2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Inşallah ona kilo olur canım bana dokunmasin aman dokunursa da dokunsun artik napayim ya çok güzel bütün yiyecekler nasıl kayıtsız kalalım

Ben artık nasıl olsa doğumdan sonra bir diyet temposuna gireceğim e şurda kaldı bir ayımız onu sık bunu sık desemde diyete gircemmi gircem. O yüzden saldım gitti canım ne istiyorsa yiyorum zararlı şeylerden kaçınıyorum ama ekmekse yiyorum makarnaysa yiyorum tatlıysa hoopp bir solukta yiyorum hemde.

Bende doğumdan sonra 1 hafta falan şimartcam kendimi öyle sonra ölüm diyeti

Evet hiç yasamayalim biz madem

Ay çok güzel tam benlik bi arkadaşsın canım sen ohhhh yiyelim kız sonra hep diyet zaten, bi detox şeysi buldum insanlar 1 haftada 4 kilo ödem atıyor resmen önce ona bağladım umudumu sonra da bol bol sıkı bi diyet ama diyetten önce falan gomelim waffle ları baklavaları. O kadar haklısın ki

Kuzum ben her gün içiyorum, hiç gerilik olmadı hatta ileri ya benim minnoş, çok daha fazla kafein miktarı için geçerli senin dediğin, Türk kahvesinde o kadar kafein yok ki

Anladım..o zaman doğru canım,misafir sonuçta gelen..ben lohusayken diye anladım ondan cemkirdim...

Evet valla gömelim sonuna kadar arkandayım şimdi yiyelim de yerim ben daha önce detoks yaptım on numara oluyor ilk zaman zorlanıyorsun ama cidden insan ödemi çok fazla atıyor. Burdan grup yapar zayıflarız hep beraber artık bu saatten sonra 1 kilo 2 kilo hiç takamayacağım zaten kilomun zirvesine ulaşmışım hakkını bari vereyim

Canım ben bu zamana kadar içtim çok şükür bebekte gerilik olmadı hiç druma sormuştum günde bir fincan içebilirsin demişti

Bende doğumdan sonra 1 hafta falan şimartcam kendimi öyle sonra ölüm diyeti

Valla ben şimdiden başladım kendimi şımartmaya dün kocaman pasta yedim nasıl olsa sonra yemeyeceğim tutcam kendimi. Aldığım kiloların hakkını vereyim diyorum ki ben hiç hareket etmedim daha 2 kere yürüyüşe cıktım hamileliğim boyunca evde pilates yaptım ama çok değil kalça agrısından mutfaktan salona zor gidiyorum şimdi. O yüzden ne kadar sıkarsam yine kilo alacağım hareketsizlikten bende sıkmıyorum kendimi

Ben hergün en az 45 dk yürüdüm sürekli diyet yaptım haftada 1 kere istediğimi yesem hooop 1 kilo aldım ve toplamda 22 kilo oldu korkuyorum şimdi istediğimi yemeye

Valla super kahramanlik resmen.hamile cocuklu 've calisan kadin olmak.neyseki az kaldi.nezaman izne cikiacaksin canim.birde doktorun gun verdimi sezeryan icin.bizim gunlerimiz ayni seninle.bana 7 mayis gibi dedi.tabi biizim kizlar verecek son karari.

canım bende bugün sordum çatı muayenesi ne zaman diye, dr um anne çok zayıf ufak tefek değilse yada bebek çok kilolu değilse çatı muayenesi yapmam dedi

Ben hergün en az 45 dk yürüdüm sürekli diyet yaptım haftada 1 kere istediğimi yesem hooop 1 kilo aldım ve toplamda 22 kilo oldu korkuyorum şimdi istediğimi yemeye

Ay canım bende 15 kilo aldım diye hayıflanıp duruyordum ki ben sana hayatımı şöyle özetleyim hani yiyip yiyip kilo alamayanlar var ya işte o bendim. Hayatımda 45 in üstünü gördünmü diye sor görmedim kilo alayım diye doktora giden insandım birden tartıda 70 i görünce ben şok ve bunalım boyumda 153 karaya vurmuş fok balığı gibi oldum sonra dedim amann hamileliğiminde tadını çıkaramayacaksam napim yani. Aşırı salma kendini ama çokta sıkma bence çok yeme istediğinden az az ye nasıl olsa biz burda hepimiz bir grupta toplanacağız zayıflamak için.

Hamileliğinden önce seni tanısaydım yüzüne kezzap atıp kaçardım! En sevmediğim en nefret ettiğim ve sanırım en çok kıskandığım insan tipi.. yiyip yiyip kilo almayan!! :)) şaka bi yana çoook şanslısın ben bi restoranta oturayım daha sipariş verirken 3 kilo alıyorum sen düşün bahtsızlığımı hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım malesef

Benim müdürüm bana sen insan değilsin derdi akşama kadar yediklerimi görüp siniri bozulurdu. Bence yediklerinle metabolizmanı hızlandırabilirsin normalde bitkisel formüllerle. Bak madem hep dikkat etmek zorundasın hamileliğinde kasma o kadar nasıl olsa hep dikkat edeceksin. Yine dikkat et ama strese de sokma kendini. Şurada ne kadar zamanımız var zaten bu süre içinde de kendimi hiç sıkamayacağım valla çünkü her insanın bünyesi farklı her insanın nefsi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…