- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.081
Ewet bencede 1 dk oturmuyorumondan boyle cekiyorum cezasiniKiz benimde sabaha kadar dogru duzgun degil mide yanmasi kasik agrisi parmaklarim balon gibi bence hamilelik kogusu olmali hani hastane yattim ya refakatci zatenbyasak full hamileler sariyo biliyomusun tubalet got koridor yuru yeni arkadalar odana geliyo soruyo sen gidip soruyorsn. Kimisi kahve seylerini sac kirutma makinesi nevresim takimlarina kadar getirmis. Evde hep sorumluluk
Benim de burnum tıkalı iki gündür.hasta da değilim ama yatınca nefes alamıyorum burnumdan.çok gıcık bi durumKizlar ne bitmez geceymis ya.
Adet sancisi gibi bi yandan vurdu .ayagim sisti agriyor burnum tikandi.
Baska bi sanci daha giriyor.
Nekadar zor bi hamilikmis bu .
Maden suyu vs ic canim bol bol nolucak boyle bilmiyorum.Günaydın hanımlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum ben güne krampla başladım bacağımı hissetmiylrum şu an
Allah yardımcın olsun canım az kaldı İnşallah.Gunaydin kizlar dun kombiyi kapattim.Halilari da cocuk alerji olmasin diye bazilarini topladimyine usutmusum.ayagimda koca panduf yinede sancilandim .
Napcam ben boyle bilmiyorum
Bukadar agri normalmi sola donup uyuyorum sol ayagim uyusuyo kramp giriyo saga donuyorum dger bolgeme sanci giriyo.hic uyumadim .
sirtustu yattim birden uyandim nefessiz kalmisim
Oda var bide arada kaniyo cok silince falanBenim de burnum tıkalı iki gündür.hasta da değilim ama yatınca nefes alamıyorum burnumdan.çok gıcık bi durum
Benimde bugün kontrolüm var bakalım inşallah kilosu çok çıkmazTatlim normal gelisimide 1 hafta onde zaten kilosu 2600gr dedi.
Canım Allah yardımcın olsun çok zor ama geçecek işte geçmeyen şey yok hayatta. Bşraz daha sabretmeye çalış inşallah. Çok zordur eminim bir de küçük kızını düşünüyorsun haklısın. Ama keşke hastane de riske atmasa alsa bebişi. İnşllah hakkında hayırlısı olur çabucak geçer zaman, kızın da iyileşir hemenHastane genel olarak bekliyo son ona kadar dun sinirden havaya zipladim ani oldu ve kanama olan bolgem agri girdi suan bebek hareket ettigi icin biraz rahatladim. Ama bu gittimde doktora soylicem almasini kendjme guvenmiyorum. Dicem listeye uyamiyorum korkuyala gunlerim geciyor ustelik koy bi yerdeyim yetişmeye bilirim. Yengem hadsiz zaten onu bi gorim gorme gitsem 5 dakikami almaz ama dua etsn merdiven inip cikmam yasak. Kizima bende resim yaptiriyorum bebekleri ile oynuyoruz babasi kaydirak felan almisti onla oynuyor bazen telimi aliyor. Disari 3 gun cikarmislar kizim hasta suan cok oksuruyor kusuyor. Dogumdan once iyilesmesini cok istiyorum. Kalkmamak elimde degilki kadinnsurekli kapi caliyor yattimda ora yapalim bura felan kardeslerim ben eve geldim okul hayatlarina hemenn donduler. Bu gun ben birseyler yapmak zorunda kaldim. Onlardan biri hastayim biri yok inanilmaz odev var deyip dokunmadilar anlatmaya calistikca kavga edip sinir kriz geciriyorum mutfak carsamba pazari olmus ama o agridan sonra tutmicam dedim cunku bebegimin hayati soz konusu. Biandan diyorum birak yapma risklisin bi yandan dayanamiyorum mecbur kaliyorum. Anlatmaya calissam kavga cikiyor esimde bu yuzden doktorlarin beni sartli cikarmasina cok sinirli annesine surekli bagiriyor meryem birsey yapmicak diye oda beni yetistirememekden korkuyor ennufak birsey yikamicaksin diyo sayiyo gidiyo bakalim insallah bu hafta dogumum olur cunku cok korkuyorum
Kiralik olabilir. Cok cok ucuz geldi bana da
Ya paniknatak anksiyete zbendede var. Normal olmazsa spinal sezeryanla basedebikirmiyiz sence. Benim kalp atislarim 100un altina inmez zaten. En ufak heyecanda flnda 150 direk :/
Bnim tenim beyazladi. Ama hamilelikte leke cok gorulen bi durum.
Kiralik olabilir. Cok cok ucuz geldi bana da
Ya paniknatak anksiyete zbendede var. Normal olmazsa spinal sezeryanla basedebikirmiyiz sence. Benim kalp atislarim 100un altina inmez zaten. En ufak heyecanda flnda 150 direk :/
Bnim tenim beyazladi. Ama hamilelikte leke cok gorulen bi durum.
Ben de aylardır var burun tıkanıklığı. İliadin kullanıyorum, burun bandı kullanıyorum vs ama bana mısın demiyor. Eşim alıştı artık. Horultun olmadan uyuyamam diyorOda var bide arada kaniyo cok silince falan
esimin yerinde olsam bikmistim benden adam iyi katlaniyor ne ararsan var
Çok şükür Allah'a atlattin biraz daha dayan cnm bebişler için. Bak @Sedossedos92 bebişi bugün servise çıkıyor kuvezden çok şükür eve de geçeceksiniz hepiniz az daha dayanın.Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Birsure sonra iliadinede alisiyor insan oyuzden etkide etmiyor.Ben de aylardır var burun tıkanıklığı. İliadin kullanıyorum, burun bandı kullanıyorum vs ama bana mısın demiyor. Eşim alıştı artık. Horultun olmadan uyuyamam diyor
Guzel harika.ankarada mısın nasil gitsem tel acayım toplum sağlığına ve hafta ici degil mi ? çok iyi yapmıssın
Hayirlisi neyse oyle olur insallah canim.masallah kuzuyadagünaydın herkese, 34+5’te 2600 gr olmuş tospik oğlum. istersen 39 da sezaryen yaparım, istersen de normal doğumu bekleriz , ki bence yapabilirsin dedi doktorum. inşallah becerebilirim normal doğumu, sezaryen korkunç geliyor bana.
Canım Allah yardımcın olsun çok zor ama geçecek işte geçmeyen şey yok hayatta. Bşraz daha sabretmeye çalış inşallah. Çok zordur eminim bir de küçük kızını düşünüyorsun haklısın. Ama keşke hastane de riske atmasa alsa bebişi. İnşllah hakkında hayırlısı olur çabucak geçer zaman, kızın da iyileşir hemen
weryew inan ki biraz bencil olma vakti her dk zile basıyorsa bırak kapıda kalsın senin halinden anlamayana yapacak birşey yok sadece bebeğin için değil senin için riskli zamanlar kızın için vicdan yapma bu halinle bile elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?