2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Duygularima tercuman oluyorsun arkadasim.esime aynen boyle anlatiyorum gozlerini belertiyor resmen.of ya offf

Nerden aldin canim valla soylersen cok sevinirim.yildim artik terliginden tacindan.

tgb34 canım rüyamda seni gördüm, doğumun 1 gün sonra oluyormuş sözde ben de sana meryem ana eli otu alıyorum suya koyuyorum bunu iç falan diyorum
Ay yarın mı dogurcam acaba ben de o ottan alayım diyordum, sancılar başladığında suya islaniyor ve annenin odaklanacagi bir nokta oluyor hem duada manevi destek bizlere. Dün resmen catladim kasilmaktan, benim gibi olan var mı yaa.

Bugünlerime de şükür hastanede yattığımda sürekli ölecek kelimelerini duyduktan sonra yavrumun küvezde ki mücadelesi beni güçlendiriyor. Allah hepsine şifa versin
En mucadeleci bebekler premature bebekler oluyor.o kadar guclulerki masallah.tipki senin bebegin gibi canim.daha guzel gunler yakinda.

07rukiye07
Ya kızlar Allah aşkına düşünmeyin böyle seyler.
Normal Doğumda da yanlışlıkla bebeğe kesik gelen var. Bunun sezaryenle ilgisi Yok. Üstelik normal Doğumun bebek için riski çok daha fazla o açıdan bakarsak. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bana da iki gecedir bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. Bi geriliyorum bi kasıklarıma bıçaklar batıyor sanki. Nasıl ola ki bu kasılma hiç anlayamadım yaşamadım sanırım

Ben de bi ara dusunuyordum ama bu aralar aklımda değildi çok şaşırdım rüyamda sana yapıyordum hayrolsun insallah canim al da yap bence bi ara

Canım ne güzel azmettin sabrettin, Allah gönlüne ferahlık verdi inş. Evine götürdüğün günü de görmene az kaldı. Darısı Haydarinna arkadaşımıza

Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
benimki de kararma canım aynen o hormondan oluyor korkma geçiyor

Bende kolonya sisesi begendim tanesi 1.75 e yapiyor ondan vericem siparis.istersen fotograf atarim canim.

15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...

Canım gayet iyisin yaa.
arada o kadar kaçamak olur vicdan yapma hic yurumussun zaten yediginide eritmissindir

Canım gayet iyisin yaa.
arada o kadar kaçamak olur vicdan yapma hic yurumussun zaten yediginide eritmissindir
Ya kilom aynı ama suratım falan patates gibi bi tuhaf olmuşum sanki...korktum halimden...karnım mı fazla büyüdü şiş miyim neyim anlamadım...ani bi şişme var sanki...tansiyonum normal diyet yüruyüş zaten aynen devam dünkü ekstrem bir durumdu

Can'ım çok güzel görünüyorsun. Kendi kendine kapılma böyle seylere.
Son ayımız olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyoruz bence. Ben de mutsuzum ve kendimi çok kötü çirkin hissediyorum.

Benimde anneme her sorumda aldığım cevaptır. Hamilelikte olur

Herkese mutlu hafta sonları kızlar . Kimbilir sondan kaçıncı bu hafta sonumuz.??benim kızçem hıçkırıyor hıçkırınca kızıyor kendiyle kavga ediyor eyvah çıkınca işimiz var bununla ... Camlar leş gibi çamur yağdı ya geçen gün evde batık şimdi karar veremiyorum pazartesi kontrol var yatırırmı bu doktor yatırırsa ev leş yapmayada hiç keyfim yok off offf

Duygularima tercuman oluyorsun arkadasim.esime aynen boyle anlatiyorum gozlerini belertiyor resmen.of ya offf
Değil belertmek o gözler yuvalarından çıkarıp elime verse umrumda değil.. sonuçta doğuracak olan benim başka kimse değil.. ben sadece doğuma bebeğe ve kendime odaklanmak istiyorum.. kimsenin geçmiş doğum hikayelerini, onu öyle yap bunu böyle yap demesini çekemem valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…