- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.701
BENce olmayan gorumce en iyi gorumceden her turlu daha iyidirNe guzel ya keske benimde oyle gorumcem olsaymis bende hic gorumce yok
Ben de ayni fikirdeyim sezeryan olacaksak bile son ana kadar durmali.Valla karar verdim ben. Bana sezeryan verse bile bi şekilde mayıs başına kadar ertelemeyi planlıyorum. O kolaya kaçıyosa ben kaçırtmicam inşallahyanii farklı bi anomali oluşmaz olay tehlikeye dönüşmezse. Son anda döner diyende var. Ben bekleme taraftarıyım. Dönmese bile kendi başlasın doğum taraftarıyım... nasip kısmet bekleyip görcez
Gunaydin kizlar hayirli cumalar kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsinler insallah sıkintisi olanlarda en kisa zamanda duzelirler..bebegin hareketlerinde yavaslama tek bende deilmis galiba bicogumuz ayni seyi yazmis bazen degip geciyr anlamiyrm bile hayirlisiyla dogursaydik vaktinde tabi..bende su aralar dogumu dusunuyrm hep ilk dogumumda sezeryandi agrim cok olmustu hep aklima geliyor hayirlisi bakalim
Benimkinin de nerdeyse 2 haftadir azaldi hareketleri. Heralde yerleri daraliyor o yuzden :) arada bir donme hareketi yapiyor asagi yukari yuvarlaniyor o. Tekme dürtme falan bitti :) endiselendiriyor anasini ama bu haftalarda normal artik boyle olmasi.Canm benim bebiste agirlasti tekme falan atmiyo sadece dokunuyo yavasladi hareketleri nedendir acaba herkeste mi boyleymis
Ay maşallah o da çok güzel bir rüya sen madden doyuma uğradın ben manen. İlaç gibi geldi o anlar nasıl moral depoladım :) sen de hayırlı haberlerle gel canım inşallahGünaydın canım randevuya saatler kaldı ben de heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşcamhareketler bizim de şu an çok durgun. Uyuyor galiba. Ben de rüyamda bi torba altın alıyorum ama bir güzeller bir güzeller bileklikler falan var nasıl güzel parlıyor keşşşşke benim olsa
Sağol canım çok mu tepikliyor bebişin niye uyuyamıyorsun. Kilo da almadın sen çünkü çocuk desen gece kalkması yoktur. Benimki en az bir kez çiş diye kalkıyor sağolsun bir de yatağına yatsım diye yanına uzanıyoruz.Hadi hayırlı haberlerle inşallah...ben çok yorgun uyuyorum çok da uyanıyorum rüya görüyor muyum farkında değilim...bi ara emziriyordum sürekli...son zamanlar sabrımız da azalıyor galiba geliversinler istiyoruz...hayırlı sağlıklı zamanında inşallah...
Kan şekerin düşmüştür at ağzına bir tatlı bak nasıl geçiyor :) benim ondan oluyormuş gerçekten geçti kahvaltıda helva yiyinceBaşım çok ağrıyo tansiyondan olabilir mi? Bi gidip baktırsam mı acaba? Gece çok bölük pörçük uyudum yoksa ondan mı? Yeminle aşk-ı memnuda ki nihal düştüğü için mi bayıldı bayıldığı için mi düştü karmaşası yaşıyorum şuan bi aydınlatın benii
Ben de hep peynir zeytin yedim kilo artmasın diye şimdi de nst 120 çıkıyor kalbi çok az ya. Keşke yeseydimKızlar 13.30da randevum var ve ben dışarda deliler gibi kahvaltı yaptım şu an patlamak üzereyim galiba tartida 7 kilo fazla cikcam. Ne çektiysem su boğazımdan çektim doktor beni patates puresi yapcak offff çok stresliyim hala oturdum çay iciyom Allah beni bildiği gibi yapsin
Ay benimki de oyle ya daha cocugun gelisimi tamamlanmadi diyorum sonra duruyo duruyo evlendgimizden beri hamilesin yorulmadın mı diyoAyy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?
Ahah yalnız değilim şükürler olsunKızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
ben duyuyorum arada ve tedirgin oluyorumKızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Oh maşalllah ne güzel herşeyi stabil, inşallah hayırlısıyla normal doğum olur, bakalım bizim miniş napıyor:)Merhaba hanımlar kontrolden geliyoruz. Oğluşum yerleşmiş vaziyette bekliyor poposunu ve pipişi gösterdi bize sadece :) Nst de sancı falan cıkmadı tansiyonum suyum herşey normal çok şükür. Doktorcum doğumu nasıl istiyosun dedi normal istiyorum dedim 40a kadar bekliycez o zaman dedi çatı muayenesi yapmadı boyun kısa değil düşünmüyorum şimdilik bebiş de iri değil dedi. Herşey tamam sancıları bekliycez artık hayırlısıyla
Ben hiç duymadım ya balıklama mı atlıyor bu bebişler napıyor acaba :)Kızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Canım hangisinden verdin bende hacı şeriften vermeyi düşünüyorum ama çeşitte kararsizim ankarada şubesi varmış mağazaya gidip incelesemmi bilemedimKendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)
Yaa ben marketlerde helva paketlerini yalıcam artıkKan şekerin düşmüştür at ağzına bir tatlı bak nasıl geçiyor :) benim ondan oluyormuş gerçekten geçti kahvaltıda helva yiyince
Bilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..Benim normalde hep öyle çıkar, senin normalde nasıl ki? Düşük sayılmaz aslında
Kan şekeri o kan şekeri. Normal çünkü tansiyonun canımBilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..
Ohhh afiyet olsun canımKendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)
Ne mesela mi..Ah ah verecen 3_5 gün karnına...gerçi benimki 2.güne doğurmaya kalkarBebiklerimiz ne zaman hazır olurlarsa o zaman buyursunlar gelsinler inşallah, 40 hafta beklemelerine gerek yokbenim adam da beni deli ediyor, her sıkıntıyı ben çekiyorum diyorum, ne mesela diyor saf saf hangisini anlatsam bilmem
Demek ki çıkmamış..çokta düşük değil.biraz uyuyabilsen belki geçer..bi parol iç rahatlarsınÖlçtürdüm 11-6 çıktı küçük biraz düşük dedi ayran iç dedi ayran içiyorum şimdi bakalım düzelcek mi?
Benimde aklımdaydı soracaktım sana ..denedin mi baş ağrıların nasıl oldu diye...sevindim ya iyi bariKan şekerin düşmüştür at ağzına bir tatlı bak nasıl geçiyor :) benim ondan oluyormuş gerçekten geçti kahvaltıda helva yiyince
Ahahha seninki de iyiymiş, ayıp değil mi kız evlendiğinden beri hamilesinAy benimki de oyle ya daha cocugun gelisimi tamamlanmadi diyorum sonra duruyo duruyo evlendgimizden beri hamilesin yorulmadın mı diyobeni sinir ediyo 2bucuk senelik evliym 2.hamilelegm sanki kendi kendime hamile kaliyorum
Şu siparişlerim gelse de kan şekerim bi bayram etse.. sabahtan beri kargo takip ediyorum..Kan şekeri o kan şekeri. Normal çünkü tansiyonun canım
Uyu birazcık canım, belki gece iyi uyuyamadıgından olmuşturBilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?