alirsin bebişini inş.

Canım ben üç tane hurma yiyorum, elim için de ilaç yok ama önceleri atel takıyordum yatarken, pek farketmiyor sabahları felçli gibi oluyorsun taksan da takmasan da :)) gece tuvalete kalktığımda ateli çıkaramıyordum çünkü iki elimde tutulmuş oluyor o yüzden oluruna bıraktım, ellerim düzelmeden yataktan çıkmıyorum, hiç düzelmezse sıcak su ile masaj yapıyorum kuzum

Cnm benim okuduğum çalışmada bir ay önce günde 6 hurma yenmiş, 3 az gelir bir de yaş hurma çok hoşuma gitti benim.
Yaş hurma nasıl bilmiyorum bu bitince onu da denerim . Ama burda tek sayıyla yemen lazım dediler o yüzden beş dedim ben .

Şahsen ben hazırlamıyorum :) bana getirsin gelen
Valla ben de aynı kafadayim hayatta yapmam ikram falan bir çikolata kolonya tamam he bir de lohusa şerbeti oda benim için :) hem doğum yapacam hem başkasını mı düşüneceğim gelen yapsın çok isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…