- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.261
Sık dişini canm az kaldı doğumdan sonra acisini cikarirsin nasılsa.İşte kfamı karıştıran konu bu. Arkadaşıma asla içme diyor Doktoru aramızda 1 ay var. Ben de bıraktım ondan duyunca
Sen bilirsin canım ama hem çok daha güvenli hem de çocuk rahat eder varsa.
Allah Allah ya şu kanserojen in girmediği yer varmı acaba hayatımızda icmeyelim canim o zaman doğumdan sonra içeriz artikBana da içebilirsin bir tane demişti. Hatta hareketleniyor bebek de onu içince. Ama yazı kafamı karıştırdı. Dün de instagramda gıdadedektifi diye bir sayfa var orda gördüm için de az da olsa kansorejen madde varmış kavrulduğu için. Böyle şeylere de takık biriyim eve cips bile sokmam. Arada kaçak yapıyorum hamburger falan ama ne biliyim ya
Bir de yüzüm şişti ödem arttı vücutta
Ooo günde 2 mi. Valla metabolizmaya iyi geldiğine eminim. Sıfır ödem ve enerji veriyordu. Ama doktorun biliyor mu 2 tane içtiğiniBen içiyorum hemde 2 tane hergün.. bebekte önde gidiyo maşallah.. ben hiç okumuyorum ama bişey bilerek çünkü internette doğru bilgi olduğu kadar bilgi kirliliği de var o yüzden Allah’a emanet diyorum
Canım çok istiyor bugün içeceğim ben de. Zaten hiçbirşeyin direk olarak arada bir yendiğinde içildiğinde zararlı olduğuna inanmıyorum. Ama hergün düzenli içersem etkiliyor mu acaba diye merak ediyorumCanım ben arada içiyorum çok aklıma gelmiyor en son 4-5 gün önce icmisimdir. Ama çok bi zararı olduğunu dusunmuyorum ben
Kapi susuydu hediyelikti falan yapmadigim icjn. Bir hastane cantasi bir bebek olur diye dusunuyorumAma ilk çıkarken fazla geliyor ellerde valizler falan hediyelik kapı süsü derken bi de pusetama tabi aşıya kontrele gderken şart bnce
Biliyo tabi zaten ben soruyorum onu yiyebilir miyim bunu içebilir miyim diye bana çok fazla irdeleme normal hayatına devam et diyo ama tartıda biraz fazla çıksam burnumdan getiriyo bu ne yaman çelişki anlamadım zaten.. manyak etti beni!Ooo günde 2 mi. Valla metabolizmaya iyi geldiğine eminim. Sıfır ödem ve enerji veriyordu. Ama doktorun biliyor mu 2 tane içtiğini
Canım çok istiyor bugün içeceğim ben de. Zaten hiçbirşeyin direk olarak arada bir yendiğinde içildiğinde zararlı olduğuna inanmıyorum. Ama hergün düzenli içersem etkiliyor mu acaba diye merak ediyorum
Yok yok senin bacakları gördüm taytlı taytlı gayet fit idin. Ben de ödem de başladı. Haftasonu arkadaşının bebeğinin biryaş organizasyonu var orada şimdiden bakışları tahmin edebiliyorumÖncelikle rica ediyorum şişkoluğumuzu ve bunalımımızı yarıştırmayalım hepinizi sollarım bu konuda :) şu iş bilmez halimle doğru bişey almış olmama da ayrı sevindim.. isimlere pek takılmıyorum joker ya da e-bebek çalışanları ne tavsiye ederse almaya ve ekonomiye can vermeye devam ediyorum o halde :)
Yaramazlık yaptın yani. Oh afiyet olsun. Şifa niyetine diyelimKızlar az önce mis gibi sıcak ekmek yedim hem de inanılmaz fazla, utanmasam 1 taneyi bitircektim zaten avuç ici bisey kaldı1 bardak da kola içtim. Oh mis iyi halt ettim dimi, gideyim banyoya gireyim belki hareket eder azcık eritirim
Ben de hastane için hiç bişey yapmadım.. çikolata bile söylemedim.. eşimi de sıkı sıkı tembihledim sessizce doğurup çıkalım kimseleri arama paralarım seni valla diye :)Kapi susuydu hediyelikti falan yapmadigim icjn. Bir hastane cantasi bir bebek olur diye dusunuyorumbir de tek olmayiz cikarken. Kolay olur.
