2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu fotografta görmüştüm böyle çanta hazırlamayı. Madam coco da hurçlar şuan 1 alana 1 bedava en küçüklerinde bi de bi büyüğünden aldım böyle hazırlıcam çantayı düzenli olsun diye.. size de fikir olsun diye atayım dedim gerçi tecrübeli anneler çoooktan biliyodur benim gibi geriden gelenleree :))

Eklentiler

• FA2D0BD3-086E-4612-8531-7A999DE350F6.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 98
aynen bende öyle. yalnız değilsin. gereksiz buluyorum . kızımda yapmadım keşke yapsaydım da demedim. o yüzden oğluş da da olmayacak. misafire de hazırlık yapmıyorum. duruma göre ne varsa yenilir. lohusa benim , hamile benim. damar benim kan benim

Canım o kadar masrafa girisemem ben imkanı olan tabiki yapsın ama benden paso :)
Dediğim gibi çevremiz çok kalabalık herzaman gelen gidemiz çoktur , Ofiste her olayda ne yiyoruz diye birşeyler alınır onu almazsam olmaz . Normal zamandada ablaları olduğum için ben alırım pasta tatlı vs. Ofis 20 kişi.
Bebek görmeye gelen arkadaş akrabalarıda çay yanında ikramlıksız olmaz, mevlüd çok kalabalık olmaz max 20-25 diye düşünüyorum kayınvalidede umrede oda haftaya gelicek milletin gelmeye çifte bahanesi olacak verdiğim hediyeliğin uğraşıp sonra atılmasını istemediğim için adettendir çikolata yaptırıcam. Mevlüd içinde millet gelecek okadar 2. oğlum olacak ilkinde hiç hevesim yoktu ama bunda biraz daha düşünüyorum ne yapsam diye

kardelen384 ah canim simdiden gozun aydin.anladigim kadariyla buyuk gun bugun.saglicakla kucaklamani diliyorum meleklerini.Allah yar yardimcin olsun
weryew sanada kolayliklar diliyorum canim guzel haberlerini bekliyoruz.hic canini sikma emin ellerdesin kizlarin dedikleri gibi.haftanda cok guzel.insallah saglicakla gelecek kuzun.

Yok ya ben de hazırlık yapmadım yapmam da galiba. Annem kv burda olacaklar ugrassin dursunlar işleri ne

Al bendende okadar
Bebek sekeri yaptiracagima onun parasini hayira biyere bagislarim diyorum.. Gecen gerci bi bebek sekeri begendim yaptirsammi diye dusundum Esime soyledim oda cok karsi boyle gosterisli seyleri hic sevmiyor bize yakismaz okadar zor durumda insanlar varken diye.. Evladimiza iyi birer anne baba olabilmek icin caba gostermemiz onu iyi bi musluman olarak yetistirebilmemiz icin ugrasmak boyle sus pus islerinden daha onemli diye dusunuyor esim tabi bende ona katiliyorum ama yinede bazi seylere ondan daha fazla deger veriyorum bebek odasi gibi

benim de aynı, eşimin ailesi de benimkiler de uzakta. sırf gelecek arkadaşlar için de onca emeğe de masrafa da gerek yok diyorum. aileler gelince evde dua okurlar, lohusa şerbeti için malzeme aldı annem, arkadaşım da dolaba asılan açacaklardan yaptırmış, ben de çikolata alırım tamam işte, oldu bitti.

ya ben şu bebeğin içine koyulup gezdirilen çantalardan almadım. çok mu lazım ki, pusetle gezse olmaz mı? gereksiz tek şeye tahammülüm olmuyo evde, uzun süreli kullanılacak gibi görünmüyor da ne yapsam ki?

Ben de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?

Ben de almadım ki araba koltuğu mu ne hani bu bebek arabasına da takılan var ya ondan almıştım yetmez mi?

Almayın kızlar,.bebis hemen buyuyormus zaten sigmiyormus içine. Hem kış kar falan olsa bi derece ama yaz bebisi olacaklar hiç gerek yok

Benim hastane epidural sezeryan yapıyormuş spinal miydi neydi onunla arasındaki fark ne kızlar
Canım benim ilk doğumum spinalle oldu bunda epidural yapılacak druma danıştım epidural senin için daha konforlu olur dedi spinalde uyuşturulan ilaç bir kere veriliyor omuriliğe ameliyat öncesi oluyor epiduralde bir katarer takılıyor doğumdan sonrada ağrın olduğunda katater yardımıyla ilaç veriliyor ağrını kendin kontrol ediyorsun yani arkadaşım geçen hafta doğum yaptı epiduralle 5doz hakkın var ama ben üçünü kullandım ikisine gerek kalmadı dedi

Ben almadım canım ana kucağı ız var sadece kızımdada kullanmamıştım ana kucağıyla çıkardık hastaneden

Cnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.
Sünnet zaten kızlar o. Mecburi bir durum değil yani. Peygamber efendimiz hep tek yermiş o sebeple. Bence her türlüsü şifadır zaten

Kızlar ben de almadım ilkinde 6 ay resmen arabasının pusetiyle dolaştık. Hastaneden onunla çıkarıcaz diye eşim depodan çıkarmış gelmiş geçen gün. Silerim diye. Okadar rahatki. Bir de çocuk düşmesin diye kemer falan da takıyorsun daha güvenli sanki. Ayrıca hafif eğimli kusma ve omurilik gelişimi için daha iyi

Kızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor

Canım ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin demişti ben sütlü içiyorum bu arada

Canım ben içiyorum doktor günde bir fincan içebilirsin demişti ben sütlü içiyorum bu arada
Bana da içebilirsin bir tane demişti. Hatta hareketleniyor bebek de onu içince. Ama yazı kafamı karıştırdı. Dün de instagramda gıdadedektifi diye bir sayfa var orda gördüm için de az da olsa kansorejen madde varmış kavrulduğu için. Böyle şeylere de takık biriyim eve cips bile sokmam. Arada kaçak yapıyorum hamburger falan ama ne biliyim ya
Bir de yüzüm şişti ödem arttı vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…