- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.301
Inşallah ona kilo olur canım bana dokunmasinaman dokunursa da dokunsun artik napayim ya çok güzel bütün yiyecekler nasıl kayıtsız kalalım
Bende doğumdan sonra 1 hafta falan şimartcam kendimi öyle sonra ölüm diyetiBen artık nasıl olsa doğumdan sonra bir diyet temposuna gireceğim e şurda kaldı bir ayımız onu sık bunu sık desemde diyete gircemmi gircem. O yüzden saldım gitti canım ne istiyorsa yiyorum zararlı şeylerden kaçınıyorum ama ekmekse yiyorum makarnaysa yiyorum tatlıysa hoopp bir solukta yiyorum hemde.
Evet hiç yasamayalim biz mademNormal hayatımda kahve hiç sevmem kiama içeceğim valla sağol senin de bebiş iyiymiş çok sevindim 2800 yazmıştın galiba ay iyice ağırlaştılar ya
Öyle canım düzenli içmeyiz napalım.
Hatta patatesi fırında pişirince 120 derece üstü direk kanserojenmiş. Bunu canan hoca da söylüyormuş hep. Kızartması zaten öyle. Patatesin sadece sulu yemeğini yapacakmışız şaka gibi
Ay çok güzel tam benlik bi arkadaşsın canım sen ohhhh yiyelim kız sonra hep diyet zaten, bi detox şeysi buldum insanlar 1 haftada 4 kilo ödem atıyor resmen önce ona bağladım umudumu sonra da bol bol sıkı bi diyetBen artık nasıl olsa doğumdan sonra bir diyet temposuna gireceğim e şurda kaldı bir ayımız onu sık bunu sık desemde diyete gircemmi gircem. O yüzden saldım gitti canım ne istiyorsa yiyorum zararlı şeylerden kaçınıyorum ama ekmekse yiyorum makarnaysa yiyorum tatlıysa hoopp bir solukta yiyorum hemde.
Kuzum ben her gün içiyorum, hiç gerilik olmadı hatta ileri ya benim minnoş, çok daha fazla kafein miktarı için geçerli senin dediğin, Türk kahvesinde o kadar kafein yok kiKızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
Anladım..o zaman doğru canım,misafir sonuçta gelen..ben lohusayken diye anladım ondan cemkirdim...Kutumda büyük hissediyorumen çok buna güldüm. Ama iyi dayanıyorsun valla. 20. Haftadan beri görememek... neyse ki iyiymiş kuşun
Kızlar yanlış anlaşıldı sanırımbenim kastettiğim aslında ilk zamanlar gelenler için değil o ikramlar. İlk dönem gelen Zaten genelde yakın çevre olur ve bir şey beklemez.
Ama bizim toplumda malum bebek görme 1 seneye yakın sürer nerdeyse
İlk ay falan zaten kolay kolay kimse gitmez. Anne bebek toparlansın diye. Ama sonradan gelenler illaki olacaktır. Bebek büyümüş biz hasta halden çıkmış oluruz o zaman zaten. O zaman da ikramda bulunmamak ayıp olur ne bileyim.
