2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin

Gozun aydin canim Insallah cabuk topalar kavusur miniklerine sende bu surecdebiyi dinlenmeye calis bebeklerin gelene ladar iyiles agrilar fena kizimdan biliyorum. Allah anali babali buyutsun

Amin canım zor ama baska yol da bulamadm.allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Kizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Canım 2 gün önce ben de öyleydim arada geliyor bana da enerji. Hatta gorumcem de enerji li olduğun günden sonraki gün doğum olabilir dedi korkuttu beni ama gayet normaliz şu an çok şükür, bisey olmaz inşallah ya arada enerji insanın moralini düzeltiyor

Kızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Canım resmen hamileliğin başından beri ben öyleyim. Normalde hiç korkan biri değilimdir ama şimdi zil calsa altima yapacakmış gibi oluyorum
Kızlar biz de hemen hemen aynıyız 3.5 gibi doğar sanırım dedi doktor :) normal olabilir yani şimdiden endişe etmeyin :)
Aynen canım benim doktor da hiç sezaryenden bahsetmedi, normal istiyorsun dimi dedi evet dedim o zaman 11 mayisa kadar beklicez dedi çatı muayenesi için de daha erken yaparız bi ara 38 gibi dedi. En çok da o rahatlattı valla beni
Kızlar benim kızın yine yukarı çıkmış kafası. Ay bir de dönemez diyorlar nasıl dönüyor bu bıdık :) doktora sordum baş aşağı dönemez artık herhalde dedim hiç belli olmaz dedi :)
Döner döner canım merak etme benimki geçen hafta döndü 2 defa, şimdi doğum pozisyonunda. İnternetten hareketleri arastir. Köpek pozisyonunda dur ara ara. Bir de koltuktan aşağı sark sanki yerden bisey alıyormuş gibi. Sık sık yap. Kan beynine sıçrasa da işe yarıyor

Olabilir canım magnezyum eksikliği de olabilir soda içebilirsin. Bir de bebek hareketliyse zaten sancı değildir sanırım. Üşütünce benim kasıklarım ağrır hemen

Ay canım kötü birşey olmasında bebisi besleyen damarlarla ilgili birşey olmasında. Ama dediğin gibi bebişimin hareketleri azda olsa mevcut. Tayt vardı altimda biraz önce bol belimden düşen bir eşofman giydim acaba tayt beni rahatsız etmedi ama kasigimi rahatsız mı etti diye. Bakalım en kısa zamanda geçer umarım bu ağrı canımı sıkıp modumu düşürüyor.

Kizlar meraba bu topige yazmiyodum pek ama surekli takip etmeye calisyrdm diger topikte bazi arkdslar bilir gebelik sekerim var surekli olcum yapyrm evde o kdrda yuksek cikmiyor ama bebegm kilolu gidiyor ac yani karin ve hc bas cevresi degerleri 2 ila 3 hafta arasi onde boyle ni durum yasayan var mi merak ettim

Canım hava yagicak.gibi bazen benim yağmur yagicagi zaman öyle oluyo olabilirmi acaba öyle.bisey

Kızlar
1. Anbiyotigi bitirmek şart mı
2. Annemi ayın 15 ine doğru gelmesini söyledim geç mi olur. 36 + 2 yim su anda
Ay bir kaç sorum daha vardı toptan sorayım demistidama unuttum yaaa

Canım hava yagicak.gibi bazen benim yağmur yagicagi zaman öyle oluyo olabilirmi acaba öyle.bisey

Bilmem ki normalde boyle ağrım olmaz yağmur yağacağı zaman.
Bir yer var kasigimda oraya bastırınca canım acimadan yürüyebiliyorum bastırmaz isem canım açıyor

Zeynosrkn84 nasıl oldun aklım kaldı. Bebiş hareketli mi
weryew sen de nasıl durumlar. İnşallah sağsağlim tamamlarlar günlerini

Kizlar ben eve geldim. pek iyi olmadi kurallar pek uyamiyorum. tam yatcam surekli kaynanam geliyor. aile apartmani annesi ile kaliyo. Bide hic birsey yapmamam lazim ama kadindan sebeb mecbur kaliyorum bazi seylere. Zaten kizimda var eve geldim. Benden sonra daha guzel batmis kizimda hasta olmus cok kotu oksuruyor. Merdiven cikmak yasak banyo oturarak felan ama olmuyor tabi haftaya birsey olmasa perinatoloji gel dedi ama 2 hafta hic yer yok soyledim doktora o zaman kadin dogumdan gel birsey olursa hemen seni bana yollarlar dedi ama yer yok obezite gebeler diye zor buldum yer. persembeye ona gidicem ama bebek asa basiyo agrimda oluyor. Sizlerde kendinize dikkat edin ben korkuyorum. Plasenta ayrilirsa dakikalar icinde bebek olebilirmis. Allaha emanet hayirlisi ile bi dogursam ama hastane son dakkaya kadar herkez bekletiyo dusunun kadininn kesesinde su yok bebek biraz daha gun alsin diye bekletiyolar hepimiz hayirli guzel haberler alalim birbirimizdeen insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…