2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tiroitte sorun yoksa çok iyi de...nasıl bu kadar kilo veriyorsun o zaman...ama gerilik de artmamış yani aslında sorun yok gibi görünüyor...2 haftalık gerilik sabit 32 de gittiğinde 30 haftalık görünüyordu 34 te gittiğinde 32 görünüyor...hiç sorun yok şu durumda...birazdan nst düzgün gelirse çıkarsınız inşallah

Ne dertli basın var canım senin bu düşüncesiz insanlarla ya. Allah yardım etsin ben olsam cirkefligimle herkesi küstürürdüm bir daha da gelip gidemezlerdi heralde, sabirisin sen masallah
Kusluk olmasin diye cok zorluyorum kendimi ama kusecek olan mutlaka bi yol buluyor aslinda bosa cabaliyorum .

Canım o sorun olmuyormuş. Çünkü bahsettiği kafa iriligi milimetrelerle ölcüldügü için öyle farkedilmiyormus bile öyle diyordu kızlar.onlar daha iyi bilir, burada bazı arkadaslarin bebekleri de öyle

Yardima gelelim diyorlar.gelincede yardim ediyolar ama gidince de birsuru dedikodumu yapiyorlar.
Aslinda bigun cok kotu patlicam da iste ben patlayinca buz gibi soguyup bidaha gorusmuyorum
İşte öyle olmuyor canım...tatlı tatlı sokuşturmayı ögrenmemiz gerekiyor...eltim benden 8 yaş küçük boyu da 1.50 bile yoktur .ötü yere yakın...valla herkesi parmağında oynatıyor...bakıyorum gülumseyerek laf sokuyor...karşıdaki iyi bişey söylüyor sanıyor sonradan anlıyor ama bozamıyor kibarca tatlıca söylediğinden

Canım o sorun olmuyormuş. Çünkü bahsettiği kafa iriligi milimetrelerle ölcüldügü için öyle farkedilmiyormus bile öyle diyordu kızlar.onlar daha iyi bilir, burada bazı arkadaslarin bebekleri de öyle

Evet canim benim okumustum daha onceki mesajlarda ama hatirlamiyorum kimlerin oldugunu kafama takmiyayim diyorum ama elimde degil iste

Evet canim benim okumustum daha onceki mesajlarda ama hatirlamiyorum kimlerin oldugunu kafama takmiyayim diyorum ama elimde degil iste
Yok canım sadece önde görünmesi sorun değil eğer başıyla ilgili yapısal bir sorun yoksa o bişey değil...benim oğlum da hep öndeydi 52cm 4kilo doğdu sezaryende kestikleri yerden kafası zor çıktı bastıra bastıra epey uğraştılar koca kafalıydı yani...ama dogduğunda normal bebekti yani onlar çok küçük milimetrik farklar...genetiğe de bağlı...benim de kafam büyükçedir...onlar sorun değil boşuna üzme kendini

Allah allah. Benim ikigündür hiç tekme yok. Hep sürtünme şeklinde. Ben de normal sanıyordum korktum şimdi. Ama nstde kalp atışından anlamazlar mı. Kalbi kaç atıyor canım bebek strese falan girdi diye mi düşünüyor acaba doktor. Ayrıca endokrin niye 2.5 3 dedi bana em yüksek anlamadım. Sen çok şekerli tatlı bşleyler ye bence öyle bakılsın

Evet bir de o durum var değil mi. O konuda şanslıyım nazar falan değmiyor. Koca göbekli olduğum için çok büyük karnın yorumları alıyorum benim kızım çabuk etlilenir kalablıktan onun cefasını çekerim hep. Ama ben de birgün iyi bir kötüyüm gerçekten

Sen bakma bu doktorlara oynuyor mu oynuyor bırakıp gidecem nerdeyse ya çocuk zıplasınmı napsın el ayak sürtüyoo işte arada bir riskliyim diyemi korkuyor anlanadım ben doktordan daha sakinim nerdeyse sakin ol korkma herşey yolunda diyecem ya 2 hafta gerilik var diye ve bu çocuk tepiklemiyor diye yatar mıyım ben neler gördüm imzamı atarım çıkarım valla.... Ben yattım ne olcak biliyorum... Doktorda dedi sen herşeyi biliyosun zaten yatınca nolcağını diye....

Bence bu acil doktorları risk almak istemiyor resmen. Sabah perinatolog gelip görene kadar gerekli gereksiz bekletiyorlar. sürtünmesi de yeterli doktor 10 kez hisset yeter diyor. Zaten daracık yeri var bebişlerin napsınlar. Bişey çıkmayacak inşallah senin kızın çok akıllı ne güzel büyümüş bile daha ne yapsın

Ayyy canim benim allah razi olsun icime su serptin dr. Sorun teskil etmez dedi ama gel biz annelere sor nete bakincada farkli seyler yazilmis uzuldum acikcasi cok tesekkur ederim cvplandirdigin icin.

Ayyy canim benim allah razi olsun icime su serptin dr. Sorun teskil etmez dedi ama gel biz annelere sor nete bakincada farkli seyler yazilmis uzuldum acikcasi cok tesekkur ederim cvplandirdigin icin.
Zaten kafa içinde sorun olsa görünüyor ultrasondan az çok parlaklık su vs. Arkadaşlar hep öyle öğrendi canım. Doktor normal diyorsa normaldir genetik yatkınlık işte :) benimkinin de kafası hep büyük baştan beri

Ders almak lazim boylelerinden ya
Eskiden savunurdum kendimi anlamasalarda anlatir konusurdum .artik biktim sanirim .ama bna oluyor zarari iste sus sus nereye kadar

Rica ederim...oğlum 6 yaşında çok da yakışıklı ve koca kafalı olduğunun bi tek ben farkındayım galiba kime söylesem kesilen yerden zor çıktı diye...inanmıyorlar...başka bir sorun olsa doktor söylerdi ona göre yönlendirirdi...sıvı birikmesinde falan mesela dogar doğmaz ameliyata alıniyor onlar ultrasonla anlaşılıyor zaten...başı önde diye bisey olmaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…