2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cikolata isini ne yapsam bilemedm ya biz cok kalabalıgız 50 tane falan hayatta kurtarmaz ilk dogumda 20kiloydu galiba lokum aldm yetmemisti gene lokum mu yapsam diye düsünüyorum oyle hosuma gdiyoki bebek cikolatalari da

Çok güzeller. Ben boyle herşey hazir oldukça bebek de doğsun artik istiyorum. Allahım hayırlısıyla kucagimiza alalım. AMİN

Maşallahhh sana da bebeğe dee.. ben daha yüzünü sadece detaylıda gördüm biraz o kadar yaa sen mi diyosun göster diye kendi mi gösteriyo doktor..

Yok canım doktor bi 2 boyutlu bakıyor sonra 3 sonra 5 boyutlu. Ben de yalnızca 1 defa göremedim o da geçen randevuda. Hepsinde gördüm çok şükür. Sen rica etsen doktordan

Çok güzeller. Ben boyle herşey hazir oldukça bebek de doğsun artik istiyorum. Allahım hayırlısıyla kucagimiza alalım. AMİN
Aynen kuzum bende suan o moddayim valla sabirsiz bir insanimdir normalde bazen bencillik yapip keske hemen gelse diyorum :)

Reactions: tmz
Bütün Antepi yedin demek...bende çok severim yemeği ama daha hiç atlayıp gitmedim bır yere..çok düşündüm ama gerçekleştiremedim..Ne burcusun merak ettim
Ben başak burcuyum.. bişeye taktım mı pis takarım.. ben zaten bu yeme aşkıyla o kadsr kiloyu nasıl verdim hala şaşırıyorum.. 1 yıla yakın diyet harici hiç bişeyi bırak yemek dilimi sürmedim.. ki tatile de gittim doğumgünleri ev oturmaları falan yemeklerimi hep yanımda taşıdım.. amsterdam’a gittim bavulumda 1 hafta yiyeceğim herşey vardı bi su içtim orda 2 kere de et yedim o da elli kere sorarak domuz değil dimi ayrı yerde pişir bak günahı boynuna tripleriyle :) şuan yine öyleyim yemiyorum ama kilo almaya devam ediyorum çok enteresan işte..

Yok canım doktor bi 2 boyutlu bakıyor sonra 3 sonra 5 boyutlu. Ben de yalnızca 1 defa göremedim o da geçen randevuda. Hepsinde gördüm çok şükür. Sen rica etsen doktordan
Bu sefer sorayım bari ben tartıldıktan sonra dünyam karardığından hiç bişey aklıma gelmiyo :)

BENce olmayan gorumce en iyi gorumceden her turlu daha iyidir

Hahaha kiz bende gorumceyim hatta gelinimiz benim isyerinden arkadasimdi nasip oldu abimle evlendiler.. Severim kendisini ama kendisi biraz fesat olunca bana karsi bazi kiskancliklarini seziyorum, bazen laf felan sokar.. Yani demek istedigim gelinlerde cok masum degil Bende gelinimize ilk ev duzerken, baska eve tasinirken felan temizligine hep yardim ettim.. Ben evlenirken o yeni dogum yapmisti ama arayip bi ihtiyacin varmi napiyon nasilsin diye sormadi..

Kizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya

dedim acaba boğa misin onlar çok düşkün olurlar yemeğe. Canim bu kilo işleri çokta yemekle alakalı bir durum değil..metabolizma yapı meselesi...ablam bildiğin aç gezer..şu içse yarayan cinslerden hiç öyle zayıf olamadı..gerçi şuan bana göre iyi ama hala kilosu olduğunu düşünüyor o..

Kizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Maşallah de kız Kaşı biryerlerinibebiş aşağı inmiştir belki

Canim gebelik egitiminde ayni durumu aciklamislardi
Son haftalarda kendinizi cok iyi hissedeceksiniz sakin iyiyim diye kendinizi yormayin temizliktir, alisveristir felan.
O enerji size dogumda lazim olacak dediler yani keyfini cikar bence.

Ay canım farketmemisim yanlış yazmisim 33+3 um teşekkürler canım
Işte bi cihaz tam günününde ölçüyor bi cihaz 1 hafta geri. Doğunca görücez artık ne kadar olduğunu. Allah biliyor çok büyük olucak diye de korkuyorum. Ya doğuramazsam diye.

Bu arada bugün oteldeki doktor bi kardiyolojiye de gözük dedi. Ben her hamileden gozukulmesini istiyorum dedi. Oglum da Renkli doppler istemişti kalbimizde aklıma gelince rahatladım.

Kızlar dün geceden karnımda ara ara sertleşmeler var ama ağrım yok sancım yok. Birde benim oğlan çarpazlama duruyordu kafası sol kasığımdaydı dün tam ortaladı kafası şuan tam vajinamda acaba ondanmı sertleşiyor karnım. Pazartesi randevum var ağrı sancı olmadan gitmeyim dedim.

Ohh canım maşallah ona :) emekleye emekleye döndürdün çocuğu he bravo ben şu kızın yüzünü ufacık bile göremedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…