- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.061
Canım daha iyi olacaklar. Biberona gecer yakında. İki gündür benimki biberonla besleniyor. Cok iyi değiliz yoruluyoruz ama deniyorlar mecbur öğrencek. Ahhh gelsinler evimiz senlensin valla:)Maşallah çok şükür inşallah hızlıca kilo alır benim bebeşim de hortumla besleniyor ağzındaki hortumu emiyor garibim1550 şu an anne sütü 30 cc alıyor ayrıyeten anne sütüne eoprotin anne sütü güçlendirici veriliyor. Onun dışında kilo almasını ve evimize gelip hanemizi şenlendirmesini bekliyoruz :)
Aynen en iyisi lokum beni haci serifde kurtarmaz galiba en az300tane yapmam gerekirMasallah canim saglikla gelsin ins dogum yakladtikca insan daha cok merak ediyor
Tam kavgalikmis adini ver biara gidip stres atayim
Canim sen yine lokum al en iyisi .
Cikolata da en uygun ve guzeli haciserifte alacaksan oraya bak derim.
Dogum yaklasinca olurmus canim dinlen doguma sakla enerjini
Canim bendede oluyor sormadim dr a hic
Basak ne cokmus bende szdenim
Yatakta sirtustu uzaninca oluyor benim gan yatinca yavas yavas duzeliyor
Yanlız degilsin canım bende varim her 2sikayettende uyuyamiyorumMide yanmasi arti yalanci sancilar diyorum ve susuyorum. :/
Amiiin kuzum amin midemin surekli yanmasindan yangin var diye bagirasim geliyo midem bogazim cok fena ozellikleYanlız degilsin canım bende varim her 2sikayettende uyuyamiyorumallahm yardımcımız olsun insallah
Allah yardimcin olsun dualarim seninle canim..Selamlar oncelikleeee yaninda yardimcisi olan annesi olan yakini olan arkadaslarm cok sansli....keske benimde yanimda kimsem olsa annem hayatta olsa. Helede 5 ve 1 yasinda iki oglu olan yuksek tansiyonla bogusan iki elindede karpal tunel olan ve agir yasayan biri olarak cooook yorgunum bitkinim . Banada dua edin olurmu
Benim de kanıma giriyosunuz yaa bi arkadaşım bana hediye kapı süsü yaptırmış ama ısrarla nasıl bişey olduğunu göstermiyo yoksa ben de söylemeyi düşünmüştüm ordan.. bir de biyer buldum hastane için çok güzel şeyler yapıyo hepsi içinde 350 dedi çok uygun değil mi yaa?
Canım ben panik atak - anksiyete bozuklugu hastasıyım. Dediğin bu belirtiler anksiyetem yükseldiğinde ortaya çıkıyor. Gebeliğe bağlı hormonal değişikliği belki sende böyle bir şeye sebep oluyordur. Bir doktora görünmen de fayda var bence
Bnim tenim beyazladi. Ama hamilelikte leke cok gorulen bi durum.Kızlar ben bölgesel olarak esmerleşmeye başladımmesela boyun bölgem ellerim kaç kat esmerleşti başta güneş yanığı sandım değil gönek deliğim zaten kapkara olmuş önemsemiyorum onu
Benim gibi olan varmı?
Afiyet olsun, ben de sandviç yaptım yedim ve mide yanmasindan ölüyorum su an zaten geceleri uyuyamiyorm bir haftadır 4 lere kadar. Ne yesem midem yanıyor bikac gündür başladı sonlarda da oluyormuş sanirimYiyinnn gariiibenide yaktınız tost yapıyorum şuan Battı balık yan gider misali
Canim Allah yardimcin olsun.duamdasin insallahSelamlar oncelikleeee yaninda yardimcisi olan annesi olan yakini olan arkadaslarm cok sansli....keske benimde yanimda kimsem olsa annem hayatta olsa. Helede 5 ve 1 yasinda iki oglu olan yuksek tansiyonla bogusan iki elindede karpal tunel olan ve agir yasayan biri olarak cooook yorgunum bitkinim . Banada dua edin olurmu
Canim bende de oldu. Sonunda bir sey cikmadi. Doktorum hastalar kasintiyi adet agrisini, Rahim agrisini vs ayirt edemiyorlar dedi.Kızlar 4 saattir adetliymişim gibi hafif karnımın altı ağrıyo kesintisiz uykudan uyandım bu nedir ???
