2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ewet bencede 1 dk oturmuyorumondan boyle cekiyorum cezasini

Gunaydin kizlar dun kombiyi kapattim.Halilari da cocuk alerji olmasin diye bazilarini topladim yine usutmusum.ayagimda koca panduf yinede sancilandim .
Napcam ben boyle bilmiyorum
Bukadar agri normalmi sola donup uyuyorum sol ayagim uyusuyo kramp giriyo saga donuyorum dger bolgeme sanci giriyo.hic uyumadim .
sirtustu yattim birden uyandim nefessiz kalmisim

Allah yardımcın olsun canım az kaldı İnşallah.

Canım Allah yardımcın olsun çok zor ama geçecek işte geçmeyen şey yok hayatta. Bşraz daha sabretmeye çalış inşallah. Çok zordur eminim bir de küçük kızını düşünüyorsun haklısın. Ama keşke hastane de riske atmasa alsa bebişi. İnşllah hakkında hayırlısı olur çabucak geçer zaman, kızın da iyileşir hemen

Ben spinal veya epidural hiç düşünemiyorum. Şimdiden nefes darlığı, terleme vs yaşıyorum. Ya tamamen normal doğum yapmalıyım yada tamamen bayılmalıyım. Çünkü ameliyathanedeki o metalin metale deyme sesine dayanamam. Zaten uzun süre sırt üstü yatınca daralıyorum. Bilincim açık olursa kesinlikle sıkıntı yaratırım.

Oda var bide arada kaniyo cok silince falan
esimin yerinde olsam bikmistim benden adam iyi katlaniyor ne ararsan var
Ben de aylardır var burun tıkanıklığı. İliadin kullanıyorum, burun bandı kullanıyorum vs ama bana mısın demiyor. Eşim alıştı artık. Horultun olmadan uyuyamam diyor

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
Çok şükür Allah'a atlattin biraz daha dayan cnm bebişler için. Bak @Sedossedos92 bebişi bugün servise çıkıyor kuvezden çok şükür eve de geçeceksiniz hepiniz az daha dayanın.

Ben de aylardır var burun tıkanıklığı. İliadin kullanıyorum, burun bandı kullanıyorum vs ama bana mısın demiyor. Eşim alıştı artık. Horultun olmadan uyuyamam diyor
Birsure sonra iliadinede alisiyor insan oyuzden etkide etmiyor.
Hamilelikle bu sikintilarimizda biter insallah

Kizlar iki gundur takip edemiyorum. Aceleci davranan bebislerimiz oldu mu? 7. 8. Bebisler geldi mi?

weryew inan ki biraz bencil olma vakti her dk zile basıyorsa bırak kapıda kalsın senin halinden anlamayana yapacak birşey yok sadece bebeğin için değil senin için riskli zamanlar kızın için vicdan yapma bu halinle bile elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun

Guzel harika.ankarada mısın nasil gitsem tel acayım toplum sağlığına ve hafta ici degil mi ? çok iyi yapmıssın

Yok canim Ankarada degilim Ama bana bu bilgiyi saglik ocagindaki ebe hemsire vermisti zaten hani aşılarımızı falan takip eden kisi var ya ona sorabilirsin

Hayirlisi neyse oyle olur insallah canim.masallah kuzuyada

Zaten bu gidisime soylucem alin diye hastane egitim arastirma kuzeniminde vakti fazlasiyla bitmisti suni sanci verdiler bir gun bebegin kalp atisi bozulunca almislar ameliyata keske dedon gibi riske atilmasaydim. Kizim cok hasta oldu

Kizm icin nasil yapmim ben eve geldim kizim hasya olmus suan hirliyo kusuyo cok oksuruyo ne yapsam geriletemiyorum. Esim dedim aile hekimi igne yaziyo 4 gunde anca iyilesiyo ama beyfendi yok diyo zaten alerjiside var yesillige nasil olacak bilmiyorum. Daha once zatureden yattik hastane simdi kizimla nasil yatarim hersene bu vakitler bizi doktor yatirmak istiyo ki 3 yasina girdi oyle igne serum kolunda hic izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…