2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok şükür serum bile almıyor. O yüzden kilo alması biraz yavaşladı ama yinede alıyor anne sütünden 30 cc içiyor 1550 oldu kilosu inşallah bir an önce 2 kilo olmasını bekliyoruz :)

Kızlar ben bölgesel olarak esmerleşmeye başladım mesela boyun bölgem ellerim kaç kat esmerleşti başta güneş yanığı sandım değil gönek deliğim zaten kapkara olmuş önemsemiyorum onu
Benim gibi olan varmı?

Kızlar ya çok kötüsünüz şöyle ekmek arası peynir zeytin domates salatalık ve biber. Ama faydalı olsun ya kilo yapmasın yok mu öyle bişey. daha bugün kendime söz verdim güya
Ya şimdiki ekmekler zaten bi ekmeği sıksan bi avuç etmiyo yesen mı ki acaba nolcak ki

Kızlar atıştırmalık faydalı ne yiyebilirim bu saatte. Öğün atladım 2. Yi geç yedim şimdi de açlık var bir fikir versenize
Yoğurdun içine salatalık doğra canım, salatalık yoksa yoğurt yiyebilirsin. En kötü peynir ye ekmeksiz

Ya şimdiki ekmekler zaten bi ekmeği sıksan bi avuç etmiyo yesen mı ki acaba nolcak ki
Yesem mi ki acaba. Bugün 10 günde 1.5 kilo almış olduğumu eşcağızımın yanında söyledi doktorum. Eşim de pis pis güldü çok zoruma gitti valla. Ondan trip attım yemedim şimdi daha çok acıktım

Canım çok şükür serum bile almıyor. O yüzden kilo alması biraz yavaşladı ama yinede alıyor anne sütünden 30 cc içiyor 1550 oldu kilosu inşallah bir an önce 2 kilo olmasını bekliyoruz :)
ohhh ohhh maşallah canım süt almaya başlamısİnşallah o günlerde gelecek canım en zor kısmı atlattıniz

Ayy ben de ne yese diyordum bak tost ye yahu, bu saatte daha doyurucu ne yenir ki :)) zaten kontrolüm geçmiş, bugün ye gitsin.. ne kaldı ki şunun şurasında ohh afiyet olsun şimdiden

Ahahahha sağol canım senden aldığım öneriye dayanarak aaa herkes tost yiyor bu saatte diye gömeceğim offf hamilelik bitsin her gece yicem ya tartılmaktan nefret ediyorum
Ye yaaa bisey olmaz bence sonra açlıktan uyuyamaz mutfağa gider yersin benden söylemesi

Ayy ben de ne yese diyordum bak tost ye yahu, bu saatte daha doyurucu ne yenir ki :)) zaten kontrolüm geçmiş, bugün ye gitsin.. ne kaldı ki şunun şurasında ohh afiyet olsun şimdiden
Of kuzum sabah söz verdim kendime 10 gün sonra sadece 500 gr almış olarak gideceğim diye. Bıktım şu kilo işinden vallahi bezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…