2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buarada halılarım yıkamada yrn da temizlik olacak evde.. Çantam hazır.. Bi hediyelikler kapı süsü falan kaldı.. Kendim yapsam daha uygun olacak gibi.. Çok para harcadık yaa eşimle parasızlıktan geriliyoruz son zamanlarda.. Ama hamileyim die de uzatmayaya çalışıyor.. Görümcem kayınvalidem bişiler alıyor ama ihtiyacım olan şeyleri değil kendi beğendiklerni alıyorlar bide fiyatları üstünde fişi içinde veriyorlar.. İhtiyacım olanı söylüyorum ben bunu beğendim aldım deyip geçiyorlar.. Açıkçası gerildim biraz onlara doğumda istemiyorum onları die onlar da bana gerilmiş anlaşılan.. Onların yanında doğum sancısı çekemem bunu sadece eşimle paylaşmak isterim anlattım.. Kendi annemi de istemiyorum tansiyonu falan var. Seyirlik olmak istemiyorum hem yaa.. Doğumdan sonra temizce giyinince gelirsiniz dedim.. Annem için sen nasıl rahat edersen o olsun ama kayınvalidem ve görümcem her aşamada yanımda olmak istiyorlar ısrarla.. Doğuma girmek için bile ısrar ettiler. Ben bana faydaları olacağını düşünmüyorum daha çok gerilim doğuramam. Poffff bu konu da eşimle aramızda gerginlik oluyor bi sen haklısın dio bi onlar haklı dio

semabsrn aslinda yiyordum ama son zamanlarda salaata yiyemiyorum.midem kotu zaten ama hatirlatman iyi oldu.basliyim bende kirmizi lahanaya.diyetisyende onermisti bana faydaliymis.

Bende kivircik yanı yeşillik yiyemiyorum yine. Gaz yapıyor diye lahanadan da uzaklasmistim. Ama şimdi tekrar başlıcam. Havuç çok yiyesim var fakat yasak

Ayyy ne işleri var ya senin yanında bir de doğumda yani. Ben de mümkün olduğunca az görmek istiyorum eşim hariç bütün herkesi. Zaten o sanciyla küfür ederim heralde valla

Ayyy ne işleri var ya senin yanında bir de doğumda yani. Ben de mümkün olduğunca az görmek istiyorum eşim hariç bütün herkesi. Zaten o sanciyla küfür ederim heralde valla
Şuraya video atabilsem size doğum anında ki halimi az çok anlatan bi video gönderirdim ne kadar az insan o kadar iyi bence :)

Aynen eskiler dogurmus valla da sindi yeni yeni adetler çıkıyor iste kolaylarına geliyo sezeryan tup bebek diye sezeryan olmasida bi sacma geliyo kulaga keske herkes normal dogum yapabilse malesef benimde sezeryan
Son ana kadar direnmeyi düşünüyorum bebek ve benim hayatım tehlikede olmadığı sürece normal istiyorum hayırlısı olsun tabiki o kadar nefes egzersizi yapıyoruz hepsi boşuna mı gitsin
Bu doktorlar çok acımasızlar

Şuraya video atabilsem size doğum anında ki halimi az çok anlatan bi video gönderirdim ne kadar az insan o kadar iyi bence :)
Aynen canım aynen, az insan çok huzur. Milleti mı eğliycez bir de. Benim kv de eşim doğumhaneye girmeye korkuyor diye ben girerim istersen demişti. Iyi niyetle diyor ama yok arkadaş ne işin var Allah aşkına. Gerek yok anne sorun olmaz yalnız olmak dedim kibarca. Inşallah öyle bisey yapmaya çalışmaz saygısızlık yaparım çünkü. Canım burnumda olunca kimseyi gözüm görmez çok pisleşirim biliyorum

Ne meraklı millet doğuma girmeye töbe yarabbim.. pisleş kız hakkındır :)

Hacı şerif ten çikolatalarım geldi kızlar.çok hoş olmuş.tadı da çok güzel.düşünenlere tavsiye ederim.dün vermiştim siparişi 1 günde geldi.
Canim cok sevindim guzel olmasina bende 1 haftaya oradan vericem insallah
Bugün kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım kaç kilo oldu acaba benim tosun.bir de hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var sanki.sizde de oluyor mu?normal mi acaba?
Oluyo canim normal diye dusunuuorum.
Masallah canim yolunda gidiyor demek simdilik .saglikla gelsin bebislerimiz insallah sorunsuz
Kızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Var canim cok tuhaf oluyorum duyunca

Cok guzeller canim gule gule kullan
Geçer inşallah ellerimin uyuşması çok korkuyorum kalcak bana diye..

