- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.121
Duygularima tercuman oluyorsun arkadasim.esime aynen boyle anlatiyorum gozlerini belertiyor resmen.of ya offfŞimdi ben biraz canı tatlı bi insanım hatta hani ağrı eşiğinden falan bahsediyosunuz ya ben bildiğiniz eşiksizim! Yok ben de eşik direk ağrı :) hastane de pisleşirim çirkinleşirim ve çirkefleşirim diye kimseler gelsin istemiyorum.. sonra rezillik bir ömür dinlerim milleti.. o yüzden hastane ile ilgili hiç hayal kurmadım. Şimdi ben orda ağrı sancı emecek mi gaz çıkarabilcem mi falan diye düşünürken insanlar gelip çat pat gircek deli olurum! Eşim ben annem gideyim doğurayım eve geleyim kim geliyosa gelsin mantığındayım hep ama bazen heves ediyorum sonra o doğum anı gözümde canlanınca b.k yeme aarohi senlik işler değil rezil olma millete diyorum :)
Nerden aldin canim valla soylersen cok sevinirim.yildim artik terliginden tacindan.Canım taç terlik falan bunları çok süslü bişey istemiyorsan kendi zevkine göre süsleyebilirsin ben boş havlu terlik aldım 15₺ ye bir iki minik çiçek yapıştırdım oldu bitti tacıda 3₺ ye aldım aynı çiçekten kondurdum
Ay yarın mı dogurcam acaba ben de o ottan alayım diyordum, sancılar başladığında suya islaniyor ve annenin odaklanacagi bir nokta oluyor hem duada manevi destek bizlere. Dün resmen catladim kasilmaktan, benim gibi olan var mı yaa.tgb34 canım rüyamda seni gördüm, doğumun 1 gün sonra oluyormuş sözde ben de sana meryem ana eli otu alıyorum suya koyuyorum bunu iç falan diyorum
Cilekli degilde sadesini tavsiye etti diyetisyen bana.meyveli soda mantigi gibi sonucta sodaliktan cikmis oluyorya ozaman hah meyveli kefirde oyleymis.icieksen sade ic sifa olsun .Altinkilic canım, içtim ama bakalım bi zararı olmaz inşallah
En mucadeleci bebekler premature bebekler oluyor.o kadar guclulerki masallah.tipki senin bebegin gibi canim.daha guzel gunler yakinda.Bugünlerime de şükür hastanede yattığımda sürekli ölecek kelimelerini duyduktan sonra yavrumun küvezde ki mücadelesi beni güçlendiriyor. Allah hepsine şifa versin
Yuh bebeğidemi kesiyolarmış , Allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver yarabbim , sağsalim eli ayağı düzgün ve kolay birşekilde yavrularımıza kavuşalım, sağlıklı mutlulukla huzurla yaşayalım yavrularımızla
Bana da iki gecedir bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. Bi geriliyorum bi kasıklarıma bıçaklar batıyor sanki. Nasıl ola ki bu kasılma hiç anlayamadımAy yarın mı dogurcam acaba ben de o ottan alayım diyordum, sancılar başladığında suya islaniyor ve annenin odaklanacagi bir nokta oluyor hem duada manevi destek bizlere. Dün resmen catladim kasilmaktan, benim gibi olan var mı yaa.
Ben de bi ara dusunuyordum ama bu aralar aklımda değildi çok şaşırdım rüyamda sana yapıyordumAy yarın mı dogurcam acaba ben de o ottan alayım diyordum, sancılar başladığında suya islaniyor ve annenin odaklanacagi bir nokta oluyor hem duada manevi destek bizlere. Dün resmen catladim kasilmaktan, benim gibi olan var mı yaa.
