- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.761
Rahattır canım dünyanın en rahat yerindeler şuandane bileyim, gacur gucur rahat değilmiş gibi hisettiriyor
Çok güzeller. Ben boyle herşey hazir oldukça bebek de doğsun artik istiyorum. Allahım hayırlısıyla kucagimiza alalım. AMİNTeyzoslar bunlarda bizim hazirliklarimiz. Tuylu melek kanadi ortasinda duru liva yazan kapi susumuz olacak poset icinde tam gorunmuyo suan ama. Terligim tacim kizimin sac bandi ayakkabisi. Hastane icin evdeki evlilik ani defterimi susledim bebegime hastane ani defteri yaptim yaninda birde tuylu kalemi var. Konseptimiz melek kanadi tuy bol bol kullandim :) lohusa bardaklarinida esimle beraber yaptik. Pileksi icinde duru liva yazan asagi tul sarkandan 3 tane var. Biri benim yatak ucuma koncak biri kuvezin ucuna koncak biride masanin onune koncak. Jelatini cikarmadigim icin pis gibi duruyo isim ama jelatinden. Benim yatagim icin cibinlik yapildi bebegin kuvezi icin cibinlik ve etek yapildi ekstra olarak. Birde orda hediye olarak gelen taki yastigimiz var. Heyecanliyim kullanmak nasip olur umarim. Begendinizmi teyzoslar? Bu arada renkler somon ve ekru.
Maşallahhh sana da bebeğe dee.. ben daha yüzünü sadece detaylıda gördüm biraz o kadar yaasen mi diyosun göster diye kendi mi gösteriyo doktor..
Aynen kuzum bende suan o moddayim valla sabirsiz bir insanimdir normalde bazen bencillik yapip keske hemen gelse diyorum :)Çok güzeller. Ben boyle herşey hazir oldukça bebek de doğsun artik istiyorum. Allahım hayırlısıyla kucagimiza alalım. AMİN
Ben başak burcuyum.. bişeye taktım mı pis takarım.. ben zaten bu yeme aşkıyla o kadsr kiloyu nasıl verdim hala şaşırıyorum.. 1 yıla yakın diyet harici hiç bişeyi bırak yemek dilimi sürmedim.. ki tatile de gittim doğumgünleri ev oturmaları falan yemeklerimi hep yanımda taşıdım.. amsterdam’a gittim bavulumda 1 hafta yiyeceğim herşey vardı bi su içtim orda 2 kere de et yedim o da elli kere sorarak domuz değil dimi ayrı yerde pişir bak günahı boynuna tripleriyle :) şuan yine öyleyim yemiyorum ama kilo almaya devam ediyorum çok enteresan işte..Bütün Antepi yedin demek...bende çok severim yemeği ama daha hiç atlayıp gitmedim bır yere..çok düşündüm ama gerçekleştiremedim..Ne burcusun merak ettim
Bu sefer sorayım bari ben tartıldıktan sonra dünyam karardığından hiç bişey aklıma gelmiyo :)Yok canım doktor bi 2 boyutlu bakıyor sonra 3 sonra 5 boyutlu. Ben de yalnızca 1 defa göremedim o da geçen randevuda. Hepsinde gördüm çok şükür. Sen rica etsen doktordan
Bizimle ayni haftalarda olanlar genelde ole cnm yerleri daraldi ondan sanirimCanm benim bebiste agirlasti tekme falan atmiyo sadece dokunuyo yavasladi hareketleri nedendir acaba herkeste mi boyleymis
BENce olmayan gorumce en iyi gorumceden her turlu daha iyidir
Maşallahhh sana da bebeğe dee.. ben daha yüzünü sadece detaylıda gördüm biraz o kadar yaasen mi diyosun göster diye kendi mi gösteriyo doktor..
dedim acaba boğa misin onlar çok düşkün olurlar yemeğe. Canim bu kilo işleri çokta yemekle alakalı bir durum değil..metabolizma yapı meselesi...ablam bildiğin aç gezer..şu içse yarayan cinslerden hiç öyle zayıf olamadı..gerçi şuan bana göre iyi ama hala kilosu olduğunu düşünüyor o..Ben başak burcuyum.. bişeye taktım mı pis takarım.. ben zaten bu yeme aşkıyla o kadsr kiloyu nasıl verdim hala şaşırıyorum.. 1 yıla yakın diyet harici hiç bişeyi bırak yemek dilimi sürmedim.. ki tatile de gittim doğumgünleri ev oturmaları falan yemeklerimi hep yanımda taşıdım.. amsterdam’a gittim bavulumda 1 hafta yiyeceğim herşey vardı bi su içtim orda 2 kere de et yedim o da elli kere sorarak domuz değil dimi ayrı yerde pişir bak günahı boynuna tripleriyle :) şuan yine öyleyim yemiyorum ama kilo almaya devam ediyorum çok enteresan işte..
Maşallah de kızKizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Kasiyom da zaten nazar edicek biri varsa oda benim hayret ediyom kendime cunku surekliMaşallah de kızKaşı biryerlerini bebiş aşağı inmiştir belki
Kizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Sorcam bakalım hiç sormadım ki şimdiye kadar..Canim sen hangi sehirdesin. Hangi hastaneye gidiyosun. 4 boyutlu aleti olan doktorlar mutlaka gosteriyo
32 misin sen canım hamilelik günlüğünde 33 bitmiş 34 den gün almış gözüküyorsun hatta aynıyız biz senle canım kafam karıştı şimdi... Oh şükür bebek iyi sen iyisin çok şükür gözün aydın canım
ccanım cok guzel olmus gule gule dogsun bebeşinKızlar hediyeliklerim şerbet bardaklarim ve hastane odasında bebek yatağı eteğim .nasıl olmuş. Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133678 Eki Görüntüle 2133679 Eki Görüntüle 2133680
Ohh canım maşallah ona :) emekleye emekleye döndürdün çocuğu he bravoKızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Yüzü kabak gibi görünüyordu aynı ben
Ayrıca bebek doğum pozisyonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?