Benim ellerim de öyle, ayak parmaklarım da uyuşuyor kalmasın inşallah, kalmaz diyor herkes umarım bizi kandırmıyorlardır

@Aarohi EvBoregi kizlar cok nadirmis kaldigi .
Benim bi yakinimda oldu hatta kalir amaliyat dediler kizi korkuttular .hamilelikten sonra gecti hicbirsyi kalmadi kizin

Ben de çok asabi olabilirim can acısıyla orda ben sancı çekerken bana kendi doğumlarını anlatıp kıyas yaparsa baya asabilik sinir olur.. Bide bebeğimin yarı belli yarı belirsiz ultrason resimlerinden bile kendikerine benzediğini deyip duruyor ikisi de her dakika her yerde herkes yanında.. orda da söyler dururlarsa kavga bile çıkarabilirim bi susun da doğurayım die..

Aynen oyle canım hakkınızda hayırlısı inşallah

Bu söylediğini daha farklı kelimelerle eşim de söyledi sağolsun senin kadar kibar olmasa da pek bi ikna ediciydi
Sanırım ters bi hareket sonucu damarımı acittim
Eskilerin tabiriyle damar damar üstüne mi bindi acaba :) olsun ya onların söylemleri şapdadanak zaten alıştık artık napalım

Masallah canim saglikla gelsin ins dogum yakladtikca insan daha cok merak ediyor
Oh ohh masallah canim cok sukur ♡ cok sevindim. Ben cok uzun zamandir yuzunu hic goremiyorum benim doktorum biraz nalet gostermiyor bebegimin yuzunu suya kiloya bakiyo kapatiyo
Tam kavgalikmis adini ver biara gidip stres atayim
Kızlar cikolata isini ne yapsam bilemedm ya biz cok kalabalıgız 50 tane falan hayatta kurtarmaz ilk dogumda 20kiloydu galiba lokum aldm yetmemisti gene lokum mu yapsam diye düsünüyorum oyle hosuma gdiyoki bebek cikolatalari da
Canim sen yine lokum al en iyisi .
Cikolata da en uygun ve guzeli haciserifte alacaksan oraya bak derim.
Kizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Dogum yaklasinca olurmus canim dinlen doguma sakla enerjini
Canim bendede oluyor sormadim dr a hic
Bende basak burcuyummm.
Daha temizlik isine giremedim ama bi girissem tam girisecem
Basak ne cokmus bende szdenim
Yatakta sirtustu uzaninca oluyor benim gan yatinca yavas yavas duzeliyor

Benimde tahminim doğumun mahremiyet içinde olması ve huzur için doğumda sadece iş yapan ebe ve doktor olması gerektiği.. Bu özel anı paylaşacak tek kişi de , olacaksa, o kişi eş olmalı.. Çünkü biz bu bebişi 5 yıl bekledik.. Beraber çok ağladık kayıplarımızda.. Beraber çok dua ettik.. Kayınvalidemin ısrarla eşimin refakatçi bile olmaması gerektiğini söylemesi eve yollarım oğlumu demesi.. Ben giydiririm seni ben kalırım yanında oğlum çıkarken almaya gelir demesi delirtiyor beni.eşim bırakmaz beni ama orda o özel anlarımızda bu saçma ısrarları ve teklifleri ile gerer ortamı.. Afedersiniz s.çar özel anlarımıza die düşünüyorum.. Hamilelik boyu bir tek manevi faydası olmadı daha çok kızdırdılar beni ne işleri var hiç gelmeseler de olur hastaneye eve gelsinler die bile düşünüyorum

Bir tek ten rengi değişen
Ya canım yemeğe daldım yazamadım benim boynumda ve genital bölgemde meme çevresinde baya olmuştu. Hormonlardanmış doğum rsonrası kaplıcaya gittim. Benden çıkan kirlere inanamazsın ama tamamiyle 4 aylık falanken gemişti. Bunda başlamadı boynum ama geçiyor bence doğum sonrası

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Canim gecicek bugunler insallah moralini yuksek tut duamizdasin ins
Son durum bu kızlar inmişmi karnım
Inmis gb canim benim hamileligin basindan beri boyleyim birde inince nasil olacak bilmiyorum

Canim bende cok oluyor.Cok agrili bi hamilelik geciriyorum.dr da neden bilmiyorum agri kesici veremem dedi.
Kızlar benim kızın yine yukarı çıkmış kafası. Ay bir de dönemez diyorlar nasıl dönüyor bu bıdık :) doktora sordum baş aşağı dönemez artık herhalde dedim hiç belli olmaz dedi :)
Canim doner ins belli etmiyor
Kızlar
1. Anbiyotigi bitirmek şart mı
2. Annemi ayın 15 ine doğru gelmesini söyledim geç mi olur. 36 + 2 yim su anda
Ay bir kaç sorum daha vardı toptan sorayım demistidama unuttum yaaa
Antibiyotigi bitir canim bosa kullanmis olursun.
15 de iyi gb

Senin bayankim oda uygunmus instada mi

Kizlar gecmise girince gelemiyorum cikamiyorum
Siz bide tek tek alinti yapip vaktinde yetisiyosunuz .nerdeyse dogurucam daha ogrenemedim .
Bildirim falanmi gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…