2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım bende bugün sordum çatı muayenesi ne zaman diye, dr um anne çok zayıf ufak tefek değilse yada bebek çok kilolu değilse çatı muayenesi yapmam dedi
Ayy bn ufak tefeğim e çocuğumda şimdiden 3100 gr normal doğum hayal olcak o zaman

Kızlar doğum yaklaşmışken eşimle aramız feci bozuldu çok sinir oldum ve üzüldüm sıktım kendimi ondan mı bilmem sarılı parlak ve bol sulu akıntı geliyor habire.. Bide kasıklarım ağrıyor.. Yrn rv var Allahtan.. Buarada çok giremedim nete.. Geçmişe hızlıca göz attım... Doğum yapan yada hastaneye yatan arkadaşlar geçmiş olsun Allah yavrularınızla sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah

Bana kalsa bende bu kadar problem etmem çünkü ben biliyorum ki çok çabuk kilo alıyorum ama çokta hızlı verebiliyorum.. son 5 hafta diye ses etmiyorum bir de doktor gerçekten çok iyi bi adam tek anlaşamadığımız şey beni kilolarım.. benim içinde problem ama vallahi burnumdan geldi hamilelik her sabah o tartıya çıktıkca moralim bozuluyo.. geçicek bu günlerde inşallah bi zayıflıyım direk gitcem zaten nooolduuuu şekerim ömrümü yediğine pişman mısın şimdi diye sorcam! :))

Ne guzel doktormus :)Ben hic sormadim sezeryan olunca yapmazlar zaten dimi mantiken.banada ilk nst yi haftaya yani 35+larda yapicakmis.

benim dr um çok rahat bi dr zaten, sezeryanda bence de yapmazlar, bana da ilk nst 36. haftada dedi

Ayy bn ufak tefeğim e çocuğumda şimdiden 3100 gr normal doğum hayal olcak o zaman

ay canım yok öyle düşünme, benimde ufak tefek bi arkadaşım vardı gayet 4 kilo bebişi normal doğurdu psikoloji çok önemli canım ben şimdi gebelik eğitimine gidiyorum gerçekten beynimizi nası şartlandırırsak öyle olurmuş

Benimkide 12 den fazlasını kabul etmiyor ama ben 15 aldım birşey demedi. Tamam kimse kilolu doğum yapmak istemez ama bu kadar takacak ne var anlamıyorum. Bazı bünyeler var hakketten herşeye dikkat ettiği halde kilo alıyor ne desen inanmıyor doktor ama. Benim kuzenim öyleydi ne yaptıysa yine de kilo aldı kız tuzsuzluktan kurudum diye ağlardı tatsız ot gibi şeyler yerdi ama doktoruna inandıramadı. Her bünye farklı oluyor işte. Sen zayıfla havanı gider atarsın. Hiç moralini de bozma geçici bir süreç şimdi son düzlükteyiz doğurunca zaten sürekli koşturmaktan kendi kendimize çoğunu vereceğimize eminim ben

Inşallah canım.. Ne kadar zor olsa da en sağlıklısı normal aslında.. Hayırlı ile dönerler de zamaninda alsak kucagimiza

Yok artık ben patatesi fırında 200 dereceye yakın arıyorum çıtır çıtır olsun diye

kızlar bide konumuzla çok alakasız ama ben düdüklü tencere alıcam sizin kullandığınız önerebileceğiniz marka model var mı acaba ? her şey tamam bi düdüklü tenceremiz kalmıştı dimi

Canım ben sürekli içtim Türk kahvesi.her gün içiyorum 1 tane.bebiş de hiç gerilik olmadı.hatta gelişimi hep önde :)

Kuzeninle kardeş olabilir miyiz acabaa??? Bende son 3 aydır sıfır tuz besleniyorum ekmeğim peynirim zeytinim ve tüm yemeklerim tuzsuz çok mecbur kalmadıkca dışarda bişey yemiyorum yanımda taşıyorum yemeğimi genelde tüm bunlara rağmen kilo alıyorum ve doktorumda bana inanmıyo.. çook teşekkür ederim canım benim diyorum ya en fazla 5 hafta daha takarım sonra kim takar doktoru :)

Aynen canım sonra bebişimizin telaşından zaten kilomu düşüneceğiz. Kilolar batmaya başlayınca hepimiz yine burda buluşuruz destekleriz birbirimizi. Spordu diyetti derken bebek göbüşleri yerini fit göbüşlere bırakacak öyle fotolar atacağız buraya. O yüzden yaşasın yemek yemek

Henüz elime ulaşmadı canım ama ışık heralde pille çalışıyo, instagramdan elsanatları diye bi sayfa ışıklı halini 130 tl e yaptırdım

Evet canım ya korkutordum artık ya diğer siparişlerimde böyle olursa diye birde pleksi hediyelik yaptıracaksanız duygunun pleksi atölyesi diye bi sayfa var ondan da çok memnun kaldım
Sağol canım çok hoşuma gitti ben bir göz atayım sayfaya

Kızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca

Çok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walla daha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn

Kızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Canım koca evle ve iki çocukla uğraşıyorsun pekte dinlenmiyosun sanırım sen vermen normal bence streste var üstünde oda bazı bünyeye kilo yapar bazasina zayıflık yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…