2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gulum benim bebis 1 aydir dogum pozisyonunsa belkide daha fazla. Ama gecen gun dondu hickirigindan anladim. Kasigimda atan hickirik yukarda mideme yakin yerde atiyordu. Sonra tekrar dondu cok sukur yine asagida atiyoe. Hatta simdi hareketleride artik asagida hissediyorum. Sanirim sona yaklastik :) doguma kadar kim bilir kac kere donerler dert etme kendine kuzum.

İnşallah canım uyumuşum ve bebişte uyuyor şuan nasıl bi poZisyonda bilmiyorum .

Ben de 1.de doğuramadım kanala girmiyordu bebek ve sezaryen oldum tercih edilecekse tabi ki normal doğum ama işte bazen ona kalmıyor...bi de düşün senin bebek orda bakımdaydı bu arada sen iyileştin karnından eğilip kalkamıyorsun ilk günler bebeği sana getirip vermesi gerekiyor birilerinin...zor yani...Allah kolaylık versin sana da atlattınız epey bi kısmını çok şükür

Bütün gece uyuyamadım resmen bu çocuk döndü diye . Aklım sürekli orda . Sağ göğüs altımda ayakları olan çocuğu sol göbek hizamda hissediyorum ayakları oraya kaydı galiba .

Bende kaldim oylece ki uzun sureli cozum istiyorum tuy dokucu yada jilet ne kadar odare edicek ama yani bunu yapan kuaforun bilmesi gerekiyomus kasilma oldugundan erken dogumu tetikliyomus oyle dediler dikkat edin diye

Teskkur ederim tatlim cevaplandirsigin icin allah razi olsun daha onceki olcumlerinde dile getirmemisti dr.um birden soyleyince bende kafamda buyuttum yazilanlar icimi rahatlatdi cok saolun.

Saolasin canim benim bizimkide cok aukir saglikli 4 hafta buyuk olmasi kafami karistirdi 2 hafta duymustumda benimko fazla gelince kafamda deli sorular olustu allah razi olsun hepinizden cvplariniz icimii rahatlatdi.

Kızlar gece eve geldim şükür hareket etmezse gidecekmişim hemen ... Bundanda yırttık kiloyu sormuşsunuz adam diyoki ultrason kilosu doğru çıkmaz hele acildeki makinalar daha farklı ölüyormuş perintolog daha iyi ölçermiş Oyüzden kilo için bişey demedi ama boyu 33+2 dedi karnı 3 hafta geri kasası 1.5 heralde kilo için pazartesi daha doğru b ilgi alırım inşallah .. Sürtünmeyi hissetmiyor nts gerçekten farkettim aslında oynuyo çocuk bi yaşıma daha girdim valla tatli yedim tost yedim su çok içtim İdrar sıkıştırınca vurdu zilli bi kaç kez şükür ... Ama gece 50 kere uykumda doğurdum misss kokulu bebekler

kardelen384 naptı ki çok merak ediyorum haber alan varmı İnş hepsi iyidir .. Hastanede yatan dün 2 arkadaş vardı onlar noldu bi haber yazsınlar.... Herkesden güzel haberler gelsin inşallah

İyi hadi onunla geçmiş olsun çok şükür iyi geldiniz bu haftalara kadar canım ama Nst şart mıymış yani ultrasonda göremezler mi bu haftada bebek hareketlerinin normal olduğunu falan...bence de sorun yok yani gerileme artmamış...gayet iyisiniz maşallah maşallah

Kaç çıktı sancın canım çok geçmiş olsun serumla durulur. İlk hamilelikte benim dr başıma gelmişti. Serumla geçmişti

Canım.insallah serum.iyi gelir sancı çıkmaz

Canım korkma olur mu? İnsallah sağlıkla bebegine kavuşursun dualarım seninle
Sancılar 65 e kadar çıktı kizlar dünden beri serum ilaç veriliyo ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdilik sanci yok ama yatisim yapıldı ilaç verilmeye devam edilicek kilosu 3100 gr dediler

Bende kaldim oylece ki uzun sureli cozum istiyorum tuy dokucu yada jilet ne kadar odare edicek ama yani bunu yapan kuaforun bilmesi gerekiyomus kasilma oldugundan erken dogumu tetikliyomus oyle dediler dikkat edin diye
benım korkum doğumdan sonra kontrole gidiliyor ya jiletle alırsak uzucak ve o zamn alamıcaz. Ağda hiç yaptrmamış biri olarak korkuyorum. Cok güzel lazere gidiyodum ama jilet bi kere değince eski haline geri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…