- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.221
aynen bende öyle. yalnız değilsin. gereksiz buluyorum . kızımda yapmadım keşke yapsaydım da demedim. o yüzden oğluş da da olmayacak. misafire de hazırlık yapmıyorum. duruma göre ne varsa yenilir. lohusa benim , hamile benim. damar benim kan benimAyyy kızlar ben ne çikolata yaptırdım ne süs yaptırdım ne de mevlüt falan yapcam ya. Bana çok gereksiz geliyor. Annem geldiğinde kv ve gorumcelerle oturup bi yasin okusunlar evimde kuran okunmuş olur hem. Ufak tefek hatıra süs falan da gorumcem yapmis, kapı süsü yaptirmis haberim bile yoktu sağolsun, bi tek lohusa serbeti alırım heralde dışarı cikarsam o da usenmezsem.
Öyle olaylara çok hevessizim ya. Kapı susu begendiydim bi tane o da 120 tl mis abooo dedim onun yerine kendime bi ayakkabı alayım en iyisi
Dediğim gibi çevremiz çok kalabalık herzaman gelen gidemiz çoktur , Ofiste her olayda ne yiyoruz diye birşeyler alınır onu almazsam olmaz . Normal zamandada ablaları olduğum için ben alırım pasta tatlı vs. Ofis 20 kişi.Canım o kadar masrafa girisemem ben imkanı olan tabiki yapsın ama benden paso :)
Yok ya ben de hazırlık yapmadım yapmam da galiba. Annem kv burda olacaklar ugrassin dursunlar işleri neaynen bende öyle. yalnız değilsin. gereksiz buluyorum . kızımda yapmadım keşke yapsaydım da demedim. o yüzden oğluş da da olmayacak. misafire de hazırlık yapmıyorum. duruma göre ne varsa yenilir. lohusa benim , hamile benim. damar benim kan benim
Ayyy kızlar ben ne çikolata yaptırdım ne süs yaptırdım ne de mevlüt falan yapcam ya. Bana çok gereksiz geliyor. Annem geldiğinde kv ve gorumcelerle oturup bi yasin okusunlar evimde kuran okunmuş olur hem. Ufak tefek hatıra süs falan da gorumcem yapmis, kapı süsü yaptirmis haberim bile yoktu sağolsun, bi tek lohusa serbeti alırım heralde dışarı cikarsam o da usenmezsem.
Öyle olaylara çok hevessizim ya. Kapı susu begendiydim bi tane o da 120 tl mis abooo dedim onun yerine kendime bi ayakkabı alayım en iyisi
benim de aynı, eşimin ailesi de benimkiler de uzakta. sırf gelecek arkadaşlar için de onca emeğe de masrafa da gerek yok diyorum. aileler gelince evde dua okurlar, lohusa şerbeti için malzeme aldı annem, arkadaşım da dolaba asılan açacaklardan yaptırmış, ben de çikolata alırım tamam işte, oldu bitti.Ayyy kızlar ben ne çikolata yaptırdım ne süs yaptırdım ne de mevlüt falan yapcam ya. Bana çok gereksiz geliyor. Annem geldiğinde kv ve gorumcelerle oturup bi yasin okusunlar evimde kuran okunmuş olur hem. Ufak tefek hatıra süs falan da gorumcem yapmis, kapı süsü yaptirmis haberim bile yoktu sağolsun, bi tek lohusa serbeti alırım heralde dışarı cikarsam o da usenmezsem.
ya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?Şu fotografta görmüştüm böyle çanta hazırlamayı. Madam coco da hurçlar şuan 1 alana 1 bedava en küçüklerinde bi de bi büyüğünden aldım böyle hazırlıcam çantayı düzenli olsun diye.. size de fikir olsun diye atayım dedim gerçi tecrübeli anneler çoooktan biliyodur benim gibi geriden gelenleree :))
Ben de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?ya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?
ya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?
Ben de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?
bana yeter gibi geliyor, tecrübeliler fikir verse iyi olurBen de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?
oh be, senden aldığım yetkiye dayanarak bunu da eledim öyleyseAlmayın kızlar,.bebis hemen buyuyormus zaten sigmiyormus içine. Hem kış kar falan olsa bi derece ama yaz bebisi olacaklar hiç gerek yok
Canım benim ilk doğumum spinalle oldu bunda epidural yapılacak druma danıştım epidural senin için daha konforlu olur dedi spinalde uyuşturulan ilaç bir kere veriliyor omuriliğe ameliyat öncesi oluyor epiduralde bir katarer takılıyor doğumdan sonrada ağrın olduğunda katater yardımıyla ilaç veriliyor ağrını kendin kontrol ediyorsun yani arkadaşım geçen hafta doğum yaptı epiduralle 5doz hakkın var ama ben üçünü kullandım ikisine gerek kalmadı dediBenim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
Ben almadım canım ana kucağı ız var sadece kızımdada kullanmamıştım ana kucağıyla çıkardık hastanedenya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?
Sünnet zaten kızlar o. Mecburi bir durum değil yani. Peygamber efendimiz hep tek yermiş o sebeple. Bence her türlüsü şifadır zatenCnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.
ya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?
Kızlar ben de almadım ilkinde 6 ay resmen arabasının pusetiyle dolaştık. Hastaneden onunla çıkarıcaz diye eşim depodan çıkarmış gelmiş geçen gün. Silerim diye. Okadar rahatki. Bir de çocuk düşmesin diye kemer falan da takıyorsun daha güvenli sanki. Ayrıca hafif eğimli kusma ve omurilik gelişimi için daha iyiBen de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?
Masallah canım benim çok sevindim, darısı bize inşallahİyi çok şükür canım . Yazmıştım buraya suyum için fena değil dedi yine bol su içmeye devam dedi . 3100 gram olmuş kızım
Canım ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin demişti ben sütlü içiyorum bu aradaKızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
Bana da içebilirsin bir tane demişti. Hatta hareketleniyor bebek de onu içince. Ama yazı kafamı karıştırdı. Dün de instagramda gıdadedektifi diye bir sayfa var orda gördüm için de az da olsa kansorejen madde varmış kavrulduğu için. Böyle şeylere de takık biriyim eve cips bile sokmam. Arada kaçak yapıyorum hamburger falan ama ne biliyim yaCanım ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin demişti ben sütlü içiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?