2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah şifa versin canım inşallah bir sorun yoktur

O kadar haklısın ki karnı burnunda insanın evine bu kadar rahat gelebilen insanları da fırıncı küreğiyle dövmek lazım sanırım

Ayyy canim benim allah razi olsun icime su serptin dr. Sorun teskil etmez dedi ama gel biz annelere sor nete bakincada farkli seyler yazilmis uzuldum acikcasi cok tesekkur ederim cvplandirdigin icin.

Kızım 38 haftada 4 kiloya yakın doğdu kafa ölçümü 41 haftalıktı aile genetiğinde biraz varmış Dr hiçbir sorun görmediğini için normal gebeliktir dedi tek sorun tired dediği gibi sezaryen de bile normal doğum gibi zor doğan bir bebek oldu şuan 5 yaşında bu konuyla ilgili hiçbir sıkıntımız yok çok şükür

Allah şifa versin canım inşallah bir sorun yoktur

O kadar haklısın ki karnı burnunda insanın evine bu kadar rahat gelebilen insanları da fırıncı küreğiyle dövmek lazım sanırım
Birlikte toplasip dovelim kizlar tek tek gezelim hattayarin beni rahatsiz edenleri
Sonraki gun sizinkileri

KıZlar döllenmeden beri sağ tarafta olan sol tarafa hiç uğramayan bebişim son bi saattir sol tarafta ve çok sert hareketler yapıyor . Resmen sağ tarafı terk etmiş durumda bi yerlerini çıkartıp duruyor . Ay inşallah dönmeye falan çalışmıyodur bu saatten sonra ya . Ay tam yazarken hıçkırmaya başladı çok şükür hala aşağıdan hıçkırıyor dönmez inşallah

Benim bebegiminde kafası 2 hafta ilerde. Hastane de 1 ay önce falan farklı dr usg ölçümüne baktı ve kafasını sordum. Benim kendi oğlumun kafası 4 hafta ilerideydi ve gayet sağlıklı dedi dr. O zaman içim rahatladı. Burda kafası ilerde olan çok bebiş var biri de benim bebiş :) Bir de dr son 2 ayda çoğu bebekte kafa önde çıkıyor demişti .

Birlikte toplasip dovelim kizlar tek tek gezelim hattayarin beni rahatsiz edenleri
Sonraki gun sizinkileri
Bana da arkadaşlar gelmek istiyor eşleriyle ve daha kısa süre önce geldiler. Bu ne rahatlık insanlarda. Şurada doğuma 1 ay kaldı millet gezme derdinde. Onların bizi davet etmesi lazım ne diye gelmek istiyorlar acaba. Kesin meraktan geliyorlar. Eşim kabul etme kimseyi topu bana at dedi sağolsun . Ben de eşim Işten geç geliyor bu aralar yoğun dedim düşenin dostu yok valla arkadaşım. Misafir gidiyor hizmet etmekten heryerim ağrıyor. Doğumdan sonra buyursun gelsinler ama şimdi herkes yerinde otursun. Çok doluyum bu konuda

Bana da haftasonu eşimin arkadaşı ve eşi gelcek kaç kere gittiysem kuru çaydan başka bişey çıkarmadı önüme ki sık görüşürdük bi dönem ben deli gibi yemek hazırlar bir de çayın yanına bişeyler yapardım ben onlara gittiğimde giderken götürdüğüm pasta tatlı ne varsa o bir kere elinden bişey yemedim kızın... bu sefrr ben de yapmıcam hiçbişey ilk defa çay demleyip misafir beklicem bakalım nasılmış :) aslında buzluk dolu ama asla çıkarmıcam çok taktım o kıza onun ki can da bizim ki patlıcan mı bi de o paralasın kendini benim için..

Koyma bisey gerçekten kendini tut :) içsinler bakalım kuru çay nasılmış güzelmiymiş

Kizlar bya uzun konuşulmuş ara ara okudum. Kasilmalari olan arkadaslar ne durumda acaba. Zeynosrkn84 kesinlikle baska doktora git. Ya smdide bu mu cikti. Hareket ediyo ama tekme degil. Valla benimde genelde surtunme seklinde tekme artik cok az. Bu arada bebisin kilosu ilerlemismi kac kilo cikti

