2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İlki de normalmiş ben olsam son dk kadar beklerim sancıyla bile dönen bebekler var inan sezaryen o kadar zor ki yada benim ki öyle geçti bilmiyorum
Ben de doğum sancısı zor olsa da sonrasında çabuk iyileşebildiğim için normal olmasını istiyorum, çünkü muhtemelen bakacak kimse olmayacak 3buçuk yaşında da oğlum var, sezeryan dikişlerin iyileşmesi normale göre uzun sürüyormuş, benim hemen kalkmam lazım 2 çocuğa bakabilmek için. Doktor da bekleriz daha erken dedi ama ilkinde ne zaman dönmüştü kafası aşağıya unuttum.

Oy oy ya bırak leş olsun evin aman ha sakın temizlik falan yapma Yat sol hıçkırıklarını dinle mis gibi kızının

Çok güzelmiş bu terlikler, ben geçen doğumda evdeki terliklerden koymuştum, ama orda terliği giyip giymediğimi bile hatırlamıyorum, hastaneden terlik veriyorlar mıydı unuttum.
Benim doğum yaptığım hastane vermemişti sanırım

Bende kolonya sisesi begendim tanesi 1.75 e yapiyor ondan vericem siparis.istersen fotograf atarim canim.
Uygunmuş canm, ben de keçeden buzdolabı süsü yapıcaktım yine keçe ve tülden kapı süsü yapıcam bide şekerleme alıcam kısmetse.. Ama sen resim at yinede, model belirledim ama malzemeleri almaya gitmedim daha

Hastaneyi bilmiyorum canım ama dönmesi mümkün benim 36. Haftada 3 tür dönüyor inan. Şuan yine yukarda kafasına göre takılıyor.
Ben de tekmeleri yukarda hissediyordum bir iki gün önce kendi kendime kafası aşağıya indi demek ki dedim, bugün makat gelişi deyince şaşırdım. Demek ki dönmeye devam ediyorlar içerde :)

Benim eşim de çok kızıyor bir camlar kaldı onları da yapta boşa para vermeyelim diye dalga geçer hep ama kanamam olduğu dönem haftada iki yarım gün bir bayanla anlaşmıştık devam ediyorum onunla biraz aştım gibi o durumu sadece ortada bardak özel şeyler varsa topluyorum

Eşofmanı indirme kısmı iyi fikirmiş

Ben de karnım büyüyüp yapamayınca bir de 3buçuk yaşında bir bebeğim daha olduğu için çağırmaya başladım, kahvaltı hazırlıyorum kadına, normalde eşime hazırlamam sabah beni öyle görünce şok oluyor Bir de kadın gelecek diye onu erkenden gönderiyorum, resmen kendini değersiz hissetti adam ama napayım. Çöpleri falan attırıyorum eşime, etrafı düzenliyorum ben de gelmeden ayıp olmasın diye.

Alışırmıyım bilmem eşyalarıma başkasının dokunmasına alışkın değilim her işimi kendim yapardım, az biraz yalap şap da eşim yapardı.. Annem ve kaynanam temizliğe gelseler onları oturturum daha çok, aman yaşlısınız yamulcaksınız şimdi ben yaparım derim hep daha çok yorulurum bide onlara çay kek çerez meyve koyucam derken.. Eşim de huyumu bildiği için temizlikçi çağır da uzan sen yorma kendini dedi.. Akşamdan beri pıtı pıtı işleniyorum saçlarını yolacak adam

Nerden aldin canim valla soylersen cok sevinirim.yildim artik terliginden tacindan.
Canım ben terliği madam cocodan aldım indirimdeydi özdilek mağazalarındada gördüm etrafında bu süs işini yapan dükkanlar varsa orada süskenmemiş olarak satılıyor 16₺ idi sormuştum tacıda pazardan aldım dümdüz tel biraz genil bir taçtı ben onu kurdele ve çiçekle süsledim

Kesin denerim ben

Canım dene bilgi ver. Benim yüzümde de lekelenmeler oldu. Göğüs uçları ve genital bölge neyse hem zaten geçiyor hafifliyor oralar ama yüz çok kötü gelen geçen soruyor. Senin yüzüne ne olmuş diye. Ellediginde yumuşacık pürüzsüz ama baktığında rengarenk birde kılcal damar çatışmaları oldu offf

Cikabilirsem bakiyim cocoya falan saolasin arkadasim.

Ben eşimi yollamadım bi yere lazım olur ağır eşya çekmede falan die ona da iş yaptırdık az biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…