- 26 Haziran 2009
- 380
- 351
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.141
Dün nst ye girdim hafif sancım çıktı aynı yerde benimde ağrım oluyordu sancıymış meğer .Artık işe gitmek yormaya başladı ,Perşembeden itibaren evden çalışıyorum.magnezyum hergün iç dedi . Karnın yumuşaksa sıkıntı yok ama sertleşirse ağrın olursa doktoruna bilgi ver Benim doğumu 1 hafta daha erkene alıcak 1 Mayıs dedi aman hocam o gün olmasın dedim bir sıkıntı olmazsa 3-4 MayısKızlar 4 saattir adetliymişim gibi hafif karnımın altı ağrıyo kesintisiz uykudan uyandım bu nedir ???
Son ayimizdayiz biraz düşmek normal ben oğlumda cok sismistimde bunda yüzüm hiç sismedi sasiriyorum bende kendimeYa kilom aynı ama suratım falan patates gibi bi tuhaf olmuşum sanki...korktum halimden...karnım mı fazla büyüdü şiş miyim neyim anlamadım...ani bi şişme var sanki...tansiyonum normal diyet yüruyüş zaten aynen devam dünkü ekstrem bir durumdu
Şimdi surdan sana bı hoplayasim.geldi.otur oturduğun yerde sakin iş mis yapiyim deme pisse pis kalsınHerkese mutlu hafta sonları kızlar . Kimbilir sondan kaçıncı bu hafta sonumuz.??benim kızçem hıçkırıyor hıçkırınca kızıyor kendiyle kavga ediyor eyvah çıkınca işimiz var bununla ... Camlar leş gibi çamur yağdı ya geçen gün evde batık şimdi karar veremiyorum pazartesi kontrol var yatırırmı bu doktor yatırırsa ev leş yapmayada hiç keyfim yok off offf
Eylülün renkli dünyası canım, evet fiyatlar uygun. Benim kapı süsü heryerden 135 in üstüydü 90 a yaptıSenin bayankim oda uygunmus instada mi
Aynen. Amin yaa birde bana bronz ten hiç yakışmıyor. Tatilde bile hiç güneşlenmem yanmamak için. 50 + altında güneş kremi kullanmam. Çirkin bir anne olmak istemiyorum.Bende de oldu diyor annem. Ama şimdi kar gibi beyaz hatun :))
Geçer inş bizim de.
Geçer diye düşün canım içini ferah tut, güneşten koru yine de kendini, ilacı falan vardır belki geçmezse de?Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
Canım english home ve madame coco da havlu terlikler var az süslü onlara bakabilirsinAyni benim esim gibi herkes ozeniyormus ben de hic heves yokmus.biara magnetlere 300tl verecekti Ben Engel oldum.Louisa terlikleri bana col suslu geliyo sabo terlik alcam diyorum kiziyor.hele begendigi taclari gorsen.hic anlaasamiyoruz.o mu erkek benmi anlamadim:)).tac terlik diye beynimi yedi sade bisey bulsam alicamda oda yok.
Neyin var maşallahın var canım :) allahım oğluna uzun sağlıklı nice yaşlar nasip etsin15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Ben de terlik falan almadım ama oysho dan normal terlik alcam galiba.. bu arada ben gecelikleri yıkamak için açtım bi deniyim dedim allahımm gecelikler bildiğin ayak bileklerime kadar asla giyemem! Şimdi bi de terzi bulalım bu iğrenç gecelikler için hiç dert bitmiyo yaaCanım english home ve madame coco da havlu terlikler var az süslü onlara bakabilirsin
Kesin denerim bentired fistik gibisin arkadasim artik kendine yuklenme tadini cikar.bugunleride ozleriz inanki. Bu arada ciltteki kararmalar icin tulin sahin le moda programinda sindi soyledi.yumurta akiyla pirinc unu nu macun kivamina getirip surersek rengi acarmis.simdi soyledi.bende sizinle paylasiyim dedim.bir zarari olmaz sanirim siz ne dersiniz
Geçer Can'ım geçer. Daha şimdiden düşünme bunları.Aynen. Amin yaa birde bana bronz ten hiç yakışmıyor. Tatilde bile hiç güneşlenmem yanmamak için. 50 + altında güneş kremi kullanmam. Çirkin bir anne olmak istemiyorum.
Nice güzel yaşları olsun inşallah yavrunun15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Cnm şöyle dedi doktor karnında bir yere toplanma normal ama karnının her yeri taş gibi oluyorsa o sancı/kasılma oluyormuş benim sık oluyo düzenli değil sadece. Doğuma hazırlıyormus kasılmalar ama bebek aşağı iniyor rahim ağzı açılıyor ama ben kasila kasila geziyorum ve aynı anda altta batma regl sancısı doğum yakın demekmiş.Bana da iki gecedir bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. Bi geriliyorum bi kasıklarıma bıçaklar batıyor sanki. Nasıl ola ki bu kasılma hiç anlayamadımyaşamadım sanırım
vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıkla
Çok iyi kolon görüntün cnm tuzu azalt yeter ödem için. Ben sis hissedince ekstra tuz almıyorum ama yemekte az olsun yine o da ihtiyaç.15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Ya benim çok sık toplanıyor tam önde. Hatta poposu kafası mı acaba diye düşünüyorum. Altta batma sık sık oluyor Zaten. Bakalım pazartesi kontrolümüz var. Nst ye de giricem. Belli olur artıkCnm şöyle dedi doktor karnında bir yere toplanma normal ama karnının her yeri taş gibi oluyorsa o sancı/kasılma oluyormuş benim sık oluyo düzenli değil sadece. Doğuma hazırlıyormus kasildim ama bebek aşağı iniyor rahim ağzı açılıyor ama ben kasila kasila geziyorum ve aynı anda altta batma regl sancısı doğum yakın demekmiş.
Haklısın ama keşke söylemekle alsalar. Hiç sanmıyorum hastanın neye ihtiyacı var psikolojisi nasıl hiç düşünmüyorlar ki. Hani ayrılmak üzere plasenta demişler ya. Bu riskteysen seni taburcu etmeleri çok saçma geldi. Belki kolay kolay plasenta ayrılmaz diye düşünüyorlardır. Vardır bir bildikleri diye düşünmek istiyorum yani.
Kızın iyileşir canım üzülme kusması da susuz kalmıyorsa bişeyler yiyip içiyorsa geçer. Mikrobu atıyordur inşallah. Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm. Ama herşeyde vardır bir hayır
Aynen olur ben de 50-75-60 çıktı sancılar onlar düzenli ve artan olunca doğum başlıyormuş. Ben ne zaman gitsem bir daha doktor bana gün vermesi direk doğuma gelirsin modundaydi adamYa benim çok sık toplanıyor tam önde. Hatta poposu kafası mı acaba diye düşünüyorum. Altta batma sık sık oluyor Zaten. Bakalım pazartesi kontrolümüz var. Nst ye de giricem. Belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?