- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.661
ne güzel bir ruya amin canım cumlemizinGünaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
Rüyamda da doğurduğumu emzirdiğimi gördüm. Okadar güzeldi ki mis gibiydi hissettim. Bembeyaz ay yüzlü bir bebekti. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah.
gecmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar ben hastaneden çıktım eve yatıcam hastaneye gitme sebebim kasılmalarım vardı ama 50 üstüne çıkmadı çok şükür ciğer geliştirici vurdular antiiyotik progestan....başladı hepinizi tek tek etiketliyemedim ama güzel dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah sağlık sahatle yavrularınıza kavuşursuz inşallah
:))) ben dogumdan sonra hic kontrole gitmemistim kizimdq korkudan :)) suan dogumda temiz olim onu dusunuyorum sadecebenım korkum doğumdan sonra kontrole gidiliyor ya jiletle alırsak uzucak ve o zamn alamıcaz. Ağda hiç yaptrmamış biri olarak korkuyorum. Cok güzel lazere gidiyodum ama jilet bi kere değince eski haline geri dönüyor
Ayy temizlikçiyle dolaşmaktan insan yoruluyorKızlar bugün ev temizleniyor onu ver bunu ver belim tuttu bugün de dogurmazsam tutarım 2-3 hafta dahaben temizlik yapsam dogururum herhalde.
yani gün doldurmak güzel tabi de 38+ ları geçtin mi risk almış oluyorsun,benim ilk dogumum isteğe bağlı sezaryandı,kendim istedim,belki olsa normal de olabilirdi.şimdi bunda da 39ları beklersem normal dogumun başlama bebeğin dogum kanalına girme ihtimali yüksek,çatım falan da müsait normal doguma çat diye doguruveririm bi de.. oyuzden o riski almak istemiyorum 38+3 benim için ideal gibi. sen de okadar ağırlaştıysan 38+ da dogur gitsin.dışarda da büyüyor yavrular merak etme o riski almaya değmezsofiarya bende 8 mayıs dedim ama daha kesin konusmadık cnm doktorla 8.5.2018 olsun bari dedim 39+2 oluyorum aslında sıkıntı olmazsa doldurmak istiyorum günümü ama hem ramazan hem agırlastım arabada kullanamıyorum canım sıkılıyo kısmet artık bakalım
Canım çatın müsaitse neden normal dogum yapmak istemiyorsun, ben üzülüyorum sezeryan olursam diye :)) sezeryan ise 38 de doğuralım mı.yani gün doldurmak güzel tabi de 38+ ları geçtin mi risk almış oluyorsun,benim ilk dogumum isteğe bağlı sezaryandı,kendim istedim,belki olsa normal de olabilirdi.şimdi bunda da 39ları beklersem normal dogumun başlama bebeğin dogum kanalına girme ihtimali yüksek,çatım falan da müsait normal doguma çat diye doguruveririm bi de.. oyuzden o riski almak istemiyorum 38+3 benim için ideal gibi. sen de okadar ağırlaştıysan 38+ da dogur gitsin.dışarda da büyüyor yavrular merak etme o riski almaya değmez
İyi olmanıza sevindim cnm...senin bızdık büyüyecek ben inanıyorum...Kızlar gece eve geldim şükür hareket etmezse gidecekmişim hemen ... Bundanda yırttık kiloyu sormuşsunuz adam diyoki ultrason kilosu doğru çıkmaz hele acildeki makinalar daha farklı ölüyormuş perintolog daha iyi ölçermiş Oyüzden kilo için bişey demedi ama boyu 33+2 dedi karnı 3 hafta geri kasası 1.5 heralde kilo için pazartesi daha doğru b ilgi alırım inşallah .. Sürtünmeyi hissetmiyor nts gerçekten farkettim aslında oynuyo çocuk bi yaşıma daha girdim valla tatli yedim tost yedim su çok içtim İdrar sıkıştırınca vurdu zilli bi kaç kez şükür ... Ama gece 50 kere uykumda doğurdum misss kokulu bebekler
Maşallah kilosu iyi cnm...ciğerleri için iğneden yapmışlar..36 yada girmişsin...Allah in izniyle korkma bundan sonra...Sağ sağlim bi kurtulsaydikSancılar 65 e kadar çıktı kizlar dünden beri serum ilaç veriliyo ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdilik sanci yok ama yatisim yapıldı ilaç verilmeye devam edilicek kilosu 3100 gr dediler
İyi haberlerle gel inşallah canım...rüyanda çok güzelmişGünaydın kızlar bugün randevumuz var benim minikle :) hareketler okadar narin ve içerden ki hadi hayırlısı :)
Rüyamda da doğurduğumu emzirdiğimi gördüm. Okadar güzeldi ki mis gibiydi hissettim. Bembeyaz ay yüzlü bir bebekti. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah.
