2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Zaten hamile kıyafetlerinin geneli öyle.. gurbetçiler gibi geziyorsun ortalıkta ya kolu ya bi yeri olmuyor hep bi uğraştırıyor

Ben de o ödemden falan korkuyorum işte olmaması lazım fotograflardaki halime şaşırdım...

Kizlar sizce de bu yastik bebegin yatmasi icin asiri kalin degil mi? Gorumcem yapti yünden. Daha benim zorumla bu kadar yapti daha kalin yapacakti kendine kalsa. Ben yenidogmus bebegin kafasini buna nasil koyum?

Eklentiler

• C41CD6CB-3F0A-4CE5-B781-10B1A23CC36F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar sizce de bu yastik bebegin yatmasi icin asiri kalin degil mi? Gorumcem yapti yünden. Daha benim zorumla bu kadar yapti daha kalin yapacakti kendine kalsa. Ben yenidogmus bebegin kafasini buna nasil koyum?
Canım yüksek ya da alçak...bebek yastıkta yatmaz...yastıksız yatar...mümkünse 2 yaşını doldurana kadar...daha onun kemikleri başı boynu yumuşacık yastıkla ne işi olur hele de böylesi

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Geçmiş olsun canım kucağına alacağın günler de gelecek inşallah...hepinizin sağlığı için olması gerekiyordu...sütün de gekir merak etme sağmaya çalış...alabilecek hal geldiklerinde sütünu verirler şifa olur...sen bol bol dinlen çıkacakları güne hazırlan

Canım yüksek ya da alçak...bebek yastıkta yatmaz...yastıksız yatar...mümkünse 2 yaşını doldurana kadar...daha onun kemikleri başı boynu yumuşacık yastıkla ne işi olur hele de böylesi
Bende ayni fikirdeyim. Ama cevremdeki bir allahin kuluna dahi anlatamadigim icin ve beni asla bebeginle basbasa birakmayacaklari icin mecbur kaliyorum. Hepsi ikiser ucer cocuk buyutmus cevremdekilerin. Benim ilk cocugum olacak allah izin verirse. Hepsinde ayni dusunce, bu isler arastirmaa degil tecrubeyle kazanilir, sen tecrubesizsin biz tecrubeliyiz. Bazen esim ve kardesimi de alip dunyanin oteki ucuna herkesten uzaga yerlesmek istiyorum.

Bebekler yastık kullanmaz canım, yatağının kenarına koy süs olsun annesi:))

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Oyyy canlarım benim minik kahramanlar yakında inşallah kendileri nefes alicaklae canım sutunde gelir kendini kasma üzme sıcak tampon falan yap gelir Allah'ın izniyle

Evet o benim Bugün kargoya veriyor inşallah hafta içi elimde olacak

Eklentiler

• 3735335D-3999-460A-93FF-1AD91CDC0DF3.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 77
Canım 1 yaşına kadar yastık kullanma sonrası için uygun bence

Bnce pazartesi git hem bi nst ye gir. Zaten on gün içinde gidersen muayene ücreti vermiyosun . Ben her hafta gidiyorum mesela salı günü muayene +nst ücreti verdim bu hafta da muayene olcam ama sadece nst ücreti vercem

Bnm bildiğim kadarıyla ilk doğumlarda bebek kanala girmiş olsada bi kaç hafta durabiliyor . İkinci üçüncü de kısa sürede oluyor . Ben salı gittiğimde kabalda mı diye sordum doktorum hayır dedi

Ay su alt atma konusunda esim cok hevesli bende yaparim dedi gecen kv yaninda.. ayy kadin bi dellendi gorme.
Yok erkegin isi degil o sakin gormiyim duymiyim cok gicik alrim vs vs bi cildirdim kendi kendime yok uygun dusmez falan diyo adamin cocugu yani neye uygun dusmez. Kvnin erkek yegeni bi kiz bi oglan altlarini aliyo karinlarini doyuruyo nasi arkasndan kosuyo bebelerin ona bile soyleniyo nasi erkek diye

Gozun aydin.Aminnn canım. Inşallah kısa zamanda evinize gecersiniz.

Bnce pazartesi git hem bi nst ye gir. Zaten on gün içinde gidersen muayene ücreti vermiyosun . Ben her hafta gidiyorum mesela salı günü muayene +nst ücreti verdim bu hafta da muayene olcam ama sadece nst ücreti vercem
Özeldeki doktorum nst'ye sokmuyor cnm. Rahat adam aman gelirse alırız modunda. Devletteki doktorum ilgili titiz ve normal doğum destekçisi o yüzden devlette yapacağım inş. Kendi hastasının doğumuna gelen bir doktor, ebeler de eğitimde verdiler tanıştık en azından odalar tek kişilik, yeni doğan yoğun bakım ünitesi gayet iyiymiş. Artık netim yani devlette yapacağım inş.

Doğar doğmaz değilde 3,4 aydan sonra kullanabilirsin ya da içinden pamuklarını çıkartıp geri dikersin boynu çok yukarda kalmasın. Özellikle bebekte kusma, reflü veya geniz akıntısı hırlama gibi şeyler oluyorsa bir de biberonla beslerken bence yastık kullanılmalı, kafasının biraz yukarda olması bunları engelliyor ama çok yüksekse biraz içini boşaltabilirsin.

Gule gule kullanin canim bu arada benim de kizimin adi duru olacak allah izin verirse bi tane adasi cikti desene teyzesii

Bu lohusa terliği konusunda bende sevmiyorum o çok süslü terlikleri onun yerine böyle birşey akşam olmaz mı ya zaten ayaklarım çok üşüyor

Eklentiler

• 09C041CF-7B73-4349-BF30-1AE3C6DF7DB3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…