2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım daha iyi olacaklar. Biberona gecer yakında. İki gündür benimki biberonla besleniyor. Cok iyi değiliz yoruluyoruz ama deniyorlar mecbur öğrencek. Ahhh gelsinler evimiz senlensin valla:)

Aynen en iyisi lokum beni haci serifde kurtarmaz galiba en az300tane yapmam gerekir

Selamlar oncelikleeee yaninda yardimcisi olan annesi olan yakini olan arkadaslarm cok sansli....keske benimde yanimda kimsem olsa annem hayatta olsa. Helede 5 ve 1 yasinda iki oglu olan yuksek tansiyonla bogusan iki elindede karpal tunel olan ve agir yasayan biri olarak cooook yorgunum bitkinim . Banada dua edin olurmu

Allah yardimcin olsun dualarim seninle canim..

Kiralik olabilir. Cok cok ucuz geldi bana da

Ya paniknatak anksiyete zbendede var. Normal olmazsa spinal sezeryanla basedebikirmiyiz sence. Benim kalp atislarim 100un altina inmez zaten. En ufak heyecanda flnda 150 direk :/
Bnim tenim beyazladi. Ama hamilelikte leke cok gorulen bi durum.

Canim Allah yardimcin olsun.duamdasin insallah

Kızlar 4 saattir adetliymişim gibi hafif karnımın altı ağrıyo kesintisiz uykudan uyandım bu nedir ???
Canim bende de oldu. Sonunda bir sey cikmadi. Doktorum hastalar kasintiyi adet agrisini, Rahim agrisini vs ayirt edemiyorlar dedi.
Oncelikle
bu agri doruk yapip sakinlesiyorsa bunun araliklarini ve suresini hesapla. Ritim varsa doktorunu ara. Ritim araliklarini gore dogum yapiyor olabilirsin. Ritim yoksa kalk biraz yuru, dus Al gecerse Braxton Hicks yalanci sancisi olabilir. Hic gecmezse ve ritmik degilse baska bir sey olabilir doktorunu Ara.

Hastane genel olarak bekliyo son ona kadar dun sinirden havaya zipladim ani oldu ve kanama olan bolgem agri girdi suan bebek hareket ettigi icin biraz rahatladim. Ama bu gittimde doktora soylicem almasini kendjme guvenmiyorum. Dicem listeye uyamiyorum korkuyala gunlerim geciyor ustelik koy bi yerdeyim yetişmeye bilirim. Yengem hadsiz zaten onu bi gorim gorme gitsem 5 dakikami almaz ama dua etsn merdiven inip cikmam yasak. Kizima bende resim yaptiriyorum bebekleri ile oynuyoruz babasi kaydirak felan almisti onla oynuyor bazen telimi aliyor. Disari 3 gun cikarmislar kizim hasta suan cok oksuruyor kusuyor. Dogumdan once iyilesmesini cok istiyorum. Kalkmamak elimde degilki kadinnsurekli kapi caliyor yattimda ora yapalim bura felan kardeslerim ben eve geldim okul hayatlarina hemenn donduler. Bu gun ben birseyler yapmak zorunda kaldim. Onlardan biri hastayim biri yok inanilmaz odev var deyip dokunmadilar anlatmaya calistikca kavga edip sinir kriz geciriyorum mutfak carsamba pazari olmus ama o agridan sonra tutmicam dedim cunku bebegimin hayati soz konusu. Biandan diyorum birak yapma risklisin bi yandan dayanamiyorum mecbur kaliyorum. Anlatmaya calissam kavga cikiyor esimde bu yuzden doktorlarin beni sartli cikarmasina cok sinirli annesine surekli bagiriyor meryem birsey yapmicak diye oda beni yetistirememekden korkuyor ennufak birsey yikamicaksin diyo sayiyo gidiyo bakalim insallah bu hafta dogumum olur cunku cok korkuyorum

Orda yatsamda surekli aklim burda oluyor kizim ac kaliyo zamaninda degismiyolar surekli ariyorum videolu goruntu istiyorum. Zaten hasta olmus. Ev hem dogalgaz hem sobali gecen sene ben iyi ilgilendim icin birsey yoktu bu sene bunlar tembellinden odun aldimi bi aylik koyuyolar tam kapi onu kaynanamlar akrep oldurmus beni iyice korku aldi. Kizim icin. Bide en ufak sacma sapan seylerden beni ariyolar darlatiyolar oda arkadasim bile bebegim icin bi dogda bak annen ne kadar sitres yapiyor dedi. Yani ilk dogumum olsaydi beni cikarmayin diye yalvarirdim. Cikcam gun kizim baygin yanima geldi. Onu birakamazdim daha ama burdada gercekden olmuyor