Bizim de öyle bi çift vardı...hanımefendi 2 yıllık bişey olumuş Kpss ye hazırlanıyordu kendisi ne zaman uygunsa canı istediyse eşi bizimkini arar yarım saat- 1 saate pat kapıdalar ha bi de benim yaptıklarıma bahane bulur adam işte ceylan bi poğaça yapar ceylan bi bilmem ne yapar...tövbe ya rabbim...bi kere tutturdum aynı onların yaptığı gibi biz gittik...hazır kuru pasta en vasatından...neyse seslenmedim...yine geldi bunlar adam benim kurabiyeye az şekerli dedi kuru gibi dedi dedi de dedi...ben de dedim ki civan sen daha iyisini yap da yiyelim benden bu kadar cmt günu ben sereserpe uzanırken 3te aradınız 4te kapıdaydınız...e anca bu kadar oldu...bi de bahane buluyorsun...ama aralara da espriler gülücükler sıkıştırıyom...neyse sonra eşime demiş ki yengeye ayıp oldu espri yapmıştım bi daha yapmam...yapmasın tabi dedim öyle .oktan espri mi olur...çalışan yorgun kadının evine zırt pırt gel ikramlara laf söyle...dangalak şey...ıyyy kurtuldum onlardan çok şükür coook uzağız...densiz kaynımla eltim var onlara haddini bildircem bi dengine getirip

O zaman bidahakine ceylan kurabiye yapsın da getirsin deseydin keşke gerçi cevabını vermişsin

Ayy resmen kalktım yataktan salona geçip çocuğun poziyonunu anlamaya çalışıyorum .yan mı döndü ne yaptı anlam veremedim ya karnımdan da gavur gucur su sesi geliyor o hareket ettikçe mümkün mü ki böyle bişey

37. Haftadasın artık geri dönmesi biraz zor bence. Dönsede dönsün canım hayırlısı olsun. Sezeryandan deli gibi korkan ve 41. Haftada sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum gerçekten her işte bir hayır var. Yeter ki sağlıkla gelsin nasil geldiğine çok takılmamak lazım

Orası öyle tabiki sezeryanda bana uyar kendimi şartlamadım aslında . Ama deli dana gibi resmen hiç durmuyor bazen canım da acıyor . Uykum car gareketliliğinden uyuyanıyorum . Artık hayırlusı neyyse o olsun .

Donmez ins canim
Aynen herturlu ayakta kaliyor insan valla dr dedim oyle toplasip gelirlerse yatip uyicam bukez
Bendede oldu canim gecen gun hem korktum hem komikti inanamadim bildigin su carpma sesiydi
Başladı yine mide yanmam, ekşimem ne varsa
Aynen canim ya gaviscon ictim .su bile geri gelio yaa

Y Yagmurtanesi4 Canım senin kac haftalıktı spinal sezaryen mi oldun bebek ağladı mı doğunca...anlatsana doğum hikayeni biraz
Kuzum benim 30+0 da iş yerinde suyum geldi ama az birsey. Hemen doktora gittim. Magnezyum ve ciğer geliştirici verdiler. 10 gün yattım evde hastanede yatırmadı strese girip kasılmam olmasın diye. 10 gün icinde de 2 3 günde bi suyuma bakıldı. En son yani 22 martta tekrar gittim kontrole suyum bitmek üzereydi doppler cektirtti. Hemen doplerden sonra acil sezeryana alındım. Evet spinal sezeryandı. İğnesi acı vermiyor normal iğne acısı gibi. İlk ayaklarında yanma oluyor 1 dakika icerisinde bacakların betonlanmıs gibi geliyor. Ameliyat baslıyor. Cocuk max 5 dk sonra cıkıyor. Benim kızım aglamadı cünkü ciğeri gelişmediği icin acil oksijenle yogun bakıma götürüldü. Dikim işlemi 20 dk kadar sürüyor. Sonra seni sedye ile odana götürüyorlar, bilincin hep acık. Odaya cıktıktan 3 saat sonra ayaklarım cözüldü, 6 saat sonra yürümeye basladım. İlk gittiğim yer yogunbakımdı, kızımı gördüm. Bir sürü makinaya bağlıydı kendi nefes alamıyordu. Eşime herseye hazır olun bebek iyi değil demişler.. kandil günü dogdu kızım 16. Güne girdik. Şimdi solunum sıkıntımız kalmadı Rabbime sükür bana bagısladı kızımı, artık emme refleksini bekliyoruz. Daha kucaklayamadım ama olsun, o iyi olsun varsın beklerim ben.. bu arada en cok lazım olan hasta depend kilottu harika birsey şiddetle tavsiye ederim cünkü cok kanamanız oluyor. Ve mümkünse normal dogum tercih edin sezeryan gercekten cok zormus...

Amin kuzum insallah iyi olacak
Amin kuzum insallah iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…