- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.101
günaydın herkese, 34+5’te 2600 gr olmuş tospik oğlum. istersen 39 da sezaryen yaparım, istersen de normal doğumu bekleriz , ki bence yapabilirsin dedi doktorum. inşallah becerebilirim normal doğumu, sezaryen korkunç geliyor bana.
vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıklaKiz sigara nasil bir bagimliliksa kadin genel anestezi ile sezeryan oldu iki saat sonra kimseden yardim almadan hastaneden kacip sigara icti dedim kadina ne verdi bu doktorlar boyle nasil bu kadar kisa zamanda ayaklanip sigara pesine dustu yanimdaki kadin ikizlere hamile korkuyordu sezeryandan onu gorunce korkusuda gitti. Bende bi yasima daha girdim.
Haklısın ama keşke söylemekle alsalar. Hiç sanmıyorum hastanın neye ihtiyacı var psikolojisi nasıl hiç düşünmüyorlar ki. Hani ayrılmak üzere plasenta demişler ya. Bu riskteysen seni taburcu etmeleri çok saçma geldi. Belki kolay kolay plasenta ayrılmaz diye düşünüyorlardır. Vardır bir bildikleri diye düşünmek istiyorum yani.Zaten bu gidisime soylucem alin diye hastane egitim arastirma kuzeniminde vakti fazlasiyla bitmisti suni sanci verdiler bir gun bebegin kalp atisi bozulunca almislar ameliyata keske dedon gibi riske atilmasaydim. Kizim cok hasta oldu
Sen değilsin canım merak etme. Benim de koltuk altımdan göğüs ucuna kadar olan alan karardı. Genitalim de öyle. Hatta dün boynumdan gerdan kısmına kadar bile bi karalık hissediyorumBir tek ten rengi değişen
Tuğba teyzemizin de söylediği gibi bugun servise cıkıyoruz kızlar. Aniden gelen sabah bir telefonla mutluluktan uçtum. Allah mutluluktan uctugunz günler nasip etsn insallah size de. Ettiğiniz dualara tesekkür ederim hakkınızı helal edin. Cok sükür ben kuzumu kucakladım bugun. Darısı tüm evladını bekleyen annelere. Amiiiinnn..Çok şükür Allah'a atlattin biraz daha dayan cnm bebişler için. Bak Y Yagmurtanesi4 bebişi bugün servise çıkıyor kuvezden çok şükür eve de geçeceksiniz hepiniz az daha dayanın.
Canım benim koltuk altım kömür sürülmüş gibi, keseliyorum falan ama nafile.. göbeğimden inen çizgi göbek deligim etrafında mandalina kadar yuvarlak bölgeye yayılıyor kir gibi sonra tekrar inceliyor aşagıya, genital bölgede de kararma var.Hiç güneşe falan çıkmadım o yüzden görünür yerlerimde leke Yok, çeşitli yerlerimde minik benler çıktı ve burnumda üç beş çil var
Ya canım yemeğe daldım yazamadımbenim boynumda ve genital bölgemde meme çevresinde baya olmuştu. Hormonlardanmış doğum rsonrası kaplıcaya gittim. Benden çıkan kirlere inanamazsın ama tamamiyle 4 aylık falanken gemişti. Bunda başlamadı boynum ama geçiyor bence doğum sonrası
Sen değilsin canım merak etme. Benim de koltuk altımdan göğüs ucuna kadar olan alan karardı. Genitalim de öyle. Hatta dün boynumdan gerdan kısmına kadar bile bi karalık hissediyorum
Annem olur öyle geçer dedi.
Canim bende de oldu. Sonunda bir sey cikmadi. Doktorum hastalar kasintiyi adet agrisini, Rahim agrisini vs ayirt edemiyorlar dedi.
Oncelikle
bu agri doruk yapip sakinlesiyorsa bunun araliklarini ve suresini hesapla. Ritim varsa doktorunu ara. Ritim araliklarini gore dogum yapiyor olabilirsin. Ritim yoksa kalk biraz yuru, dus Al gecerse Braxton Hicks yalanci sancisi olabilir. Hic gecmezse ve ritmik degilse baska bir sey olabilir doktorunu Ara.
