2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mecburiyetten yapıyoruz valla yoksa çokta hoş bi durum değil gözümde dondurmalar, börekler, dolmalar dönüyo resmen ama napayım kendimi doğumdan sonraya saklıyorum.. o da sadece 1 hafta yamda haftada 1 öğün yine diyetler beni bekler

Bende çıkardım yüzükleri falan hep.. ki alyanssız asla dışarı çıkmazdım şimdi gözümün göresi bile yok.. robin bey beni çook değiştirdi çoook :)

Yarın çatı muayenem var ondan acele ettim kuzum, zaten pek çıkmıyor da temiz temiz olsun diye valla gel yol kız ahh ben bu hallere düşecek insan mıydım, karaya vurmuş balina gibiyim
İyiymiş balinabende kendimi mayalı poğaça gibi hissediyorum...son kilom öyle bakınca çok değil ama ben 45 in üstüne hiç çıkmadığım için pofidik politik geliyorum gözüme

İyiymiş balinabende kendimi mayalı poğaça gibi hissediyorum...son kilom öyle bakınca çok değil ama ben 45 in üstüne hiç çıkmadığım için pofidik politik geliyorum gözüme
Allahım 45 kilo mu?? Ben en son ilk okulda 45 kiloydum galiba.. zar zor sidik zoruyla bi 65 oldum hoop hamile kaldım.. şimdi yine 87 kiloyum valla canımdan bezdirdi bu kilolar beni

Biliyorum cnm mecbur olduğunuzu..ama yinede bravo yani tınlamayanda çok.....olsun kız 1 hafta da bir haftadır

Biliyorum cnm mecbur olduğunuzu..ama yinede bravo yani tınlamayanda çok.....olsun kız 1 hafta da bir haftadır
Tabi canım mesela eskiden sadece pazar günleri 1
Öğün canım ne isterse yiyodum.. yeminle cumartesi gecesi uyku tutmuyodu heyecandan.. :) bütün hafta liste yapıp canımın istediklerini yazıyodum.. düşün sabah uçağa binip antepe gidip bütün antebi yedim sadece 1 öğünde nesi varsa.. sonra 1 hafta yine açtım gerçi ama yine de bana iyi geliyodu.. bi seferinde nasıl yediysem az kalsın hastanelik oluyodum çatlıcaktım herhalde :) yemek dünyanın en güzel şeyi yaaa..

Kızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.

Yüzü kabak gibi görünüyordu aynı ben

Ayrıca bebek doğum pozisyonunda

Oh ohh masallah canim cok sukur ♡ cok sevindim. Ben cok uzun zamandir yuzunu hic goremiyorum benim doktorum biraz nalet gostermiyor bebegimin yuzunu suya kiloya bakiyo kapatiyo

Canım dün gece yazmıştım bebek çok sert hareket etti gacur gucur su sesi geliyordu tabi ben ters döndüğünü düşünüyorum hala emin değilim çok hareket etmiyor ama inşallah dönmemiştir
Benimki bı aşşa dönüyor bı yukarı suyum fazla.doye döner durur demişti doktor

Maşallahhh sana da bebeğe dee.. ben daha yüzünü sadece detaylıda gördüm biraz o kadar yaa sen mi diyosun göster diye kendi mi gösteriyo doktor..

Bütün Antepi yedin demek...bende çok severim yemeği ama daha hiç atlayıp gitmedim bır yere..çok düşündüm ama gerçekleştiremedim..Ne burcusun merak ettim

Maşalah ❤

Teyzoslar bunlarda bizim hazirliklarimiz. Tuylu melek kanadi ortasinda duru liva yazan kapi susumuz olacak poset icinde tam gorunmuyo suan ama. Terligim tacim kizimin sac bandi ayakkabisi. Hastane icin evdeki evlilik ani defterimi susledim bebegime hastane ani defteri yaptim yaninda birde tuylu kalemi var. Konseptimiz melek kanadi tuy bol bol kullandim :) lohusa bardaklarinida esimle beraber yaptik. Pileksi icinde duru liva yazan asagi tul sarkandan 3 tane var. Biri benim yatak ucuma koncak biri kuvezin ucuna koncak biride masanin onune koncak. Jelatini cikarmadigim icin pis gibi duruyo isim ama jelatinden. Benim yatagim icin cibinlik yapildi bebegin kuvezi icin cibinlik ve etek yapildi ekstra olarak. Birde orda hediye olarak gelen taki yastigimiz var. Heyecanliyim kullanmak nasip olur umarim. Begendinizmi teyzoslar? Bu arada renkler somon ve ekru.

Eklentiler

• IMG-20180225-WA0026.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20180225-WA0028.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20180225-WA0029.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20180225-WA0030.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20180225-WA0032.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20180405-WA0115.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20180204-WA0022.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20180312-WA0010.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20180312-WA0012.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20180312-WA0014.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 63
Hadi gözün aydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…