- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.041
semabsrn aslinda yiyordum ama son zamanlarda salaata yiyemiyorum.midem kotu zaten ama hatirlatman iyi oldu.basliyim bende kirmizi lahanaya.diyetisyende onermisti bana faydaliymis.
Ayyy ne işleri var ya senin yanında bir de doğumda yani. Ben de mümkün olduğunca az görmek istiyorum eşim hariç bütün herkesi. Zaten o sanciyla küfür ederim heralde vallaBuarada halılarım yıkamada yrn da temizlik olacak evde.. Çantam hazır.. Bi hediyelikler kapı süsü falan kaldı.. Kendim yapsam daha uygun olacak gibi.. Çok para harcadık yaa eşimle parasızlıktan geriliyoruz son zamanlarda.. Ama hamileyim die de uzatmayaya çalışıyor.. Görümcem kayınvalidem bişiler alıyor ama ihtiyacım olan şeyleri değil kendi beğendiklerni alıyorlar bide fiyatları üstünde fişi içinde veriyorlar.. İhtiyacım olanı söylüyorum ben bunu beğendim aldım deyip geçiyorlar.. Açıkçası gerildim biraz onlara doğumda istemiyorum onları die onlar da bana gerilmiş anlaşılan.. Onların yanında doğum sancısı çekemem bunu sadece eşimle paylaşmak isterim anlattım.. Kendi annemi de istemiyorum tansiyonu falan var. Seyirlik olmak istemiyorum hem yaa.. Doğumdan sonra temizce giyinince gelirsiniz dedim.. Annem için sen nasıl rahat edersen o olsun ama kayınvalidem ve görümcem her aşamada yanımda olmak istiyorlar ısrarla.. Doğuma girmek için bile ısrar ettiler. Ben bana faydaları olacağını düşünmüyorum daha çok gerilim doğuramam. Poffff bu konu da eşimle aramızda gerginlik oluyor bi sen haklısın dio bi onlar haklı dio
Şuraya video atabilsem size doğum anında ki halimi az çok anlatan bi video gönderirdim ne kadar az insan o kadar iyi bence :)Ayyy ne işleri var ya senin yanında bir de doğumda yani. Ben de mümkün olduğunca az görmek istiyorum eşim hariç bütün herkesi. Zaten o sanciyla küfür ederim heralde valla
Son ana kadar direnmeyi düşünüyorum bebek ve benim hayatım tehlikede olmadığı sürece normal istiyorum hayırlısı olsun tabiki o kadar nefes egzersizi yapıyoruz hepsi boşuna mı gitsinAynen eskiler dogurmus valla da sindi yeni yeni adetler çıkıyor iste kolaylarına geliyo sezeryan tup bebek diye sezeryan olmasida bi sacma geliyo kulaga keske herkes normal dogum yapabilse malesef benimde sezeryan
Aynen canım aynen, az insan çok huzur. Milleti mı eğliycez bir de. Benim kv de eşim doğumhaneye girmeye korkuyor diye ben girerim istersen demişti. Iyi niyetle diyor ama yok arkadaş ne işin var Allah aşkına. Gerek yok anne sorun olmaz yalnız olmak dedim kibarca. Inşallah öyle bisey yapmaya çalışmaz saygısızlık yaparım çünkü. Canım burnumda olunca kimseyi gözüm görmez çok pisleşirim biliyorumŞuraya video atabilsem size doğum anında ki halimi az çok anlatan bi video gönderirdim ne kadar az insan o kadar iyi bence :)
Ne meraklı millet doğuma girmeye töbe yarabbim.. pisleş kız hakkındır :)Aynen canım aynen, az insan çok huzur. Milleti mı eğliycez bir de. Benim kv de eşim doğumhaneye girmeye korkuyor diye ben girerim istersen demişti. Iyi niyetle diyor ama yok arkadaş ne işin var Allah aşkına. Gerek yok anne sorun olmaz yalnız olmak dedim kibarca. Inşallah öyle bisey yapmaya çalışmaz saygısızlık yaparım çünkü. Canım burnumda olunca kimseyi gözüm görmez çok pisleşirim biliyorum
Canim cok sevindim guzel olmasina bende 1 haftaya oradan vericem insallahHacı şerif ten çikolatalarım geldi kızlar.çok hoş olmuş.tadı da çok güzel.düşünenlere tavsiye ederim.dün vermiştim siparişi 1 günde geldi.
Oluyo canim normal diye dusunuuorum.Bugün kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım kaç kilo oldu acaba benim tosun.bir de hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var sanki.sizde de oluyor mu?normal mi acaba?
