- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.781
Azimle cevirdim çocuğu canımOhh canım maşallah ona :) emekleye emekleye döndürdün çocuğu he bravoben şu kızın yüzünü ufacık bile göremedim ya
Vayy seninkide kuduruk o zamnBenimki bı aşşa dönüyor bı yukarı suyum fazla.doye döner durur demişti doktor
Maşallah canım gerçekten azimle dönersin. Helal olsunAzimle cevirdim çocuğu canıminşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
Uykusuzluktandir büyük ihtimal, uykuyu tam almayıp vücut dinlenemeyince başım ağrır benim hep ayaklarını uzat dinlen geçer ınş canım,geçmiş olsunBilmiyorum ki normalde nasıl içtim bi ayran başım ağrıyo hala gerçi tansiyondan olmayışı sevindirici.. migren olmasın da gerçi migren direk gözüme vuruyo bu ensemde bi ağrı..
Ay iniallah dönmez valla . Dün grce bnmki çok değişik bişeyler yaptı kesin döndü dedim uyuyamadım düşünmekten ama hareketler yine göğüs altımda dönmemiştir inşallah .bi hıçkırsa anlicam da hıçkırmıyor zilliAzimle cevirdim çocuğu canıminşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
Hahahaha tamda boyle enerji gelmisken eve giristim bende sagi solu temizliyorum gucum yettigince. Ama cidden cok iyi bi enerji ya eski halimi cok ozlemisim. Bide basak burcuyum arti hiperaktivite var bende cok durdum yetti canima :)))Canim gebelik egitiminde ayni durumu aciklamislardi
Son haftalarda kendinizi cok iyi hissedeceksiniz sakin iyiyim diye kendinizi yormayin temizliktir, alisveristir felan.
O enerji size dogumda lazim olacak dediler yani keyfini cikar bence.
Ay bizim bu mayıs çocukları ya aceleci ya da yaramaz, benim ki 2 hafta önce başı aşağıdayken, dr'dan az önce çıktım makat gelişi dönmüş yaramaz, ben endişelenince dr "üzme kendini döner o tekrar" dedi, rahatladım biraz hayırlısı olsun
Canım dökme bebek çikolatası yazandan verdim.70 adet madlen çikolata diyor.2 kutu istedim 140 olsun dedim yenir zararı olmaz :) istersen incele gözünle görünce daha iyi olur belki :)Canım hangisinden verdin bende hacı şeriften vermeyi düşünüyorum ama çeşitte kararsizim ankarada şubesi varmış mağazaya gidip incelesemmi bilemedim
Hahahaha tamda boyle enerji gelmisken eve giristim bende sagi solu temizliyorum gucum yettigince. Ama cidden cok iyi bi enerji ya eski halimi cok ozlemisim. Bide basak burcuyum arti hiperaktivite var bende cok durdum yetti canima :)))
Neresiymis orasi sekerdaşım?:))Un şeker yağ kullanmadan diyet ve diyabetik yiyecekler yapan bi yer var ordan çikolatalı kurabiye söyledim kendiciğime gözüm nasıl döndüyse artık :) sabahtan beri 3 kere kargoyu 2 kere güvenliği arayıp taciz ettim hala gelmedi ama
Selma sezer diye bi kadın yapıyo instagramdan buldum bende :)Neresiymis orasi sekerdaşım?:))
Azimle cevirdim çocuğu canıminşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
İnşallah canım, inşallah hoop deyip dönüverir de dönmez diyenleri şaşırtır minik prensesvaktiniz var henüz inşallah döner. 36. hafta içinde olarak ve bebişin bir hafta önden gidiyor olmasına dayanarak çok dönebileceği düşüncesinde değilim. şekli hiç değişmedi en baştan beri popişini kaldırıp yukarı döndürecek gibi de durmuyor. Umarım bana süpriz yapar prensesim
Benmde 6 ay iznim canm amın inş.dayanalım saglıklı oldugumuz süreceEvet canım tarihlerimiz yakin:)37 bitince de calisamaz raporu alcam.biraz daha dayanım inşallah. Ben 1 sene çalışmicam o yüzden kenara ne kadar koyarsam iyidr
Etiketi nekadar güzel olmuşCanım dökme bebek çikolatası yazandan verdim.70 adet madlen çikolata diyor.2 kutu istedim 140 olsun dedim yenir zararı olmaz :) istersen incele gözünle görünce daha iyi olur belki :)
Foto ekliyorum benimkini
Yoo benimde gobegimin altında.genelde hareketleri adadan bazen eliyle gidiklar gibi hissediyorum :) benimkide hep sagda bi sisiyo orası içim.tuhaf oluyo sırtını çıkartıyo heralde :))Vayy seninkide kuduruk o zamno değilde dönmedi galiba ya sürekli göğüs altımda hareketler var dönseydi aşağıda olurdu herhalde . Ama bn hakettim yani bu korkuyu bu kız niye hep sağ tarafta diye diye tekme tokat sola daldı bizim ki
Sormana gerek yok iste. Gostermemesi ilginc. Bizimki eger yuzu donukse hemen 4d gösteriyo 5 10 dakka sonra olcumlere geciyo artik. Ama tabi en onemlisi olcumler :).Sorcam bakalım hiç sormadım ki şimdiye kadar..
Hahaha kiz bende gorumceyim hatta gelinimiz benim isyerinden arkadasimdi nasip oldu abimle evlendiler.. Severim kendisini ama kendisi biraz fesat olunca bana karsi bazi kiskancliklarini seziyorum, bazen laf felan sokar.. Yani demek istedigim gelinlerde cok masum degilBende gelinimize ilk ev duzerken, baska eve tasinirken felan temizligine hep yardim ettim.. Ben evlenirken o yeni dogum yapmisti ama arayip bi ihtiyacin varmi napiyon nasilsin diye sormadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?