- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.641
Maşallah kilosu çok iyi dogsada sıkınti olmaz.allahin izniyleSancılar 65 e kadar çıktı kizlar dünden beri serum ilaç veriliyo ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdilik sanci yok ama yatisim yapıldı ilaç verilmeye devam edilicek kilosu 3100 gr dediler
Canım bence bu ölçüler zaten net değil 3 aşagı 5 yukarı oluyo. Hata payı oluyo. Ki evet dediğin gibi başı da ilerlicek. Benimkide ilerde. Kimisine problem var diyorlar.bu kafa çapının üst bi sınırı var her hafta için onu geçmediği sürece aıkıntı yok. Bana hiç problem yok gayet güzel dedi doktor. He bu neye sebep olur. Çok iri olursa noraml doğumu zorlayabilir. Bence takılma doktoruna güveniyosan problem etme.Kizlar iyi geceler bugun kontrolum vardi normal 35+2 fakat usg de 36+2 cikiyor birde kafasi iri bebek hafta olarak ilerde yani 39 haftayla uyumlu skinti olarak gormuyoeuz dedi ama ben kafama taktim peki 39 haftayla uyumluysa kendisi 39 a gelene kadar kafasi hicmi buyumucek bunolcudemi kalicak bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim
Kızlar gece eve geldim şükür hareket etmezse gidecekmişim hemen ... Bundanda yırttık kiloyu sormuşsunuz adam diyoki ultrason kilosu doğru çıkmaz hele acildeki makinalar daha farklı ölüyormuş perintolog daha iyi ölçermiş Oyüzden kilo için bişey demedi ama boyu 33+2 dedi karnı 3 hafta geri kasası 1.5 heralde kilo için pazartesi daha doğru b ilgi alırım inşallah .. Sürtünmeyi hissetmiyor nts gerçekten farkettim aslında oynuyo çocuk bi yaşıma daha girdim valla tatli yedim tost yedim su çok içtim İdrar sıkıştırınca vurdu zilli bi kaç kez şükür ... Ama gece 50 kere uykumda doğurdum misss kokulu bebekler
Kilosu için ne dedi peki canımKizlar iyi geceler bugun kontrolum vardi normal 35+2 fakat usg de 36+2 cikiyor birde kafasi iri bebek hafta olarak ilerde yani 39 haftayla uyumlu skinti olarak gormuyoeuz dedi ama ben kafama taktim peki 39 haftayla uyumluysa kendisi 39 a gelene kadar kafasi hicmi buyumucek bunolcudemi kalicak bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim
Kizlar bugun görümcem sagolsun temizlige geldi. Sanki tüm temizligi ben yapmisim gibi yorumdum oysa bir sey yapmadim. Camlar perdeler ve kapilari yaptı.bir yatak odasi camlari kaldi. Bir dahaki geldigimde de koltuklari silerim ve yatak odasini hallederim sen dokunma dedi. Ama yatak odasini yarin esime yaptiririm ya ayip olur kadina. Zaten ben cagirmadan gelmis onca isin gucun arasinda. Ama ben yapmaya kalksaymisim gercekten dayanamazmisim. Yapamazmisim yani.
Canım ben kasılmadan falan korkmuyorum, sanmıyorum yani Doğum yapacak kadar kasılacagımı, yoksa dogum zamanı gelip doguramayanlar giderler ağdacıya :)) doğumları başlar.. tecrübeli olması gerekiyor yapacak bayanın, genç kızların hem eli yavaş oluyor hem korkuyorlar demek ki.. beni tavırları çok rahatsız etti, hastalıklı gibi bakıp yapmıyoruz va demeleri.. Ayy ben korkarım diyor bir tanesi, şok oldum. Ben de senden korktum dedim ne diyeyim, korka korka yapsa sağımı solumu morartacakBende kaldim oylece ki uzun sureli cozum istiyorum tuy dokucu yada jilet ne kadar odare edicek ama yani bunu yapan kuaforun bilmesi gerekiyomus kasilma oldugundan erken dogumu tetikliyomus oyle dediler dikkat edin diye
Ayy canım hayırlı haberler alırsın inşallah, ben de hep emziriyorum rüyamda.. rüyası bile harikaGünaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
Rüyamda da doğurduğumu emzirdiğimi gördüm. Okadar güzeldi ki mis gibiydi hissettim. Bembeyaz ay yüzlü bir bebekti. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah.