Mevlüt okutacaklar için geçerli değil tabi bu durum
Ay çok güzel tam benlik bi arkadaşsın canım sen ohhhh yiyelim kız sonra hep diyet zaten, bi detox şeysi buldum insanlar 1 haftada 4 kilo ödem atıyor resmen önce ona bağladım umudumu sonra da bol bol sıkı bi diyetama diyetten önce falan gomelim waffle ları baklavaları. O kadar haklısın ki
Canım ben bu zamana kadar içtim çok şükür bebekte gerilik olmadı hiç druma sormuştum günde bir fincan içebilirsin demiştiKızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
Bende doğumdan sonra 1 hafta falan şimartcam kendimi öyle sonra ölüm diyeti
Kız boru dediğin incecik biley varlığı yokluğu belli değilO borunun öyle belimde duracak olması fikri çok korkunç
Ben hergün en az 45 dk yürüdüm sürekli diyet yaptım haftada 1 kere istediğimi yesem hooop 1 kilo aldım ve toplamda 22 kilo oldu korkuyorum şimdi istediğimi yemeyeValla ben şimdiden başladım kendimi şımartmaya dün kocaman pasta yedim nasıl olsa sonra yemeyeceğim tutcam kendimi. Aldığım kiloların hakkını vereyim diyorum ki ben hiç hareket etmedim daha 2 kere yürüyüşe cıktım hamileliğim boyunca evde pilates yaptım ama çok değil kalça agrısından mutfaktan salona zor gidiyorum şimdi. O yüzden ne kadar sıkarsam yine kilo alacağım hareketsizlikten bende sıkmıyorum kendimi
Valla super kahramanlik resmen.hamile cocuklu 've calisan kadin olmak.neyseki az kaldi.nezaman izne cikiacaksin canim.birde doktorun gun verdimi sezeryan icin.bizim gunlerimiz ayni seninle.bana 7 mayis gibi dedi.tabi biizim kizlar verecek son karari.ahh ,sofi arya bitmiş okeye dönüyor,sofi arya ölmüş ağlayanı yok.hergün bakıyorum aslında kızlar gözucuyla ama hepsini okuyamıyorum sayfaların. hala yogun tempo da çalışıyorum sabır çeke çeke gün sayıyorum,hakem son düdüğü çalsa da bitirsek modundayım.. ev,iş,çocuk,koca allaaaah hepsi birbirine girdi
Ayy benimde canım burger istiyor ama daha cmtsi yedimAy canım insan ketçap aserir mı ya resmen ketcapa ekmek banmak ve üzerine kana kana kola içmek istiyorum patlayana kadar
Eger ayni seyse bana bu muayeneyi yaptilar kizlar Iki hafta önce camasirimda islaklik hissettim normalinden fazla Acile kostuk hemen dogum odasina aldilar beni ve o yataga yatip malesef iki bacagimi da ayitip beklemeye basladim Hemsire muayeneden once rahatlatici konustu kendini sikma vs.. Diye Fakat ben cok aci hissedip bagirdim hatta ellerini tuttum.hemsirenin Kizim ellerimi birakmazsan muayeneyi bitiremem falan dedi de o zaman birakabildim Bi daha o muayeneyi yaptirmak istemiyorum Ama hemsire normal dogum olacaksa bu muayene defalarca yapilacak alış bence falan dedi
Ben hergün en az 45 dk yürüdüm sürekli diyet yaptım haftada 1 kere istediğimi yesem hooop 1 kilo aldım ve toplamda 22 kilo oldu korkuyorum şimdi istediğimi yemeye
Mesela dr now benim ekran fotografım canım bişey istediğinde şöyle bi dokunuyorum kendime geliyorum :)) now hocam gelsin de bendeki ağır yaşamı görsün pehh!
Hamileliğinden önce seni tanısaydım yüzüne kezzap atıp kaçardım! En sevmediğim en nefret ettiğim ve sanırım en çok kıskandığım insan tipi.. yiyip yiyip kilo almayan!! :)) şaka bi yana çoook şanslısın ben bi restoranta oturayım daha sipariş verirken 3 kilo alıyorum sen düşün bahtsızlığımıAy canım bende 15 kilo aldım diye hayıflanıp duruyordum ki ben sana hayatımı şöyle özetleyim hani yiyip yiyip kilo alamayanlar var ya işte o bendim. Hayatımda 45 in üstünü gördünmü diye sor görmedim kilo alayım diye doktora giden insandım birden tartıda 70 i görünce ben şok ve bunalım boyumda 153 karaya vurmuş fok balığı gibi oldum sonra dedim amann hamileliğiminde tadını çıkaramayacaksam napim yani. Aşırı salma kendini ama çokta sıkma bence çok yeme istediğinden az az ye nasıl olsa biz burda hepimiz bir grupta toplanacağız zayıflamak için.
Ne guzel doktormus :)Ben hic sormadim sezeryan olunca yapmazlar zaten dimi mantiken.banada ilk nst yi haftaya yani 35+larda yapicakmis.canım bende bugün sordum çatı muayenesi ne zaman diye, dr um anne çok zayıf ufak tefek değilse yada bebek çok kilolu değilse çatı muayenesi yapmam dedi
Hamileliğinden önce seni tanısaydım yüzüne kezzap atıp kaçardım! En sevmediğim en nefret ettiğim ve sanırım en çok kıskandığım insan tipi.. yiyip yiyip kilo almayan!! :)) şaka bi yana çoook şanslısın ben bi restoranta oturayım daha sipariş verirken 3 kilo alıyorum sen düşün bahtsızlığımıhayatım boyunca dikkat etmek zorundayım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?