2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana gebeliğinin ilk başında çok çok canın isterse 15 günde 1 demişlerdi.

Üfff spinal daha iyiymiş ya boru falan çok korkunç , ay kızım ne olurdu normal doğaydın

Şimdi bu puset tam olarak ne oluyo?? Benim aklım karışıyo.. şu bizim arabanın üstüne taktıkları şey aynı zamanda arabayada takılıyo şimdi bunun adı ne? Oto koltuğu mu puset mi? Allahtan başka cocuk yapmayı düşünmüyorum vallahi bunları ezberleyene kadar oğlum üniversitelere başlar :)

Eklentiler

• C62DBACD-8781-4003-B8E6-95EC5A73F928.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 84
Canim omurilik onunde zar var spinalde zari asip direk omurilige ilaci veriyolar o biraz sikinti ama epiduralde zarin gerisine veriyolar ilaci surekli ordan agri kesici veriyolar dogum sonrasi daha iyi oluyo agri duymuyosun.

Normal doğum daha kolay , Rabbim hayırlısıyla sağsalim kavuşalım yavrularımıza

Ya hastaneden çıkarken o da fazla geliyor gözüme kucakta çıkarsak olmaz mı ? Hani kontroke gderken pusete koyarz da ilk çıkışta bana fazla geldi almayı düşünmüyorum yanıma

O borunun öyle belimde duracak olması fikri çok korkunç

Çok tatlısın ya gruba enerji veriyorsun şişko bunalımda olduğum halimle güldürdün :)
Evet canım aynen bu. Buna araba puseti anakucağı deniyor. Diğer çanta gibi bez olan portbebe deniyor. Bana göre bu daha güvenli. Gezmeye misafirliğe evde mutfağa masa üstüne herşeye kullandım.
Oto koltuğu ise daha profesyonel. İsofix ( bu daha güvenli demir çubukla araba koltuğuna monte ediliyor, kaza anında uçup gitmiyor koltuk) ya da kemerle arabaya takılıp 2 3 yaşına kadar kullanılıyor.
Sen anakucağı pusetini 6 7 ay zayıf olanlarda 9 ay falan kullanabileceksin. Sonra bebiş sığmayacak. Arabaya oto koltuğu alacaksın.
Çocuk arabasına da büyük parçasını takacaksın :) inşallah anlatabilmişimdir.

Bu arada araban çok güzel güle güle kullan hayırla. Hayalimdeki araba ya. Eşim asla ikna olmaz bunu almaya. Nekadara almıştın

Ya hastaneden çıkarken o da fazla geliyor gözüme kucakta çıkarsak olmaz mı ? Hani kontroke gderken pusete koyarz da ilk çıkışta bana fazla geldi almayı düşünmüyorum yanıma
Ben de gecen hazirladim pusetini. Kalin battaniye falan koydum icine esime de dedim bak cikista bunu getir diye. Ne gerek var ben oglumu kucagima alir getiririm yenidogmus cocugu ona koyamam diye sanki o alet buyuk cocuklar icin yapiliyor. Bir sey demedim her turlu kendisi tasiyacak

Ben içiyorum hemde 2 tane hergün.. bebekte önde gidiyo maşallah.. ben hiç okumuyorum ama bişey bilerek çünkü internette doğru bilgi olduğu kadar bilgi kirliliği de var o yüzden Allah’a emanet diyorum

Waowww bu hani çok pahalı olan arabalardan mı

Ama ilk çıkarken fazla geliyor ellerde valizler falan hediyelik kapı süsü derken bi de puset ama tabi aşıya kontrele gderken şart bnce

Canım ben arada içiyorum çok aklıma gelmiyor en son 4-5 gün önce icmisimdir. Ama çok bi zararı olduğunu dusunmuyorum ben

Öncelikle rica ediyorum şişkoluğumuzu ve bunalımımızı yarıştırmayalım hepinizi sollarım bu konuda :) şu iş bilmez halimle doğru bişey almış olmama da ayrı sevindim.. isimlere pek takılmıyorum joker ya da e-bebek çalışanları ne tavsiye ederse almaya ve ekonomiye can vermeye devam ediyorum o halde :)

Bana gebeliğinin ilk başında çok çok canın isterse 15 günde 1 demişlerdi.
İşte kfamı karıştıran konu bu. Arkadaşıma asla içme diyor Doktoru aramızda 1 ay var. Ben de bıraktım ondan duyunca
Sen bilirsin canım ama hem çok daha güvenli hem de çocuk rahat eder varsa.

Ben bu arabayı 3 kere aldım desem inanır mısın yetmedi birde joker fazladan gönderdi onu da dün götürdüm verdim döne döne araba geliyo eve.. ama şuan sadece 1 tane kaldı :) en son beğenip aldığımı 3.800 e aldım oto koltuğu ya da puset hariç onu daha önceden almıştık.. şuan hala indirimde almak isteyen varsa

bidee benn daha yıkamadım aynı senin gibiyim hazırlarsam hemen gelecekmiş gibi hissediyorum
Yok annem gelmiyor ben de her seyiniz hazir ettim. Sıkıntıdan gunde on kere yer degistiriyorum. Esim kiziyor her seyini erkenden hazirladin simdi beklemesi zor geliyor diye. Hakli cunku cok sabirsizlandim. Artik dogsun istiyorum.
Dimi ya beş yiyeyim o zamn . O değil bu hurmaya oara dayanmaz be kadar pahalıymış kilosu :) daha önce hiç dikkatimi çekmemişti
Hic sorma. Eskiden bu kadar pahali degildi ne olduysa iki senedir uçtu fiyatlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…