Günaydın canım randevuya saatler kaldı ben de heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşcamGünaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
Rüyamda da doğurduğumu emzirdiğimi gördüm. Okadar güzeldi ki mis gibiydi hissettim. Bembeyaz ay yüzlü bir bebekti. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah.
Hadi hayırlı haberlerle inşallah...ben çok yorgun uyuyorum çok da uyanıyorum rüya görüyor muyum farkında değilim...bi ara emziriyordum sürekli...son zamanlar sabrımız da azalıyor galiba geliversinler istiyoruz...hayırlı sağlıklı zamanında inşallah...Günaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
İşte öyle olmuyor canım...tatlı tatlı sokuşturmayı ögrenmemiz gerekiyor...eltim benden 8 yaş küçük boyu da 1.50 bile yoktur .ötü yere yakın...valla herkesi parmağında oynatıyor...bakıyorum gülumseyerek laf sokuyor...karşıdaki iyi bişey söylüyor sanıyor sonradan anlıyor ama bozamıyor kibarca tatlıca söylediğinden
1500 dü dobra 1700 dedi 10 gün sonra gittim hiç almamış durmuş dedi dünkü bişey demedi pazartesi randevum var inş 100 gramda alsa iyi demektir durmasında az az sa olsa alması iyi bişey zaten her bebek 4 kilo doğacak diye bişey yok 2000 kilo oldumu şükür diyip emdire emdire büyütcez İnş merak etmebizde kucuguz canım kac kilo bebeğin 1980 gr ben şişiyorum ödemden yalnız değilsin
2000 olmuş canım şükür hiç takılma dediği gibi son hafta alır daha o bebiş İnşallah sağlıkla doğsundaGünaydın arkadaşlar :) biz kontrolden çıktık boyumuz 42 cm kilomuz 2000 olmuş. Bana biraz ufak geliyor hala ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi. İlk kez nst ye bağlandım. Bir sıkıntı yok çok şükür. 3000-3400 gibi doğar dedi. Yüzünü ultrasonda gösterdi biraz aynı bana benziyorduRenklide gözükmedi nedense. Plesentasını yastık olarak kullanıyor dedi doktor. Keyfine düşkün sanırım bizim kız biraz
Çok geçmiş olsun canım şükür bununla atlattın, Allah bir daha korkutmasın. Zamanında gelsin yavrun. Bol bol dinlen evdeKızlar ben hastaneden çıktım eve yatıcam hastaneye gitme sebebim kasılmalarım vardı ama 50 üstüne çıkmadı çok şükür ciğer geliştirici vurdular antiiyotik progestan....başladı hepinizi tek tek etiketliyemedim ama güzel dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah sağlık sahatle yavrularınıza kavuşursuz inşallah
2000 olmuş canım şükür hiç takılma dediği gibi son hafta alır daha o bebiş İnşallah sağlıkla doğsunda
muz ye canım fındık ceviz 2500 bulsalar iyi dr bekletecez dedi kuvezde kalmasın dedi canım 2500 gelelimki emsinler yoksa emme refleksi gelişmez haberleşelim su ne kadar içiyosun1500 dü dobra 1700 dedi 10 gün sonra gittim hiç almamış durmuş dedi dünkü bişey demedi pazartesi randevum var inş 100 gramda alsa iyi demektir durmasında az az sa olsa alması iyi bişey zaten her bebek 4 kilo doğacak diye bişey yok 2000 kilo oldumu şükür diyip emdire emdire büyütcez İnş merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?