2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Işte benim normal halim o canım yemeği koklasam kilo alıyorum, bu defa hayat bana kıyak geçti ama bu işin sonrası da var hedefim 53 insallah
Boyun kaç senin canım. Benim normal kilo 59-61 sanırım 1.65 boyum ama çok kemikliym

Aaa hamilelik kursumu bende gitmek istiyorum.nasil basvurabilirim ve emzirme konusu var mı suresi kac hafta acaba

Canim toplum sagligi merkezlerinde oluyor Ben bugun gittim yanimda bi arkadasi da götürdüm onunla haftalarımız ayni Bugun hamilelikte dikkat edilecek seyler vs.den bahsetti Haftaya da dogum emzirme gibi seyleri anlatacak Heralde toplam 2 veya 3 kez gitmis olacagiz ben de tam anlamadim bunu.. Zaten biz sadece ikimiz vardik baska kimse yoktu sohbet havasinda gecti bence iyiydi yani

Guzel harika.ankarada mısın nasil gitsem tel acayım toplum sağlığına ve hafta ici degil mi ? çok iyi yapmıssın

Benmiyim yazacaktım yaff niye istisna şeyler beni buluyor
Yani bnmde boğazımda çok hafif küçük bi yer hafif kahverengi oldu ama bi tek ben fark ederim. Sanki kirlenmiş gibi duruyor ama fazla değil . Bi de bnm koltuk altında iki üç tane sanki kalemle çizmişim gibi kahvelikler oluştu . Önceden yoktu

Benim de öyle pislik sandım liflerken yoldum kendimi..

Okuyunca acıkıyorum yaa be güzel gaza getiriyorsunuz valla haaa... Şeytan diyo nin arabaya çık ne istersen yee gelll sırf midemden korkuyorum gece asitten ölüyom resmen 4 yastık yetmiyor bana

Beynim yüzüm açık boynum esmer kaldı

Kızlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum önceki yazıma cevaplar için teşekkür bugün doktora gittim. Bebişim 35+4 haftasında ve 2790 gr ağırlığındaymış. 32. Haftadan beri doğum pozisyonunda. Suyu iyimiş. Rahim ağzı 4,5 cm kadar kapalıymış. Su sızıyor olamaz sadece akıntın çoğalmış dedi normalmiş.. bebek kafasıyla baskı yapar idrar da kaçar dedi. Ağrılar falan normal doğurunca geçicek tüm şikayetlerin sabret dedi. Coraspirini bıraktırdı o hap 5 gün falan sulandırıyor kanı, riskli, normal doğum düşünüyoruz sana kanaman çok olur dedi. Ama clexane 0.4 iğne başlattı hergün 1 tane.. O günlük sulandırıyormuymuş bişiler dedi.. Birden sulandırıcı kesmek bazı gebelerde bebeği kötü etkiliyor kayıp da olabiliyor bu riske girmeyelim dedi.. İğne vurul dedi.

Bu söylediğini daha farklı kelimelerle eşim de söyledi sağolsun senin kadar kibar olmasa da pek bi ikna ediciydi
Sanırım ters bi hareket sonucu damarımı acittim

Böyle acele acele yemeyi hiç sevmem mesela..tadını çıkara çıkara...dediğin gibi vaktim darsa aceleye geleekse
Hiç yemem daha iyi

Yangından mal kaçırır gibi yemek yenir mi yavf. Sofradan en son kalkarım neredeyse. Yemek yemek bir zevk o yüzden şu anda diyet benim için eziyet. Yemek yemeyi seviyorum.

Geçmezse yandım zaten çok kötü bişey bu ya
Canım benim koltuk altım kömür sürülmüş gibi, keseliyorum falan ama nafile.. göbeğimden inen çizgi göbek deligim etrafında mandalina kadar yuvarlak bölgeye yayılıyor kir gibi sonra tekrar inceliyor aşagıya, genital bölgede de kararma var.Hiç güneşe falan çıkmadım o yüzden görünür yerlerimde leke Yok, çeşitli yerlerimde minik benler çıktı ve burnumda üç beş çil var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…