Benimki sakindi ama bazen durtmeme rahmen hic kipirdamiyor beni cok korkutuyo insan biraz kayar dimi rahatsiz olur bu oylece kaliyo bi korku aliyoki sorna artik oyle olunca siteesden gozlerim kapaniyo ani yorgunluk cokuyo vucudumaya birde sey fark ettim ben hastane gitmeden once ellerim agzim burnum vucudum cok sismisti hastanede cok sindim elim ayak dudaklarim normale donmustu simdi yine evdeyim balon balon oldum ya bu normalmiydi

Haftası iyi. Niye tehlikeye atiyorlar. Evde dinlenme imkanin da yok

Diyom ya kadinin kesesinde su kalmamis haftasida 32 felanmi neydi onuda almiyolar kiz diyoki susuz bebek yasarmi rabbim yasatiyo dedi. Takipde oda bekliyor 34 haftalik hamile var kesedi onde ve dogumda rahmi alinma ihtimali var. Bana en ufak birseyde seni ameliyat alcaz dediler ama almadilar agrilarim hemsire hep soyledim ama kale alinmadi doktor agrisi yok diyolar doktorla konusma calisiyorum robot gibi gidiyor yani ama hastane genel olarak iyi hergun yatagin degisiyor odan paspaslaniyor yemegin ayana geliyor ve hepside cok iyi insanlar zaten her gun baska hemsire baska doktor oluyor vizitteki ayniydi ama onu anlamadim. Cikis yapan doktor farkliydi.
Mesela kanama alanim olan yerde agri hep hissediyordum ama bebek kafa asada diye normaldir deyip dayanma calisiyordum orda sıkinti cikti sol tarafimda kasik uca dogru her ultrasyonda oramda agrilarim olduna soyledim. Hemsire kasilma disinda hissetim agrilarin nst cikmayacani soyledi daha nasil bi agrida gitmem lazim bilmiyorum bide sag kaburga alti agrisina haftalardir dayanma calisiyorum cok canim yaniyor. Sancilarimda 40 ve 50 arasi 100 mu olmasi bekliyolar anlamadim ameliyat olcam zaten

Kizlar ne bitmez geceymis ya.
Adet sancisi gibi bi yandan vurdu .ayagim sisti agriyor burnum tikandi.
Baska bi sanci daha giriyor.
Nekadar zor bi hamilikmis bu .

Kizlar ne bitmez geceymis ya.
Adet sancisi gibi bi yandan vurdu .ayagim sisti agriyor burnum tikandi.
Baska bi sanci daha giriyor.
Nekadar zor bi hamilikmis bu .

Kiz benimde sabaha kadar dogru duzgun degil mide yanmasi kasik agrisi parmaklarim balon gibi bence hamilelik kogusu olmali hani hastane yattim ya refakatci zatenbyasak full hamileler sariyo biliyomusun tubalet got koridor yuru yeni arkadalar odana geliyo soruyo sen gidip soruyorsn. Kimisi kahve seylerini sac kirutma makinesi nevresim takimlarina kadar getirmis. Evde hep sorumluluk

Gerceken cok sinir bozucu.

Aslinda boyle bir tartismanin ortasinda aniden indirceksin esofmani, cok bakacaginiz varsa simdi bakin diyeceksin. Deli bu deyip kacacaklar.

Israrla hastaneye, dogumhaneye gelmek isteyenlere filan cok kiziyorum. Benimde is arkadaslarim hastaneye gelir ziyaret ederiz dediler. Ben de olur mu evime gelin cay ikram ederim filan dedim. Yorgun olursun diyorlar. Tatli insanlar aslinda herhalde Beni zor durumda birakmazlar. Ben acikcasi dus almis, sacima Fon cekip makyajimi yapmamissam gelen istemiyorum.

Esimin ailesi yabanci dogumhaneye filan gelmezler. Esimin abisinin esine ziyarete gittik, ziyaret saatinde, bes dakikadan az bir sure ugrayip cikmistik. Fisildayarak konustuk, bebegin kundak disinda kalan yuzunu gorduk. Anneye iyi misin bir ihtiyacin oluyor mu dedik ciktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…