2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benmde 6 ay iznim canm amın inş.dayanalım saglıklı oldugumuz sürece bende 37.haftamda bır daha izin alıcam sanıyordum hastaneden dogum yapınca verılecek o rapor denıldı canm
Canım bilmiyorum ki ama 37 hafta bitince tam 5 mayis oluyor.hastane gel calisamaz raporu vericem dedi.yani kuruma bilgi vericem ayrıldığımi.doğum belgesini de doğum yapınca goturcem.sonuçta bilgi vermeden kurumdan ayrilamayiz gibime geliyor yani bizde böyle :)

Hadi gozun aydin
O ölçümlere cok takilma. Bana 2-3 hafta once 3 bucugun ustunde diyordu. Gecen acile gittim ordaki doktor 2600 olctu.
Kızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Ben telefon calinca bile korkuyorum

Azicik yorulunca nefesim kesiliyor kizlar sizde de oluyor mu? Yani nefes kesilmesi demeyim de mesela 2 saat oldu uzanali. Sanki aldigim nefes oksijen yetersizmis gibi tam gogsumun orda bosaliyor. Daha derine atamıyorum sanki nefesi. Orda tikaniyor. Nasil bir anlatmaksa iste siz anlayin

M Mustu 34 canım hiç yazmıyorsun oğlun çıktı mı hastaneden. Hergün bakıyorum senden bişey yok
Kuzum sağolasın . Oğlum pazartesi taburcu oldu çok şükür. Bende hiç hazırlık yapmamıştım doğum için. Onlara giriştim. Malum 36 'nın içindeyim. Hiç belli olmaz. Sen iyisindir inşallah?

Ahaha gene hamile kalirim diye korku bastı simdiden adamı eve almıcam

Canım bende 3 senelik evliyim 2 hamileliğin benimki de cekedimi atsam hamilesin dedi bende hiç olmamaktan iyidir dedim. Doğru söylüyorsun ama biraz bekleyeydin dedi bende ceket etkisiz eleman değil onun bu işte hicmi sucu yok dedim.
Sanki ben cekete sarıldım olsun olsun diye gerçi büyük sürpriz oldu bizim icin

Göğüs altindan vuruyorsa baş geliştir canım bence

Emeklediniz mi gerçekten? bende kalça kaldırıyorum günde 10 15 dk ama acı veriyor bazen... işe yaradımı bilmiyorum. haftaya gidicem bakalım. Nasıl yaptınız emeklemeyi onu da denemek istiyorum

Canım koltuktan aşağı sarktim bol bol baş aşağı emekler gibi yani. bacaklar popo yukarda baş aşağıda. Bi de normal düz yerde köpek pozisyonu durdum bol bol emekler gibi yani.insallah döner valla insan çok stres oluyo

Canım bende @Aarohi gibi başak burcuyum ve bende damak tadım için giderim tanımam. Zevk almadan yemek yemekten se yememeyi tercih ederim. Allah tan eşimde boyle düşkündür damak tadına da rahatım. Eee boğa da toprak grubu bence bu grubun özelliği. Ama eşim aslan burcu belki yukseleni ile toprak grubudur.

Hadi gozun aydin

O ölçümlere cok takilma. Bana 2-3 hafta once 3 bucugun ustunde diyordu. Gecen acile gittim ordaki doktor 2600 olctu.

Ben telefon calinca bile korkuyorum
Kalbin çarpıyor mu peki? Hani bi suç islersin de,yakalanmaktan korkarsin elin ayagin titrer kalbin hizli hizli atmaya baslar ya,heh iste aynen oyle benimki

canım inşallah bebeklerin bir an önce kendilerini toparlayıp kucağına gelecekler , sen de inşallah bir an önce toparlanırsın çok geçmiş olsun hem bebeklerine hem sana bol bol sağlık diliyorum , Rabbim yardımcınız olsun

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin

canım inşallah bebeklerin bir an önce kendilerini toparlayıp kucağına gelecekler , sen de inşallah bir an önce toparlanırsın çok geçmiş olsun hem bebeklerine hem sana bol bol sağlık diliyorum , Rabbim yardımcınız olsun

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin

Canım inşallah tez vakitte toparlar bebeklerin. Dualarımız seninle bu günlerin hepsini ilerde yad edeceğiz ne günlerdi diye. Rabbim analı babalı büyütsün.

Azimle cevirdim çocuğu canım inşallah dönmez tekrar dedi doktor bakalım donmesin inşallah. Olsun canım sürpriz olur size o da heyecanlı
Canım seninle aynı gün doğumumuz
2900 gr 48 cm boy kilo da aynı benim doktor sezeryan istiyor çok sözde bebek kiloluymus 27 nisanda alalim dedi seni doktor ne diyor

Aynen canim sanki suç bizim :) benim 2side sürpriz korunurken hamile kaliyorum bide doktor senin cocugun olmaz olsa da düser demisti kistlerim yüzünden artk bunda kordonlarımı baglaticam doktor yaşı sıkinti etmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…