- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.721
Uyuyamıyorum ki ellerim çok uyuşuyo kütük gibi oluyo.. yoksa asla affetmem yatağımı bile öyle topluyorum ki istediğim an tek hareketle dalabileyim içine ama uykular haram işteUyu birazcık canım, belki gece iyi uyuyamadıgından olmuştur
Ne sipariş ettin kiŞu siparişlerim gelse de kan şekerim bi bayram etse.. sabahtan beri kargo takip ediyorum..
Karnında durmasını boşver, doğsunlar görücem ben onları.. bizim karnımızdayken hanimiş babasının kuzusu demeyi biliyorlar, çıkarsınlar gazını değiştirsinler altını da göreyimNe mesela mi..Ah ah verecen 3_5 gün karnına...gerçi benimki 2.güne doğurmaya kalkarsen ne yaptın bulabildin mi ağda için bir yer...
Son bir ay hadi bakalım ha gayretUyuyamıyorum ki ellerim çok uyuşuyo kütük gibi oluyo.. yoksa asla affetmem yatağımı bile öyle topluyorum ki istediğim an tek hareketle dalabileyim içine ama uykular haram işte
Hepsi çok hoş duruyor cnm...bardakları dolu halini hayal ettim şuanKızlar hediyeliklerim şerbet bardaklarim ve hastane odasında bebek yatağı eteğim .nasıl olmuş. Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133678 Eki Görüntüle 2133679 Eki Görüntüle 2133680
Geçer inşallah ellerimin uyuşması çok korkuyorum kalcak bana diye..Son bir ay hadi bakalım ha gayret
Ahahah valla doğru çıktı haklısın canım ben bir de kahvaltı da karbonhidrat şeker pek tüketmiyordum artık helva yiyorumOhhh afiyet olsun canım
Ne mesela mi..Ah ah verecen 3_5 gün karnına...gerçi benimki 2.güne doğurmaya kalkarsen ne yaptın bulabildin mi ağda için bir yer...
Demek ki çıkmamış..çokta düşük değil.biraz uyuyabilsen belki geçer..bi parol iç rahatlarsın
Benimde aklımdaydı soracaktım sana ..denedin mi baş ağrıların nasıl oldu diye...sevindim ya iyi baritahminim doğru çıktı demekki
Un şeker yağ kullanmadan diyet ve diyabetik yiyecekler yapan bi yer var ordan çikolatalı kurabiye söyledim kendiciğime gözüm nasıl döndüyse artık :) sabahtan beri 3 kere kargoyu 2 kere güvenliği arayıp taciz ettim hala gelmedi amaNe sipariş ettin ki
Uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdi onlara..kız şimdi farkettim haftanı çatı muayenesi fln yoksa bi 10 gün sonra yaptır doğuma kadar çıkmaz en azından...Gelip yolacam valla az daha bulamazsan bir yerKarnında durmasını boşver, doğsunlar görücem ben onları.. bizim karnımızdayken hanimiş babasının kuzusu demeyi biliyorlar, çıkarsınlar gazını değiştirsinler altını da göreyim
Ayy kıçımı kaldırsam çıkıcam evden ama kanepeye bağlandım kaldım resmen yine
Tuhaf oluyo gerçektenAhah yalnız değilim şükürler olsunŞılp şılıp diye 3 kez duydum şimdiye kadar ama inanmazlar diye kimselere söyleyemedim
Benim ellerim de öyle, ayak parmaklarım da uyuşuyorGeçer inşallah ellerimin uyuşması çok korkuyorum kalcak bana diye..
