- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.741
Mecburiyetten yapıyoruz valla yoksa çokta hoş bi durum değilAfiyet bal şeker olsun..sana değil bebişe kilo olsun inşallah
şu hamilelik sürecinde diyet yapan yapabilen tüm arkadaşları kutluyorum..bugün geç kalktım kahvaltıda geç saate kaldı..daha 1.5 saat olmadı ne yesem diye dolanıyorum ortada erinmesemde biraz pasta kurabiye bişeyler yapsam
Bende çıkardım yüzükleri falan hep.. ki alyanssız asla dışarı çıkmazdım şimdi gözümün göresi bile yok.. robin bey beni çook değiştirdi çoook :)Benim parmaklarım da kırmızı kırmızı oluyor şişlikten, büklümleri iple sıkmışsın gibi beyazsosa yatırılmış tavuk gibi diyim ben sana, aylar var yüzük bileklik vs takamadım. Geçsin ama yaaa
İyiymiş balinaYarın çatı muayenem var ondan acele ettim kuzum, zaten pek çıkmıyor da temiz temiz olsun diyevalla gel yol kız ahh ben bu hallere düşecek insan mıydım, karaya vurmuş balina gibiyim
İnşallah iyidir bütün fındık totolar iyi olsun inşallah :)Oh maşalllah ne güzel herşeyi stabil, inşallah hayırlısıyla normal doğum olur, bakalım bizim miniş napıyor:)
Allahım 45 kilo mu?? Ben en son ilk okulda 45 kiloydum galiba.. zar zor sidik zoruyla bi 65 oldum hoop hamile kaldım.. şimdi yine 87 kiloyum valla canımdan bezdirdi bu kilolar beniİyiymiş balinabende kendimi mayalı poğaça gibi hissediyorum. ..son kilom öyle bakınca çok değil ama ben 45 in üstüne hiç çıkmadığım için pofidik politik geliyorum gözüme
Biliyorum cnm mecbur olduğunuzu..ama yinede bravo yani tınlamayanda çok.....olsun kız 1 hafta da bir haftadırMecburiyetten yapıyoruz valla yoksa çokta hoş bi durum değilgözümde dondurmalar, börekler, dolmalar dönüyo resmen ama napayım kendimi doğumdan sonraya saklıyorum.. o da sadece 1 hafta yamda haftada 1 öğün yine diyetler beni bekler
AhahaAhahha seninki de iyiymiş, ayıp değil mi kız evlendiğinden beri hamilesindoğur da eşin dinlensin artık yorulmuş baya adamcağız
Verirsin inşallah canım sağlıklı sıhhatli bitirelim hayırlısıyla şu süreciAllahım 45 kilo mu?? Ben en son ilk okulda 45 kiloydum galiba.. zar zor sidik zoruyla bi 65 oldum hoop hamile kaldım.. şimdi yine 87 kiloyum valla canımdan bezdirdi bu kilolar beni
Tabi canım mesela eskiden sadece pazar günleri 1Biliyorum cnm mecbur olduğunuzu..ama yinede bravo yani tınlamayanda çok.....olsun kız 1 hafta da bir haftadır
Maşallah canım sanada hiç boş kalmamışın hakikaten..Adam çeket atsa hamile kalmışın...evet bu konuyu düşünmelisin bencedeAhahagene hamile kalirim diye korku bastı simdiden adamı eve almıcam
Oh ohh masallah canim cok sukur ♡ cok sevindim. Ben cok uzun zamandir yuzunu hic goremiyorum benim doktorum biraz nalet gostermiyor bebegimin yuzunu suya kiloya bakiyo kapatiyoKızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Yüzü kabak gibi görünüyordu aynı ben
Ayrıca bebek doğum pozisyonunda
Benimki bı aşşa dönüyor bı yukarı suyum fazla.doye döner durur demişti doktorCanım dün gece yazmıştım bebek çok sert hareket etti gacur gucur su sesi geliyordu tabi ben ters döndüğünü düşünüyorum hala emin değilim çok hareket etmiyor ama inşallah dönmemiştir
Maşallahhh sana da bebeğe dee.. ben daha yüzünü sadece detaylıda gördüm biraz o kadar yaaKızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Tabi canım mesela eskiden sadece pazar günleri 1
Öğün canım ne isterse yiyodum.. yeminle cumartesi gecesi uyku tutmuyodu heyecandan.. :) bütün hafta liste yapıp canımın istediklerini yazıyodum.. düşün sabah uçağa binip antepe gidip bütün antebi yedim sadece 1 öğünde nesi varsa.. sonra 1 hafta yine açtım gerçi ama yine de bana iyi geliyodu.. bi seferinde nasıl yediysem az kalsın hastanelik oluyodum çatlıcaktım herhalde :) yemek dünyanın en güzel şeyi yaaa..
Kızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Ahaha aynen ya vallaMaşallah canım sanada hiç boş kalmamışın hakikaten..Adam çeket atsa hamile kalmışın...evet bu konuyu düşünmelisin bencede
ne bileyim, gacur gucur rahat değilmiş gibi hisettiriyorNeden tedirgin oluyosun canım
Hadi gözün aydın canım :)Kızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?