bende oyle tahmın edıyordum canm özellıkle sordum bide 37.haftam benmde 8 mayısa gelıyor ondan sonra bır rapora gerek yok dedıler zaten çalışılmaz dıye mı acaba öyle dıyo son tarıh 8mayıs dogum zamanıda orda yazıyo tabı ne zaman olur nasıp sonrası dogum olnca verılcek denıldı gene gıdınce ben bı doktoruma danısayım teferrauatlı işler bu raporlar hiç ugrasasım yok ama mecburen kosturmak gerekıyorCanım bilmiyorum ki ama 37 hafta bitince tam 5 mayis oluyor.hastane gel calisamaz raporu vericem dedi.yani kuruma bilgi vericem ayrıldığımi.doğum belgesini de doğum yapınca goturcem.sonuçta bilgi vermeden kurumdan ayrilamayiz gibime geliyor yani bizde böyle :)
Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
dualarımız senınle canım allahım şifa versin sağlıkla kavusun inşallahGecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
İçimi okudun resmen. Bunalımdayım. Çok çirkin hissediyorum çokkkkAynen boynum koltuk altım ve genital bölgem karardı ve çok çirkin bi görüntü var iyicede kilo aldım, kendimi çok çirkin hissediyorumşu nohut yutmuş solucan gibi hamile olupta doğumdan 1 gün sonra hiç doğum yapmamış gibi olanlar var ya bu nasıl bi haksızlık
Hahaha ya koptum her eve lazım bundanEki Görüntüle 2134029 kizlar bakin ne buldum .
Tam bana gore .
Yinede zil nasil sokuluyor ogrenmeliyim .dogum hazirliklari listeme aldim
Gözün Aydın darısı diğer bebeklerimize inşallah :)Tuğba teyzemizin de söylediği gibi bugun servise cıkıyoruz kızlar. Aniden gelen sabah bir telefonla mutluluktan uçtum. Allah mutluluktan uctugunz günler nasip etsn insallah size de. Ettiğiniz dualara tesekkür ederim hakkınızı helal edin. Cok sükür ben kuzumu kucakladım bugun. Darısı tüm evladını bekleyen annelere. Amiiiinnn..
İlk hamileliğimde de oldu bende göğüs uçları Nutella sürmüş gibiydi sonra geçti çok şükür imşallah bunda da geçerKızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
Gerceken cok sinir bozucu.
Aslinda boyle bir tartismanin ortasinda aniden indirceksin esofmani, cok bakacaginiz varsa simdi bakin diyeceksin. Deli bu deyip kacacaklar.
Israrla hastaneye, dogumhaneye gelmek isteyenlere filan cok kiziyorum. Benimde is arkadaslarim hastaneye gelir ziyaret ederiz dediler. Ben de olur mu evime gelin cay ikram ederim filan dedim. Yorgun olursun diyorlar. Tatli insanlar aslinda herhalde Beni zor durumda birakmazlar. Ben acikcasi dus almis, sacima Fon cekip makyajimi yapmamissam gelen istemiyorum.
Esimin ailesi yabanci dogumhaneye filan gelmezler. Esimin abisinin esine ziyarete gittik, ziyaret saatinde, bes dakikadan az bir sure ugrayip cikmistik. Fisildayarak konustuk, bebegin kundak disinda kalan yuzunu gorduk. Anneye iyi misin bir ihtiyacin oluyor mu dedik ciktik.
Ayni benim esim gibi herkes ozeniyormus ben de hic heves yokmus.biara magnetlere 300tl verecekti Ben Engel oldum.Louisa terlikleri bana col suslu geliyo sabo terlik alcam diyorum kiziyor.hele begendigi taclari gorsen.hic anlaasamiyoruz.o mu erkek benmi anlamadim:)).tac terlik diye beynimi yedi sade bisey bulsam alicamda oda yok.Valla benimde son dakika kararı gibi oldu..hastane için süs püs hiç bişey yaptirmamıstim..eşim girdi kanıma kızımız süssüz püssüz mü olacakmısodamız normal odamı bebek odasımı belli bile olmazmış...Aslında yoruldum Valla onu al bunu al..doğmadan kuruttu bu cimcime bizi
Canım taç terlik falan bunları çok süslü bişey istemiyorsan kendi zevkine göre süsleyebilirsin ben boş havlu terlik aldım 15₺ ye bir iki minik çiçek yapıştırdım oldu bitti tacıda 3₺ ye aldım aynı çiçekten kondurdumAyni benim esim gibi herkes ozeniyormus ben de hic heves yokmus.biara magnetlere 300tl verecekti Ben Engel oldum.Louisa terlikleri bana col suslu geliyo sabo terlik alcam diyorum kiziyor.hele begendigi taclari gorsen.hic anlaasamiyoruz.o mu erkek benmi anlamadim:)))ben goze batmayi hic sevmiyorum yani daha dogrusu etrafimdakilerin samimiyetine inanmiyorum.tac terlik diye beynimi yedi sade bisey bulsam alicamda oda yok.
vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?