2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Döner diyor herkes ya bence döner :) bi çok bilmis doktorlar umutsuz konuşur.

Keske ya. 4 e geliyordu uyudugum. 8 de kalktim. 11 e kadar geri uyumaya calistim ama on dk dalip geri kalktim hep.

Valla karar verdim ben. Bana sezeryan verse bile bi şekilde mayıs başına kadar ertelemeyi planlıyorum. O kolaya kaçıyosa ben kaçırtmicam inşallah yanii farklı bi anomali oluşmaz olay tehlikeye dönüşmezse. Son anda döner diyende var. Ben bekleme taraftarıyım. Dönmese bile kendi başlasın doğum taraftarıyım... nasip kısmet bekleyip görcez

Canım belki tartmaz beni bu gidisimde tartmak şaşırdım tartiliyimda demedim :) almışsa da bosverrrr ne kaldı sunun sırasında minnoş sağlıklı olsun da

Canım belki tartmaz beni bu gidisimde tartmak şaşırdım tartiliyimda demedim :) almışsa da bosverrrr ne kaldı sunun sırasında minnoş sağlıklı olsun da
Normalde 77 kiloyum 11 kilo aldım yani daha dün tartildim evde ama şimdi kesin 80 çıkarım en az. Inşallah doktor da çemkirmez canım ya artik bıktım valla kilodan yetti gari

Direk kendi sitesinden mi verdin siparişi cnm..çok tat acele etmemek lazım o zaman 1 güne geliyorsa
Kendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)

Canm benim bebiste agirlasti tekme falan atmiyo sadece dokunuyo yavasladi hareketleri nedendir acaba herkeste mi boyleymis

Bebiklerimiz ne zaman hazır olurlarsa o zaman buyursunlar gelsinler inşallah, 40 hafta beklemelerine gerek yok benim adam da beni deli ediyor, her sıkıntıyı ben çekiyorum diyorum, ne mesela diyor saf saf hangisini anlatsam bilmem

Ayy temizlikçiyle dolaşmaktan insan yoruluyor sabahtan herşeyi hazır etseydin, sonra kalk otur yapmazdın, yorma kendini sen yat uzan, yerlerini tarif et
Haklısın ama tembel ben kadın aradığında yeni kalkmıştım 8.30 da geldi gece geç yattım oğlusun şekerlerinin paketledim. Şimdi yatak odasına gircem ondan önce gardırobu çeki düzen vermem lazım

Kolay gelsin kuzum, temiz temiz olursun akşama.. güle güle kirletin şimdiden

Bugün kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım kaç kilo oldu acaba benim tosun.bir de hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var sanki.sizde de oluyor mu?normal mi acaba?
Çok normal canım, uzun zamandır dönem dönem oluyor benim, rutin değilse önemli değil diyor benim doktor

Benimde ara ara karnımda kasıklarımda ağrı batma oluyor sürekli olmadığı için kontrol günümü bekliyorum bebeğimin hareketleri iyi bana göre ama yorulduğumu hissediyorum artık vücudum ağır geliyor bana 36+0 oldum bugün az kaldı diye kendimi teselli ediyorum

Ay bizim bu mayıs çocukları ya aceleci ya da yaramaz, benim ki 2 hafta önce başı aşağıdayken, dr'dan az önce çıktım makat gelişi dönmüş yaramaz, ben endişelenince dr "üzme kendini döner o tekrar" dedi, rahatladım biraz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…