2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım inşallah iyi haberlerle dönersin hastaneden . Bebişi erken bekliyodun zaten sen . Kalp atışlarında mı bi sıkıntı var ki ? Beyse ki emin ellerdesin bi problem olsa hemn el atarlar . Sen zaten hepimizden daha çok tecrübelisin . O yüzden rahatlatmak için bişeyler söylesem de fark etmez . Elimizden sadece iyi olmanız için dua etmek gelir .yi haberler getirirsin inşallah bize

Nasıl yani sen hareketini hissediyorsun da Nst de mi çıkmıyor...kalp atışları görünmuyor mu zikzaklı...başka yerlere baglayıp denesinler dogru yere denk gelmiyordur...senin kontrolun falan yoktu di mi canım neden gittin bugün kilo kaybın yüzunden mi gittin...kan falan verdin mi tiroitlere bi baksalardı

Canim Allah yardimcin olsun .insallah sorunsuz gecer .stres yapma hic hersey olacagina varir.

Canım kalp atışı var dimi nasıl oynamıyor ya, Allah yardımcın olsun stres yapma bize haber ver. Dualarimiz seninle, inşallah güzel haberler alalım

Tuşe dediğim işte doktor parmaklarını sokuyo içeri rahim ağzını ölçüyor genelde normal Doğum da sıklıkla yapar ebeler açılmayı kontrol etmek adına 10cm oldum mu bebek geliyor zaten benim işte aşağıda baskı var diyince muhtemelen ultrasonda da o görmüştür birşeyler servikal uzunluk bakıyorlar ya,yaptı tuşeyi buldu açıklığı bakalım aman napiiim ya keyfim yerinde erken gelirse de başım üstüne 34 doldu 2kiloyu geçti buyursun gelsin yavrukuş benim de öyle aman aman tamam değil işlerim herşey yarım yamalak. Birkere evi bok götürüyor temizlik işine daha hiç girilmedi halılar falan ohooo kızların odasında eksikler var. Yanımızda yatacağı beşiği almadık daha, ablasının yanına kurduk ikea dan bir beşiğimiz vardı 1 numaranındı ama ablasının yanına 1 yaşında ancak geçer o yüzden yanımıza küçük bir beşik almak istiyorum. Kıyafet işini hallettik allah tan, yıkadık ütüledik yerleştirdik çantamız hazır sayılır, benim gecelikler de hazır. Aslında doğurabilirim ya çok ta fena bir durumda değilim

Her gün farklı bişey çıkıyor ne bileyim arkadaşım..sinirlerim bozulmuş galiba iyice akşama doğru ağla ağla içim çıktı. Ağlarken uyumuşum ...Rabbim hepimize kolaylık versin...

Bizim kiyafetler bile daha etiketiyle duruyor...nisan ın 15inden sonra halılar koltuklar yıkamaya verilecek temizlikçi alırım bir gün abiden kalma park yatak kurulup ciciler yıkanacak ütulenecek...çanta falan da hazır degil henüz...bana 7 mayıs gibi alırız diyor önce erken gelmişti ama eşim de acil doğuma gitmekten çok korkuyor 1.de oyle olmuştu... galiba kabul edicem...

Ya kizlar cok sinirliyim bilmiyorum bosuna mi yarin sanirim misafir geliyor bana yine .Ustelik adam gibi soylemiyolar da .
Bilmiyorum benmi cok buyutuyorum.
Tek basima acilllere dusup hastaligimda da yanimda kimse olmayinca cok kiziyorum iyi gunde gelmelerine :) belki abartiyorumdur.
Buara cok sancim var .ayaklarim sis .terliyorum.gunde 3_4kez kiyafet degistiriyorum.
Oglum ataklar halinde .ev isi bebegin kiyafetleri kendimi asmis vaziyetteyim.
Gecen gun aracla kaza yaptim.bana carptilar cekiyorum sanki.bugunde baktim arac dururken yerinde carpmislar .
oglumun okulunda ogretmenle anlasamadik.cocugum astim krizi geciriyor o hala cocuk sinavlara girmedi diye beni sucluyor yardimci olacagina .Bisey demedim kadina ama yilsonu okul degistrmek gerekecek gibi.
Icim sisti ya gidip banyoya suya mi anlatsam