Masallah canim yolunda gidiyor demek simdilik .saglikla gelsin bebislerimiz insallah sorunsuzMerhaba hanımlar kontrolden geliyoruz. Oğluşum yerleşmiş vaziyette bekliyor poposunu ve pipişi gösterdi bize sadece :) Nst de sancı falan cıkmadı tansiyonum suyum herşey normal çok şükür. Doktorcum doğumu nasıl istiyosun dedi normal istiyorum dedim 40a kadar bekliycez o zaman dedi çatı muayenesi yapmadı boyun kısa değil düşünmüyorum şimdilik bebiş de iri değil dedi. Herşey tamam sancıları bekliycez artık hayırlısıyla
Var canim cok tuhaf oluyorum duyuncaKızlar karnından su sesi duyan varmı ya çok tuhafima gidiyo bazen :)
Cok guzeller canim gule gule kullanKızlar hediyeliklerim şerbet bardaklarim ve hastane odasında bebek yatağı eteğim .nasıl olmuş. Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133677 Eki Görüntüle 2133678 Eki Görüntüle 2133679 Eki Görüntüle 2133680
Geçer inşallah ellerimin uyuşması çok korkuyorum kalcak bana diye..
Benim ellerim de öyle, ayak parmaklarım da uyuşuyorkalmasın inşallah, kalmaz diyor herkes umarım bizi kandırmıyorlardır
Ben de çok asabi olabilirim can acısıyla orda ben sancı çekerken bana kendi doğumlarını anlatıp kıyas yaparsa baya asabilik sinir olur.. Bide bebeğimin yarı belli yarı belirsiz ultrason resimlerinden bile kendikerine benzediğini deyip duruyor ikisi de her dakika her yerde herkes yanında.. orda da söyler dururlarsa kavga bile çıkarabilirim bi susun da doğurayım die..Ayyy ne işleri var ya senin yanında bir de doğumda yani. Ben de mümkün olduğunca az görmek istiyorum eşim hariç bütün herkesi. Zaten o sanciyla küfür ederim heralde valla
Aynen oyle canım hakkınızda hayırlısı inşallahSon ana kadar direnmeyi düşünüyorum bebek ve benim hayatım tehlikede olmadığı sürece normal istiyorum hayırlısı olsun tabiki o kadar nefes egzersizi yapıyoruz hepsi boşuna mı gitsin
Bu doktorlar çok acımasızlar
Aynı sayılırız ozaman canım çok şişman durmuyoruz ki 38-40 arası :)Boyum benim de 165 canım, kilom hep 63-66 arası oldu
Afiyet olsun yarasın minik kuzuya inşallah :))Yiyinnn gariiibenide yaktınız tost yapıyorum şuan Battı balık yan gider misali
Eskilerin tabiriyle damar damar üstüne mi bindi acaba :) olsun ya onların söylemleri şapdadanak zaten alıştık artık napalımBu söylediğini daha farklı kelimelerle eşim de söyledi sağolsun senin kadar kibar olmasa da pek bi ikna ediciydi
Sanırım ters bi hareket sonucu damarımı acittim
Masallah canim saglikla gelsin ins dogum yakladtikca insan daha cok merak ediyorKızlar bebisko 2800 gr olmuş, 48 cm. Suyu herşeyi çok normal 1 hafta önde görünüyor normal dedi doktor. Nstye girdim ilk defa, o da normal, çatı muayenesini sordum daha erken 38i gecince yaparız o önemli değil dedi.
Yüzü kabak gibi görünüyordu aynı ben
Ayrıca bebek doğum pozisyonunda
Tam kavgalikmis adini ver biara gidip stres atayimOh ohh masallah canim cok sukur ♡ cok sevindim. Ben cok uzun zamandir yuzunu hic goremiyorum benim doktorum biraz nalet gostermiyor bebegimin yuzunu suya kiloya bakiyo kapatiyo
Canim sen yine lokum al en iyisi .Kızlar cikolata isini ne yapsam bilemedm ya biz cok kalabalıgız 50 tane falan hayatta kurtarmaz ilk dogumda 20kiloydu galiba lokum aldm yetmemisti gene lokum mu yapsam diye düsünüyorum oyle hosuma gdiyoki bebek cikolatalari da
Dogum yaklasinca olurmus canim dinlen doguma sakla enerjiniKizlar bana dunden beri bisey oldu. Inanilmaz hafifledim inanilmaz rahat hissediyorum kendimi. Sanki hic hamile degilim. Sanki hic gobegim yok. Gece uyanmamak nedir unutmustum 2 gecedir kesintisiz misil misil uyuyorum. Sebebi nedir acaba ya
Canim bendede oluyor sormadim dr a hicKızlar dün geceden karnımda ara ara sertleşmeler var ama ağrım yok sancım yok. Birde benim oğlan çarpazlama duruyordu kafası sol kasığımdaydı dün tam ortaladı kafası şuan tam vajinamda acaba ondanmı sertleşiyor karnım. Pazartesi randevum var ağrı sancı olmadan gitmeyim dedim.
