- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.821
Olmayanı daha iyi benceNe guzel ya keske benimde oyle gorumcem olsaymis bende hic gorumce yok
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
3800ve yukarısını normal yapmıyorlar benim ilk oğlum da çocuk doktorumuz öyle demişti hem bebeği hem anneyi riske atmıyoruz dedi aynı şeyi kadın doğumcu da söylemişti 27 Nisan'a kadar dörde yakın olur kilosu belki ondan demiştir DoktorCanım seninle aynı gün doğumumuz
2900 gr 48 cm boy kilo da aynı benim doktor sezeryan istiyor çok sözde bebek kiloluymus 27 nisanda alalim dedi seni doktor ne diyor
Aynen canim sanki suç bizim :) benim 2side sürpriz korunurken hamile kaliyorum bide doktor senin cocugun olmaz olsa da düser demisti kistlerim yüzünden artk bunda kordonlarımı baglaticam doktor yaşı sıkinti etmezse
nereye gittin. Çayyolu tarafa gidecem diyordun. İyi biryerse bende giderimKızlar ağda sorunsalını hallettim şükürdesteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun canım çok cabuk toparlanirsiniz insallahGecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Canım benimki bugün yine sordu normal ni istiyorsun diye evet dedim tamam o zaman 11 mayisa kadar beraberiz dedi, hiç sezaryen gibi bi konu geçmedi. 4 kiloyu geçerse mecbur sezaryen olur ama geçeceğini sanmıyorum dediCanım seninle aynı gün doğumumuz
2900 gr 48 cm boy kilo da aynı benim doktor sezeryan istiyor çok sözde bebek kiloluymus 27 nisanda alalim dedi seni doktor ne diyor
Yaşım 26 evet ama allahın gúcüne gtmesin bir cocuk daha kaldiramam kalp hastasıym ve astımım var bunda cok zorlandm kendım korununca hamile kaliyorum hemen esim korunsun istemiyorvm yani ona birakmak istemiyorum cünkü o 3 tane istiyor ileride birsey olursa tüp bebek yaptirirm diye düsündmCanım yaş kaç çok büyük bir karar değil mi bağlatmak. Geri dönüşü zor biliyorsun değil mi
Yaşım 26 evet ama allahın gúcüne gtmesin bir cocuk daha kaldiramam kalp hastasıym ve astımım var bunda cok zorlandm kendım korununca hamile kaliyorum hemen esim korunsun istemiyorvm yani ona birakmak istemiyorum cünkü o 3 tane istiyor ileride birsey olursa tüp bebek yaptirirm diye düsündm
Çok şükür inan çok sevindimKuzum sağolasın . Oğlum pazartesi taburcu oldu çok şükür. Bende hiç hazırlık yapmamıştım doğum için. Onlara giriştim. Malum 36 'nın içindeyim. Hiç belli olmaz. Sen iyisindir inşallah?
Cok zorlama kendini bende dogum temizligi icin kayinvaljdemle ablami cagircam kendim yapmaya kalkarsam kesin dogururum :))))Bende basak burcuyummm.
Daha temizlik isine giremedim ama bi girissem tam girisecem
Hadi gözünaydın canım benim. Ağrıların diner, çocuklarla da destekle büyür çıkarlar küvezden inşallahGecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Kızlar biz de hemen hemen aynıyız 3.5 gibi doğar sanırım dedi doktor :) normal olabilir yani şimdiden endişe etmeyin :)Canım benimki bugün yine sordu normal ni istiyorsun diye evet dedim tamam o zaman 11 mayisa kadar beraberiz dedi, hiç sezaryen gibi bi konu geçmedi. 4 kiloyu geçerse mecbur sezaryen olur ama geçeceğini sanmıyorum dedi
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım inşallah en koda zamanda toparlarlar senin de ağların diner dualarımız sizlerleGecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Olabilir canım magnezyum eksikliği de olabilir soda içebilirsin. Bir de bebek hareketliyse zaten sancı değildir sanırım. Üşütünce benim kasıklarım ağrır hemenKızlar pek takmam ağrıları olur normal derim ama bugün sağ kaşığın çok ağrıyor ayrıca kasigimda yanma ve hafif sağ bacağında uyuşma var öğleden sonra başladı otururken uzanırken birşey yok ama yürümekte zorluk çekiyorum. Sizde de oldu mu. Ağrı kesici alsam mi acep bi parol belki ağrıyı dindirir ama kötü birşey ise o zaman ağrıyı hissetmezsem diye içemiyorum da. Hastaneden çıktım yarim saat sonra başladı hastaneye tekrar gitmek istemiyorum acikcasi
Acaba üsutmekten dolayı olabilir mi bu ağrı. Farketmeden üşüttüm mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?