- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.281
Teşekkür ederim canm. 2.700 dedi. Bende çay kahve vs hiç sevmem. Eşimde aksine çay kahve hastasidir. Hiç eşlik edemem adama yazık yalnız yalnız takılırNormal hayatımda kahve hiç sevmem kiama içeceğim valla sağol senin de bebiş iyiymiş çok sevindim 2800 yazmıştın galiba ay iyice ağırlaştılar ya
Öyle canım düzenli içmeyiz napalım.
Hatta patatesi fırında pişirince 120 derece üstü direk kanserojenmiş. Bunu canan hoca da söylüyormuş hep. Kızartması zaten öyle. Patatesin sadece sulu yemeğini yapacakmışız şaka gibi
Ben de 18 aldım ama heryerden. Buna yüz de dahil tabi. Ben direk şiştim ay. Doktorun zaten ayrı bir olay adama baktım melek yüzlü birine benziyor :)Ben tam 22 kilo aldım hamileliğin başından beri.. doktor bana diyo ki seni görünce tüylerim diken diken oluyo o an adamı cırasım geliyo! Bi de ben kiloyu bacaklarıma değil üstüme alıyorum malesefsünger bob düşün işte o benim! Arabayı ben daha cocuk yapmayı düşünmezkenden beri beğenirdim hiç başka araba bakmadım zaten baston belki ilerde alırım arabaya sokup çıkarmak zor gelirse ama şimdilik seviyorum..
Bunların ekran görüntüsünü alıp doktoruna iletmeyi düşünüyorumValla ben ketçapta yiyorum kola da içiyorum zero tabi :) hamileyim gebelik şekerim var. şeker un bilmemne yasak bari şunlardan koklarcasına yiyeyim bee :)
Mesela dr now benim ekran fotografım canım bişey istediğinde şöyle bi dokunuyorum kendime geliyorum :)) now hocam gelsin de bendeki ağır yaşamı görsün pehh!Ben de yiyorum napayim ya napayim duvarları mı kemireyim canım istiyo işte resmen TLC diye bi kanal varya ordaki "ağır yaşamlar" programı bizde çekiliyor vallaçok
Ne güzel ama çay kahve içmeyince ben çok enerjisiz oluyorum BAyık bayık dolaşıyorumTeşekkür ederim canm. 2.700 dedi. Bende çay kahve vs hiç sevmem. Eşimde aksine çay kahve hastasidir. Hiç eşlik edemem adama yazık yalnız yalnız takılır
Ya yemek yemek çok güzel çok güzel çok güzel aburcubur mükemmel kola inanılmaz harika çikolata baklava künefe halka tatlı çok harika çok çok çokMesela dr now benim ekran fotografım canım bişey istediğinde şöyle bi dokunuyorum kendime geliyorum :)) now hocam gelsin de bendeki ağır yaşamı görsün pehh!
Sabah anneme şikayet ettim 30 yıllık doktorum çok iyi dedin gönderdin adam beni doğurtacak mı dr. Now gibi ikiye mi bölecek anlayamadım diye :)) bu hafta annemi de götürüp salcam üstüne kilomu sormaya fırsatı kalmasın :)) şöyle bi hoş beş etsinler çıkıp evimize gelelim :)Ben de 18 aldım ama heryerden. Buna yüz de dahil tabi. Ben direk şiştim ay. Doktorun zaten ayrı bir olay adama baktım melek yüzlü birine benziyor :)
Bunların ekran görüntüsünü alıp doktoruna iletmeyi düşünüyorum
AhahhahHofffff halka tatlı hofffff ya YEMEK YEMEK ÇOK GÜZEL YEMEK YEMENİN KÖPEGIYIM diye dövme yaptircam alnima
Benim arkadaşım günlük 6 7 kupaya yakın içiyor türk türk kahvesi enerji veriyor bana diyor. Bildiğin kupa. Küçük fincan kesmiyor beni diyorNe güzel ama çay kahve içmeyince ben çok enerjisiz oluyorum BAyık bayık dolaşıyorum
