- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.801
Canım bilmiyorum ki ama 37 hafta bitince tam 5 mayis oluyor.hastane gel calisamaz raporu vericem dedi.yani kuruma bilgi vericem ayrıldığımi.doğum belgesini de doğum yapınca goturcem.sonuçta bilgi vermeden kurumdan ayrilamayiz gibime geliyor yani bizde böyle :)Benmde 6 ay iznim canm amın inş.dayanalım saglıklı oldugumuz sürecebende 37.haftamda bır daha izin alıcam sanıyordum hastaneden dogum yapınca verılecek o rapor denıldı canm
Hadi gozun aydinKızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Yüzü kabak gibi görünüyordu aynı ben
Ayrıca bebek doğum pozisyonunda
O ölçümlere cok takilma. Bana 2-3 hafta once 3 bucugun ustunde diyordu. Gecen acile gittim ordaki doktor 2600 olctu.Ay canım farketmemisim yanlış yazmisim 33+3 um teşekkürler canım
Işte bi cihaz tam günününde ölçüyor bi cihaz 1 hafta geri. Doğunca görücez artık ne kadar olduğunu. Allah biliyor çok büyük olucak diye de korkuyorum. Ya doğuramazsam diye.
Bu arada bugün oteldeki doktor bi kardiyolojiye de gözük dedi. Ben her hamileden gozukulmesini istiyorum dedi. Oglum da Renkli doppler istemişti kalbimizde aklıma gelince rahatladım.
Ben telefon calinca bile korkuyorumKızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Kuzum sağolasın . Oğlum pazartesi taburcu oldu çok şükür. Bende hiç hazırlık yapmamıştım doğum için. Onlara giriştim. Malum 36 'nın içindeyim. Hiç belli olmaz. Sen iyisindir inşallah?
Ahahagene hamile kalirim diye korku bastı simdiden adamı eve almıcam
Göğüs altindan vuruyorsa baş geliştir canım benceAy iniallah dönmez valla . Dün grce bnmki çok değişik bişeyler yaptı kesin döndü dedim uyuyamadım düşünmekten ama hareketler yine göğüs altımda dönmemiştir inşallah .bi hıçkırsa anlicam da hıçkırmıyor zilli
Emeklediniz mi gerçekten? bende kalça kaldırıyorum günde 10 15 dk ama acı veriyor bazen... işe yaradımı bilmiyorum. haftaya gidicem bakalım. Nasıl yaptınız emeklemeyi onu da denemek istiyorum
dedim acaba boğa misin onlar çok düşkün olurlar yemeğe. Canim bu kilo işleri çokta yemekle alakalı bir durum değil..metabolizma yapı meselesi...ablam bildiğin aç gezer..şu içse yarayan cinslerden hiç öyle zayıf olamadı..gerçi şuan bana göre iyi ama hala kilosu olduğunu düşünüyor o..
Kalbin çarpıyor mu peki? Hani bi suç islersin de,yakalanmaktan korkarsin elin ayagin titrer kalbin hizli hizli atmaya baslar ya,heh iste aynen oyle benimkiHadi gozun aydin
O ölçümlere cok takilma. Bana 2-3 hafta once 3 bucugun ustunde diyordu. Gecen acile gittim ordaki doktor 2600 olctu.
Ben telefon calinca bile korkuyorum
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Çok hoş olmuş
Nasil hallettin kara kara dusunuyorum benKızlar ağda sorunsalını hallettim şükürdesteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Canım seninle aynı gün doğumumuzAzimle cevirdim çocuğu canıminşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
Aynen canim sanki suç bizim :) benim 2side sürpriz korunurken hamile kaliyorum bide doktor senin cocugun olmaz olsa da düser demisti kistlerim yüzünden artk bunda kordonlarımı baglaticam doktor yaşı sıkinti etmezseCanım bende 3 senelik evliyim 2 hamileliğin benimki de cekedimi atsam hamilesin dedi bende hiç olmamaktan iyidir dedim. Doğru söylüyorsun ama biraz bekleyeydin dedi bende ceket etkisiz eleman değil onun bu işte hicmi sucu yok dedim.
Sanki ben cekete sarıldım olsun olsun diye gerçi büyük sürpriz oldu bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?