Neden tedirgin oluyosun canımben duyuyorum arada ve tedirgin oluyorum
32 misin sen canım hamilelik günlüğünde 33 bitmiş 34 den gün almış gözüküyorsun hatta aynıyız biz senle canım kafam karıştı şimdi... Oh şükür bebek iyi sen iyisin çok şükür gözün aydın canımKızlar bende bugün özele gittim olmuşum 32 hafta yeni aklıma geldi sanki. Şaka bir yana ilk oğlumda gittiğim doktora gitti tahir beye. Böyle beni bir muayene etti ki sormayın. Bebeği ölçtü biçti çok güzel haftasıyla uyumlu dedi gelişimi çok güzel dedi kilosunu 1955gr boyu 46 cm falan dedi sanırım aklımda kalmadı sağa döndürdü bobreklerima baktı sola dondurdu dalagima vakti sanırım orada. Birde pankreasına bakalım dedi. Hepicigi çok iyi dedi bebisine kız olduğunu söyledi gösterdi de yüzünü gözünü uyuyor şu an dedi böbreğini kalbini. Çok hızlı konuşuyor o yüzden aklımda kalmadı çoğu şey. Tabii devlette hiç konusmayanlardan sonra bünye kaldırmadı. Gebelik şekeri çıktığını öğrenince bir diyet söyledi ki ac kaldım kesin ama bebek iri değil sende çok iyi kilo almışsın boyle devam et. Akşamları ekmek yeme dedi nedense bak orayı duydum.
Baş gelişmi dedim evet dedi. Çünkü geçenlerde karnında deprem oldu birde kasımlarımda sanki hissetim bacaklarını o yüzden sormuştum ama dönmemiş o zaman elleriyle sanırım kordonuyla oynuyordu yada ip atladı. Dönmediyse başka bir açıklaması olamaz. Arkadaşlar sizde döndü diye kendinizi kasmayın herşey olacağına varır. Sağlıklı olsunlarda
Bu arada dün gece fenaaa sanci çektim en sonunda eşime düş alalım belime masaj yap dedim dustan sonra biraz uzandim da rahatladım ama doktora söylemeyi unuttum.
Pazartesi diyabet gebe takipte randevum var bakalım o ne diyecek.
Dün de devlet hastanesinde tahlil sonuçlarını göstermeye gitmistim zorla kan ilacı yazdırdım bugün tahir bey tam tahlillerime baktı ve ilaca gerek yok default yeter alırsan da bir gün decavit bir gün demir ilacı kullan dedi.
Bu doktorlar korkmuyor da ben niye korkuyorum kan ilacı kullanmadığım için bilmem
Yarın çatı muayenem var ondan acele ettim kuzum, zaten pek çıkmıyor da temiz temiz olsun diyeUzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdi onlara..kız şimdi farkettim haftanı çatı muayenesi fln yoksa bi 10 gün sonra yaptır doğuma kadar çıkmaz en azından...Gelip yolacam valla az daha bulamazsan bir yer
Canım dün gece yazmıştım bebek çok sert hareket etti gacur gucur su sesi geliyordu tabi ben ters döndüğünü düşünüyorum hala emin değilim çok hareket etmiyor ama inşallah dönmemiştirKızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Ben eskiden çok kiloluylen yine uyuşurdu ama bu daha değişik bi uyuşma.. kesintisiz uyuşuyo resmen. Ve parmaklarım şişiyo gözümle görüyorum yani eskisinden farklı olduğu için geçer diye ümit ediyorum..Benim ellerim de öyle, ayak parmaklarım da uyuşuyorkalmasın inşallah, kalmaz diyor herkes umarım bizi kandırmıyorlardır
Afiyet bal şeker olsun..sana değil bebişe kilo olsun inşallahAhahah valla doğru çıktı haklısın canım ben bir de kahvaltı da karbonhidrat şeker pek tüketmiyordum artık helva yiyorum
şu hamilelik sürecinde diyet yapan yapabilen tüm arkadaşları kutluyorumUn şeker yağ kullanmadan diyet ve diyabetik yiyecekler yapan bi yer var ordan çikolatalı kurabiye söyledim kendiciğime gözüm nasıl döndüyse artık :) sabahtan beri 3 kere kargoyu 2 kere güvenliği arayıp taciz ettim hala gelmedi ama
Benim parmaklarım da kırmızı kırmızı oluyor şişlikten, büklümleri iple sıkmışsın gibi beyazBen eskiden çok kiloluylen yine uyuşurdu ama bu daha değişik bi uyuşma.. kesintisiz uyuşuyo resmen. Ve parmaklarım şişiyo gözümle görüyorum yani eskisinden farklı olduğu için geçer diye ümit ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?