weryew canım kardeşin yine evde seninle kalsaydı kızın kaç yaşında ben kızıma boyama kitapları aktivite setleri gibi şeyler aldırıp kanamam olan süreçte ikimizde yatakla onlarla oyanmıştık sonra anneannesi parka markete götürüyordu günler geçti öyle mümkün olduğunca kalkma senin için de riskli yengen mi ne ona deki her sağlıklı bir engelli adayı hangimizin garantisi var şu hayatta evet zor Allah kimseye vermesin ama böyle gereksiz gereksiz konuşan insanlar varya tam dayaklk birde hangi hastaneye dr gidiyorsun bilmiyorum ama haftan ilerde zaten senin yaşadığının üçte biri olmayan hastalara ciğer geliştirici falan vurup alıyorlar bebişi bu kadar riskliysen seni eve gönderip bekletme sebepleri ne bir açıklama yapıyorlar mı
Tekrar git canım ohalde bası var de korkuyorum yatırın de hastane senin işin en güvenli yerdi canım farkındaydık evde olmuyo işte yayılıyor hele çocuk varsa Rabbim yardım etsin dikkat et kendine nolur çok az kaldı inşallah
Normal de daha aktiftir benim kızda noldu bilmem yavaşladı sürtmeler yavaşladı daha doğrusu beni arada sürünce oh diyorum normalde hep gezerdi bu.. Bişeyler yiyince uzanıp bekliyorum bende pazartesi randevum bakalım
Haftası iyi. Niye tehlikeye atiyorlar. Evde dinlenme imkanin da yok
canım densiz insanlar her yerde var maalesef, sen bebeğine odaklan. sıkma canını, onun bilgisi görgüsü o kadar demek ki.
Kizlar ne bitmez geceymis ya.
Adet sancisi gibi bi yandan vurdu .ayagim sisti agriyor burnum tikandi.
Baska bi sanci daha giriyor.
Nekadar zor bi hamilikmis bu .
Gerceken cok sinir bozucu.Buarada halılarım yıkamada yrn da temizlik olacak evde.. Çantam hazır.. Bi hediyelikler kapı süsü falan kaldı.. Kendim yapsam daha uygun olacak gibi.. Çok para harcadık yaa eşimle parasızlıktan geriliyoruz son zamanlarda.. Ama hamileyim die de uzatmayaya çalışıyor.. Görümcem kayınvalidem bişiler alıyor ama ihtiyacım olan şeyleri değil kendi beğendiklerni alıyorlar bide fiyatları üstünde fişi içinde veriyorlar.. İhtiyacım olanı söylüyorum ben bunu beğendim aldım deyip geçiyorlar.. Açıkçası gerildim biraz onlara doğumda istemiyorum onları die onlar da bana gerilmiş anlaşılan.. Onların yanında doğum sancısı çekemem bunu sadece eşimle paylaşmak isterim anlattım.. Kendi annemi de istemiyorum tansiyonu falan var. Seyirlik olmak istemiyorum hem yaa.. Doğumdan sonra temizce giyinince gelirsiniz dedim.. Annem için sen nasıl rahat edersen o olsun ama kayınvalidem ve görümcem her aşamada yanımda olmak istiyorlar ısrarla.. Doğuma girmek için bile ısrar ettiler. Ben bana faydaları olacağını düşünmüyorum daha çok gerilim doğuramam. Poffff bu konu da eşimle aramızda gerginlik oluyor bi sen haklısın dio bi onlar haklı dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?