2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sancılar 65 e kadar çıktı kizlar dünden beri serum ilaç veriliyo ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdilik sanci yok ama yatisim yapıldı ilaç verilmeye devam edilicek kilosu 3100 gr dediler
Maşallah kilosu çok iyi dogsada sıkınti olmaz.allahin izniyle

Canım bence bu ölçüler zaten net değil 3 aşagı 5 yukarı oluyo. Hata payı oluyo. Ki evet dediğin gibi başı da ilerlicek. Benimkide ilerde. Kimisine problem var diyorlar.bu kafa çapının üst bi sınırı var her hafta için onu geçmediği sürece aıkıntı yok. Bana hiç problem yok gayet güzel dedi doktor. He bu neye sebep olur. Çok iri olursa noraml doğumu zorlayabilir. Bence takılma doktoruna güveniyosan problem etme.

Canım geçmiş olsun çok buda böyle geçmiş oldu. Bende geçen nst girdiğimde çocuk içerde dönüyordu ama hareket alamadım deyip soluma yatırıp tekrar çekti ben hatta hemşireye dedim e bu oynuyor karnım bile şekil değiştiriyordu onunla alakası yok makinenin hissetmesi lazım dedi. Uyuyorda olabilir dedi. Sonra çikolata yedim soluma yattım o zaman tamam sıkıntı yok dedi. Demekki bizim hissetmemizle makineninki farklı. İnşallah daha da bekler senin kızda zamanında gelir.

Kilosu için ne dedi peki canım

Ne guzel ya keske benimde oyle gorumcem olsaymis bende hic gorumce yok

Bende kaldim oylece ki uzun sureli cozum istiyorum tuy dokucu yada jilet ne kadar odare edicek ama yani bunu yapan kuaforun bilmesi gerekiyomus kasilma oldugundan erken dogumu tetikliyomus oyle dediler dikkat edin diye
Canım ben kasılmadan falan korkmuyorum, sanmıyorum yani Doğum yapacak kadar kasılacagımı, yoksa dogum zamanı gelip doguramayanlar giderler ağdacıya :)) doğumları başlar.. tecrübeli olması gerekiyor yapacak bayanın, genç kızların hem eli yavaş oluyor hem korkuyorlar demek ki.. beni tavırları çok rahatsız etti, hastalıklı gibi bakıp yapmıyoruz va demeleri.. Ayy ben korkarım diyor bir tanesi, şok oldum. Ben de senden korktum dedim ne diyeyim, korka korka yapsa sağımı solumu morartacak

Günaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
Rüyamda da doğurduğumu emzirdiğimi gördüm. Okadar güzeldi ki mis gibiydi hissettim. Bembeyaz ay yüzlü bir bebekti. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah.

Ayy canım hayırlı haberler alırsın inşallah, ben de hep emziriyorum rüyamda.. rüyası bile harika bizim de randevumuz yarın, içim kıpır kıpır.. inşallah dediğin gibi sağlıkla gelsin kuzularımız

Günaydın canım randevuya saatler kaldı ben de heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşcam hareketler bizim de şu an çok durgun. Uyuyor galiba. Ben de rüyamda bi torba altın alıyorum ama bir güzeller bir güzeller bileklikler falan var nasıl güzel parlıyor keşşşşke benim olsa

Gunaydin kizlar hayirli cumalar kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsinler insallah sıkintisi olanlarda en kisa zamanda duzelirler..bebegin hareketlerinde yavaslama tek bende deilmis galiba bicogumuz ayni seyi yazmis bazen degip geciyr anlamiyrm bile hayirlisiyla dogursaydik vaktinde tabi..bende su aralar dogumu dusunuyrm hep ilk dogumumda sezeryandi agrim cok olmustu hep aklima geliyor hayirlisi bakalim

Hadi hayırlı haberlerle inşallah...ben çok yorgun uyuyorum çok da uyanıyorum rüya görüyor muyum farkında değilim...bi ara emziriyordum sürekli...son zamanlar sabrımız da azalıyor galiba geliversinler istiyoruz...hayırlı sağlıklı zamanında inşallah...

Ay hele erkekler bu alttan alttan laf sokmaları hic anlamiyorlar Ben de evlendikten sonra esimin ailesine karsi artik bu konuda kendimi gelistirdim napayim Onceleri bunlar boyle gule oynaya biseyler soyluyorlardi ben susup sinir oluyordum Aksam esime ya şu şöyle şöyle dedi diyordum yoo o oyle demek istememistir diyordu o da.. Şimdi ayni seyi ben onlara yapmaya basladim rahatladim Ay sinir insanlar

Günaydın arkadaşlar :) biz kontrolden çıktık boyumuz 42 cm kilomuz 2000 olmuş. Bana biraz ufak geliyor hala ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi. İlk kez nst ye bağlandım. Bir sıkıntı yok çok şükür. 3000-3400 gibi doğar dedi. Yüzünü ultrasonda gösterdi biraz aynı bana benziyordu Renklide gözükmedi nedense. Plesentasını yastık olarak kullanıyor dedi doktor. Keyfine düşkün sanırım bizim kız biraz

bizde kucuguz canım kac kilo bebeğin 1980 gr ben şişiyorum ödemden yalnız değilsin
1500 dü dobra 1700 dedi 10 gün sonra gittim hiç almamış durmuş dedi dünkü bişey demedi pazartesi randevum var inş 100 gramda alsa iyi demektir durmasında az az sa olsa alması iyi bişey zaten her bebek 4 kilo doğacak diye bişey yok 2000 kilo oldumu şükür diyip emdire emdire büyütcez İnş merak etme

2000 olmuş canım şükür hiç takılma dediği gibi son hafta alır daha o bebiş İnşallah sağlıkla doğsunda

Kızlar ben hastaneden çıktım eve yatıcam hastaneye gitme sebebim kasılmalarım vardı ama 50 üstüne çıkmadı çok şükür ciğer geliştirici vurdular antiiyotik progestan....başladı hepinizi tek tek etiketliyemedim ama güzel dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah sağlık sahatle yavrularınıza kavuşursuz inşallah

Çok geçmiş olsun canım şükür bununla atlattın, Allah bir daha korkutmasın. Zamanında gelsin yavrun. Bol bol dinlen evde

sofiarya bende 8 mayıs dedim ama daha kesin konusmadık cnm doktorla 8.5.2018 olsun bari dedim 39+2 oluyorum aslında sıkıntı olmazsa doldurmak istiyorum günümü ama hem ramazan hem agırlastım arabada kullanamıyorum canım sıkılıyo kısmet artık bakalım

muz ye canım fındık ceviz 2500 bulsalar iyi dr bekletecez dedi kuvezde kalmasın dedi canım 2500 gelelimki emsinler yoksa emme refleksi gelişmez haberleşelim su ne kadar içiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…