2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne guzel ya keske benimde oyle gorumcem olsaymis bende hic gorumce yok
BENce olmayan gorumce en iyi gorumceden her turlu daha iyidir
Ben de ayni fikirdeyim sezeryan olacaksak bile son ana kadar durmali.

Canm benim bebiste agirlasti tekme falan atmiyo sadece dokunuyo yavasladi hareketleri nedendir acaba herkeste mi boyleymis
Benimkinin de nerdeyse 2 haftadir azaldi hareketleri. Heralde yerleri daraliyor o yuzden :) arada bir donme hareketi yapiyor asagi yukari yuvarlaniyor o. Tekme dürtme falan bitti :) endiselendiriyor anasini ama bu haftalarda normal artik boyle olmasi.

Ay maşallah o da çok güzel bir rüya sen madden doyuma uğradın ben manen. İlaç gibi geldi o anlar nasıl moral depoladım :) sen de hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Sağol canım çok mu tepikliyor bebişin niye uyuyamıyorsun. Kilo da almadın sen çünkü çocuk desen gece kalkması yoktur. Benimki en az bir kez çiş diye kalkıyor sağolsun bir de yatağına yatsım diye yanına uzanıyoruz.

Merhaba hanımlar kontrolden geliyoruz. Oğluşum yerleşmiş vaziyette bekliyor poposunu ve pipişi gösterdi bize sadece :) Nst de sancı falan cıkmadı tansiyonum suyum herşey normal çok şükür. Doktorcum doğumu nasıl istiyosun dedi normal istiyorum dedim 40a kadar bekliycez o zaman dedi çatı muayenesi yapmadı boyun kısa değil düşünmüyorum şimdilik bebiş de iri değil dedi. Herşey tamam sancıları bekliycez artık hayırlısıyla

Kan şekerin düşmüştür at ağzına bir tatlı bak nasıl geçiyor :) benim ondan oluyormuş gerçekten geçti kahvaltıda helva yiyince

Ben de hep peynir zeytin yedim kilo artmasın diye şimdi de nst 120 çıkıyor kalbi çok az ya. Keşke yeseydim

Ayy benimki de her gece inşallah yarın doğar diye dua ediyor, ona da ağlıyorum çocuk gelişmeden nasıl dogsun ne biçim babasın diye.. iyice sinirlerimiz bozuldu sanırım. Sen bugün nasılsın?
Ay benimki de oyle ya daha cocugun gelisimi tamamlanmadi diyorum sonra duruyo duruyo evlendgimizden beri hamilesin yorulmadın mı diyo beni sinir ediyo 2bucuk senelik evliym 2.hamilelegm sanki kendi kendime hamile kaliyorum

Oh maşalllah ne güzel herşeyi stabil, inşallah hayırlısıyla normal doğum olur, bakalım bizim miniş napıyor:)

Kendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)
Canım hangisinden verdin bende hacı şeriften vermeyi düşünüyorum ama çeşitte kararsizim ankarada şubesi varmış mağazaya gidip incelesemmi bilemedim

Kan şekerin düşmüştür at ağzına bir tatlı bak nasıl geçiyor :) benim ondan oluyormuş gerçekten geçti kahvaltıda helva yiyince
Yaa ben marketlerde helva paketlerini yalıcam artık doğurana kadar yemem amaa bi doğurayım hayırlısıyla ondan sonra koska düşünsün! :)

Benim normalde hep öyle çıkar, senin normalde nasıl ki? Düşük sayılmaz aslında
Bilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..

Kendi sitesinden verdim canım.aynen çok çabuk gönderiyorlar aceleye gerek yok.öğleden sonra vermiştim siparişi,bir kaç saat içinde kargoya vermişler.yanında hediye lokumla irmik helvası da yollamışlar :)
Ohhh afiyet olsun canım
Ne mesela mi..Ah ah verecen 3_5 gün karnına...gerçi benimki 2.güne doğurmaya kalkarsen ne yaptın bulabildin mi ağda için bir yer...

Ölçtürdüm 11-6 çıktı küçük biraz düşük dedi ayran iç dedi ayran içiyorum şimdi bakalım düzelcek mi?
Demek ki çıkmamış..çokta düşük değil.biraz uyuyabilsen belki geçer..bi parol iç rahatlarsın
Benimde aklımdaydı soracaktım sana ..denedin mi baş ağrıların nasıl oldu diye...sevindim ya iyi baritahminim doğru çıktı demekki

Ay benimki de oyle ya daha cocugun gelisimi tamamlanmadi diyorum sonra duruyo duruyo evlendgimizden beri hamilesin yorulmadın mı diyo beni sinir ediyo 2bucuk senelik evliym 2.hamilelegm sanki kendi kendime hamile kaliyorum
Ahahha seninki de iyiymiş, ayıp değil mi kız evlendiğinden beri hamilesin doğur da eşin dinlensin artık yorulmuş baya adamcağız

Bilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..
Uyu birazcık canım, belki gece iyi uyuyamadıgından olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…