- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.541
Doğru diyorsun zorlanırlar ama her işin zorluğu var sonuçta.. Ben de hiç bilmiyordum hamileliğin böyle zor olduğunu ama şimdi tecrübe ede ede görüyorum, inşallah onlar da görecekler elbetİnş halledersin canım..sonlara doğru iyice şekil değiştiriyorlar..o yapamıyoruz diyenlerde yapmak istemediklerinden..malum şişiyoruz ya hanımlar zorlanıyor...ben hamilelik öncesinde de kıyamıyordum hamilelere daha çok ihtiyaçları var sonuçta..daha özen gösterilmesi lazım
İnş halledersin canım..sonlara doğru iyice şekil değiştiriyorlar..o yapamıyoruz diyenlerde yapmak istemediklerinden..malum şişiyoruz ya hanımlar zorlanıyor...ben hamilelik öncesinde de kıyamıyordum hamilelere daha çok ihtiyaçları var sonuçta..daha özen gösterilmesi lazım[/QUOTE
@EvBoregi ya ben her ağdaya gidişimde kıza fazladan para vermeye çalışıyorum almıyor...kuaförden bir çıkışım var...dilenci gibiAllllaaah sizden razı olsun Alllllaahh ne muradınız varsa versin siz beni böyle büyül yükten sıkıntıdan kurtardınız Alllaaah da sizi kurtarsın
Ayakta cok kalincada oluyor canimOoooo yine mesajlar birikmiş
Kızlar benim bi mesajım silinmiş. Niye anlamadım. Bildirim gelmiş. Yayın yasağı falan diyeniye ola ki.
Ayyy bi de ayaklarım çok fena şişti. İlk kez başıma geldi
Bugün inçe diz altı çorap giymiştim. İnş ondandır
Canim insallah tekrar cikmaz haber bekliyoruz semdenKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Bol su ic canim pek yapacak birsey yokArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Masallah canim daha da siki baglanir kuzu hayata insallah ...Kızlar Kızlar selamlar. Eloşum ve ben daha iyiyiz. Cok sükür toparlanıyoruz. Emme refleksini ve kilo alımını bekliyoruz. Bugun biraz biberonla beslemişler ama cok güclü değilmiş cenesi. Zamanla oda olacak insallah. Rabbim nerde şifa bekleyen insan varsa şifa versin. Dualarınız ve sordugunuz icin tesekkür ederimayrıca kızlar kiloları hic takmayın 15 günde hicbir sey yapmadan 6 kilo verdim. Üstelik 72.5 ile hamile kalıp 74 ile doguma girmiştim. Catlaklara diyecek lafım yok Spinal sezeryan oldum. Dogumla ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum
Hayirli haberle gel canim insallahYarın randevum var kızlar bizim tontik yüzünü gösterecek mi bakalım.
En önemlisi doğum pozisyonunda mı yoksa ters dönmüş mu meraktan ölcem artik yarın büyük gün
Canim masallah gorumcene yaa bizimki acillik olduk bi aramadi bileKizlar bugun görümcem sagolsun temizlige geldi. Sanki tüm temizligi ben yapmisim gibi yorumdum oysa bir sey yapmadim. Camlar perdeler ve kapilari yaptı.bir yatak odasi camlari kaldi. Bir dahaki geldigimde de koltuklari silerim ve yatak odasini hallederim sen dokunma dedi. Ama yatak odasini yarin esime yaptiririm ya ayip olur kadina. Zaten ben cagirmadan gelmis onca isin gucun arasinda. Ama ben yapmaya kalksaymisim gercekten dayanamazmisim. Yapamazmisim yani.
Cok guzel canm gule gule kullan ins :)Kapı süsümüz nasıl teyzoslar. Bir de cikolatamiz olacak. Lohusa şerbetide aldım aktaran konsantre imiş 1 bardağa 9 bardak koyuluyormus kaynatma ile ugrasilmaz diye düşündum.
Eki Görüntüle 2133428
Canim benimde oyle normalmi acaba bu agrilarBugün hiç keyfim yok kızlar ...öğleden beri karnımda ağrılar var arada bi geçti sadece...
Aramızda birgün var inan dünde ben öyleydim. Eyvah dedim hergün böyle mi geçecek. Ama bugün çok daha iyiymBugün hiç keyfim yok kızlar ...öğleden beri karnımda ağrılar var arada bi geçti sadece...
