2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğru diyorsun zorlanırlar ama her işin zorluğu var sonuçta.. Ben de hiç bilmiyordum hamileliğin böyle zor olduğunu ama şimdi tecrübe ede ede görüyorum, inşallah onlar da görecekler elbet hep öyle zayıf, genç, bakımlı kalınmıyor ne fesatlandım öyle iki dakikada en kötü anam takar gözlüğünü yoluverir napiim

Ayakta cok kalincada oluyor canim
Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Canim insallah tekrar cikmaz haber bekliyoruz semden
Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Bol su ic canim pek yapacak birsey yok
Masallah canim daha da siki baglanir kuzu hayata insallah ...
Yarın randevum var kızlar bizim tontik yüzünü gösterecek mi bakalım.

En önemlisi doğum pozisyonunda mı yoksa ters dönmüş mu meraktan ölcem artik yarın büyük gün
Hayirli haberle gel canim insallah
Canim masallah gorumcene yaa bizimki acillik olduk bi aramadi bile
Kapı süsümüz nasıl teyzoslar. Bir de cikolatamiz olacak. Lohusa şerbetide aldım aktaran konsantre imiş 1 bardağa 9 bardak koyuluyormus kaynatma ile ugrasilmaz diye düşündum.
Eki Görüntüle 2133428
Cok guzel canm gule gule kullan ins :)
Bugün hiç keyfim yok kızlar ...öğleden beri karnımda ağrılar var arada bi geçti sadece...
Canim benimde oyle normalmi acaba bu agrilar

tired gerçekten büyük rahatlık canım, daha fazla para istesinler ben vermeye razıyım ama öyle sanki suçluymuşum gibi davranmalar falan zaten hamilelik psikolojisi fena bir şey, insanın morali bozuluyor ister istemez

Randevum 13.30da canım insallah sen de hayırlı haberlerle gel evet ya takla atıyor içimde resmen inşallah ters değildir çok tedirginim
İnşallah canım ama değilse de sancıyla bile dönen var. Allah ol der olur. Yeterki hayırlısı olsun. Benim de 13.40 :)

İnşallah canım ama değilse de sancıyla bile dönen var. Allah ol der olur. Yeterki hayırlısı olsun. Benim de 13.40 :)
Inşallah sona kalmaz canım ya sezaryenden çok tırsıyorum önceden apandisit oldum ameliyat acısı çok zor geliyor bana hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de napalim ona da dayaniriz

Ya ben de aynı sebeplerden gidemiyorum canım seni çok iyi anlıyorum. Keşke hep gittiğim bir yer olsa. Onun rahatlığı bambaşka. Yeni taşındık

Bugün hiç keyfim yok kızlar ...öğleden beri karnımda ağrılar var arada bi geçti sadece...
Oluyor canım öyle, benim dün kolumu kıpırdatacak halim, tadım tuzum yoktu.. öyle kanepede bıraksalar beni doğuma kadar kalabilirdim.. karın agrısı değil de karnıma dokununca falan ağrıyır benim de, aslında her yerim agrıyor cumartesi doktora bebek gelişimini tamamladıysa en erken ne zaman alabilirsiniz diye sormayı düşünüyorum.. Allah’ın gücüne gitmesin ama çok bunaldım artık..

Inşallah sona kalmaz canım ya sezaryenden çok tırsıyorum önceden apandisit oldum ameliyat acısı çok zor geliyor bana hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de napalim ona da dayaniriz
Seninki aşağıdaydı zaten ya hissediyorum diyordun hiç üzülme annesi bebişin üzmez seni

Ya ben de aynı sebeplerden gidemiyorum canım seni çok iyi anlıyorum. Keşke hep gittiğim bir yer olsa. Onun rahatlığı bambaşka. Yeni taşındık
Hep gittiğim yerin kıymetini bilememişim, tehlikeli olmasa 4 saat yol gidip yaptırasım var (

Heygidi heyy . Bende çarşıya yürüyüşe çıkayım . Dışarı da yemek yiyip geri geleyim gençlik ölmüş gerçekten

Kızlar tam 5. 30 saattir hastanedeyim tam 7 kez nts bağlandım Bebek oynamıyor diye bırakmıyor doktor yatırabilirim diyor ve bebeği her an alabilirim diyor gelişim aynı zaten ultrason da çıkacak kiloya inanmayın dedi 3 kilo derim 2 kilo çıkar dedi ultrason göz kararı hesap veriyormuş öyle dedi .. Alttan 2 kere elle muayene oldum ayriyeten 2 kerede alttan ultrasonla bakıldı bakalım hayırlısı ... ALLAHA SIĞINDIK bekliyoruz..... Aklımın almadığı 1 saatte 10 kere oynaması yeterli değilmi neden sürtünmeler nts de çıkmıyor aklım almıyor dua edin İnş bize de ve şuan darda olan bütün Müslüman kardeşlerimizede

Canım insan yaşamadan anlamıyor gerçekten...son 2 aydır anama gıpta ile bakıyorum azda değiliz 4 tane nasıl doğurmuş diyorum eşime.. .gözlüklerini iyice silmeyi unutma ama
tired öyle oluyor inan o temizlik hele böyle bir dönemde çok zor oluyor..dua alıyorlar bide ne güzel

normal cnm normal..son düzlüğe girdik ki bile çok normal

Aramızda birgün var inan dünde ben öyleydim. Eyvah dedim hergün böyle mi geçecek. Ama bugün çok daha iyiym
Aynen canım bazen çok oluyor dediğin gibi Allah im böyle nasıl bitecek diyorsun..sanki asırlar var gibi geliyor insanın gözüne..dün çok iyiydim...annemlere fln uğradım tüm komşuları gördü ay ay çok tatlı olmuşun diyip durdular nazar mi ettiler ne bilemedim..bi Maşallah diyen çıkmadı

Canım Allah yardımcıniz olsun sağ salim.al inşallah yavrunu duamizdasiniz inşallah

Canım sen hissediyorsun dimi sürtünmesini..Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah

Allah yardımcınız olsun, korktuğuna uğratmasın canım. sağ sağlim bebişine kavuşursun inşallah.

Canim cok gecmis olsun sag salim kucagina al bebegini. Kiloya doktorun dedigi gibi cok takilma. Ben basindan beri ayni hastaneye gidiyorum. Gecen acile gitmem gerekti. Acil doktorunun ölçümü ile benim doktorun ölçümü arasinda nerdeyse tam bir kilo oynadi. Aman dedim saglikli olsun da. Alttan muayene etti demissin. Nasil gecti cok acidi mi? Belki cohaz problemlidir ufak hareketleri algilamiyordur. Bir de dikkat et sen veya kiyafetin vs cihazin kablolarina dokunmasin. Ben en son baglandigimda cok kaşındım resmen bebegin kalp agislari kesildi cihaz öttü ay nasil korktum ya. Bir. De yan yatinca mi bagliyorlar bagladiktan sonra mi yan ceviriyorlar? Eger baglandiktan sonra yan ceviriyorlarsa o da cihazda kopukluk yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…