Maşallah maşallah canım..keyifçi minnoş..oh buldu yumuşacık bir yerGünaydın arkadaşlar :) biz kontrolden çıktık boyumuz 42 cm kilomuz 2000 olmuş. Bana biraz ufak geliyor hala ama doktorum haftasıyla uyumlu dedi. İlk kez nst ye bağlandım. Bir sıkıntı yok çok şükür. 3000-3400 gibi doğar dedi. Yüzünü ultrasonda gösterdi biraz aynı bana benziyorduRenklide gözükmedi nedense. Plesentasını yastık olarak kullanıyor dedi doktor. Keyfine düşkün sanırım bizim kız biraz
oh oh iyi cnm..inşallah vaktinde sağ sağlim alırsın kucağinaKızlar ben hastaneden çıktım eve yatıcam hastaneye gitme sebebim kasılmalarım vardı ama 50 üstüne çıkmadı çok şükür ciğer geliştirici vurdular antiiyotik progestan....başladı hepinizi tek tek etiketliyemedim ama güzel dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah sağlık sahatle yavrularınıza kavuşursuz inşallah
Dün bir ara baya bunaldım..zaten éşim ıh desem hadi gidelim doktora diyor ..oda iyice darladı beni..iyide sancim yok.kasilmam yok.kanama yok su yok ..sinirden hadi gidelim kestirip çıkartalım sende kurtul bende dedim..Canım çatın müsaitse neden normal dogum yapmak istemiyorsun, ben üzülüyorum sezeryan olursam diye :)) sezeryan ise 38 de doğuralım mı.Ayy çok heyecanlandım haftaya Doğum mu yapıcam yani çatım darsa
oh mis oluyo evin, benim kadından haber yok dahaKızlar bugün ev temizleniyor onu ver bunu ver belim tuttu bugün de dogurmazsam tutarım 2-3 hafta dahaben temizlik yapsam dogururum herhalde.
Canom cok gecmis olsun .bunuda atlattin.geri kalan gunleride sorunsuz gecirirsin ins.Kızlar ben hastaneden çıktım eve yatıcam hastaneye gitme sebebim kasılmalarım vardı ama 50 üstüne çıkmadı çok şükür ciğer geliştirici vurdular antiiyotik progestan....başladı hepinizi tek tek etiketliyemedim ama güzel dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah sağlık sahatle yavrularınıza kavuşursuz inşallah
Ayy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?Dün bir ara baya bunaldım..zaten éşim ıh desem hadi gidelim doktora diyor ..oda iyice darladı beni..iyide sancim yok.kasilmam yok.kanama yok su yok ..sinirden hadi gidelim kestirip çıkartalım sende kurtul bende dedim..
Bende sanirim temizlik yaparken dogurucamKızlar bugün ev temizleniyor onu ver bunu ver belim tuttu bugün de dogurmazsam tutarım 2-3 hafta dahaben temizlik yapsam dogururum herhalde.
Bugün daha iyiyim cnm bir ara 4 mayıs la 9 nisan a takmıştı kafayı..9 nisan çok erken dedim..inş bekler dedim..ikimizin doğum gününden biri olsun diye..Anlıyorum yani onuda anlıyorum çok sabırsızlanıyor ama ....Benim adama kalsa şimdiye 10 kere doğurtmuştu beni...Ayy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?
Yakınlarda bir eczane varsa baktir istersen cnm..eğer normalse uykusuzluktan deriz...uykum saçmalayınca çok olur bende..Başım çok ağrıyo tansiyondan olabilir mi? Bi gidip baktırsam mı acaba? Gece çok bölük pörçük uyudum yoksa ondan mı? Yeminle aşk-ı memnuda ki nihal düştüğü için mi bayıldı bayıldığı için mi düştü karmaşası yaşıyorum şuan bi aydınlatın benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?