2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Açım desem dışardan pizza söyleriz bu saatte biz ya, ben uslanmam. Koca boğazlı diyo annem bile Allah yardım etmese yusyuvarlak olurdum heralde hala 77yim 11 kilo almış halde duruyorum herkes şok
11 olsa varya şuan buzluktan direk bişey çıkarırdım mis gibi pişirirdim. Ama söylemicem canınız çeker kesin. Benim çekiyor yani. 11 ne yahu maşallah maşallah

Of kuzum sabah söz verdim kendime 10 gün sonra sadece 500 gr almış olarak gideceğim diye. Bıktım şu kilo işinden vallahi bezdim.
Canın çekti ye gitsin tatlım, bir aya kadar yavrular doğmuş olacak zaten.. benim de yarın kontrol var bugün tartıya çıkmaya cesaret edemedim. Aksi gibi randevu öğleden sonra, mecbur karnım tok giderim ve en az 1,5 kg fazla çıkarım.. napiim bıktım artık her gece yarı aç yarı tok yatmaktan (

Elma olabilir canım var maalesef evde ama bugün 3 adet meyve yedim hiç de canım istemiyor. Ay ne nazlı çıktım birinizden tost kelimesini bekliyorum sanırım

Tamam cacık yapayım mantıklı canım ama açım ya doyurur mu beni yanına bişeyler yesem
yok cnm doyurmaz onlar seni sen o cacığın yanına şöyle bol kaşarlı bir tost yap ya bak canımızı çektiriyor zorla..sen yemeye yiycen de bence suç ortağı arıyorsun

Ay kıyamam canım çok iyi anlıyorum seni. Öyleyken sadece kocaman sütü kafaya dikince bastırıyor açlığı. Valla ben de ağzımın tadıyla her şeyi yesem 40 kg alırdım. Doktora da söylüyorum gülüyor. Randevuları keşke 9 a verseler aç gitsem en az bir kilo farkeder o da en az :)

11 olsa varya şuan buzluktan direk bişey çıkarırdım mis gibi pişirirdim. Ama söylemicem canınız çeker kesin. Benim çekiyor yani. 11 ne yahu maşallah maşallah
Sıfır yürüyüş sıfır dikkat bol tatlı bol ekmekle bu durumdayım normalde yesem bu kadar heralde gerçekten obez olurdum Allah yardım ediyo cidden diyorum bak ama doğumdan sonra yersem kesin duba gibi olcam Allah "e yeter artik ne halin varsa gör" dicek kesin o yüzden doğuma kadar ne yersem kâr sonra ölüm diyeti beni bekler

Elma olabilir canım var maalesef evde ama bugün 3 adet meyve yedim hiç de canım istemiyor. Ay ne nazlı çıktım birinizden tost kelimesini bekliyorum sanırım
Elmayla karın mı doyar yaa:) ye gitsin can boğazdan gelir benim bey sandiviç yapıyor şimdi bana

Aynen eskiler dogurmus valla da sindi yeni yeni adetler çıkıyor iste kolaylarına geliyo sezeryan tup bebek diye sezeryan olmasida bi sacma geliyo kulaga keske herkes normal dogum yapabilse malesef benimde sezeryan

Ben dalginliga bagliyorum ya. Bazen o kadar daliyorum ki esim seslenince sıçrıyorum yerimden.

Of kuzum sabah söz verdim kendime 10 gün sonra sadece 500 gr almış olarak gideceğim diye. Bıktım şu kilo işinden vallahi bezdim.
Sıkarsan kendini yemicem diye daha çok yersin kesin :) anann kalmış şurda bi ayımuz üçün beşin lafını yapma

Seni şuan okadar çok kıskandım ki maşallah bundan sonra her yediğin kilo yaparsa bil ki benden ben de normalde yerim asla kilo almam hamilelikte benim vücut çöp bulsa lazım olur diye kilo yapıyor herhalde. Geçen arkadaş yazmıştı burda mutfağa girince 3 kg alıyorum direk diye

Sıkarsan kendini yemicem diye daha çok yersin kesin :) anann kalmış şurda bi ayımuz üçün beşin lafını yapma

Şu an ikimiz kırmızı kulaklı şeytanlar varya onlar gibiyiz bagiriyoruz kıza ye ye ye diye
Ama gerçekten kendime suç ortağı arıyormuşum onu farkettim. Çok pis gaza getirttim kendimi size bütün suç benim :)

Işte benim normal halim o canım yemeği koklasam kilo alıyorum, bu defa hayat bana kıyak geçti ama bu işin sonrası da var hedefim 53 insallah

Aaa hamilelik kursumu bende gitmek istiyorum.nasil basvurabilirim ve emzirme konusu var mı suresi kac hafta acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…