2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar 4 saattir adetliymişim gibi hafif karnımın altı ağrıyo kesintisiz uykudan uyandım bu nedir ???
Dün nst ye girdim hafif sancım çıktı aynı yerde benimde ağrım oluyordu sancıymış meğer .Artık işe gitmek yormaya başladı ,Perşembeden itibaren evden çalışıyorum.magnezyum hergün iç dedi . Karnın yumuşaksa sıkıntı yok ama sertleşirse ağrın olursa doktoruna bilgi ver Benim doğumu 1 hafta daha erkene alıcak 1 Mayıs dedi aman hocam o gün olmasın dedim bir sıkıntı olmazsa 3-4 Mayıs

Son ayimizdayiz biraz düşmek normal ben oğlumda cok sismistimde bunda yüzüm hiç sismedi sasiriyorum bende kendime

Şimdi surdan sana bı hoplayasim.geldi.otur oturduğun yerde sakin iş mis yapiyim deme pisse pis kalsın

Bende de oldu diyor annem. Ama şimdi kar gibi beyaz hatun :))
Geçer inş bizim de.
Aynen. Amin yaa birde bana bronz ten hiç yakışmıyor. Tatilde bile hiç güneşlenmem yanmamak için. 50 + altında güneş kremi kullanmam. Çirkin bir anne olmak istemiyorum.

Kızlar inşallah geçer bende leke değil esmerleşme var bu daha kötü melanin hormonu artıyormuş yani bize esmer ten rengi veren hormon bu durumda kalıcı olabilir ki sinir bozucu bişey
Geçer diye düşün canım içini ferah tut, güneşten koru yine de kendini, ilacı falan vardır belki geçmezse de?

tired fistik gibisin arkadasim artik kendine yuklenme tadini cikar.bugunleride ozleriz inanki. Bu arada ciltteki kararmalar icin tulin sahin le moda programinda sindi soyledi.yumurta akiyla pirinc unu nu macun kivamina getirip surersek rengi acarmis.simdi soyledi.bende sizinle paylasiyim dedim.bir zarari olmaz sanirim siz ne dersiniz

Canım english home ve madame coco da havlu terlikler var az süslü onlara bakabilirsin

Neyin var maşallahın var canım :) allahım oğluna uzun sağlıklı nice yaşlar nasip etsin

Canım english home ve madame coco da havlu terlikler var az süslü onlara bakabilirsin
Ben de terlik falan almadım ama oysho dan normal terlik alcam galiba.. bu arada ben gecelikleri yıkamak için açtım bi deniyim dedim allahımm gecelikler bildiğin ayak bileklerime kadar asla giyemem! Şimdi bi de terzi bulalım bu iğrenç gecelikler için hiç dert bitmiyo yaa

Kesin denerim ben

Nice güzel yaşları olsun inşallah yavrunun
Ayrıca bileklerine bak incecik ödem falan yok. Okadar da olur zaten. Yüzün ekstra şiştiysr kesin yorgunluktandır. Ben bigün kalkıyorum yüzüm fıs küçücük. Ogün temizlik vs yaptıysam dışarı çıktıysam bir bakıyorum yüzüm kocaman olmuş. Anlık değişiyor.
Kızımda hep kocamandı belki son haftalar şişerim iyice

Bana da iki gecedir bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. Bi geriliyorum bi kasıklarıma bıçaklar batıyor sanki. Nasıl ola ki bu kasılma hiç anlayamadım yaşamadım sanırım
Cnm şöyle dedi doktor karnında bir yere toplanma normal ama karnının her yeri taş gibi oluyorsa o sancı/kasılma oluyormuş benim sık oluyo düzenli değil sadece. Doğuma hazırlıyormus kasılmalar ama bebek aşağı iniyor rahim ağzı açılıyor ama ben kasila kasila geziyorum ve aynı anda altta batma regl sancısı doğum yakın demekmiş.

vay be maşallah kadına, ben öncesini sonrasını dert etmiyorum acı eşiğim yüksektir. benim korkum keserlerken panik olma, bir de bebişi de kesiyorlar ya yanlışlıkla

Inan bende senin gibi dusunuyorum uyanik ameliyat olmak istiyorum bende birinin benle konusuo kafam dagitmasi lazim gibi geliyo bebegi yanlislikla keserlermi diye dusunuyorum bende

Çok iyi kolon görüntün cnm tuzu azalt yeter ödem için. Ben sis hissedince ekstra tuz almıyorum ama yemekte az olsun yine o da ihtiyaç.

Ya benim çok sık toplanıyor tam önde. Hatta poposu kafası mı acaba diye düşünüyorum. Altta batma sık sık oluyor Zaten. Bakalım pazartesi kontrolümüz var. Nst ye de giricem. Belli olur artık

Dosyama orda tahmini dogum 37 yazmislardi. Plasenta kan toplanmis damarlanma var felan dediler 2 gece 3 gun artik ilerlemedigi icinmi boyle yaptilar bilmiyorum perinatolojide yer bulamayip dogum yapan hastalarla ayni katta bekleyen bile var. Yanimdaki kadinda sekeri 200lerdeydi bebeklerden birinin kalp atisi 180lerde vurmasina ragmen taburcu oldu. Ama ikimizide haftaya cagirdilar

Ya benim çok sık toplanıyor tam önde. Hatta poposu kafası mı acaba diye düşünüyorum. Altta batma sık sık oluyor Zaten. Bakalım pazartesi kontrolümüz var. Nst ye de giricem. Belli olur artık
Aynen olur ben de 50-75-60 çıktı sancılar onlar düzenli ve artan olunca doğum başlıyormuş. Ben ne zaman gitsem bir daha doktor bana gün vermesi direk doğuma gelirsin modundaydi adam ikinci haftami gitsem en son pazartesi gittim.

Merhaba herkesee

Bu aralar randevulari olanlar var mi doktor neler soyledi?

Benim dun vardi. 35+3'teydik. Doktor bebek dogum kanalina girmis dedi! Ama rahim agzi kapaliymis. 10 gun filan daha olmaz dogum dedi. Haftaya cuma yine gidecegim. Artik haftada 1 gidecegiz. Nst'ye de haftaya girecegim.

Internetten baktom dogum kanalina girmekle ilgili doguma az kaldigini gosterir dedi ama daha sancim vs hic yok. Karnin inmesinden bahsetmis bir de int sitesi. Karnin indigini nasil anlariz. Bem bir fark goremiyorum sanki. Ama su oldu birkac gundir oturunca karnim bacaklarima degiyor artik bu inmis mi demek oluyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…