İnşallah canım ama değilse de sancıyla bile dönen var. Allah ol der olur. Yeterki hayırlısı olsun. Benim de 13.40 :)Randevum 13.30da canım insallah sen de hayırlı haberlerle gelevet ya takla atıyor içimde resmen inşallah ters değildir çok tedirginim
Inşallah sona kalmaz canım ya sezaryenden çok tırsıyorum önceden apandisit oldum ameliyat acısı çok zor geliyor banaİnşallah canım ama değilse de sancıyla bile dönen var. Allah ol der olur. Yeterki hayırlısı olsun. Benim de 13.40 :)
Ya ben de aynı sebeplerden gidemiyorum canım seni çok iyi anlıyorum. Keşke hep gittiğim bir yer olsa. Onun rahatlığı bambaşka. Yeni taşındıktired gerçekten büyük rahatlık canım, daha fazla para istesinler ben vermeye razıyım ama öyle sanki suçluymuşum gibi davranmalar falan zaten hamilelik psikolojisi fena bir şey, insanın morali bozuluyor ister istemez
Oluyor canım öyle, benim dün kolumu kıpırdatacak halim, tadım tuzum yoktu.. öyle kanepede bıraksalar beni doğuma kadar kalabilirdim.. karın agrısı değil de karnıma dokununca falan ağrıyır benim de, aslında her yerim agrıyorBugün hiç keyfim yok kızlar ...öğleden beri karnımda ağrılar var arada bi geçti sadece...
Seninki aşağıdaydı zaten ya hissediyorum diyordun hiç üzülme annesi bebişin üzmez seniInşallah sona kalmaz canım ya sezaryenden çok tırsıyorum önceden apandisit oldum ameliyat acısı çok zor geliyor banahayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de napalim ona da dayaniriz
Hep gittiğim yerin kıymetini bilememişim, tehlikeli olmasa 4 saat yol gidip yaptırasım varYa ben de aynı sebeplerden gidemiyorum canım seni çok iyi anlıyorum. Keşke hep gittiğim bir yer olsa. Onun rahatlığı bambaşka. Yeni taşındık
Heygidi heyy . Bende çarşıya yürüyüşe çıkayım . Dışarı da yemek yiyip geri geleyimYa her gün yürüyüş ve diyet beni de sıktı yani mecbur olmak...hic hoş değil...ve benim ilk sezaryen diye bu da zorunlu sezaryen sabaha kadar yürüsem de doguramıycam ama en azından dinç kalıyorum ve dogumdan sonra daha hızlı toparlanırım diye umut ediyorum...izine ayrildım hemen de kilo almaya başlamışım bu arada öyle böyle 10 kilo oldu bu kadar diyet ve yüruyüsle...onu da yapmasam 1.deki gibi 25 küsürler benim normalim
Canım insan yaşamadan anlamıyor gerçekten...son 2 aydır anama gıpta ile bakıyorum azda değiliz 4 tane nasıl doğurmuş diyorum eşime.. .gözlüklerini iyice silmeyi unutma amaDoğru diyorsun zorlanırlar ama her işin zorluğu var sonuçta.. Ben de hiç bilmiyordum hamileliğin böyle zor olduğunu ama şimdi tecrübe ede ede görüyorum, inşallah onlar da görecekler elbethep öyle zayıf, genç, bakımlı kalınmıyor ne fesatlandım öyle iki dakikada en kötü anam takar gözlüğünü yoluverir napiim
normal cnm normal..son düzlüğe girdik ki bile çok normalAyakta cok kalincada oluyor canim
Canim insallah tekrar cikmaz haber bekliyoruz semden
Bol su ic canim pek yapacak birsey yok
Masallah canim daha da siki baglanir kuzu hayata insallah ...
