- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.681
Direk kendi sitesinden mi verdin siparişi cnm..çok tat acele etmemek lazım o zaman 1 güne geliyorsaHacı şerif ten çikolatalarım geldi kızlar.çok hoş olmuş.tadı da çok güzel.düşünenlere tavsiye ederim.dün vermiştim siparişi 1 günde geldi.
Döner diyor herkes ya bence döner :) bi çok bilmis doktorlar umutsuz konuşur.
Keske ya. 4 e geliyordu uyudugum. 8 de kalktim. 11 e kadar geri uyumaya calistim ama on dk dalip geri kalktim hep.
Hemen bi ölçtüreyim de geleyim.. içim rahat etsin.Yakınlarda bir eczane varsa baktir istersen cnm..eğer normalse uykusuzluktan deriz...uykum saçmalayınca çok olur bende..
Canım belki tartmaz beni bu gidisimde tartmak şaşırdım tartiliyimda demedim :) almışsa da bosverrrr ne kaldı sunun sırasında minnoş sağlıklı olsun daKızlar 13.30da randevum var ve ben dışarda deliler gibi kahvaltı yaptım şu an patlamak üzereyim galiba tartida 7 kilo fazla cikcam. Ne çektiysem su boğazımdan çektim doktor beni patates puresi yapcak offff çok stresliyim hala oturdum çay iciyom Allah beni bildiği gibi yapsin
Normalde 77 kiloyum 11 kilo aldım yani daha dün tartildim evde ama şimdi kesin 80 çıkarım en az. Inşallah doktor da çemkirmez canım ya artik bıktım valla kilodan yetti gariCanım belki tartmaz beni bu gidisimde tartmak şaşırdım tartiliyimda demedim :) almışsa da bosverrrr ne kaldı sunun sırasında minnoş sağlıklı olsun da
Kendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)Direk kendi sitesinden mi verdin siparişi cnm..çok tat acele etmemek lazım o zaman 1 güne geliyorsa
Canm benim bebiste agirlasti tekme falan atmiyo sadece dokunuyo yavasladi hareketleri nedendir acaba herkeste mi boyleymisGunaydin kizlar hayirli cumalar kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsinler insallah sıkintisi olanlarda en kisa zamanda duzelirler..bebegin hareketlerinde yavaslama tek bende deilmis galiba bicogumuz ayni seyi yazmis bazen degip geciyr anlamiyrm bile hayirlisiyla dogursaydik vaktinde tabi..bende su aralar dogumu dusunuyrm hep ilk dogumumda sezeryandi agrim cok olmustu hep aklima geliyor hayirlisi bakalim
Bebiklerimiz ne zaman hazır olurlarsa o zaman buyursunlar gelsinler inşallah, 40 hafta beklemelerine gerek yokBugün daha iyiyim cnm bir ara 4 mayıs la 9 nisan a takmıştı kafayı..9 nisan çok erken dedim..inş bekler dedim..ikimizin doğum gününden biri olsun diye..Anlıyorum yani onuda anlıyorum çok sabırsızlanıyor ama ....Benim adama kalsa şimdiye 10 kere doğurtmuştu beni...
Valla pek yavaş işime de geliyor ince yapıyor çünkü bende yavaş olunca idare ediyoruzoh mis oluyo evin, benim kadından haber yok daha
Çıkmasan mı eğer tansiyonun yüksekse yalnız gitme, yolda bi şey olur falan.. ayaklarını havaya kaldır dinlen biraz, geçmezse gitHemen bi ölçtüreyim de geleyim.. içim rahat etsin.
Haklısın ama tembel ben kadın aradığında yeni kalkmıştım 8.30 da geldi gece geç yattım oğlusun şekerlerinin paketledim. Şimdi yatak odasına gircem ondan önce gardırobu çeki düzen vermem lazımAyy temizlikçiyle dolaşmaktan insan yoruluyorsabahtan herşeyi hazır etseydin, sonra kalk otur yapmazdın, yorma kendini sen yat uzan, yerlerini tarif et
Canım hacı şerifte bir dökme çikolata yazıyor birde yazmayanı var ikisi arasındAki farkı biliyormusun sen hangisinden aldınHacı şerif ten çikolatalarım geldi kızlar.çok hoş olmuş.tadı da çok güzel.düşünenlere tavsiye ederim.dün vermiştim siparişi 1 günde geldi.
Ölçtürdüm 11-6 çıktı küçük biraz düşük dedi ayran iç dedi ayran içiyorum şimdi bakalım düzelcek mi?Çıkmasan mı eğer tansiyonun yüksekse yalnız gitme, yolda bi şey olur falan.. ayaklarını havaya kaldır dinlen biraz, geçmezse git
Evet canım bende de oluyor arada gelip gidiyor dün vardı meselaBugün kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım kaç kilo oldu acaba benim tosun.bir de hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var sanki.sizde de oluyor mu?normal mi acaba?
Kolay gelsin kuzum, temiz temiz olursun akşama.. güle güle kirletin şimdidenHaklısın ama tembel ben kadın aradığında yeni kalkmıştım 8.30 da geldi gece geç yattım oğlusun şekerlerinin paketledim. Şimdi yatak odasına gircem ondan önce gardırobu çeki düzen vermem lazım
Benim normalde hep öyle çıkar, senin normalde nasıl ki? Düşük sayılmaz aslındaÖlçtürdüm 11-6 çıktı küçük biraz düşük dedi ayran iç dedi ayran içiyorum şimdi bakalım düzelcek mi?
Çok normal canım, uzun zamandır dönem dönem oluyor benim, rutin değilse önemli değil diyor benim doktorBugün kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım kaç kilo oldu acaba benim tosun.bir de hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var sanki.sizde de oluyor mu?normal mi acaba?
Ay bizim bu mayıs çocukları ya aceleci ya da yaramaz, benim ki 2 hafta önce başı aşağıdayken, dr'dan az önce çıktım makat gelişi dönmüş yaramaz, ben endişelenince dr "üzme kendini döner o tekrar" dedi, rahatladım biraz hayırlısı olsunValla karar verdim ben. Bana sezeryan verse bile bi şekilde mayıs başına kadar ertelemeyi planlıyorum. O kolaya kaçıyosa ben kaçırtmicam inşallarklı bi anomali oluşmaz olay tehlikeye dönüşmezse. Son anda döner diyende var. Ben bekleme taraftarıyım. Dönmese bile kendi başlasın doğum taraftarıyım... nasip kısmet bekleyip görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?