2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne güzel bir ruya amin canım cumlemizin

gecmiş olsun canım dikkat et kendine

benım korkum doğumdan sonra kontrole gidiliyor ya jiletle alırsak uzucak ve o zamn alamıcaz. Ağda hiç yaptrmamış biri olarak korkuyorum. Cok güzel lazere gidiyodum ama jilet bi kere değince eski haline geri dönüyor
:))) ben dogumdan sonra hic kontrole gitmemistim kizimdq korkudan :)) suan dogumda temiz olim onu dusunuyorum sadece

Kızlar bugün ev temizleniyor onu ver bunu ver belim tuttu bugün de dogurmazsam tutarım 2-3 hafta daha ben temizlik yapsam dogururum herhalde.
Ayy temizlikçiyle dolaşmaktan insan yoruluyor sabahtan herşeyi hazır etseydin, sonra kalk otur yapmazdın, yorma kendini sen yat uzan, yerlerini tarif et

yani gün doldurmak güzel tabi de 38+ ları geçtin mi risk almış oluyorsun,benim ilk dogumum isteğe bağlı sezaryandı,kendim istedim,belki olsa normal de olabilirdi.şimdi bunda da 39ları beklersem normal dogumun başlama bebeğin dogum kanalına girme ihtimali yüksek,çatım falan da müsait normal doguma çat diye doguruveririm bi de.. oyuzden o riski almak istemiyorum 38+3 benim için ideal gibi. sen de okadar ağırlaştıysan 38+ da dogur gitsin.dışarda da büyüyor yavrular merak etme o riski almaya değmez

Canım çatın müsaitse neden normal dogum yapmak istemiyorsun, ben üzülüyorum sezeryan olursam diye :)) sezeryan ise 38 de doğuralım mı. Ayy çok heyecanlandım haftaya Doğum mu yapıcam yani çatım darsa

İyi olmanıza sevindim cnm...senin bızdık büyüyecek ben inanıyorum...
Sancılar 65 e kadar çıktı kizlar dünden beri serum ilaç veriliyo ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdilik sanci yok ama yatisim yapıldı ilaç verilmeye devam edilicek kilosu 3100 gr dediler
Maşallah kilosu iyi cnm...ciğerleri için iğneden yapmışlar..36 yada girmişsin...Allah in izniyle korkma bundan sonra...Sağ sağlim bi kurtulsaydik
İyi haberlerle gel inşallah canım...rüyanda çok güzelmiş
Maşallah maşallah canım..keyifçi minnoş..oh buldu yumuşacık bir yer

oh oh iyi cnm..inşallah vaktinde sağ sağlim alırsın kucağina

Canım çatın müsaitse neden normal dogum yapmak istemiyorsun, ben üzülüyorum sezeryan olursam diye :)) sezeryan ise 38 de doğuralım mı. Ayy çok heyecanlandım haftaya Doğum mu yapıcam yani çatım darsa
Dün bir ara baya bunaldım..zaten éşim ıh desem hadi gidelim doktora diyor ..oda iyice darladı beni..iyide sancim yok.kasilmam yok.kanama yok su yok ..sinirden hadi gidelim kestirip çıkartalım sende kurtul bende dedim..

Canom cok gecmis olsun .bunuda atlattin.geri kalan gunleride sorunsuz gecirirsin ins.

Dün bir ara baya bunaldım..zaten éşim ıh desem hadi gidelim doktora diyor ..oda iyice darladı beni..iyide sancim yok.kasilmam yok.kanama yok su yok ..sinirden hadi gidelim kestirip çıkartalım sende kurtul bende dedim..
Ayy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?

Başım çok ağrıyo tansiyondan olabilir mi? Bi gidip baktırsam mı acaba? Gece çok bölük pörçük uyudum yoksa ondan mı? Yeminle aşk-ı memnuda ki nihal düştüğü için mi bayıldı bayıldığı için mi düştü karmaşası yaşıyorum şuan bi aydınlatın benii

Ayy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?
Bugün daha iyiyim cnm bir ara 4 mayıs la 9 nisan a takmıştı kafayı..9 nisan çok erken dedim..inş bekler dedim..ikimizin doğum gününden biri olsun diye..Anlıyorum yani onuda anlıyorum çok sabırsızlanıyor ama ....Benim adama kalsa şimdiye 10 kere doğurtmuştu beni...

Yakınlarda bir eczane varsa baktir istersen cnm..eğer normalse uykusuzluktan deriz...uykum saçmalayınca çok olur bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…