Hayirli haberle gel canim insallah
Canim masallah gorumcene yaa bizimki acillik olduk bi aramadi bile
Cok guzel canm gule gule kullan ins :)
Canim benimde oyle normalmi acaba bu agrilar
Aynen canım bazen çok oluyor dediğin gibi Allah im böyle nasıl bitecek diyorsun..sanki asırlar var gibi geliyor insanın gözüne..dün çok iyiydim...annemlere fln uğradım tüm komşuları gördü ay ay çok tatlı olmuşun diyip durdular nazar mi ettiler ne bilemedim..bi Maşallah diyen çıkmadıAramızda birgün var inan dünde ben öyleydim. Eyvah dedim hergün böyle mi geçecek. Ama bugün çok daha iyiym
Canım Allah yardımcıniz olsun sağ salim.al inşallah yavrunu duamizdasiniz inşallahKızlar tam 5. 30 saattir hastanedeyim tam 7 kez nts bağlandım Bebek oynamıyor diye bırakmıyor doktor yatırabilirim diyor ve bebeği her an alabilirim diyor gelişim aynı zaten ultrason da çıkacak kiloya inanmayın dedi 3 kilo derim 2 kilo çıkar dedi ultrason göz kararı hesap veriyormuş öyle dedi .. Alttan 2 kere elle muayene oldum ayriyeten 2 kerede alttan ultrasonla bakıldı bakalım hayırlısı ... ALLAHA SIĞINDIK bekliyoruz..... Aklımın almadığı 1 saatte 10 kere oynaması yeterli değilmi neden sürtünmeler nts de çıkmıyor aklım almıyor dua edin İnş bize de ve şuan darda olan bütün Müslüman kardeşlerimizede
Canım sen hissediyorsun dimi sürtünmesini..Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallahKızlar tam 5. 30 saattir hastanedeyim tam 7 kez nts bağlandım Bebek oynamıyor diye bırakmıyor doktor yatırabilirim diyor ve bebeği her an alabilirim diyor gelişim aynı zaten ultrason da çıkacak kiloya inanmayın dedi 3 kilo derim 2 kilo çıkar dedi ultrason göz kararı hesap veriyormuş öyle dedi .. Alttan 2 kere elle muayene oldum ayriyeten 2 kerede alttan ultrasonla bakıldı bakalım hayırlısı ... ALLAHA SIĞINDIK bekliyoruz..... Aklımın almadığı 1 saatte 10 kere oynaması yeterli değilmi neden sürtünmeler nts de çıkmıyor aklım almıyor dua edin İnş bize de ve şuan darda olan bütün Müslüman kardeşlerimizede
Allah yardımcınız olsun, korktuğuna uğratmasın canım. sağ sağlim bebişine kavuşursun inşallah.Kızlar tam 5. 30 saattir hastanedeyim tam 7 kez nts bağlandım Bebek oynamıyor diye bırakmıyor doktor yatırabilirim diyor ve bebeği her an alabilirim diyor gelişim aynı zaten ultrason da çıkacak kiloya inanmayın dedi 3 kilo derim 2 kilo çıkar dedi ultrason göz kararı hesap veriyormuş öyle dedi .. Alttan 2 kere elle muayene oldum ayriyeten 2 kerede alttan ultrasonla bakıldı bakalım hayırlısı ... ALLAHA SIĞINDIK bekliyoruz..... Aklımın almadığı 1 saatte 10 kere oynaması yeterli değilmi neden sürtünmeler nts de çıkmıyor aklım almıyor dua edin İnş bize de ve şuan darda olan bütün Müslüman kardeşlerimizede
Canim cok gecmis olsun sag salim kucagina al bebegini. Kiloya doktorun dedigi gibi cok takilma. Ben basindan beri ayni hastaneye gidiyorum. Gecen acile gitmem gerekti. Acil doktorunun ölçümü ile benim doktorun ölçümü arasinda nerdeyse tam bir kilo oynadi. Aman dedim saglikli olsun da. Alttan muayene etti demissin. Nasil gecti cok acidi mi? Belki cohaz problemlidir ufak hareketleri algilamiyordur. Bir de dikkat et sen veya kiyafetin vs cihazin kablolarina dokunmasin. Ben en son baglandigimda cok kaşındım resmen bebegin kalp agislari kesildi cihaz öttü ay nasil korktum ya. Bir. De yan yatinca mi bagliyorlar bagladiktan sonra mi yan ceviriyorlar? Eger baglandiktan sonra yan ceviriyorlarsa o da cihazda kopukluk yapabiliyor.Kızlar tam 5. 30 saattir hastanedeyim tam 7 kez nts bağlandım Bebek oynamıyor diye bırakmıyor doktor yatırabilirim diyor ve bebeği her an alabilirim diyor gelişim aynı zaten ultrason da çıkacak kiloya inanmayın dedi 3 kilo derim 2 kilo çıkar dedi ultrason göz kararı hesap veriyormuş öyle dedi .. Alttan 2 kere elle muayene oldum ayriyeten 2 kerede alttan ultrasonla bakıldı bakalım hayırlısı ... ALLAHA SIĞINDIK bekliyoruz..... Aklımın almadığı 1 saatte 10 kere oynaması yeterli değilmi neden sürtünmeler nts de çıkmıyor aklım almıyor dua edin İnş bize de ve şuan darda olan bütün Müslüman kardeşlerimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?