Ay canım insan ketçap aserir mı ya resmen ketcapa ekmek banmak ve üzerine kana kana kola içmek istiyorum patlayana kadarYaramazlık yaptın yani. Oh afiyet olsun. Şifa niyetine diyelim
O fazlalardan bir tane bana yollayıverseydin zalım :) hayırla sağlıkla kullan inşallah bebişini koyup güzelce gezdirmek nasip olsunBen bu arabayı 3 kere aldım desem inanır mısın yetmedi birde joker fazladan gönderdi onu da dün götürdüm verdim döne döne araba geliyo eve.. ama şuan sadece 1 tane kaldı :) en son beğenip aldığımı 3.800 e aldım oto koltuğu ya da puset hariç onu daha önceden almıştık.. şuan hala indirimde almak isteyen varsa
Ben tam 22 kilo aldım hamileliğin başından beri.. doktor bana diyo ki seni görünce tüylerim diken diken oluyo o an adamı cırasım geliyo! Bi de ben kiloyu bacaklarıma değil üstüme alıyorum malesefYok yok senin bacakları gördüm taytlı taytlı gayet fit idin. Ben de ödem de başladı. Haftasonu arkadaşının bebeğinin babası organizasyonu var orada şimdiden bakışları tahmin edebiliyorum
Araban çok kullanılışlı. Ben yemeğe gittiğimde kadın onu alttan kademe ayarlayarak mama sandalyesi olarak kullandı beni canevimden vurdu zaten. Ozaman gözüme kestirdim. Bunarabayı alınca bastona gerek kalmıyor bence
Ben ayni sey diye biliyorum
.
Valla ben ketçapta yiyorum kola da içiyorum zero tabi :) hamileyim gebelik şekerim var. şeker un bilmemne yasak bari şunlardan koklarcasına yiyeyim bee :)Ay canım insan ketçap aserir mı ya resmen ketcapa ekmek banmak ve üzerine kana kana kola içmek istiyorum patlayana kadar
Normal hayatımda kahve hiç sevmem kiSık dişini canm az kaldı doğumdan sonra acisini cikarirsin nasılsa.
Öyle canım düzenli içmeyiz napalım.Allah Allah ya şu kanserojen in girmediği yer varmı acaba hayatımızda icmeyelim canim o zaman doğumdan sonra içeriz artik
Ay canım insan ketçap aserir mı ya resmen ketcapa ekmek banmak ve üzerine kana kana kola içmek istiyorum patlayana kadar
Ben de yiyorum napayim ya napayim duvarları mı kemireyim canım istiyo işte resmen TLC diye bi kanal varya ordaki "ağır yaşamlar" programı bizde çekiliyor vallaValla ben ketçapta yiyorum kola da içiyorum zero tabi :) hamileyim gebelik şekerim var. şeker un bilmemne yasak bari şunlardan koklarcasına yiyeyim bee :)
Zaten öyle bişey olmuş ki araba en son bana 1 tane gümrükten 1 tane de aldığım mağazadan gelmiş ve birbirlerinden haberleri yok ben o arabayı birine versem asla ıspat edemezlerdi.. birde götürüp elimle teslim ettim dün taşıdık kazulet gibi kutuyu.. çalışanlar teşekkür ede ede öldü şunu hediye edelim bunu verelim diye döndüler etrafımızda.. :)O fazlalardan bir tane bana yollayıverseydin zalım :) hayırla sağlıkla kullan inşallah bebişini koyup güzelce gezdirmek nasip olsun
Bana da içebilirsin bir tane demişti. Hatta hareketleniyor bebek de onu içince. Ama yazı kafamı karıştırdı. Dün de instagramda gıdadedektifi diye bir sayfa var orda gördüm için de az da olsa kansorejen madde varmış kavrulduğu için. Böyle şeylere de takık biriyim eve cips bile sokmam. Arada kaçak yapıyorum hamburger falan ama ne biliyim ya
Bir de yüzüm şişti ödem arttı vücutta
Hofffff halka tatlı hofffff ya YEMEK YEMEK ÇOK GÜZEL YEMEK YEMENİN KÖPEGIYIM diye dövme yaptircam alnimaistiyor cnm hemde oyle şeyler istiyor ki. Geçen gün yürüyüşe çıktım gelesiye kadar kokoreç döner çilek dondurma halka tatlı hepsini canm istedi. Kendime inanamadim. Normalde tatlicinin yanından bile geçmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?