- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.841
Bence iyi gibi canım çok da inmemiş sanki :)Son durum bu kızlar inmişmi karnım
23-24-25 nisana kadar dayanırız herhalde dimii:)Bence iyi gibi canım çok da inmemiş sanki :)
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Amin canım zor ama baska yol da bulamadm.allahım hepimizin gönlüne göre versin.Büyük bir karar gerçekten tebrik ederim ama seninde durumun gercektwn zor ama ben böyle bir olaya hayatta girmem sanirim o baglatsin dedim.hayat bu hic belli olmaz. Gerci sen eşin için değil kendin için yapıyorsun. Rabbim gönlüne göre versin.
Belli olmuyor canm bende benmki dönemez diyordum dönmüşKızlar benim kızın yine yukarı çıkmış kafası. Ay bir de dönemez diyorlar nasıl dönüyor bu bıdık :) doktora sordum baş aşağı dönemez artık herhalde dedim hiç belli olmaz dedi :)
Canım 2 gün önce ben de öyleydim arada geliyor bana da enerji. Hatta gorumcem de enerji li olduğun günden sonraki gün doğum olabilir dedi korkuttu beni ama gayet normaliz şu an çok şükür, bisey olmaz inşallah ya arada enerji insanın moralini düzeltiyorKizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Canım resmen hamileliğin başından beri ben öyleyim. Normalde hiç korkan biri değilimdir ama şimdi zil calsa altima yapacakmış gibi oluyorumKızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Aynen canım benim doktor da hiç sezaryenden bahsetmedi, normal istiyorsun dimi dedi evet dedim o zaman 11 mayisa kadar beklicez dedi çatı muayenesi için de daha erken yaparız bi ara 38 gibi dedi. En çok da o rahatlattı valla beniKızlar biz de hemen hemen aynıyız 3.5 gibi doğar sanırım dedi doktor :) normal olabilir yani şimdiden endişe etmeyin :)
Döner döner canım merak etme benimki geçen hafta döndü 2 defa, şimdi doğum pozisyonunda. İnternetten hareketleri arastir. Köpek pozisyonunda dur ara ara. Bir de koltuktan aşağı sark sanki yerden bisey alıyormuş gibi. Sık sık yap. Kan beynine sıçrasa da işe yarıyorKızlar benim kızın yine yukarı çıkmış kafası. Ay bir de dönemez diyorlar nasıl dönüyor bu bıdık :) doktora sordum baş aşağı dönemez artık herhalde dedim hiç belli olmaz dedi :)
Olabilir canım magnezyum eksikliği de olabilir soda içebilirsin. Bir de bebek hareketliyse zaten sancı değildir sanırım. Üşütünce benim kasıklarım ağrır hemen
Sağol canım valla bugun gerçekten hareket az hep uyuyor diyorum ama şükür burdayım diyo içimi rahatlatıyor ama ciddi azalma söz konusu pazartesi İnş bi gelseZeynosrkn84 nasıl oldun aklım kaldı. Bebiş hareketli mi
weryew sen de nasıl durumlar. İnşallah sağsağlim tamamlarlar günlerini
Canim kalp çarpıntin oluyor mu peki o panikle korkuyla? Zarari olmaz diymi bu carpintilarinCanım resmen hamileliğin başından beri ben öyleyim. Normalde hiç korkan biri değilimdir ama şimdi zil calsa altima yapacakmış gibi oluyorum
Sorma canım dün beni deli ettiler hamilelere yapmıyoruz diye, bugün bi tane avm nin kuaförüne gittim, allah razı olsun bayan da iki çocuk annesiymiş, nazik nazik yaptıNasil hallettin kara kara dusunuyorum ben
Heyecanlanir gibi oluyorum canım arada da çarpıntım oluyor heyecanlaninca. Normal bence ama doktoruna da danış gidince bakalım o ne diyecekCanim kalp çarpıntin oluyor mu peki o panikle korkuyla? Zarari olmaz diymi bu carpintilarin
Gozun aydin canim Insallah cabuk topalar kavusur miniklerine sende bu surecdebiyi dinlenmeye calis bebeklerin gelene ladar iyiles agrilar fena kizimdan biliyorum. Allah anali babali buyutsun
carpiyor tabiKalbin çarpıyor mu peki? Hani bi suç islersin de,yakalanmaktan korkarsin elin ayagin titrer kalbin hizli hizli atmaya baslar ya,heh iste aynen oyle benimki
Canım hava yagicak.gibi bazen benim yağmur yagicagi zaman öyle oluyo olabilirmi acaba öyle.biseyKızlar pek takmam ağrıları olur normal derim ama bugün sağ kaşığın çok ağrıyor ayrıca kasigimda yanma ve hafif sağ bacağında uyuşma var öğleden sonra başladı otururken uzanırken birşey yok ama yürümekte zorluk çekiyorum. Sizde de oldu mu. Ağrı kesici alsam mi acep bi parol belki ağrıyı dindirir ama kötü birşey ise o zaman ağrıyı hissetmezsem diye içemiyorum da. Hastaneden çıktım yarim saat sonra başladı hastaneye tekrar gitmek istemiyorum acikcasi
Acaba üsutmekten dolayı olabilir mi bu ağrı. Farketmeden üşüttüm mu ki
Canım dökme bebek çikolatası yazandan aldım ben 70 madlen çikolata yazıyor.diğeri nasıl bilmiyorumCanım hacı şerifte bir dökme çikolata yazıyor birde yazmayanı var ikisi arasındAki farkı biliyormusun sen hangisinden aldın
Canım hava yagicak.gibi bazen benim yağmur yagicagi zaman öyle oluyo olabilirmi acaba öyle.bisey
Zeynosrkn84 nasıl oldun aklım kaldı. Bebiş hareketli mi
weryew sen de nasıl durumlar. İnşallah sağsağlim tamamlarlar günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?