Canım ne güzel azmettin sabrettin, Allah gönlüne ferahlık verdi inş. Evine götürdüğün günü de görmene az kaldı. DarısıTuğba teyzemizin de söylediği gibi bugun servise cıkıyoruz kızlar. Aniden gelen sabah bir telefonla mutluluktan uçtum. Allah mutluluktan uctugunz günler nasip etsn insallah size de. Ettiğiniz dualara tesekkür ederim hakkınızı helal edin. Cok sükür ben kuzumu kucakladım bugun. Darısı tüm evladını bekleyen annelere. Amiiiinnn..
benimki de kararma canım aynen o hormondan oluyor korkma geçiyorKızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
Bende kolonya sisesi begendim tanesi 1.75 e yapiyor ondan vericem siparis.istersen fotograf atarim canim.Buarada halılarım yıkamada yrn da temizlik olacak evde.. Çantam hazır.. Bi hediyelikler kapı süsü falan kaldı.. Kendim yapsam daha uygun olacak gibi.. Çok para harcadık yaa eşimle parasızlıktan geriliyoruz son zamanlarda.. Ama hamileyim die de uzatmayaya çalışıyor.. Görümcem kayınvalidem bişiler alıyor ama ihtiyacım olan şeyleri değil kendi beğendiklerni alıyorlar bide fiyatları üstünde fişi içinde veriyorlar.. İhtiyacım olanı söylüyorum ben bunu beğendim aldım deyip geçiyorlar.. Açıkçası gerildim biraz onlara doğumda istemiyorum onları die onlar da bana gerilmiş anlaşılan.. Onların yanında doğum sancısı çekemem bunu sadece eşimle paylaşmak isterim anlattım.. Kendi annemi de istemiyorum tansiyonu falan var. Seyirlik olmak istemiyorum hem yaa.. Doğumdan sonra temizce giyinince gelirsiniz dedim.. Annem için sen nasıl rahat edersen o olsun ama kayınvalidem ve görümcem her aşamada yanımda olmak istiyorlar ısrarla.. Doğuma girmek için bile ısrar ettiler. Ben bana faydaları olacağını düşünmüyorum daha çok gerilim doğuramam. Poffff bu konu da eşimle aramızda gerginlik oluyor bi sen haklısın dio bi onlar haklı dio
Canım gayet iyisin yaa.15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Ya kilom aynı ama suratım falan patates gibi bi tuhaf olmuşum sanki...korktum halimden...karnım mı fazla büyüdü şiş miyim neyim anlamadım...ani bi şişme var sanki...tansiyonum normal diyet yüruyüş zaten aynen devam dünkü ekstrem bir durumduCanım gayet iyisin yaa.
arada o kadar kaçamak olur vicdan yapma hic yurumussun zaten yediginide eritmissindir
Can'ım çok güzel görünüyorsun. Kendi kendine kapılma böyle seylere.15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Benimde anneme her sorumda aldığım cevaptır. Hamilelikte olurSen değilsin canım merak etme. Benim de koltuk altımdan göğüs ucuna kadar olan alan karardı. Genitalim de öyle. Hatta dün boynumdan gerdan kısmına kadar bile bi karalık hissediyorum
Annem olur öyle geçer dedi.
Tmm.ben sağlık ocaģından kaçanlar grubundayım :) bulurum canım toplum saglığını ararım sağolYok canim Ankarada degilim Ama bana bu bilgiyi saglik ocagindaki ebe hemsire vermisti zaten hani aşılarımızı falan takip eden kisi var ya ona sorabilirsin
Bende de oldu diyor annem. Ama şimdi kar gibi beyaz hatun :))Benimde anneme her sorumda aldığım cevaptır. Hamilelikte olur
Değil belertmek o gözler yuvalarından çıkarıp elime verse umrumda değil.. sonuçta doğuracak olan benim başka kimse değil.. ben sadece doğuma bebeğe ve kendime odaklanmak istiyorum.. kimsenin geçmiş doğum hikayelerini, onu öyle yap bunu böyle yap demesini çekemem valla..Duygularima tercuman oluyorsun arkadasim.esime aynen boyle anlatiyorum gozlerini belertiyor resmen.of ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?