- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.321
Ayy bn ufak tefeğim e çocuğumda şimdiden 3100 gr normal doğum hayal olcak o zamancanım bende bugün sordum çatı muayenesi ne zaman diye, dr um anne çok zayıf ufak tefek değilse yada bebek çok kilolu değilse çatı muayenesi yapmam dedi
Bana kalsa bende bu kadar problem etmem çünkü ben biliyorum ki çok çabuk kilo alıyorum ama çokta hızlı verebiliyorum.. son 5 hafta diye ses etmiyorum bir de doktor gerçekten çok iyi bi adam tek anlaşamadığımız şey beni kilolarım.. benim içinde problem ama vallahi burnumdan geldi hamilelik her sabah o tartıya çıktıkca moralim bozuluyo.. geçicek bu günlerde inşallah bi zayıflıyım direk gitcem zaten nooolduuuu şekerim ömrümü yediğine pişman mısın şimdi diye sorcam! :))Benim müdürüm bana sen insan değilsin derdi akşama kadar yediklerimi görüp siniri bozulurdu. Bence yediklerinle metabolizmanı hızlandırabilirsin normalde bitkisel formüllerle. Bak madem hep dikkat etmek zorundasın hamileliğinde kasma o kadar nasıl olsa hep dikkat edeceksin. Yine dikkat et ama strese de sokma kendini. Şurada ne kadar zamanımız var zaten bu süre içinde de kendimi hiç sıkamayacağım valla çünkü her insanın bünyesi farklı her insanın nefsi farklı.
Ne guzel doktormus :)Ben hic sormadim sezeryan olunca yapmazlar zaten dimi mantiken.banada ilk nst yi haftaya yani 35+larda yapicakmis.
Ayy bn ufak tefeğim e çocuğumda şimdiden 3100 gr normal doğum hayal olcak o zaman
Bana kalsa bende bu kadar problem etmem çünkü ben biliyorum ki çok çabuk kilo alıyorum ama çokta hızlı verebiliyorum.. son 5 hafta diye ses etmiyorum bir de doktor gerçekten çok iyi bi adam tek anlaşamadığımız şey beni kilolarım.. benim içinde problem ama vallahi burnumdan geldi hamilelik her sabah o tartıya çıktıkca moralim bozuluyo.. geçicek bu günlerde inşallah bi zayıflıyım direk gitcem zaten nooolduuuu şekerim ömrümü yediğine pişman mısın şimdi diye sorcam! :))
Inşallah canım.. Ne kadar zor olsa da en sağlıklısı normal aslında.. Hayırlı ile dönerler de zamaninda alsak kucagimizaMerhabalar. Benimde bebişim ters. Kafası yukarda ama kordon dolanması yok. Yani demedi öyle bişey. Haftaya gidicem kontrole tekrar eğer dönmediyse bana da sezeryan günü verecek... döner diyenler var ama bilemiyorum tabii. Her kafadan bi ses çıkıyor. Doktoruna güveniyorsan onu dinlemek en mantıklısı çünkü en kötü karar kararsızlıktan iyidir düşüncesi içindeyim ki sezeryanda 39. Haftada pek de kötü bi ihtimal gibi değil sanki. Ama keşke normal doğumla gelseler ve umarım dönerler
Normal mi yapto peki sezeryan miKordon dolanmisti yegenime ama ters degildi oyuzden birsey diyemiyorum canim hakkinda hayirlisi olsun ins
Yok artıkNormal hayatımda kahve hiç sevmem kiama içeceğim valla sağol senin de bebiş iyiymiş çok sevindim 2800 yazmıştın galiba ay iyice ağırlaştılar ya
Öyle canım düzenli içmeyiz napalım.
Hatta patatesi fırında pişirince 120 derece üstü direk kanserojenmiş. Bunu canan hoca da söylüyormuş hep. Kızartması zaten öyle. Patatesin sadece sulu yemeğini yapacakmışız şaka gibi
Canım ben sürekli içtim Türk kahvesi.her gün içiyorum 1 tane.bebiş de hiç gerilik olmadı.hatta gelişimi hep önde :)Kızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
Kuzeninle kardeş olabilir miyiz acabaa??? Bende son 3 aydır sıfır tuz besleniyorum ekmeğim peynirim zeytinim ve tüm yemeklerim tuzsuz çok mecbur kalmadıkca dışarda bişey yemiyorum yanımda taşıyorum yemeğimi genelde tüm bunlara rağmen kilo alıyorum ve doktorumda bana inanmıyo.. çook teşekkür ederim canım benim diyorum ya en fazla 5 hafta daha takarım sonra kim takar doktoru :)Benimkide 12 den fazlasını kabul etmiyor ama ben 15 aldım birşey demedi. Tamam kimse kilolu doğum yapmak istemez ama bu kadar takacak ne var anlamıyorum. Bazı bünyeler var hakketten herşeye dikkat ettiği halde kilo alıyor ne desen inanmıyor doktor ama. Benim kuzenim öyleydi ne yaptıysa yine de kilo aldı kız tuzsuzluktan kurudum diye ağlardı tatsız ot gibi şeyler yerdi ama doktoruna inandıramadı. Her bünye farklı oluyor işte. Sen zayıfla havanı gider atarsın. Hiç moralini de bozma geçici bir süreç şimdi son düzlükteyiz doğurunca zaten sürekli koşturmaktan kendi kendimize çoğunu vereceğimize eminim ben
Canım korkma hiç.boru dediğin incecik bir kateter.hani damar yolu açılırken takılıyor ya plastik onun gibiÜfff spinal daha iyiymiş ya boru falan çok korkunç , ay kızım ne olurdu normal doğaydın
Bende Karaca’nın var.çok memnunum canım.kızlar bide konumuzla çok alakasız ama ben düdüklü tencere alıcam sizin kullandığınız önerebileceğiniz marka model var mı acaba ? her şey tamam bi düdüklü tenceremiz kalmıştı dimi
Kuzeninle kardeş olabilir miyiz acabaa??? Bende son 3 aydır sıfır tuz besleniyorum ekmeğim peynirim zeytinim ve tüm yemeklerim tuzsuz çok mecbur kalmadıkca dışarda bişey yemiyorum yanımda taşıyorum yemeğimi genelde tüm bunlara rağmen kilo alıyorum ve doktorumda bana inanmıyo.. çook teşekkür ederim canım benim diyorum ya en fazla 5 hafta daha takarım sonra kim takar doktoru :)
Henüz elime ulaşmadı canım ama ışık heralde pille çalışıyo, instagramdan elsanatları diye bi sayfa ışıklı halini 130 tl e yaptırdım
Sağol canım çok hoşuma gitti ben bir göz atayım sayfayaEvet canım ya korkutordum artık ya diğer siparişlerimde böyle olursa diye birde pleksi hediyelik yaptıracaksanız duygunun pleksi atölyesi diye bi sayfa var ondan da çok memnun kaldım
Canım eve giderken arabada iyi olur.bebeği içine koyup emniyet kemeriyle arka koltuğa sabitliyorsun güvenli olur.kucakta güvenli olmazAma ilk çıkarken fazla geliyor ellerde valizler falan hediyelik kapı süsü derken bi de pusetama tabi aşıya kontrele gderken şart bnce
Canım koca evle ve iki çocukla uğraşıyorsun pekte dinlenmiyosun sanırım sen vermen normal bence streste var üstünde oda bazı bünyeye kilo yapar bazasina zayıflık yaparKızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Ay ye bebisim ye gitsin sefan olsunAyy benimde canım burger istiyor ama daha cmtsi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?