Annenin hatrına arada kaynarsın süper fikir:)) tam kilo konusu açılınca annen muhabbeti ayarlar. Hayır korkum annenin de doktora destek vermesi. Ozaman bittin işte diyim ben sanaSabah anneme şikayet ettim 30 yıllık doktorum çok iyi dedin gönderdin adam beni doğurtacak mı dr. Now gibi ikiye mi bölecek anlayamadım diye :)) bu hafta annemi de götürüp salcam üstüne kilomu sormaya fırsatı kalmasın :)) şöyle bi hoş beş etsinler çıkıp evimize gelelim :)
ahh ,sofi arya bitmiş okeye dönüyor,sofi arya ölmüş ağlayanı yok
Kansızlıktan bitap düşmüyor mu ya :) ben çayok içerim ona rağmen kansızım. Bir de okadar kahve içsem düşünemiyorumBenim arkadaşım günlük 6 7 kupaya yakın içiyor türk türk kahvesi enerji veriyor bana diyor. Bildiğin kupa. Küçük fincan kesmiyor beni diyor
Ya yemek yemek çok güzel çok güzel çok güzel aburcubur mükemmel kola inanılmaz harika çikolata baklava künefe halka tatlı çok harika çok çok çok
Kızlar az önce mis gibi sıcak ekmek yedim hem de inanılmaz fazla, utanmasam 1 taneyi bitircektim zaten avuç ici bisey kaldı1 bardak da kola içtim. Oh mis iyi halt ettim dimi, gideyim banyoya gireyim belki hareket eder azcık eritirim
Yok annem yemediğim için bebeğin minnak olacağını ya da doğduktan sonra boğazsız olacağını düşünüyo çook şükür doktorla aynı fikirde değil.. ama 30 yıllık kankasını görünce beni satar onunla hemfikir olur mu ondan emin değilim :))Annenin hatrına arada kaynarsın süper fikir:)) tam kilo konusu açılınca annen muhabbeti ayarlar. Hayır korkum annenin de doktora destek vermesi. Ozaman bittin işte diyim ben sana
Çok özledik seni :)ahh ,sofi arya bitmiş okeye dönüyor,sofi arya ölmüş ağlayanı yok.hergün bakıyorum aslında kızlar gözucuyla ama hepsini okuyamıyorum sayfaların. hala yogun tempo da çalışıyorum sabır çeke çeke gün sayıyorum,hakem son düdüğü çalsa da bitirsek modundayım.. ev,iş,çocuk,koca allaaaah hepsi birbirine girdi
Hiç kansızlık şikayeti olmuyor ama ben en çok çarpıntısı olmuyor ona şaşırıyorum.Kansızlıktan bitap düşmüyor mu ya :) ben çayok içerim ona rağmen kansızım. Bir de okadar kahve içsem düşünemiyorum
Ay ne güzel. OZaman baştan beri annenle gitseydin keşkeYok annem yemediğim için bebeğin minnak olacağını ya da doğduktan sonra boğazsız olacağını düşünüyo çook şükür doktorla aynı fikirde değil.. ama 30 yıllık kankasını görünce beni satar onunla hemfikir olur mu ondan emin değilim :))
Inşallah ona kilo olur canım bana dokunmasinAy canım valla ben yemek konusunda saldım gitti. Geçen de ben kocaman bardak gazoz içip cips yedim yanına da hatta buraya da yazdım. Hiç pişmanda değilim arada sırada olacak tabiki. Geçen bende senin gibi sıcacık ekmeği gümlettim o kadar güzel geldi ki normalde ekmek yemem bile. Sallayın gitsin bir sıkıntı yoksa arada sırada kaçamak yapmak sorun olmaz bence ohh bebişine kilo olsun inşallah.
Artık zamanı geldi annemi süpriz oyuncu olarak sokuyorum oyuna:)) şu son 5-6 hafta da bitse de bi daha şu doktor stresini yaşamasam. Bi de öyle bişey ki ben hayatım boyunca şişkoydum ve diyetisyenle falan 1 kilo bile veremedim çünkü o tartı stresi bana hiç iyi gelmiyodu.. ben kendim diyet yaptım kimselere danışmadan ve 10 ay gibi kısa zamanda içimden bi insan çıktı.. şimdi sevgili doktorum bana yeme dedikce beni gerdikce şişiyorum resmen ama anlatamıyorum beni rahat bırak diyorum olmuyo olmuyo olmuyooAy ne güzel. OZaman baştan beri annenle gitseydin keşke
ahh kızlar ben de kendimi çok özlüyorumÇok özledik seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?