2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne mesela mi..Ah ah verecen 3_5 gün karnına...gerçi benimki 2.güne doğurmaya kalkarsen ne yaptın bulabildin mi ağda için bir yer...
Karnında durmasını boşver, doğsunlar görücem ben onları.. bizim karnımızdayken hanimiş babasının kuzusu demeyi biliyorlar, çıkarsınlar gazını değiştirsinler altını da göreyim
Ayy kıçımı kaldırsam çıkıcam evden ama kanepeye bağlandım kaldım resmen yine

Ahahah valla doğru çıktı haklısın canım ben bir de kahvaltı da karbonhidrat şeker pek tüketmiyordum artık helva yiyorum

Kızlar bende bugün özele gittim olmuşum 32 hafta yeni aklıma geldi sanki. Şaka bir yana ilk oğlumda gittiğim doktora gitti tahir beye. Böyle beni bir muayene etti ki sormayın. Bebeği ölçtü biçti çok güzel haftasıyla uyumlu dedi gelişimi çok güzel dedi kilosunu 1955gr boyu 46 cm falan dedi sanırım aklımda kalmadı sağa döndürdü bobreklerima baktı sola dondurdu dalagima vakti sanırım orada. Birde pankreasına bakalım dedi. Hepicigi çok iyi dedi bebisine kız olduğunu söyledi gösterdi de yüzünü gözünü uyuyor şu an dedi böbreğini kalbini. Çok hızlı konuşuyor o yüzden aklımda kalmadı çoğu şey. Tabii devlette hiç konusmayanlardan sonra bünye kaldırmadı. Gebelik şekeri çıktığını öğrenince bir diyet söyledi ki ac kaldım kesin ama bebek iri değil sende çok iyi kilo almışsın boyle devam et. Akşamları ekmek yeme dedi nedense bak orayı duydum.
Baş gelişmi dedim evet dedi. Çünkü geçenlerde karnında deprem oldu birde kasımlarımda sanki hissetim bacaklarını o yüzden sormuştum ama dönmemiş o zaman elleriyle sanırım kordonuyla oynuyordu yada ip atladı. Dönmediyse başka bir açıklaması olamaz. Arkadaşlar sizde döndü diye kendinizi kasmayın herşey olacağına varır. Sağlıklı olsunlarda
Bu arada dün gece fenaaa sanci çektim en sonunda eşime düş alalım belime masaj yap dedim dustan sonra biraz uzandim da rahatladım ama doktora söylemeyi unuttum.
Pazartesi diyabet gebe takipte randevum var bakalım o ne diyecek.
Dün de devlet hastanesinde tahlil sonuçlarını göstermeye gitmistim zorla kan ilacı yazdırdım bugün tahir bey tam tahlillerime baktı ve ilaca gerek yok default yeter alırsan da bir gün decavit bir gün demir ilacı kullan dedi.
Bu doktorlar korkmuyor da ben niye korkuyorum kan ilacı kullanmadığım için bilmem

Uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdi onlara..kız şimdi farkettim haftanı çatı muayenesi fln yoksa bi 10 gün sonra yaptır doğuma kadar çıkmaz en azından...Gelip yolacam valla az daha bulamazsan bir yer

32 misin sen canım hamilelik günlüğünde 33 bitmiş 34 den gün almış gözüküyorsun hatta aynıyız biz senle canım kafam karıştı şimdi... Oh şükür bebek iyi sen iyisin çok şükür gözün aydın canım

Uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdi onlara..kız şimdi farkettim haftanı çatı muayenesi fln yoksa bi 10 gün sonra yaptır doğuma kadar çıkmaz en azından...Gelip yolacam valla az daha bulamazsan bir yer
Yarın çatı muayenem var ondan acele ettim kuzum, zaten pek çıkmıyor da temiz temiz olsun diye valla gel yol kız ahh ben bu hallere düşecek insan mıydım, karaya vurmuş balina gibiyim

Kızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Canım dün gece yazmıştım bebek çok sert hareket etti gacur gucur su sesi geliyordu tabi ben ters döndüğünü düşünüyorum hala emin değilim çok hareket etmiyor ama inşallah dönmemiştir

Benim ellerim de öyle, ayak parmaklarım da uyuşuyor kalmasın inşallah, kalmaz diyor herkes umarım bizi kandırmıyorlardır
Ben eskiden çok kiloluylen yine uyuşurdu ama bu daha değişik bi uyuşma.. kesintisiz uyuşuyo resmen. Ve parmaklarım şişiyo gözümle görüyorum yani eskisinden farklı olduğu için geçer diye ümit ediyorum..

Ahahah valla doğru çıktı haklısın canım ben bir de kahvaltı da karbonhidrat şeker pek tüketmiyordum artık helva yiyorum
Afiyet bal şeker olsun..sana değil bebişe kilo olsun inşallah
şu hamilelik sürecinde diyet yapan yapabilen tüm arkadaşları kutluyorum..bugün geç kalktım kahvaltıda geç saate kaldı..daha 1.5 saat olmadı ne yesem diye dolanıyorum ortada erinmesemde biraz pasta kurabiye bişeyler yapsam

Benim parmaklarım da kırmızı kırmızı oluyor şişlikten, büklümleri iple sıkmışsın gibi beyaz sosa yatırılmış tavuk gibi diyim ben sana, aylar var yüzük bileklik vs takamadım. Geçsin ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…