2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kiz sigara nasil bir bagimliliksa kadin genel anestezi ile sezeryan oldu iki saat sonra kimseden yardim almadan hastaneden kacip sigara icti dedim kadina ne verdi bu doktorlar boyle nasil bu kadar kisa zamanda ayaklanip sigara pesine dustu yanimdaki kadin ikizlere hamile korkuyordu sezeryandan onu gorunce korkusuda gitti. Bende bi yasima daha girdim.

vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıkla

Zaten bu gidisime soylucem alin diye hastane egitim arastirma kuzeniminde vakti fazlasiyla bitmisti suni sanci verdiler bir gun bebegin kalp atisi bozulunca almislar ameliyata keske dedon gibi riske atilmasaydim. Kizim cok hasta oldu
Haklısın ama keşke söylemekle alsalar. Hiç sanmıyorum hastanın neye ihtiyacı var psikolojisi nasıl hiç düşünmüyorlar ki. Hani ayrılmak üzere plasenta demişler ya. Bu riskteysen seni taburcu etmeleri çok saçma geldi. Belki kolay kolay plasenta ayrılmaz diye düşünüyorlardır. Vardır bir bildikleri diye düşünmek istiyorum yani.
Kızın iyileşir canım üzülme kusması da susuz kalmıyorsa bişeyler yiyip içiyorsa geçer. Mikrobu atıyordur inşallah. Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm. Ama herşeyde vardır bir hayır

Çok şükür Allah'a atlattin biraz daha dayan cnm bebişler için. Bak Y Yagmurtanesi4 bebişi bugün servise çıkıyor kuvezden çok şükür eve de geçeceksiniz hepiniz az daha dayanın.
Tuğba teyzemizin de söylediği gibi bugun servise cıkıyoruz kızlar. Aniden gelen sabah bir telefonla mutluluktan uçtum. Allah mutluluktan uctugunz günler nasip etsn insallah size de. Ettiğiniz dualara tesekkür ederim hakkınızı helal edin. Cok sükür ben kuzumu kucakladım bugun. Darısı tüm evladını bekleyen annelere. Amiiiinnn..

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum vallahi. 2 saat uyusam bakmasam 200 mesaj birikmiş oluyor. Nasıl oluyor bu kadar nasıl fırsat buluyorsunuz yA. Üstelik çoğunuz çocuklu
Ben de tüm gün yatıyorum ama yetişemiyorum yine de.
İki gündür ayağım şiş. Dışarı çıkmaya korkuyorum. İlk gün fil ayağı oldu resmen. 1 haftadır da sabahları ellerim kütük gibi uyanıyorum. Önceden iyiydim yA. Az çok işimi yemeğimi yapıyordum. Şimdi duş almak bile ölüm. Kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorum. Bu saat oldu hiçbirşey yemedim daha. Yataktan çıkamadım
Kendini iyi hisseden arkadaşlara imrendim valla

Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey

Az önce nst e aldılar 30-240 çıktı sancı yokmuş
Hala da makat duruş , sezeryana doğru koşar adım ilerliyorum

bende oyle tahmın edıyordum canm özellıkle sordum bide 37.haftam benmde 8 mayısa gelıyor ondan sonra bır rapora gerek yok dedıler zaten çalışılmaz dıye mı acaba öyle dıyo son tarıh 8mayıs dogum zamanıda orda yazıyo tabı ne zaman olur nasıp sonrası dogum olnca verılcek denıldı gene gıdınce ben bı doktoruma danısayım teferrauatlı işler bu raporlar hiç ugrasasım yok ama mecburen kosturmak gerekıyor

Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey

Aynen boynum koltuk altım ve genital bölgem karardı ve çok çirkin bi görüntü var iyicede kilo aldım, kendimi çok çirkin hissediyorum şu nohut yutmuş solucan gibi hamile olupta doğumdan 1 gün sonra hiç doğum yapmamış gibi olanlar var ya bu nasıl bi haksızlık

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
dualarımız senınle canım allahım şifa versin sağlıkla kavusun inşallah

İçimi okudun resmen. Bunalımdayım. Çok çirkin hissediyorum çokkkk

Eki Görüntüle 2134029 kizlar bakin ne buldum .
Tam bana gore .
Yinede zil nasil sokuluyor ogrenmeliyim .dogum hazirliklari listeme aldim
Hahaha ya koptum her eve lazım bundan

Gözün Aydın darısı diğer bebeklerimize inşallah :)

İlk hamileliğimde de oldu bende göğüs uçları Nutella sürmüş gibiydi sonra geçti çok şükür imşallah bunda da geçer

Olması gereken ziyaret bu zaten aslında ama bizde okunu çıkarıyorlar bebeği mıncıklayan anneye sütünü kilolarını soran kendi arasında soğuk espriler yapsn odayı kamp alanı zanneden insanlarımız var ne yazıkki

Ayni benim esim gibi herkes ozeniyormus ben de hic heves yokmus.biara magnetlere 300tl verecekti Ben Engel oldum.Louisa terlikleri bana col suslu geliyo sabo terlik alcam diyorum kiziyor.hele begendigi taclari gorsen.hic anlaasamiyoruz.o mu erkek benmi anlamadim:)).tac terlik diye beynimi yedi sade bisey bulsam alicamda oda yok.

Son düzenleme:
Canım taç terlik falan bunları çok süslü bişey istemiyorsan kendi zevkine göre süsleyebilirsin ben boş havlu terlik aldım 15₺ ye bir iki minik çiçek yapıştırdım oldu bitti tacıda 3₺ ye aldım aynı çiçekten kondurdum

vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıkla

Yuh bebeğidemi kesiyolarmış , Allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver yarabbim , sağsalim eli ayağı düzgün ve kolay birşekilde yavrularımıza kavuşalım, sağlıklı mutlulukla huzurla yaşayalım yavrularımızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…