2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimki bı aşşa dönüyor bı yukarı suyum fazla.doye döner durur demişti doktor
Vayy seninkide kuduruk o zamn o değilde dönmedi galiba ya sürekli göğüs altımda hareketler var dönseydi aşağıda olurdu herhalde . Ama bn hakettim yani bu korkuyu bu kız niye hep sağ tarafta diye diye tekme tokat sola daldı bizim ki

Bilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..
Uykusuzluktandir büyük ihtimal, uykuyu tam almayıp vücut dinlenemeyince başım ağrır benim hep ayaklarını uzat dinlen geçer ınş canım,geçmiş olsun

Azimle cevirdim çocuğu canım inşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
Ay iniallah dönmez valla . Dün grce bnmki çok değişik bişeyler yaptı kesin döndü dedim uyuyamadım düşünmekten ama hareketler yine göğüs altımda dönmemiştir inşallah .bi hıçkırsa anlicam da hıçkırmıyor zilli

Canim gebelik egitiminde ayni durumu aciklamislardi
Son haftalarda kendinizi cok iyi hissedeceksiniz sakin iyiyim diye kendinizi yormayin temizliktir, alisveristir felan.
O enerji size dogumda lazim olacak dediler yani keyfini cikar bence.
Hahahaha tamda boyle enerji gelmisken eve giristim bende sagi solu temizliyorum gucum yettigince. Ama cidden cok iyi bi enerji ya eski halimi cok ozlemisim. Bide basak burcuyum arti hiperaktivite var bende cok durdum yetti canima :)))

vaktiniz var henüz inşallah döner . 36. hafta içinde olarak ve bebişin bir hafta önden gidiyor olmasına dayanarak çok dönebileceği düşüncesinde değilim. şekli hiç değişmedi en baştan beri popişini kaldırıp yukarı döndürecek gibi de durmuyor. Umarım bana süpriz yapar prensesim

Canım hangisinden verdin bende hacı şeriften vermeyi düşünüyorum ama çeşitte kararsizim ankarada şubesi varmış mağazaya gidip incelesemmi bilemedim
Canım dökme bebek çikolatası yazandan verdim.70 adet madlen çikolata diyor.2 kutu istedim 140 olsun dedim yenir zararı olmaz :) istersen incele gözünle görünce daha iyi olur belki :)
Foto ekliyorum benimkini

Eklentiler

• 32F1F61D-9CFA-44EC-A676-DD318D626E9D.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 72
Hahahaha tamda boyle enerji gelmisken eve giristim bende sagi solu temizliyorum gucum yettigince. Ama cidden cok iyi bi enerji ya eski halimi cok ozlemisim. Bide basak burcuyum arti hiperaktivite var bende cok durdum yetti canima :)))

Bende basak burcuyummm.
Daha temizlik isine giremedim ama bi girissem tam girisecem

Neresiymis orasi sekerdaşım?:))

Azimle cevirdim çocuğu canım inşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı

Emeklediniz mi gerçekten? bende kalça kaldırıyorum günde 10 15 dk ama acı veriyor bazen... işe yaradımı bilmiyorum. haftaya gidicem bakalım. Nasıl yaptınız emeklemeyi onu da denemek istiyorum

İnşallah canım, inşallah hoop deyip dönüverir de dönmez diyenleri şaşırtır minik prenses

Evet canım tarihlerimiz yakin:)37 bitince de calisamaz raporu alcam.biraz daha dayanım inşallah. Ben 1 sene çalışmicam o yüzden kenara ne kadar koyarsam iyidr
Benmde 6 ay iznim canm amın inş.dayanalım saglıklı oldugumuz sürece bende 37.haftamda bır daha izin alıcam sanıyordum hastaneden dogum yapınca verılecek o rapor denıldı canm

Yoo benimde gobegimin altında.genelde hareketleri adadan bazen eliyle gidiklar gibi hissediyorum :) benimkide hep sagda bi sisiyo orası içim.tuhaf oluyo sırtını çıkartıyo heralde :))

Kızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?

Gelinler gorumceden, gorumceler gelinden sikayetci desene allah izin verirse ben de ilerde gorumce olacam. Ama kendimde gelinin evine gidip temizlik yapma potansiyeli görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…