Basak ne cokmus bende szdenimBende basak burcuyummm.
Daha temizlik isine giremedim ama bi girissem tam girisecem
Yatakta sirtustu uzaninca oluyor benim gan yatinca yavas yavas duzeliyorAzicik yorulunca nefesim kesiliyor kizlar sizde de oluyor mu? Yani nefes kesilmesi demeyim de mesela 2 saat oldu uzanali. Sanki aldigim nefes oksijen yetersizmis gibi tam gogsumun orda bosaliyor. Daha derine atamıyorum sanki nefesi. Orda tikaniyor. Nasil bir anlatmaksa iste siz anlayin
Benimde tahminim doğumun mahremiyet içinde olması ve huzur için doğumda sadece iş yapan ebe ve doktor olması gerektiği.. Bu özel anı paylaşacak tek kişi de , olacaksa, o kişi eş olmalı.. Çünkü biz bu bebişi 5 yıl bekledik.. Beraber çok ağladık kayıplarımızda.. Beraber çok dua ettik.. Kayınvalidemin ısrarla eşimin refakatçi bile olmaması gerektiğini söylemesi eve yollarım oğlumu demesi.. Ben giydiririm seni ben kalırım yanında oğlum çıkarken almaya gelir demesi delirtiyor beni.eşim bırakmaz beni ama orda o özel anlarımızda bu saçma ısrarları ve teklifleri ile gerer ortamı.. Afedersiniz s.çar özel anlarımıza die düşünüyorum.. Hamilelik boyu bir tek manevi faydası olmadı daha çok kızdırdılar beni ne işleri var hiç gelmeseler de olur hastaneye eve gelsinler die bile düşünüyorumŞuraya video atabilsem size doğum anında ki halimi az çok anlatan bi video gönderirdim ne kadar az insan o kadar iyi bence :)
Ya canım yemeğe daldım yazamadımBir tek ten rengi değişen
Canim gecicek bugunler insallah moralini yuksek tut duamizdasin insGecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Inmis gb canim benim hamileligin basindan beri boyleyim birde inince nasil olacak bilmiyorumSon durum bu kızlar inmişmi karnım
Kızlar pek takmam ağrıları olur normal derim ama bugün sağ kaşığın çok ağrıyor ayrıca kasigimda yanma ve hafif sağ bacağında uyuşma var öğleden sonra başladı otururken uzanırken birşey yok ama yürümekte zorluk çekiyorum. Sizde de oldu mu. Ağrı kesici alsam mi acep bi parol belki ağrıyı dindirir ama kötü birşey ise o zaman ağrıyı hissetmezsem diye içemiyorum da. Hastaneden çıktım yarim saat sonra başladı hastaneye tekrar gitmek istemiyorum acikcasi
Farketmeden üşüttüm mu ki
Canim doner ins belli etmiyorKızlar benim kızın yine yukarı çıkmış kafası. Ay bir de dönemez diyorlar nasıl dönüyor bu bıdık :) doktora sordum baş aşağı dönemez artık herhalde dedim hiç belli olmaz dedi :)
Antibiyotigi bitir canim bosa kullanmis olursun.Kızlar
1. Anbiyotigi bitirmek şart mı
2. Annemi ayın 15 ine doğru gelmesini söyledim geç mi olur. 36 + 2 yim su anda
Ay bir kaç sorum daha vardı toptan sorayım demistidama unuttum yaaa
Senin bayankim oda uygunmus instada miJardinyar çok komik bir kelimesadece bana mı öyle geliyor ki söyleyip söyleyip gülesim geliyor, allah bana akıl fikir versin
Bence bu fiyata çok iyiymiş ben olsam düşünmem, fiyonları 25 e yapıyor bizim bayan, küvöz tülü 55, takı yastığı 55 falan, toplasan seninki çok daha hesaplı
Masallah canim saglikla gelsin ins dogum yakladtikca insan daha cok merak ediyor
Tam kavgalikmis adini ver biara gidip stres atayim
Ayyyy daha neler neler anlatsam kesin gider doversin kuzum valla ben dogumda acisini cikarmayi planliyorum hain planlar olusturdum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?