Yok ya 7 mayıs en şahane en ideal tarih sezaryen için hiç erken diye düşünme benim de 7sinde olacak muhtemelen erken gelmezse tabii zilli ayşe

Canım misafiri kesinlikle kabul etme bi bahane bul, hastanedeyim sancım var vs.biseyler uydur ya. Zaten oğlun da hasta yavrum, hangi birine yetiscen sen karnın burnunda. Eşin demiyor mu karıma yazık diye topu ona atsan keşke

şu hamilelere misafir gelmese olmuyor sanki..hele son aylarda...bazen kendi yemeğimizi zor yapıyorum ben..

Yemek yedik tekrar bakılacak sürtmeler hissediyorum ama doktor bu geçerli değil diyor nasıl değil aklım almıyor zaten eskisi gibi vurmazki yeri daraldıkça normal sürtmeler... Kalbi normal sancım yok açılma yok kiloyu bilmiyorum... Sadece 2 hafta geri şuan öyle dedi ben kilo kaybı ve bugun çok sertleştim ondan gittim troid demişsiniz benim troid 3.80 ve normal dediler defalarca sordum referans aralığı 4.20 Di yapan yerde 30 dk sonra tekrar nts alcak eğer oynamazsa yatış bu kız beni deli etti ne inatçı gece uykudan kaldırır şimdi kıçını kaldırıp vurmaz nazik nazik ellerini sürtüyoo

Temizlik yapıyorum falan desene...bebek odasını bebek eşyalarıni hazırlıyorum de...iş var deyince gelen giden olmaz

Canım misafiri kesinlikle kabul etme bi bahane bul, hastanedeyim sancım var vs.biseyler uydur ya. Zaten oğlun da hasta yavrum, hangi birine yetiscen sen karnın burnunda. Eşin demiyor mu karıma yazık diye topu ona atsan keşke
Demiyolarki geliyoruz diye
Bi bakiyorum kapidalar .
Aradim simdi dedim yarin doktorum var .
Gercektende dr varmis buarada unutmusum.
Dun k.validem aynisini yapti .ev darmadaginikti actim kapiyi

Bence doktorun evhamı canım merak etme. Çıkarsınız bu nst den sonra inşallah

Temizlik yapıyorum falan desene...bebek odasını bebek eşyalarıni hazırlıyorum de...iş var deyince gelen giden olmaz
Yardima gelelim diyorlar.gelincede yardim ediyolar ama gidince de birsuru dedikodumu yapiyorlar.
Aslinda bigun cok kotu patlicam da iste ben patlayinca buz gibi soguyup bidaha gorusmuyorum

Kizlar iyi geceler bugun kontrolum vardi normal 35+2 fakat usg de 36+2 cikiyor birde kafasi iri bebek hafta olarak ilerde yani 39 haftayla uyumlu skinti olarak gormuyoeuz dedi ama ben kafama taktim peki 39 haftayla uyumluysa kendisi 39 a gelene kadar kafasi hicmi buyumucek bunolcudemi kalicak bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim

Demiyolarki geliyoruz diye
Bi bakiyorum kapidalar .
Aradim simdi dedim yarin doktorum var .
Gercektende dr varmis buarada unutmusum.
Dun k.validem aynisini yapti .ev darmadaginikti actim kapiyi
Ne dertli basın var canım senin bu düşüncesiz insanlarla ya. Allah yardım etsin ben olsam cirkefligimle herkesi küstürürdüm bir daha da gelip gidemezlerdi heralde, sabirisin sen masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…