2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aman bakma sen onlara aç interneti bir sürü doktor anlatıyor yeni doğan bakımı öğren ona göre millete cevap veririz.

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Ya Şafi Ya Allah, üzülme duaya devam et arkadaşım. Kaç haftalık doğdular önceki mesajları takip edemedim. Ama sağlık durumları iyiyse prematüre doğan o kadar bebek var ki benim kardeşim de kuzenim de 7 aylık doğmuş, bakımlarının zor olması dışında bir de anne sütü almama durumu dışında bir sorun duymadım. 9 aylık doğup da anne sütü alamayan birçok bebek var. Benim ilk oğlum 40 haftada doğduğu halde kordon dolandığı için nefes alamadı ve 10 gün küvezde kaldı, hani ne olacağı da belli olmuyor, gününü doldursa da başka sıkıntılar olabiliyor yani olacağı varsa oluyor, Allah sağlıkla hastaneden alıp evine dönmeyi nasip etsin biran önce.

Ay kızlar esime temizlik yaptirdim ama içim içimi yedi sanki tam olmamış gibi anca kabasi gitmis gibi oldu, garibim uğraştı da perti çıktı ama işte ne kadar yapabilcek eli hiç yakışmıyor. Acizlik ne zor ya rabbim

Bir de pazara gittik yıllar sonra bittim bittim

Canım gayet iyisin bana gayet güzel gözüktün.
Arada yapilan kaçamaklar bende çok var yürümüşsün ne güzel. Olcmedigin4 iyi olmuş güzel bir günün ardından canini sıkmaktan başka bir işe yaramıyor. Test ettim onayladım.

Can'ım doktorun söylemedi mi ne zaman gitmen gerektiğini? Bizimki şu tarihte gel diyor mesela. Bence sen daha sık gitmelisin. İkinci haftayı bekleme.

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Oyyy yerim ben o ayakları. İyi olacak annesi merak etme. Sütün de gelir sen stres yapma.
Kizlar sizce de bu yastik bebegin yatmasi icin asiri kalin degil mi? Gorumcem yapti yünden. Daha benim zorumla bu kadar yapti daha kalin yapacakti kendine kalsa. Ben yenidogmus bebegin kafasini buna nasil koyum?
Can'ım yastık önerilmiyor. Hele ki böylesi ne kadar kalın öyle. Yün yastık basılmaz üstelik. Valla yünde benim bile başım ağrıyor.

Bu lohusa terliği konusunda bende sevmiyorum o çok süslü terlikleri onun yerine böyle birşey akşam olmaz mı ya zaten ayaklarım çok üşüyor
Lohusa terliklerinden çok daha güzel bence Can'ım.

Kizlar sizce de bu yastik bebegin yatmasi icin asiri kalin degil mi? Gorumcem yapti yünden. Daha benim zorumla bu kadar yapti daha kalin yapacakti kendine kalsa. Ben yenidogmus bebegin kafasini buna nasil koyum?
Canım yenidoğan bebek yastık kullanmaz. Aldığımız yastıklar şimdilik nevresim takımının içini doldursun diye var. Reflü için özel yastıklar satılıyor. Onlarda belden başlayarak omurgayı destekler. Aksi halde sadece başına yastık kullanırsan omurgasında yamukluga sebep olur. Ama yatıracagın yer çok sertse yastıgı dik halde belinden itibaren kullanıp üzerine yatırabilirsin.

ayneeennnn canm. Ben de öyle

Oy yesin onlari teyzesi yaa minik ayaklara kurbannnn. Kuzum strese girme lütfen her şey daha güzel olacak Allah'ın izniyle, bol bol sıcak duş yap göğüslerine masaj yap yukardan aşağı dogru. Gelecek sütün

@Sedossedos92 canım o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerine, en kısa zamanda eve de gotureceksin minik kuzuyu inşallah

Ben de o ödemden falan korkuyorum işte olmaması lazım fotograflardaki halime şaşırdım...
Ama sende Yok ki şuan. Son haftalar da herkeste olur ya normal. Ki sen yorulmuşsun dinlenince geçiyor sıkma canını 10 kilo müthiş keşke ben de öyle az alsaydım

Merhaba böyle hissettiğin zaman diğer arkadaşları düşün bak servise çıkan bebeğimiz bile var. Zamana ihtiyaç var biraz. Çok zordur eminim biz seni tamamiyle anlayamayız ama geçecektir bu da inan

Arkadaşlar biz bugün bağcılardaki Medipol Mega'ya gittik, acaba orda doğum yapmış veya yapacak olan var mı, memnun musunuz? Ben hala doğuracağım yeri seçemedim ama fiyatı da çok pahalı gelmeyince, burayı uygun gördüm, doktorumuz Özlem hanım da iyi güleryüzlü sakin bir doktordu. Tabi doğum konusunu konuşmadım henüz, 6 hafta falan var az kaldı sayılır. Bir de makat gelişi duruyor ama dönebilir bekleriz sonuna kadar dedi ilk doğumum normal diye belirtmiştim. Demek ki normal doğum yanlısı diye düşündüm. 33+1 deyiz bu tarihten sonra dönen var mı acaba? Sezeryana hiç hazırlamadım aslında kendimi.

Bu lohusa terliği konusunda bende sevmiyorum o çok süslü terlikleri onun yerine böyle birşey akşam olmaz mı ya zaten ayaklarım çok üşüyor
Çok güzelmiş bu terlikler, ben geçen doğumda evdeki terliklerden koymuştum, ama orda terliği giyip giymediğimi bile hatırlamıyorum, hastaneden terlik veriyorlar mıydı unuttum.

İlki de normalmiş ben olsam son dk kadar beklerim sancıyla bile dönen bebekler var inan sezaryen o kadar zor ki yada benim ki öyle geçti bilmiyorum

Kızlar bugün ilk defa evime temizlikçi alıcam die dün gece evi topladım, sabah da erkenden kalkıp az temizlik yaptım sonuçta kadınlara ayıp olmasın ne pis demesinler die, kahvaltı ve öğle yemeği hazırladım onlara, eşim de evde beni izliyor ters ters bakışlarla, dayanamadı anlamıyorum seni dedi

Hastaneyi bilmiyorum canım ama dönmesi mümkün benim 36. Haftada 3 tür dönüyor inan. Şuan yine yukarda kafasına göre takılıyor.

Daha çok yoruldun dimi ben de öyle olacak diye erteledikçe erteliyorum ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…